بچه ها اون شماره که زنگ میزدین بهش چی بود ؟ الان 2 روزه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده
Printable View
بچه ها اون شماره که زنگ میزدین بهش چی بود ؟ الان 2 روزه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده
خوشحال نباش.سرعتم الان به زور به 50 میرسه:n03:نقل قول:
دان استریم رو دست نزده.فردا دوباره زنگ میزنم.عجب گیری کردیم ها.
من ساکن بندر امام هستم.پینگ شما هیچ ربطی به پهنای باندتون نداره.نقل قول:
برای تخلیه صاحب ADSl اقدام کنه.
با 3036 تماس بگیر.
شمارش 2020نقل قول:
شمارش 2020نقل قول:
داخل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج از داخل
تست سرعت سرور داخلي ساعت 3 بامداد :
دانلود سرور خارج هم حدود 20
من هم انگار پاس ماناماد هستم یا بودم و خودم بی خبر بودم!
فقط یه سوال اینکه ترافیک چطوری بخریم آنلاین؟!!!
و اینکه امشب سرعت به فنا رفته
و هرکاری میکنم getaway به 50 برنمیگرده و بین 56 تا 60 جابجا میشه!
دوستانی که سرعتشون به صورت نجومی بالا هست
یه لطفی بکنن برن تو تنظیمات مودمشون ( 192.168.1.1 رو تو مرورگرتون وارد کنید و یوزرنیم و پسورد رو Admin بزنین)
Primary DNS Server و Secondary DNS Server رو اینجا بنویسن
همینطور getaway رو
ما هم استفاده کنیم
یه نکته ی قابل توجه اینه که داون استریم و آپ استریمم رو نصف کردن!
وقتی سرویس رو خریداری کردم آپ استریم رو 2 بود و داون استریم رو 6 (چند صفحه پیش عکسش رو گذاشتم)
اما الان آپ استریم رو 1 شده و داون استریم رو 2! خیلی بی شرفن! دیدن دانلود میکنم گند زدن به خطم!
الان ديگه فكر نكنم كسي باشه كه سرعتش نجومي بالا باشه.نقل قول:
نسبت به سرويسش مثلا ايماني(!) كه 2 مگ داره نرمال بايد 250 دانلود كنه.
منم كه اينه وضعيتم:
من مودمم بريج هست و dns استفاده نكردم.
آي پي هم 61 هست.
P DNS: 8.8.4.4نقل قول:
S DNS: 217.218.127.127
Gateway: 89
پینگ 130
سرعت: ~75KBps
با این ADSL Modulation بازی کن کمی، مثلا بذارش روی ADSL_G.dmt یا فقط ADSL_2plus یا ADSL_re-adsl رو امتحان کن ببین... چیزی که من دیدم اینه که Annex کیفیت ارتباط رو برای من کاهش میده. تایم اوت بیشتر میشد. که با برداشتن تیک Multi Mode الان فقط ADSL_2plus هست و بهتره.
ADSL_G.dmt رو که تنها فعال گذاشتم، سیگنال Upstream اومد روی 5! سرعتش شد 160...
دو مگابیت نامحدود --- اهواز مرکز ولی عصر
این سرعت صبح تا شب بدون تغییر است
داداش سرعت نجومی منظورش مثل دیشب ما بود که سرعت هامون رو بردن بالا...نقل قول:
چند نفر از جمله خودم به اندازه ی پهنای باندشون سرعت داشتن... در حالی که سرویسها متفاوت بود، مثلا من با 512 نامحدود سرعتم 700، جناب سامی با 256 نامحدود سرعتش 700 و همین آقا محمد با 512 نامحدود سرعتش 230 بود :n06:
کلی باهاشون ور رفتم. بی فایده بودنقل قول:
مرسی به هر حال
انگار شانسیه کلا
البته من 256 نامحدود دارم.نقل قول:
تست ساعت 6 صبح :
اونایی که اومدن پارس ماناماد حالا روی پینگ چه تاثیری داشته؟من از ورود کاربران پارس ماناماد میتونم وارد بشم این یعنی پارس ماناماد هستم؟میشه درخواست انتقال پورت داد؟
آدم دل نميكنه بره بخوابه!
ساعت 8 صبح شد من هنوز بيدارم:
واسه شما توی ساعات رایگان هم سرعت بالاس؟واسه من توی روز(مثل الان) سرعت خوبه.الان دوباره رفته بالای 230.اما به محض آغاز ساعات رایگان یهو سرعت شدیداً افت میکنه.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=
منظورتون از لینک ورود کاربران ماناماد اینه؟
به 20 20 زنگ زدم میگم 2 روزه ثبت نام کردم ولی هنوز وصل نشده میگه زنگ بزن 2227007
الان این دقیقا شماره کجاست ؟
اولین باره میشنومش.زنگ بزن خوب.نقل قول:
قضیه پاس ماناماد چیه ؟
مگه ما از مخابرات نگرفتیم چرا میگه پاسماناماد؟
الان این خوبه یا بده ؟
مثل اینکه شماره شرکت پاس ماناماد هست(چه اسم مسخره ای :n05:)
عجب مسخره بازی میکنن اینا زنگ زدم به این شماره میگه که اصلا شماره خونتون ثبت نشده زنگ بزن همون 20 20 بش میگم همونا شمارتونو دادن گفتن زنگ بزن به این:n24:
نامرد گفت نمیدونم قطع کرد:n28:
الان 3 روزه ثبت نام کردم
اکثرا که من پرسیدم بعد از 48 ساعت وصل شده .
نقل قول:این سرعت صبح تا شب بدون تغییر است
شما سرعتت چه قدره؟نقل قول:
پیگیری کن حتمانقل قول:
من چی رو پیگیری کنم یه فرم پر کردم 27 تومن دادم اومدم خونه:n02:
به یارو گفتم کد رهگیری نداره گفت نه گفتمش باید داشته باشه گفت نداره و بعد از 2-3 روز وصل میشه و بعد از یه هفته میان مودمو وصل میکنن.
ببین ممکنه مشکل از همونی باشه که دیشب گفتی ؟
نهنقل قول:
شما از هر جا که خریدی یک شماره تلفن داره
زنگ بزن اونجا
بگو پس کی وصل میشه!
وقتی رفتی ثبت نام کنی اسم شرکت چی بود؟
شماره پشتیبانی داد؟
ایمان حالا که تو هم مثل منه بدبخت 2 مگ داری یه پیگیری بکن ببین چه ژوری درست میشه چه خاکی تو سرمون باید بریزیم این سرعتها هی بالا پایین میشه رو اعصابه
ببین من از یه مرکز خدمات پستی نزدیک خونمون این فرم رو برای اینترنت 256 نامحدود مخابرات پر کردم.نقل قول:
حالا اگه وصل نشد تا فردا میرم پیشش هرچند الان زنگ زدم 20 20 مرکز فروشش گفت که تا شنبه هم ممکنه طول بکشه ولی من مرتبا زنگ میزنم بهش ببینم شماره وارد سیستم شده یا نه.
باید پیگیری کنی تا سریع وصل شهنقل قول:
mohammad varaste داداش اینا از این حرفا زیاد میزنن من موقع ثبت نام رفتم دفتر مرکزی تو کیانپارس بهم گفتن برو 2 روز دیگه وصله ول بعد از 1ماه تمام برام وصل تازه هر روز هم زنگ میزدم و سر میزدم بشون میپیچوندن ما رو :n02: رفقیم هم غیر حضوری با تلفن ثبت نام کرد بعد از 3ماه وصل کردن براش
واسه من یا 2 روز طول کشید یا 3 روزنقل قول:
همین حدودا
سلام من رفتم مخابرات مرکزی ثبت نام کردم و رفتم نمایندگی پارس آنلاین درخواست تخلیه خط رو دادم و مودم رو بردم کانفیگ کردن و اومدم دیدم نت مخابراتم اوکی شده کلا 3 ساعته همه چیز ردیف شد الان کسی با من حرف نزنه که تو شوک شدید قرار دارم :دی
سلام.
من از سر کار برگشتم.بگین خسته نباشی:n07:
البته خسته نیستم.امروز اول ماهه و حقوق دادن:n08:
=-=-=-=-=-=-=-=
شما بسیار بسیار خر شانسی:دینقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=
اکثراً 48 ساعت؟نه بابا.زمان ما بیشتر طول میکشید ها.شاید الان کمتر شده.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=
نتیجه میگیریم که سرویسای نامحدود سرعتشون کاملاً ثابته.نقل قول:
شما یه لطف بکن دان استریم و آپ استریمت رو بذار ببینم چنده.
=-=-=-=-=-=-=-=
همینو بگو بخدا.امروز دوباره زنگ میزنم ببینم چکار میکنن اینا.الان سرعت 120 تا 150 هستش.آخه این چه دو مگیه.توی ساعات رایگانم که هیچ.نقل قول:
شمام دان استریم و آپ استریمت رو بذار ببینم چنده.
=-=-=-=-=-=-=-=
ببین اینا شرکتهای اجرایی ارائه دهنده ی اینترنت پرسرعت هستن از طرف مخابرات.همون اول Kish O A Sis بود.بعد دادن به Zoha Kish.الان دوباره دادن به Kish O A Sis که همین پاس ماناماد باشه.نقل قول:
ایمان فقط از هر راهی که سرعت رو برات درست کردن یه طوری باشه که دائمی باشه نه این که بعد 24 ساعت دوباره ریده بشه.
دوستان بنده 2048 یکماهه 4 گیگ گرفتم فعلا بد نیست مسخواستم بدونم که آیا سرعتش روی همین 250 تا 300 ثابت میمونه یا افت هم میکنه و اینکه دانلود شبانه رایگان داره مخابرات و برای تمدید یا خرید ترافیک باید حضوری برم یا انلاین هم میشه انجام داد؟
خوشبحالت داداش.منم آسیاتک داشتم 2روزه گفتم تخلیه میخام کنم هنوز تخلیه نکردن:n03:.امروز هم رفتم مخابرات (خرمشهر) 512 نامحدود گرفتم6 ماهه 120 تومان.آسیاتک 512 نامحدود سرعت دانلود 30-40 بود پینگ هم 400-500 :n21:
صفحه های قبلی رو بخونی متوجه میشی.واسه بعضیا خوبه واسه بعضیا نه.منم 2048 ماهانه 4گیگ دارم.سرعتش روزا خوبه اما شبا واسم افت میکنه.البته روزا هم نوسان داره.شما رو نمیدونم.گزارش بده ببینیم واسه شما چطوره.نقل قول:
ساعت رایگان 2 تا 6 صبحه.
در مورد خرید ترافیکم آنلاین هستش.بستگی داره با ضحی کیش باشی یا پاس ماناماد
چشم.حتماً.شدیداً پیگیرشم.فقط اون کلمه ی آخر جمله ت رو کمتر استفاده کن:n02:نقل قول:
سلام
چند هفتس مشکل زیاد شدن پینگ پیدا کردم ! ( سرویسم : 1024 ، محدود )
پینگم حدود 700 تا 1000 متغیره ( پینگ با گوگل )
با 217.218.127.127 هم بین 500 تا 600 هست
چندین بار زنگ زدم پشتیبانی هر کدومشون یه چیزی میگن یکشون گفت مشکل مخابراتیه و پیگیری میکنیم ولی ......
همین الان یکیشون گفت مشکل از مودمته
همونطور ک میبینید توی قسمت Diagnostics ،
Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL
Test ATM OAM F5 end-to-end ping: FAIL
fail شدن .
میشه شما هم لطف این رو چک کنید بم اطلاع بدید
ممنون
اگه راهکاری چیزی هم دارید ممنون میشم بم بگید
میخواستم واست تست کنم اما واسه من توی مودمم هر چی Diagnostics رو میزنم گزینه ای نمیاد.یه صفحه خالیه.نقل قول:
باشه ایمان کمتر به کار میبرم فقط جان تو این مشکل لعنتی رو بر طرف کن و حتما بفهم مشکل از کجا بوده که راحتر تر باشیم
این مرتیکه ها انگار میخوان شاخ غول رو بشکونن فقط کافیه از اینترنت درخواست تخلیه ت رو اوکی کنن باور کن کلا بخوان کار انجام بدن نهایت نیم ساعت بیشتر وقت نمیخواد آخه همه کارها اینترنتی شده منتها بحث باسن شریفشون هستش که نمیخوان بهش فشار بیارن و چارتا کلیک کنن قربون منشی ها برم که همه از دم بی سواد و کار نابلد که فدای تک تکشون فقط بخاطر اون داستانا میارنشون و به قول بچه محله هامون هیچ انی بارشون نیست.نقل قول: