نمیدونم والا. تو اداره مهر امضا کردن مدارکو؟ اگه اداره هم تایید کرده که فکر نکنم دیگه نیازی به پست باشهنقل قول:
نمیدونم والا. تو اداره مهر امضا کردن مدارکو؟ اگه اداره هم تایید کرده که فکر نکنم دیگه نیازی به پست باشهنقل قول:
نرم افزار دانشگاه ازاد دماوند خوبه؟برم؟
مرسی داداشنقل قول:
فقط اینم دوستان جواب بدن لطفا
سال پیش کاردانی عمران دانشگاه تبریز تو شهر مرند بود تو دفترچه انتخاب رشته بود
ولی امسال هیچ چیزی نزده بود که تو کدوم شهره یعنی با این حساب 100 درصد تو دانشگاه تبریز و شهره تبریزه؟
سلام
به نظرتون واسه يه خانم
مهندسي صنايع نجف آباد بهتره؟ يا مهندسي پزشكي خميني شهر؟
كدوم رشته راحتر هست؟ ميگن مهندسي پزشكي سخت هست؟ بازار كار كدوم بهتره؟
با تشكر
پیش بینی یعنی همین. من فقط پیش بینی کردم که به احتمال زیاد قبول شی. ولی احتمال همیشه درست در نمیاد. در هر صورت موفق باشی تغذیه بهشتی هم خوبهنقل قول:
نقل قول:
صنایع راحت تره، مهندسی پزشکی درساش با برق مشترکه
سلام خدمت همه آقایون گل
یه سوال داشتم از محضر شما گرامیان؟
می خواستم ببینم من که برای سربازی اقدام کردم و الان برگ سبز رو هم دریافت کردم،واسه ثبت نام توی دانشگاه باید چیکار کنم؟اصلا لازم هست من اقدامی بکنم؟یا خود دانشگاه حلش می کنه؟
جون هرکی دوست ندارید جواب بدید.23م می خوام برم ثبت نام،نمی خوام گیر کنم یه جا.
حاجی من با 15 هزار دانشگاه صنعتی شاهرود روزانه قبول شدم (مهندسی معدن). کمی عجیب نیست؟ آخه من غیر انتفاعی سجاد رو هم تو لیستم داشتم و هم چنین غیر انتفاعی اقبال لاهوری رو. اونا رو قبول نشدم ولی روزانه قبول شدم.
مواد علم و صنعت چطوره دوستان ؟
خوبه یا برم عمران آزاد تهران جنوب یا...
مواد علم و صنعت میگی خوبه؟ بابا عالیه. نمی دونم تو چه زمینه ای قطبه هم. خلاصه موادش خیلی خوبه.نقل قول:
حالا عمران بستگی به علاقت و کار آیندت داره. فقط اینو میخواستم بگم مواد علم و صنعت خیلی خوبه. عمران آزاد تهران جنوب اطلاعی ندارم.
سلامنقل قول:
یک کپی از برگ سبز بگیر ... هر دوتا رو باخودت ببر دانشگاه ...
یکشو باید بزاری برای پروندت ( پارسال از من خود برگ رو گرفتن)
باقی هم خود دانشگاه اقدام می کنه و معافیت تحصیلی برات صادر می کنن.
خب چه عالی. پس برا انتخاب واحد مزاحم میشیم تا استادای خوب رو معرفی کنی. احتمالا با استادای سخت افزار هم مشترک زیاد دارین نه؟نقل قول:
میگم سوالای دیگه ای هم داشتم، اگه ممکنه اونا رو هم جواب بدین. در مورد خوابگاه و اینا منظورمه. ممنون :11:
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
من خودم مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) قبول شدم ولی خب نرفتم ببینم چطوره. ولی کلا اینقدر میدونم بازار کار صنایع بهتره، ولی خب خودم اگه از رو علاقم باشه اصلا صنایع نمی رفتم. بیشتر مدیریته تا مهندسی.نقل قول:
سلام
به نظرتون واسه يه خانم
مهندسي صنايع نجف آباد بهتره؟ يا مهندسي پزشكي خميني شهر؟
كدوم رشته راحتر هست؟ ميگن مهندسي پزشكي سخت هست؟ بازار كار كدوم بهتره؟
با تشكر
خلاصه اگه مثل من با علاقه زدی مهندسی پزشکی، دیگه تکلیف مشخصه، اگه نه هم که باید سعی کنی علاقه اصلیتو پیدا کنی.
آقا کسی در مورد تغییر رشته بعد از چند ترم اطلاعی داره؟ الآن من برم نرمافزار خواجه ، معدلم اوکی باشه ، میتونم به رشتههای دیگر تغییر رشته بدم؟ (مکانیک یا عمران بیشتر مدنظرمه)
بعد یه سوال دیگه. الآن خواجه نصیر یه ثبت نام اینترنتی داره ، یه ثبت نام حضوری! باید هردوش رو انجام و مکمل هم دیگر هستند یا ...؟ اصلاً ثبت نام اینترنتیـش چه جوری خواهد بود؟!(از 26م ثبت نام اینترتیش شروع میشه ، 29م هم ثبت نام حضوری داره!)
نقل قول:
این توهین عظیمی بود که به مواد و کلا همه ی رشته های ولایتمدار دانشگاه علم و صنعت شد .:20:
فقط خواستم این رو بگم که تا این حد کم لطف نباشین که دانشگاه علم و صنعت(حالا هر رشته اییش که باشه) رو با آزاد مقایسه کنین . طرف از بهترین دانشگاه های کشوره , مگه اینو نشنیدین تابحال؟:11:
یعنی هیچ کس در مورد این چیزی نمیدونه؟؟؟؟نقل قول:
اینم از اون حرفا بودنقل قول:
آدم یه عمر میخواد با رشتش زندگی کنه
نه با دانشگاه
دانشگاه چند سال کوتاه تموم میشه
به شما بگن گرد گیری کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت قبول شدی میری ؟!
ناراحت نشینا
ولی باید میگفتم
بله درسته .نقل قول:
شما چه رشته ای قبول شدید ؟
سلام و تبریک به همگی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نظرتون چیه من باید چیکار کنم؟
ببینین من رشته هایی که انتخاب کردم نیمه متمرکزن و الانم که متمرکزها اعلام شده... آزاد رو هم که قبلن قبول شدم تهران همون انتخاب اولم... الان باید آزاد رو برم تا نتایج نیمه متمرکزم بیاد؟
الان من باید چیکار کنم؟ آزاد رو رزرو کنم یا برم همینو؟
+ دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری؟!
بکمکین لطفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به این سوال من جواب بده:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
یه سوال دیگه دارم تمام مدارک من با مهر و امضا هستش بازهم باید برم پست چیزی تحویل بدم؟
اصلا ماجرای ای اداره پست چیه:18:؟
یه سوال دیگه هم دارم کلاسهای ما تازه واردا (جدید الورود) به دانشگاه از کی شروع میشه؟ روزانه و شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور و ازاد با هم چه فرقی داره(منظورم شروع کلاس بود)؟
تورو خدا جواب بدین
دوست من شیمی کاربردی تهران مرکز قبول شده حالا سفر به من گفته برم تو سایتش ببینم زمان ثبت نامش کی هست اما سایتش باز نمیشه ارور میده کسی میدونه زمان ثبت نامش کی هست؟:11:
leon scott kendy عزیزنقل قول:
سلام دوست عزیز
من خوب می دونم هزینه اش بالا می شه می خوام بدونم چه قدر می شه زیاده زیادش چه قدر می شه می خوام ببنم با وضعیت من می سازه یا کلا بروم و بی خیالش بشوم
بعد یک جا شنیدم که یکی بهم گفت برو جلو در دانشگاه آزاد دیگه بهشون بگو ثبت نامت کنن من بهش گفتم مگه می شه گفت آرره بعد از این ورو اون ور خوندم دیدم مال فنی و حرفه ای و بدون کنکوره این یعن چی
مثلا من می تونم بروم دانشگاه کرج همینجوری بگم منو ثبت نام می کنید
من هنو نمیتونم به کسی پیغام بدم،پس اینجا میگم:
نهایتش ترمی:شهریه+اجاره+خورد و خوراک+رفت و آمد و... دور بره 1 میلیون برات میشه.حالا خودت میدونی اگه بتونی از پسش بربیای برو.
بعضی از دانشگاه های آزاد آره همینطوری ثبت نام میکنن ولی نه همشون باید بری ازشون بپرسی و ببینی بدون کنکور ثبت نام میکنن یانه.
ولی اگه ثبت نامم کنن بیشترشون کاردانی میگیرن حالا خودت توی این 2-3 روزه برو یه پرس و جویی بکن.
موفق باشید.
اگه باهام کار داشتید تا اطلاع ثانوی اینجا بیاید::31:
کد:http://www.chatzy.com/589636782837
سلام
یه سوال
کسی که اصل مدرک پیش دانشگاهی رو داره لازمه بره پست از اون فیش ها بگیره؟(برای ثبت نام دانشگاه دولتی)
اگه سوالی داری بپرس البته من خودم خوابگاهی نیستم ولی میتونم از بچه ها بپرسمنقل قول:
مثل اینکه شک و تردید من باعث ناراحتی دوستان شده...
ببینید امسال با این وضعیت افتضاحی که توی قبولیا نسبت به سالهای قبل شده من الان غیر از مواد علم و صنعت که الان قبول شدم مثلا مکانیک عباسپور هم قبول میشدم...
خلاصه یه داستانی پیش اومد الان قبول شدم تو مواد علم و صنعت تازه متالوژی استخراجی|||
بنظرتون میتونم تو علم و صنعت بمونم و تغییر رشته بدم ؟
اونوقت این که میگن مثلا متالوژی استخراجی یعنی چی ؟ گرایش ارشدشه ؟ میشه عوض کرد ؟کلا مواد رشته سختیه ؟یا نه ؟
یا بنظرتون همین مواد چطوره بخونم بره ؟
یا بنظرتون اعتراض بدم اگه قبول کردن مکانیک عباسپور برم ؟
گیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییج شدم///...
خواهشا کمک ::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>...................خ واهشا همرو جواب بدین دونه به دونه ممنونم
نقل قول:
شما در موعد ثبت نام به سایت دانشگاهی تن مراجعه کنید اونجا مدارک مورد نیاز رو مینویسه ....
دوستان کسی نمیدونه از کی نام نویس دانشگاه فردوسی اغاز میشه !!؟ تو سایتش که هیچی نبود ... تنها پیام مدیرش بود همین و بس .. دفترچه سنجش رو خوندم نوشته بود برو سایت رفتم ... واز اونجا هم رفتم سامانه ورودی های جدید اما خبری نیست ... گیج شدم اساسی
رفقا خواهشا جواب بدیننقل قول:
گفته كه اعلام خواهيم كرد!:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه رشته اي هستي؟پخ بده:31:
برای ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی مدرکی از اداره اموزش و پرورش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منطقه خودموم نباید چیزی بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگام یه شهر دیگس و توی سایت سنجش (اخبار و اطلاعیه منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم چیزی ننوشته بود.
تورو خدا جواب بدین
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان توروخدا سریعتر من دارم به فنا میرم !!!نقل قول:
دوستان من هم با رتبه 3500 منطقه دو مردود شدم و به جمع پشت كنكوري ها پيوستم.:41:
توی فایلی که خود سایت دانشگاه تهران گذاشته بسته به اینکه قبول شده کدوم دانشکده باشید یک اردو از ساعت هفت و نیم تا ساعت پنج بعد از ظهر روز بعد میریدنقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.ut.ac.ir/Files/AeeinNameh.doc
دوست عزيز دانشگاه شاهد اساتيد فوق العاده اي داره و سطح علميش خيلي بالاس و كلي امكانات رايگان داره و بنظر من اگه به مهندسي كامپيوتر علاقه دارين 100 در100 برين.بعد اصلا اينطوري نيست كه چون شاهد بايد آستين بلند بپوشيد و نمي دونم موهاي معمولي نه اصلا اينطوري نيس هم شلوار لي ميزارن پات كني هم موهارو فشن .دخترها هم ميتونن آرايش كنن فقط چادر اجباريه.نقل قول:
منم علم و صنعتم دو نفرو دیدم یکی کامپیوتر بود رفت عمران یکی خودرو بود رفت کامپیوتر جفتشون هم شرطشون معدل بالای 17 بود که توی علم و صنعت واقعا کار سختیه گرفتن این نمره خیلی سخت و مواد علم و صنعتم بچه هاش زیاد تو جو درس نیستند که شاید کارو سخت کنهنقل قول:
نه گرایش ارشد نیست گرایش کارشناسیته که می شه با معدل بالای 15 عوضش کرد کواد علم و صنعت قویترین مواد ایرانه
هر رشته ای اگه علاقه نداشته باشی سخته
معمولا با اعتراض به سنجش هیچ کاری نمی تونی بکنی کارشون درسته ایرادی نمی تونی بگیری
دانشگاه شیراز اردو نداره؟
تو اطلاعیه سنجش نوشته باید مدرک دیپلمو مدیر دبیرستان مهروامضا کنه .ما دبیرستانمون منحل شده .:31:من باید چی کا کنم؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
ج بدین لطفا .من فردارو هم وقت دارم فقط.راستی شماها چی چی می برین اداره واسه تایید و مهر؟لازمه مگه؟
این اطلاعیه سازمان سنجش کدوم گوریه ؟ یه لینک بدید لطفا
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1034
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
واقــــــــــــــــــــــ ــعا؟؟؟؟نقل قول:
یعنی امید هست مثلا کامپ به مکانیک ؟
سلام دوست عزیز alisahaf70 عزیز ::.
خیلی ممنون از راهنماییت من تو مواد علم و صنعتم بنظرت اگه عین کنکور بخونم میتونم برم رشته دیگه ایی ؟ مثلا چه رشته هایی از مواد میشه بهشون تغییر داد ؟
بله داره دوست مننقل قول:
موقع ثبت نام می گن که کجا می برن