اونایی که هی میان میگن الان سرعتمون بالاتر از 90 هست زیاد خوشحال نباشن نوبت اونام میشه.
تو همین چندصفحه قبل دیدید که سرعت بعضی از دوستان ساعت 1 تا 250 میرفت اومدن اینجا داشتن ذوق مرگ میشدن خوشحالیشوت نیم ساعت هم طول نکشید که باز فحشا شروع شد!
Printable View
اونایی که هی میان میگن الان سرعتمون بالاتر از 90 هست زیاد خوشحال نباشن نوبت اونام میشه.
تو همین چندصفحه قبل دیدید که سرعت بعضی از دوستان ساعت 1 تا 250 میرفت اومدن اینجا داشتن ذوق مرگ میشدن خوشحالیشوت نیم ساعت هم طول نکشید که باز فحشا شروع شد!
چطوری میگه؟ پیغامش چیه؟نقل قول:
اینو میگی؟؟
SSL search is off
This network has turned off [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , so you cannot see personalized results.
The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | Dismiss
بچه ها یه هفته است که حدودا شبی فقط 800 مگ دانلود می کنم شما هم همینطورین.
وقاحتم قبلن ها یه حدی داشت!
آیا روزی میرسه که بتونم با این اینترنت لخه از قابلیت های بسیار جالب و مفید گوگل ارث استفاده کنم ؟
در حال حاضر که نمیشه . ( توی لودینگ هنگــــــــ میکنه )
فک کنم همینو بگن برا منم که شاتلم این میاد فک کنم دارن ی قلطی میکنن که کاربرارو زیر نظر بگیرن!نقل قول:
دقیقا 800 تا میشه. طلایی 271.....نقل قول:
دقیقا 90 مال منم طلایی 271نقل قول:
وقتی اینجور راحت میخورن و کسی صداش درنمیاد همین میشه .
چند روزه که پشتیبانی زنگ میزنم طرف میگه کسی از افت سرعت شبانه شکایت نداشته . باید انقد زنگ بزنیم به اون خراب شده که از رو برن . مث اون قضیه که دانلود شبانه مون رو برداشته بودند .
این 271 یعتی جی ؟ مربوط به چیه ؟نقل قول:
خدا شاهده من غم ام سرعت نیست . از اینکه میبینم اون دیوس ها ما رو هالو گیر آوردند و خیلی راحت دارند حقمون رو میخورند همش آتیش میگیرم .
خوب دیوس ها از همون اول بیاین همون نت رو 91 کیلوبایتی رو بفروشید و همون پول رو از ماها بگیرید . نه اینکه روز اول پول 2048 کیلو بیتی رو میگیرد و بعدش 91 کیلو بایتی میکنید توی پاچه اش .
خاک بر سرت مخابرات دزد
چند صفحه قبل پیشنهاد دادم بچه ها وقتی نظر میدن طرح و پیش شمارشونم بنویسن ک یه آمار کلی از طرحها مناطق داشته باشیم. 271 پیش شمارشمه.نقل قول:
دقیقانقل قول:
من زنگ زدم میگم داستان چیه یه هفتس مخابرات خراب کرده باز، میگه ما مشکلی نداریم
میگم غیر از خودم لااقل 10-12 نفر دیگه رو میشناسم از مخابرات سرویس دارن و سرعتاشون داغونه یه هفته میگه نه .. شاید دیروز یکی دو ساعتی افت سرعت داشتیم ولی کلا هیچ مشکلی وجود نداره
یا خودشون خرن یا ما رو خر فرض میکنن یا واقعا ملتمون طوری هستند که هر کاریشون بکنی جیک نمیزنن
امروز کلا 900 مگ دانلود کردم که از این 900 مگ 800مگش از دانلودها بود با سرعت 90 بقیش اکسپرس زیر 10
دوستان اگه زنگ میزنید 135 قبل از ساعت 7 صبح زنگ بزنید بفهمند منظورمون شبانه است
زنگ زدم میگم سرعت شبانم مزخرفه میگه الان که سرعتتون خوبه میگم الان بعد از ساعت 7 صبح
سرعت شبانه شبانه
طرف میگه رسیدگی میکنیم
طرحتون چیه؟ راستی 135 تو ساعات اداری هستش فقطنقل قول:
آقا از دیروز اینترنت من قطع شده ...از صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چک کردم هنوز اعتبار و شارژم تموم نشده
باید چکار کنم؟
یک سوال.
تو شاتل سرعت دانلود از سرورهای خارجی تقریبا نصف سرورهای داخلی هست. بدون استثنا، چه روز چه شب. حالا می خواستم ببینم برا شما مخابراتی ها هم اینطوریه یا این شاتل نامرد باز داره فیلم در میاره؟
برای چک کردن مکان سرور سایت می تونید از این سایته استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم سایت رو هم بزنید درسته و حتما نمی خواد ip رو بزنید.
1.500 تونستم بگیرم دیشب
2.100 تونستم بگیرم دیشب
طلایی 2مگابیت 265نقل قول:
سلام دوستان هرکسی به این موضوع اعتراض داره در لینک زیر شکایت ثبت کنه تا ببینیم چی میشه.
یا ابل فضللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لل !!!!!!!!!!! :n04::n04::n04:
طرح طلایی مخابرات دارم 20 گیگ از حجمم مونده ولی زمانش تموم شد امروز اومدم زمانش رو تمدید کنم واسه هر ماهش127,200محاسبه کرددددددددددددددددددددد 3 ماهش شد نزدیک 40 هزار تومن !!!!!!!!! یعنی چی آخه این مبلغ رو از کجااااااااااش حساب کرده که اینقدر شددددددددددددددد جم کنید بابا رییددم به این مخابرات لعنتی حروم زاده های حروم خور مگه چند برابر قیمت اینترنت زیااااااااااد شدههههههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :42:
20 گیگ حجم داری!!!!نقل قول:
خدا زیاد کنه:n02:
آره این حروم خورا مبلغ شارژ هر ماه رو افزایش دادن
حدود 2 ماهی میشه که این اتفاق افتاده
اینم تست سرعت من با طرح نقره ای(واقعا ازش نقره میریزه)
من به امید این رفتم دانشگاه که از شر این مخابرات راحت بشم نگو که اونجا هم بو گ.ه میاد وزیر علوم ر.ی.ده الان به ما ترمی 6500 cridit که اگه شما یک مگ یا یک دقیقه آن باشید یکی کم میشه یعنی اگه تونستی 6.5 گیگ دانلود کن که عمرا بتونی بسکه سرعت ریده.
این مملکت درست بشو نیست:n15:.(راستی خبر دارین اون بنده خدایی که رفته ایالات به اوباما زنگ زده گفته جونه ماردت با من تماس بگیر بعد که اوباما تماس گرفته گندش در اومده که هیچ!آمریکا هم 5 روز تعطیل شده.آخه آدم چقدر باید خودشو کوچیک کنه؟!رسما غرور منو جریحه دار کرد شمارو نمی دونم!)
و اینم از جکش:
ما به شوروی یه نامه دادیم از هم پاشید به آمریکا یه تلفن زدیم 5 روز تعطیل شد کافیه یه پیامک به اسرائیل بزنیم تا با خاک یکسان بشه:n08:
ای بابا اینام گ.ا.ی.د.ن ملتو میرم تو سایت گلستان انتخاب واحد کنم یهو میندازتم توسایت پیوندها با قندشکن هم نمیشه وارد شد.
اینترنت من قطع شده...با اینکه هنوز شارژ و اعتبارم مونده...از داخل مودم چک کردم صفحه زیر رو نشون میده...معنیش چیه؟
گه خوردن افزایش دادند ! یعنی چی آخه ؟!!! کجای دنیا یهو قیمت اینترنت رو 3 برابر زیاد میکنند ؟؟؟!!!!!!!!!! کسی هست طرح طلایی داشته باشه به این موضوع اعتراض کرده باشه؟؟؟ اصلا کجا این افزایش قیمت به صورت رسمی منتشر شده ؟؟؟ بخدا دارند ترتیبمون رو میدند ما هم ساده لوح با همه چی کنار اومدیم !!!!! اصلا مگه زمان چیزی هست که بخوان گرونش کنند؟؟؟ پهنای باند رو شنیده بودیم گرون میکنند اما زمان یه چیز مسخره است !!!!!!!!!! هرکسی پایست بیاید طی یک اقدام همه جانبه بریزیم مخابرات ..ون این مسئولینش بزاریم؟؟؟؟؟نقل قول:
چقدر خوشم میاد از این الفاظ و جملات زیبای شما همشهری های عزیز توی پست هاتون :n02:
مثل مرد حرف هاتون رو میزنید .
آقا من پایه ام یه روز دوباره بریم . البته فقط بگم من نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم . برم میزنم -س و پرشون میکنم یکی یکی. باز واسمون شر میشه.:n02:
طلایی_271xxxx سرعت زیر 20
این ملک جعفریان بود کی بود
سه نفر مرد پیدا بشند بریم توی هفته دیگه مخابرات به خدا قول میدم حقمون رو بگیریم .
کی پایه است ؟
بیخیال برار . شب جمعه باز حشری شدی تو هم :n02:نقل قول:
این یارو مثلا مدیر عامل کل مخابراته . ( شاه دزد شون همینه یاورست )
بخدا 10 روزه میخوام یه فیلم بگیرم نمیتونم . رفته رو مخم اساسینقل قول:
دیگه میخوام برم کارت اینترنت سارسل بخرم شبانه اش از این بالاتره
سرعت دانلود زیر 10KB/S همین الآن .
دوستان بگیرید بخوابید سیستم ها رو هم خاموش کنید . الکی برق مصرف نکنید واسه 700 یا 800 مگ .
اصلا ارزشش رو نداره .
ما که رفتیم ...... باقیش رو دیگه خودتون میدونید .
خواب خوش ببینی:n02:نقل قول:
:n14::n14::n14::n14:نقل قول:
آقا من برنزی 3 ماهه هستم، یک ماه نمیشه تمدید کردم دانلود خاصی هم نداشتم 10 گیگم پریده!!! نزدیک بود سکته بزنم!!!
میگم دانلود شبانه ام رو 1:10 شروع میکنم، از چند بزارم که اینا به دانلود روزانم اضافه نکنند؟ ساعت شبانه تغییر کرده؟ باید مودم رو ریست کنم؟
پیش کی بریم ؟ میشه امیدی داشت ؟ من خودم پایه ام چند نفرم سراغ دارم که بیاننقل قول:
باو خداوکیلی مخابرات شما شاه دزده:n02: این جوریش دیگه نوبره که 10 گیگ بره:n02: یعنی عُرضه تنظیم کردن ساعت سرورشون رو هم ندارن تا حجم ملت کم نشه:n15:نقل قول:
هفتصد هشتصد مگ ک باشه من راضیم. ولی خدا شاهده اگه بتونم دویست مگ شبا دانلود کنم! معلوم نیست این ناکسهای بی ناموس چ گ و ه ی میخورن گند زدن ب همه چی الان ک حتی از سرور داخلی هم زیر ده کیلو دانلود میکنه .صفحه ک اصلا باز نمیشه. یکی نیست به این اشغالای عوضی بگه شما ک قیمت اینترتو رسوندین به قیمت مادرتون اخه ب سرعتش چی کار دارین دزدای حروم خور.این اشغالا فک نمیکنن شاید من نخوام شب دانلود کنم شاید بخوام به سایت باز کنم مطلبی چیزی بخونم باید برام ی صفحه باز بشه یا نه؟ من دارم واسه چی پول اینترنت میدم!؟.همین چند روز پیش کارمندای ای سی تی مخابرات به خاطر کم شدن حقوقشون رفتن تهران جلو مخابرات اعتراض کردن ک پونصد ششصد نفری بودن.مخابراتی ک داره از کارمنداش دزدی میکنه میخواد به منوتو رحم کنه.جدا دزدی چ راحت شده واسه شرکتهای دولت.مخابرات بی همه چیز