توي نيروي انتظامي ، خدمت قبلي ها 3 هفته آموزشي دارننقل قول:
ولي ارتش و سپاه ظاهرا آموزشي مجدد ندارن
Printable View
توي نيروي انتظامي ، خدمت قبلي ها 3 هفته آموزشي دارننقل قول:
ولي ارتش و سپاه ظاهرا آموزشي مجدد ندارن
اشتباه همه همینه فک میکنن سپاه هتله البته قبلا هتل بود اما دیگه نیست شاید شانس ما اینطوری بود الان شده زندان.از زندانم بدتر.یعنی من افسر بودم هیچ فرقی با یه سرباز صفر نداشتم.هر روز بجز شنبه و پنجشنبه رژه میرفتیم اونم تو تابستان وسط ماه رمضان ازساعت 7.30تا12 رژه میرفتیم کجا اهواز.دیگه تصورش را کن بعدشم میرفتیم نماز بعد نمازم باید تا ساعت 6عصر و گاهی اوقات تاساعت10شب کار میکردیم بعدشم میرفتم پست میدادیم کجا لشکر به اون بزرگی تمامش را باید دور میزدیم از سربازا امضا میگرفتیم پاسبخشیمونم 2ساعت به 2ساعت بود.دوباره صبح همینجوری بود تا خدمتم تموم شد یعنی بمومی هم بودیم اما شاید تا یه هفته هم خونه نمیرفتیم.شاید واسه شما این خدمت نیست نمیدونم منظور شما از خدمت چیه؟خدمت خیلی چیزاش بد بود اما یه خوبی داشت اونم آشنایی با بهترین دوستان دوران زندگیم بود.فوقالعاده بودن بچه های بسیار خوبی و به قول یکی از بچه ها هم مرد بودن.وقتی یکی مریض میشد همه باهاش مریض میشدن وقتی یکی شاد بود همه باهاش شاد بودن. وقتی واسه یکی اضاف میزدن همه ناراحت میشدن انکار واسه اونا اضاف میزدن .همه هوای همدیگر را داشتن.یادش بخیر انشالله دوستان همیشه موفق و موید باشن.نقل قول:
آقا ما هم بالاخره فردا میریم امیدوارم همه دوستانی که فردا اعزامن موفق وپیروز باشن
از همه دوستانی هم که تو این تایپیک راهنماییمون کردن صمیمانه سپاسگزارم
دوستان ما هم تا چند ساعت دیگه می ریم اجباری. از راهنمایی هاتون واقعا سپاسگزارم. خوب و خوشو موفق باشین.
با تشکر از دوستی که پستمو پیدا کرده بود! (مثه اینکه دیر تائید شده بود من ندیدمش!)
دوستان لطف میکن این سوالارو جواب بدین؟ با تشکر
=============
با سلام به همه و تشکر از دوستانی که سوالی قبلیمو جواب دادن.
دوستم که داره اول آبان میره جهنم سبز! (محمد رسول ا... بیزجند!)، منم چند وقت دیگه راهیم.
فکر کنم یه سوال موند که کسی جواب نداد. من اگه بخوام 18 دی اعزام بخورم، با توجه به اینکه غیبت دارم و انصرافی دانشگاهم(میشم دیپلم فکر کنم) چه وقتی دفترچمو بفرست احتمال اعزام واسه 18 دی بیشتره؟ کسی میدونه الان اگه دفترچه بفرستیم کی تاریخ اعزاممون میشه؟ دوستان پیشنهادی دارن؟ واکسنو کی بزنم؟ درسته که وقتی دفترچه میفرستیم باید 3 هفته از تاریخ واکسن گذشته باشه؟
و یه سوال دیگه، البته بیشتر پیشنهاده تا سوال! من میخوام یه سری مطلب راجع به سربازی بخونم تو اینجا، فکر میکنین مفید باشه که یه کتابچه کوچیک pdf درست کنم از این مطلب واسه اینجا؟ گفتم من که دارم میخونم اینارو، این مطالب آخرو یه جا جمع کنم واسه دوستانی که بعدا میخوان بخونن. البته نمیدونم اینکار با قوانین ایجا جور در میاد یا نه. اگه مسئولای فروم هستن لطفا اطلاع بدن چطوری.
البته با توجه به اینکه قوانین عوض میشه، تاریخ مطالبو باید بزارم که معلوم شه اطلاعات واسه کیا بدرد میخوره. پیشنهادی هم اگه دارین بگین لطفا.
با آرزوی سلامتی و موفقیت
سلام دوستان
من الآن از میدون سپاه برگشتم فردا ساعت 9 باید 06 تهران باشم.
همگی موفق باشید.:20:
منم الان اومدم. فردا صبح باید از اصفهان برم ترمینال تا مارو ببرن یزد. ما که آخرش نفهمیدیم جریان چطوریه. خودشون هم نمی دونستن ما داریم کجا می ریم. فقط گفتن نیروی انتطامی یزد. چیزی که حا منو گرفت این بود که ما کلا 18 نفر هستیم که داریم میریم یزد و همه بچه ها فوق دیپلم بودن با حدود 20 تا 21 سال سن و من این وسط 28 سالم بود. واقعا ارتباط برقرار کردن با اونا واسه من سخته. امیدوارم اونجا که می ریم 2-3 تا پیرمرد دیگه هم باشه. خداییش اختلاف سنی 8 سال کم نیست.
فکر کنم اگه بری توی نطام وظیفه شهرتون و از کسایی که با برگ سبز میان اونجا سوال کنی بهتر مشخص میشه. یعنی از بچه ها سوال کن و به محض این که اعزامی های آذر بسته شد مدارکتو بده به پلیس+10 . واکسنتم در اولین فرصت بزن. ضرری نداره. البته قانونی در مورد 3 هفته وجود نداره.نقل قول:
در مورد فایل پی دی اف هم به نظر من فکر خوبیه و می تونه به عنوان باقیات الصالحات باشه و تا مدتهای زیادی دوستان ازش استفاده کنن و دعات کنن.:31::31::31:
فردا صبح ساعت 9 ترمینال کاوه برای رفتن به مالک اشتر :)
دوستان عزیزی که میخواهند بروند آموزشی ، حتما و حتما داروهای مربوط به سرماخوردگی و ... را به همراه داشته باشند ، عزیزان ، توی آموزشی فقط و فقط مواظب باشید که بیمار نشید ، هیچکس نمیتونه بهتون رسیدگی کنه ، بهداری پادگان هم بجز داروهای ضد درد هیچ چیزی برای شما تجویز نمیکنه.:13:
اینقدر حال میداد آموزشی باهم تنبیه میشدیم.:31:
منم قبول دارم در کل بستگی به شانس آدم داره.سپاهم جای بد داره. ولی احتمال اینکه توی سپاه یه جای خوب بیفتی بیشتر از نیرو انتظامیه. مهم اینکه این 17 - 18 ماه بگذره. امیدوارم همه کسایی که توی این تاپیک بودند و دارند اعزام میشند خدمت راحتی در انتظارشون باشه.نقل قول:
آقا خدمت من تموم شده ولی از من به شما یه نصیحت های می کنم
کلا به این کادری های که باهاشون سرو کار دارید اعتماد نکنید 90 % شون آدمای نامردی هستن
اگر احیانا افسر هستید بدونید این کادری ها بحتون بهتر از سرباز ها احترام قائل هستند ولی دلیل نمیشه هوای سرباز ها رو نداشته باشید هر چیزی که کادری ها خواستند براشون انجام بدید.
آدم با معرفت باشید فقط برای پرسنل وظیفه نه برای کادری ها
رفیقتون یا یه سرباز وظیفه رو به 2 روز تشویقی یا بخشش اضافه خدمت نفروشید.
تو خدمت قوانین تخیلی که بعضی از این کادری ها از خودشون در میارن زیاد اهمیت ندید.
سعی نکنید برای یه کادری یه کاری بکنید تا بهتون تشویقی بده بعدا پشیمون میشید.
سعی کنید با بروبچه های خدمت حال کنید و در هر شرایطی هوای هم دیگه رو داشته باشد.
اگر شیشه ای زدید شکستید بگید باد زد افتاد شما نزدید و هیچ جوره زیره بار حرف کادری ها نرید.
اگر تو خدمت دژبان ورودی درب شدید عقده ای بازی در نیارید زیاد به سر و وضع پرسنل وظیفه گیر ندید فقط مواظب باشید موبایل و mp3 پلیر نیارند.
اگر زیاد به سرو وضع سرباز ها یا افسر های وظیفه گیر بدید اول صبح یا ظهر طرف و اذیت کنید. ارزش خودتون و تو کل پادگان میارید پایین کسی به غیر از دژبانی حاضر نیت بحت سلام کنه موقع ترخیصی هم کسی حاضر نیست بهات خداحافضی کنه.
یادتون باشه ممکنه تو یه قسمت های بیفتید که به یه اشاره میتونید پدر یه سرباز یا یه افسر و بگیری اینجاست که میگم عقده ای نشید.
سعی کنید تو چشم و دم پر این کادری ها نباشد و در واقع بیشتر پیش رفیقاتون تو خدمت باشید.
بالاخره دوره آموزشی ما هم توی پادگان شهید نامجو انزلی ( یا بعبارتی هتل حسن رود) با اتمام رسید. اگه از دوستان کسی سوالی داره ما در خدمتیم.
آقا این روز اول سربازی عجب حس بدی داره. خیلی حالم گرفتس. عمرا فکر نمی کردم اینطوری بشم. آدم یه دفه از همه چیزایی که بهش عادت کرده جدامیشه و احساس یه زندانی رو پیدا می کنه. البته زندانی ها هم مجبور نیستن هر روز رژه برن اونم توی سرما و گرما. خلاصه فقط کاشکی زودتر بگذره.
خوب به سلامتی دوستان اعزامیه 8/1 هم رفتن حالا ما موندیمو اعزاممون که 10/1 هست:44::41:
نگووووووووووو:42:نقل قول:
من که هنوزم اقدام نکردم واسه پذیرش ... اخرش بدبخت میشم :41:
منم دو سال پیش همین موقع چنین حسی داشتم، فقط بدون که سربازی با تمام سختی هاش زیادم بد نیست. باید یکم خودت رو به بیخیالی بزنی و قبول کنی که سربازی. یه دوریه که می گذره.فقط از لحظاتی که با دوستای جدیدت داری لذت ببر.:7:نقل قول:
چه حالی میده که افسر باشی و آموزشی هم نداشته باشی چون تکمیلی داری
سپاه شهر خودت هم پذیرش گرفته باشی
به من که خیلی خوش گذشت.
اما الان فقط یه خورده پاهام درد میکنه و دستام!بالاخره 100 متر سینه خیز بر هر سربازها واجبه!
فردا هم ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد حکم درجه هامونو میدن ما هم میشیم جناب سروان(ستوان سه)
بعد از ظهر هم میریم درجه به لباسامون وصل میکنیم!!!!
خیلی حال میده مگه نه؟
شما آموزشی کجا بودی؟؟نقل قول:
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
یه سوال:
من که امریه گرفتم الان برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آخرش؟؟؟من هنوز بلاتکلیفم. به من گفتن باغرود نیشابور احتمال زیاد ولی یکی از دوستان گفت اونجا برا 10/1 احتمالا نیرو نمیگیره.
موهامو با نمره 4 زدم .بعد از چندی اگه بلند شه 06 اراک لازم میشه دوباره مو و ریش زد یا گیر نمیدن؟ یه موزر دارم اما باید به پریز زدش،
ساکمم بیخود سنگین میکنه...فردا صبح دارم میرم. آمار آشخور بازی ازین جهت تو 06 اراک چجوریه؟
نگران نباش ، این حس را همه دارند ، هفته اول و نهایت هفته دوم را تحمل کنی ، تمومه . میدونی که دستور دارند توی هفته اول و دوم آموزشی غرورت را بشکنند . آخر دوره آموزشی اینقدر حال میده که نگو :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
دوستان یادمه اردوی آموزشی از 02 ما را بردند جاده لشکرک - تلو / به اردوی تلو معروف بود . کسی میتونه مختصات تلو را روی نقشه بهم بده ؟
میخوام ببینم چه تغییراتی صورت گرفته :31:
منم دو ماه پیش همین حس رو داشتم. هفته اول واقعاً دلم میخواست گریه کنم.نقل قول:
ولی باورت نمیشه، آخرش تو اردو انقدر خوش میگذره که نگو.
من هنوز هیچی نشده دلم واسه بچه های آسایشگاه تنگ شده.همون نیم ساعتی که تا خاموشی وقت داشتیم انقدر شیطونی میکردیم که خستگی همه روزمون از تن میرفت بیرون.
یک هفته تحمل کن، همه چی حل میشه.:20:
یادش بخیر من آدم خدمت بروی بودم اصلا تو مخم نمیرفت که برم خدمت
خلاصه دیدم نمیشه باید برم خدمت اینقدر به خدم تلقین کردم میرم خدمت حتی اگر 05 کرمان بیوفتم اخه اون موقع از 05 کرمان و زاهدان خیلی بد تعریف شنیده بودم اقا خلاصه 6 صبح روز اعزام رفتیم میدان سپاه نظام وظیفه برای اعظام هیچی دیگه من کدم سرباز مازاد بود سروانه که همه رو جدا کرد یه دفه گیفت کل سرباز ها مازاد همه از دم 05 کرمان اقا مار رو میگی کارد به من میزدن خون ازم در نمیو امد رفتم خونه تا فردا صبحش خوابیدم ولی تو آموزشی کلی خندیدم و اصلا فکرش هم نمیکردم 05 به این هتلی باشه.:31:
یه سوال:
من که امریه گرفتم الان برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آخرش؟؟؟من هنوز بلاتکلیفم. به من گفتن باغرود نیشابور احتمال زیاد ولی یکی از دوستان گفت اونجا برا 10/1 احتمالا نیرو نمیگیره.[/QUOTE]
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر این سوالم مال 4 پنج روز پیش بود. از دوستایی که یاری کردن و جواب دادن بی نهایت سپاسگذارم.نقل قول:
صبح امروز (2/8) ساعت 5:30 رسیدیم به باغرود نیشابور، ساعت 9:30 ما رو معرفی کردن به یگان جهت ادامه ی خدمت و آموزشی دومم 4 ساعت طول کشید.:31:
امیدوارم بقیه، دوران آموزشی خوبی رو تو باغرود بگذرونن
سلام کسی میدونه امادگی وپشتیبانی کرمانشاه چطور جاییه؟ اصلا کارم اونجا چیه؟
لعنت بهشون .
امروز با هزار دردسر رفتم گواهی دوره ی کفایت رو از نجف اباد گرفتم و رفتم سپاه صاحب الزمان اصفهان . اقای رئیسی میگه علاوه بر نفرات مورد نیاز که پذیرش کردیم 190 نفر هم ذخیره ثبت کردیم . هر چقدر التماس کردم که لااقل جزء ذخیره ها هم اسممو رد کنه هم راضی نشد . یعنی پذیرش بی پذیرش :2: گندشون بزنند ...
تازه تصادفم کردیم حالمون گرفته شد .:41:
سلام به همه
من یکشنبه اعزام بود پادگان خاتمی یزد . به همه دوستان که مرکز آموزشی آن ها در این پادگان است . تبریک می گوییم که در یکی
از بهترین پادگان های افتادن . اگه دوره تکمیلی داشته باشید یک روز بیشتر اونجا نیست .
در کل جای خوبی فقط یکم بد مسیر .
سلام
من آموزشیم تموم شد، افتادم تیپ 38 زرهی تربت جام - آج رسته رایانه. کسی می دونه چجور جایی هستش؟ اگه از این تیپ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگین .
یه سوال دیگه اونجا باس با لباس ارتشی و درجه خودمو معرفی بکنم؟
یه سوال دیگه هم دارم ... من میخوام اونجا یه خونه اجاره بکنم بعد از آموزشی مجبور که نیستیم توی آسایشگاه بمونیم؟ منظورم اینه که اگه خونه بگیریم می تونیم بعد ساعت کاری بریم خونه ی خودمون؟ من درجه ام ستوان سه هستش. ممنون میشم توضیح بدیننقل قول:
من 16 ماه مامور پذیرش افسران و درجه داران وظیفه در یکی از پادگانهای اصفهان بودم . باید بگویم تمامی افسران وظیفه با لباس و درجه ، خیلی مرتب و منظم خودشان را به پادگان معرفی میکردند. پیشنهاد میکنم شما هم با توجه به رسته ، این کار را انجام دهید ، در بیشتر مواردی که من شاهد آن بودم ، ظاهر خوب و آراسته باعث میشد که در بهترین مکانهای پادگان اینگونه افراد را پذیرش کنند.نقل قول:
فقط امیدوارم از تخصص شما با توجه به رسته ای که دارید استفاده کنند و رسته رایانه در پادگان اشباع نشده باشد.
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
وقتی 01 تهران بودم لباس لجنی که تحویلمون دادن رسته ی روی لباس پیاده بود، الان که رسته من شده رایانه باس آرم رسته رایانه رو روی لباس بزنم؟
"فرماندهی پشتیبانی منطقه 1ف اماده و پش - اج - کرمانشاه"
کسی میدونه این جمله بالا یعنی چی؟
آماد و پشتیبانی معادل فارسی کلمه لجستیک-ـه . آماد به سیستم تامین و توزیع کالا در ارتش اشاره میکنه و پُش هم فکر میکنم همون پشتیبانی باشه.نقل قول:
با توجه به زرهی بودن تیپ،پیشنهاد میکنم رسته رایانه بزنید ، چون رسته پیاده در اغلب موارد دردسر ساز میشوند و در پادگانهای زرهی تقریبا بی ارزش هستند، البته اگر رسته رایانه هم در پادگان ارزشی نداشته باشه ، بهتون اعلام میکنند که رسته زرهی بزنید که من با توجه به سروان بودن شما ، بعید میدونم این کار را انجام دهند.نقل قول:
معمولا تعویض رسته در پادگان برای گروهبانها پیش میاد.
در مورد اجاره خانه هم ، پیشنهاد میکنم بگذارید یک هفته تا دو هفته از اعلام حضور شما در پادگان که گذشت و شرایط مناسب بود، اقدام به اجاره خانه کنید ، در پادگان اصفهان برای افسران وظیفه، مهمانسرا داشتند که از آسایشگاههای سربازان و گروهبان به طور کامل جدا بود و تقریبا شرایط خوبی برای افسران داشت.
البته قبل از ورود به پادگان نمیتوان چیزی را پیش بینی کرد.
امیدوارم یک نفر آدم عاقل و فهمیده فرمانده شما بشود.
موفق باشید.
نقل قول:
کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
بابامیگره.کی گفته نمیگیره.دوستم سال پیش برج 1/10 رفت شهید هاشمی نیشابور.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما چرا اینطوری میکنی عزیز الان اضطراب چی رو داری ؟
شما امریه هستی تحصیلات هم داره سپاه هم میخوای آموزشی رو بگذرونند
چی نیشابور بیافتی چی یزد چی کرمانشاه و چی مدرس کرج همگی پادگان های عالی هستند و خوب
نیشابور رو اگه من گفتم نیرو نمیگیره هنوز هم مشخص نیست شما الان مگه برگ سفید گرفتی که زده باشن باغرود روش ؟
یا همینطور لفظی بهت گفتن ؟ اگه لفظی گفتن که بی خیال بابا اگه هم برگ سفیدی چیزی اومده که بعید میدونم ممکنه شما اعزام بشی به مدرس کرج
در هر حال این اضطراب شما از دیدگاه من بی فایده هست و یک چیزی هم بگم اون موقع شما بخوای بیای باغرود بی نهایت سرد هست مگه امسال شانست هوا خوب باشه وگرنه ما پارسال شرایط سختی رو داشتیم همون موقع
سلامنقل قول:
پارسال تا امسال برادر من یک گردو رو انداختن بالا 10001 چرخ خورده !
اگر کسی از خدمتش گذشته باشه و هیچ اقدامی نکرده باشه و 3 ماه اضاف خورده باشه ایا راهی داره برای معافی کفالت اقدام کنه و معاف بشه؟
اگر نه هم که ممنون میشم نحوه و چگونگی اقدام به معافی رو در حین خدمت بفرمائید.(چقدر طول میکشه...چقدر سخته و...)
نقل قول:
سلام
متاسفانه به علت تغییر سایت وظیفه عمومی ، هنوز قسمت قوانین فعال نشده و من نتوانستم قانونی که مربوط به شما بود را پیدا کنم ، در کتاب الکترونیک قوانین نظام وظیفه ، مستقیما به مورد شما اشاره نشده ،با اینحال ماده زیر را پیدا کرده ام ، اما واقعیت نمیدانم مستقیما مربوط به شما میشود یانه :
این ماده 129 از فصل معافیت کفالت است :
ماده 129 - مشمولانی که براي انجام خدمت وظیفه عمومی احضار می شوند چنانچه در تاریخ هاي معینه خود را معرفی نکنند از معافیت هاي مذکور در این فصل محروم می شوند مگر این که در طول مدت غیبت و حین رسیدگی واجد شرائط معافیت کفالت بوده باشند و در سایر موارد تشخیص عذر موجه با رئیس اداره وظیفه عمومی یا نماینده او خواهد بود.
بهرحال مشخص است که برای غیبتتان باید عذز موجهی داشته باشید.
باز هم سوال کنید ، چون واقعا نمیشه به این نوشته ها اعتماد کرد و در طول 20 سال ، صد هزار ماده و تبصره اضافه میکنند و دوباره لغو میکنند.