یعنی از آزارو پورهوم هم تند و تیز تره؟:31:نقل قول:
Printable View
یعنی از آزارو پورهوم هم تند و تیز تره؟:31:نقل قول:
نه تو همون مایه ها ولی تیزیش با اون کمی متفاوت هست.نقل قول:
تیزی این از عناصری مثل صدر و نعناع هندی بعمل اومده ولی در گروه ادکلنهای خنک قرار نمیگیره.
ولی وقتی وانیل به این عناصر پایه اضافه میشه دیگه خودت باید تا آخرشو بخونی:31:
نسبت به آرامیس طلایی چی؟نقل قول:
یجورایی انگار تند شده دریک هست:13:
علی جان بحث آرامیس با این کلی تفاوت داره و حیطه کاریشون جداست:31:نقل قول:
امشب مهمانی رفته بودم و آرامیس زده بودم. 2 تا بازخورد مثبت داشت:31:
این آرامیس برا خیلی ها خاطره هست ولی من سر درد میگیرم باش.دیشب 70 گیر اورده بودم اصلیش رو.:31:خوبه؟نقل قول:
هر عطری تو یه شرایطی حال میده.مثلا من خرداد پارسال 212 .س. رو کادو گرفتم از بوش اصلا خوشم نیومد ولی همونو تو سرما که میزنی خیلی فاز میده.یا عطر اوشن وت رو تو بارون بهاری بزن غوغا میکنه.سعی کن تو شرایط مختلف یه عطر رو تست کنی چون ممکنه خوشت بیاد :20:
با سیلورسنت استفاده نشده عوض می کنید؟؟:10:نقل قول:
قیمتش عالیه. 110 میل؟نقل قول:
من دو ماه پیش 75 خریدم.
الان 90 و حتی 105 قیمت دارم:18:
100 میل بود انگار.باید 110 باشه؟:18:نقل قول:
سلام ببخشید شما عطر گری فلنل را تست کردید چه بوی می ده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
من بیشتر مد نظرم یک کار کلاسیک است. چیزی که از تست زمان سربلند بیرون آمده. سیلورسنت رو تا حالا بو نکردم.
ولی اگر بوگارت سیگنچر 1975 رو داشته باشید. با کمال میل حاضرم.
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
کجا دیدید گری رو ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
روی لباس هم همینه. مجبورم با تعداد اسپری بیشتر جبران کنم. امروز زدم ببینم چطور میشه. در basenotes هم خیلیها از ماندگاری کمش ناله میکردند. حدود 3 تا 4 ساعت.نقل قول:
[QUOTE=hike;6901536]سلام.
من بیشتر مد نظرم یک کار کلاسیک است. چیزی که از تست زمان سربلند بیرون آمده. سیلورسنت رو تا حالا بو نکردم.
ولی اگر بوگارت سیگنچر 1975 رو داشته باشید. با کمال میل حاضرم.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
اگر سیلورسنت را امتحان کردید و خوشتان آمد خبر بدید
بچه ها من به یه نتیجه رسیدم Base Note هر عطری که amber ( یا همون کهربا ) باشه بوش عالیه !
چیزی که بیشتر از همه حس میشد بویه سدر بود.حالا امیر حسین خان هم داشتن.نظره ایشون هم محترمه:11:نقل قول:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
شما از بوهایه گس خوشتون میاد احتمالا:31:نقل قول:
گس که نه ولی ترکیبش با رایحه های دیگه عالیه ( شما تو سایت fragrantica.com هم نگاه کنی میبینی که چه ادکلن های خوبی این رایحه رو دارین )نقل قول:
شما از بوهایه گس خوشتون میاد احتمالا
آخه من خریدم فکر میکنم تقلبیه!!!
50000 ت
از کجا خریدید؟ چی شد که خریدید؟ یعنی قبلا اسمشو شنیده بودید و تست نکرده خریدید؟نقل قول:
برام عجیبه یک عطر 10-12 تومنی مثل derrick هم اینقدر نسخه تقلبی داره.
نه ببینید اینطور نیست ولی
حس میکنم بوی الکلش خیلی زیاده تا رایحه (بوی لیمو و سدر خیلی کم احساس میشه)
یه چیز دیگه داخلش انگار اشغال های خیلی ریز هستش......
کلا کاره جالبی نبود.در حده همون دریک.قیمتش هم حدود 35-40 تومنه.نقل قول:
بویه چی زیاد حس میشه؟من تست نکردم.فقط بو کردمش:20:
چی اینطوری نیست؟ یعنی تست کردید و بعد خریدید؟ قبلا اسمشو شنیده بودید؟ از کجا خریدید؟ عطر کمیابی است.نقل قول:
سلام
lalique -encre noire چطوره ؟ماندگاریش چطوره ؟یکی بهم گفت خیلیییی عااالیه-کسی داشته ؟این بهتره یا دانهیل ؟
کدوم دانهیل؟ encre noire اگر نسخه اصل و 100% genuine باشه کار خیلی خوبیه. ولی اینقدر کار تقلبی و کارهای مشابه زیاد داره که بوش ممکنه خیلی جاها به مشام بخوره و بعبارت بهتر khaz است و استفاده از ان موجب آبرو ریزی است و پیشنهاد نمیشود.نقل قول:
لالیک مشکی-تق هرمس-سیلورسنت-نایس به علت استفاده زیاد از خودشون یا مشابهاشون خیلی خز شدن.توصیه میکنم لالیک کله شیری رو تست کنی.خیلی بهتره.
212 vipتست کردم که فیک بود .ولی خیلی خوب کپی شده بود.از این بانه ایها.بوی خیلی خوبی داشت.تا6 ساعت ماندگاری و 1 ساعتم پخش بو داشت.خریدم 26 تومن.خیلی ازش خوشم اومد.عطر فیک به این کیفیت ندیده بودم.تغییر بو هم نداشت.
دوستان امروز يه ادكلن جديد از ماگلر ديدم به اسم tase A MAN
127 تست كردين؟دوستان هيت
خب خیلی از ادکلن ها هستن که آمبر توشون استفاده شده.خیلی هاشون رو من دوست دارم و خیلی هاشوننقل قول:
هم دوست ندارم.باید ببینی ترکیبشون با چیزایه دیگه چجور میشه.مثلا من یاس رو دوست دارم ولی ترکیبش با
خیلی چیزایه دیگه رو دوست ندارم:31:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
نه خودتون تست کردین؟نقل قول:
بچه ها ون کلیف اند آرپل مید نایت پاریس کسی تست زده؟اصلا تو ایران هست؟ تو فرگرنس ایکس زده 35 دلار(حدود 65 تومن)
تست نکردم ولی قیمت 85 بود اخرین باری که دیدمنقل قول:
:11:
من تست کردم گرمو شیرین موندگاری خفن خفن و خفن پخش بو خطرناک و خفه کننده:31:نقل قول:
دیروز تا الان داشتم ادکلن تست میکردم پدر بینیم در اومد :31: راستی من پیور ان هوم از کارن رو تست کردن اتفاقا موندگاری و پخشش خیلی زیاد بود اما بو قدیمی
دوجا فارنهایت رو تست کردم اولیش بوی تند و تیز و خیار مانند داشت دومی 200 میل بود و عجب بوی باکلاسی یجورایی چرمی هم بود واقعا حال کردم باهاشولی گرون بود اگه 100 داشت میخریدم نارسیس رو هم تستیدم شبیه به فارنهایته یکم انتایوس شنل رو پیدا کردمم خانومم عاشقش شد بوی تند و تلخ
محمد حسین خان تست کردن mhekنقل قول:
آقا پوکوندی بازارو:31:جا ما خالی.پس دستت رسیده به ضریح(زری یا ...:27:)نقل قول:
شنل چند بود؟
بابا فارنهایت اصل باشه عالیه.قشنگ بویه چرم توش حس میشه.:11:
الان بهت میگم دو این دور روزه چیا تست کردم:31: لانکوم هپینس لانوین اسپرت ازارو دسیبل (تند و تلخ موندگاری بالا)تام فورد گری وتیور بوی فرش و تلخ و جالبی داشت کرید هیمالیا که خریدمش و کرید ایریش تویید فرگامو بلک بد نبود دیور ساویج اکسترم خیلی ملایم بود چمپیون از دیویدوف خیلی خوب بود z14 از هالستون اینم بدک نبود پلو ابی و مشکی و .. و دو تا مارلی که عجیب خوشم اومد بودجه کمبود تام فورد اوود وود که واقعا باکلاس بود مخصوص کت و شلوار ازراو کروم ایسی میاکی ابی و پیور هوم که به نظرمپیور هوم بهتر بود 4 تا کاپیتان بلک دو تا تام فورد تقلبی که واقعا شبیه بودن به اصلی لانوییت و لهوم و اپیوم حیف مونگاری لانوییت کمه وگرنه واقعا عالی بود بوش از ماگلر دو مدل یکی همون که گفتم یکی ستاره وسطش ابی بود بوش خفم کرد حالمبد شد بوی گرم گرم و بازم گرم عسل بود برای دمای کمتر از منفی 10 طراحی شده باربری لندن هم خوب بود اس تی دوپونت پسنجر موندگاری کم بود فقط اگوییست پلاتینیوم احتمالا خرید بعدی باشه خنک بود وارواتوس وینتیج هم تست کردم
من بویی شبیه به دیور هوم اینتنس احساس کردم..ولی شیرینیش کمتر بود....نقل قول:
به نظر من بهتر از دیور هستش....البته تفاوت قیمت عجیبی در مورد این عطر هست...بعضی جاها خیلی ارزون هست بعضی جاها هم بالای 100 دلاره...نمیدونم دلیلش چی هست...
شنل انتایوس 185 بود
دمت گرم.آقا باید یه تور بیایم اونورا:31:خدا جیبارو اساسی پر پول کنه که بسی فیض ببریم:27:نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
ممنون آقا محمد حسین:11:نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
نقل قول:
خیلی خوبه.من قبله گرونی 145 قیمت داشتم.:18:
moli_ahmad
شنل انتایوس 185 بود Quote
مبارک باشه خیلی مناسب خریدید. من قبل از گرونی با تخفیف فراوان خریدم 128. راستی تام فورد اود وود چند بود؟ 50 میل بود یا 100 میل؟
پس باید برم تستش کنم.مید نایت پاریس فکر نکنم تقلبی داشته باشه.
بلو د زارا رو تست کردم کپی بلودشنل.بنظرم از کپیه ریوکالکشن با کیفیت تره .
100 بود فکر کنم چون 580 میگفت:18::18::18:نقل قول:
آقا حامد حالا که تام فورد وتیور رو تست کردی نظرت در مورد وتیور شوپارد چیه ؟
[QUOTE=mhek;6902819] سلام تلفن و آدرس اون فروشگاه که سمپل مفروشه میدی
قیمتاش چطوریه؟؟؟؟