سلامنقل قول:
اس6 با حافظه 64 و 128 هم موجوده
64ش رو میتونید تا 1900 پیدا کنید
زد5 هم مسئله داغ کردنش با لوله کاری و خمیرسیلیکون هایی ک زدن پایین تر از گوشی های دیگس.
Printable View
سلامنقل قول:
اس6 با حافظه 64 و 128 هم موجوده
64ش رو میتونید تا 1900 پیدا کنید
زد5 هم مسئله داغ کردنش با لوله کاری و خمیرسیلیکون هایی ک زدن پایین تر از گوشی های دیگس.
سونی فقط خوب بلده تبلیغات کنه به جای تبلیغات کیفیت گوشی هاشو میبرد بالا الان از سامسونگ جلوتر بود چون به همان نسبت که نوآوری خوبی داره کیفیت تولیدش پایینهنقل قول:
به نظرم اصلا ارزش خرید نداره من سامسونگ و htc بیشتر ترجیح میدم (الان بیشتر سامسونگ ولی htc تو m10 قراره بترکونه)
نوت 4 هم خوبه مموری ساپورت میکنه باتریش هم تعویض میشه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
با تشکر از راهنمایی های دوستان
با مموری نخوردن اس 6 نتونستم کنار بیام و از طرفی سونی خیلی چشمو گرفته بود . خیلی خیلی خیلی دنبال زد 5 کامپکت بودم ولی تو سایت ها رنگ مشکی رو نداشتن و تو بازار هم اصلا نبود و میگفتن یه بار اومد دیگه نمیاد. قطع امید کردم و خود زد5 دوسیم کارته گرفتم. خیلی خوبه ولی زد5 کامپکت برای من خیلی خوش دست و خوش سایز بود. هنوز چشم دنبالشه!
مبارک باشه
با سلام خدمت همه عزیزان
دوستان من قصد دارم یه گوشیه HTC دو سیم کارته بخرم اما دقیق نمیدونم چی بخرم تو قیمت حدود 1 میلیون یا بالاتر خودم نظرم رو ONE ME هستش اما چون دوستان واردترن میشه یه راهنمایی کامل بکنین ممنون از همه دوستان
اچ تی سی گوشی هاش خوب نیست یعنی در حد گوشی های هم رده نیست تو رنج 1 تومان گوشی های خیلی بهتری هست مثلنقل قول:
samsung A5 2016
Huawei Honor 7
Lenovo vibe shot
Xperia z3 z3+
من اولی رو پیشنهاد میکنم
huawei G8 هم خوبه | شیک ، دوربین خوب ، سنسور اثر انگشت ، Snapdragon 615
درود. دوستان میخوام نوت 5 64 گیگ تک سیم بگیرم:
1- با گارانتیش چنده؟
2- چه روشهایی برای شناسایی اصل بودن گوشی و کارنکرده بودن اون هست که پیش از خرید انجام بدم؟ (کد و ...)
3- میگن دو سوم رمش پره. این درسته؟
آیا با خریدن این گوشی این مسایل پیش نمیاد:
1- هنگ کردن هنگام بروزرسانی سیستم عامل
2-داغ کردن هنگام انجام بازیهای دیتا داری چون Real Racing
3-خالی شدن زود هنگام و بی دلیل باتری
4- هنگ پس از نصب برنامه های ایرانی (بازار، دیوار، بازیهای ایرانی)
5-ریستارد بی دلیل
امان ازین کامنتهای برخی سایتها:n13:
:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13: :n13::n13::n13:
ممنون دوست عزیز از راهنماییتوننقل قول:
راستش میخوام دو سیم کارت بگیرم حتما خودم الان s4 mini دو سیم دارم میخوام ایندفعه برندم رو عوض کنم راستش از htc خوشم میاد و برعکس زیاد از هوواهی راضی نیستم نمیدونم همینجوری بدون دلیل خوشم نمیاد ازش فک میکنم گوشی بدون کیفیت و الکی هستش اما بودجه م تا 1500 میرسه حالا موندم چی بگیرم شما هم گفتین htc گوشی خوبی نیست موندم دیگه
میشه بیشتر راهنمایی کنین و چند تا گوشی خوب دو سیم تا 1500 معرفی کنین ممنون از راهنماییتون
نباید زیاد حساس باشین چون هرچقدر هم گوشی قویتری بخرین باز هم از اون بهتر هست و وقتی خریدین حسرت میخورین که چرا 100-200 تومان بیشتر ندادم تا اون مدل بگیرمنقل قول:
من فکر میکنم شما از 1 تا 2 تومان بودجه خرید گوشی دارین پس به نظرم یا s6 یا g4 یا z5 بگیرین ولی این هم بدونین اگه 2.100 بدین میتونین note 5 2sim بگیرین پس یا بهترینشو بگیرین یا اونی که بیشتر خوشتون میاد
هیچ کدام از این مسائل پیش نمیاد تنها دلیلی که باعث میشه دستگاه ریست کنه پر شدن بیش از حد حافظه داخلی یا نصب برنامه ای که با اون ورژن از سیستم عامل سازگار نیست یا کلا ایراد داره که با بردن دستگاه به safe mode میشه فهمید اشکال از کدام نرم افزارهنقل قول:
شما از فروشگاه معتبر و نمایندگی اصلی و با گارانتی بخرین همچین مشکلات پیش نمیاد(نه از علادین طبقه أخر)
سپاسگزارمنقل قول:
دوست من میشه بخش نخست پرسشهامم پاسخ بدی؟
اگر روزی باتری نوت 5 نیاز به جایگزینی داشته باشه چگونه میشه اونو در آورد؟
قیمت دقیقی نداره ولی بالا 2.300نقل قول:
با فرستادن شماره سریال به شرکت گارانتی یا اسکن بارکد میشه از صحت محصول مطمئن شد
باتری فقط تعمیرکار میتونه تعویض کنه ولی ببرین تعمیرگاه نمایندگی بهتره
1-میخوام بدونم A8 سامسونگ گوشی ارزنده ای تو نرخ 1.300 هست؟ کیفیت عکسها و فیلمهاش خوبه؟
2-S6 اج باتری خوبی داره؟ میگن عین بنز باتری خالی میکنه!
دوستان بین این مدلهایی که گفتید و LG G4 Stylus از نظر دوربین، کدام را توصیه میکنید؟نقل قول:
مشکل P8 Lite این است که جای رم و سیمکارت دوم یکی است.
برای کسی که هم بخواهد رم استفاده کند و هم دو تا سیم کارت، چه مدل دیگری را تا حدود 650 توصیه میکنید؟
توی این محدوده اکثرا دوربین ها شبیه هم هستند، در مورد دوسیم همزمان و درگاه جدا رم هم هواوی 4X و گلکسی J5 این موارد رو شامل میشن.نقل قول:
گوشی پیشنهادی 4X هستش! توی گوشی های میان رده هیچ برندی به پای هواوی نمیرسه...
شیائومی هم وارد بازار شده به طور رسمی اما تا همه گیر بشه بهتره سراغش نرید.
تا 1300 هواوی Honor 7 بهترین انتخابه ، پسند نکردید P8 هم هست اما سنسور اثرانگشت نداره و سخت افزارش کمی پایین تره. اس6 هم یک روز عادی رو جواب میده مسئله باطریش با فست شارژری که ارائه شده کاملا قابل چشم پوشی هست.نقل قول:
با ده دقیقه شارژ میتونید تا 4 ساعت استفاده دائم داشته باشید. توی 70 دقیقه هم فول شارژ میشه.
نقل قول:
دوست عزیز اگه میخواید LG بخرید بهتره LG K10 رو که وارد بازار ایران شده و به مراتب بهتر از جی 4 استایلوس هست رو انتخاب کنید
موفق باشید
فست شارژ زندگانی باتری رو کاهش نمیده؟ چون تو زمان کمتر جریان بیشتری درون باتری میاره.نقل قول:
بله هرچی شدت جریان بیشتر باشه عمر باتری زودتر تموم میشهنقل قول:
اگر دوربین با کیفیت بالاتر از این ها مد نظرم باشد، کدام مدل را انتخاب کنم؟نقل قول:
در سه محدوده قیمتی تا 800، تا 900 و تا 1میلیون، از نظر دوربین کدام مدلها را توصیه میکنید؟
با اولویت دوربین گوشی Nexus 5X که در بین بهترینها بود از نظر دوربین و کیفیت عکاسی در سال 2015، توصیه میشه.نقل قول:
قیمتش هم رو به کاهشه و زیر یه میلیون پیدا میشه. البته باز هم در آینده کمتر هم میشه.
از نظر من بهترین گوشی تا 1 تومان G3 است و از سامسونگ A5 2016 ولی الان کمی گرون ولی با کمی صبر به 1 تومان میرسه
اگر برند و این چیزا برات زیاد مهم نیست گوشی زیر 1 میلیون( چیزی حدود 800 تا 950 الان قیمتشه که کم میشه به مرور)
بهترین انتخابت xiaomi redmi note 3 qualcomm
که دو هفته میشه اومده ایران با اسنپ دراگن 650 دوربین عالی که ایفون 6اس کم میاره
مشخصاتش رو میتونی راحت پیدا کنی
با سلام. اولا از بین گوشیهای سامسونگ نوت4 و الجی جی4 و HTC One M9 کدام را پیشنهاد میکنید لطفا با ذکر دلیل
ثانیا تفاوت بین نمایشگر Super Amoled و IPS LCD چیست
سلام هر کدوم مزایا خاص خودشو داره مثلا جنس بدنه قدرت سخت افزار امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لوازم جانبینقل قول:
برای مثال m9
سخت افزار قوی که از پس هر برنامه و بازی سنگین به راحتی بر میاد
اسپیکر های فوق العاده قوی
دوربین و فلاش با کیفیت اما نه به اندازه رقبا
بدنه با کیفیت
رابط سبک و روون
باتری خوب با استفاده معمولی (زنگ sms تلگرام) تا دو روز جواب میده
Note 4
صفحه بزرگتر و باکیفیت تر
قلم مخصوص
دوربین عالی
سخت افزار قوی
باتری بزرگ و پرظرفیت
G4
بدنه متفاوت(سرامیکی و چرم)
دوربین فوق العاده (بهترین دوربین تو رنج قیمت خودش )
اسپیکر متوسط 1 واتی
صفحه عالی و با کیفیت
باتری خوب
تفاوت عمده این دو صفحه تو غلظت رنگ و نور بیشتر و مشکی عمیق در super amoled است ولی رنگ سفید بیشتر به زرد تمایل داره
تو ips lcd بهترین صفحه lg g4 داره که به اوج خودش با ips quantum display تو صفحه های LCD رسیده و تفاوت زیادی با super Amoled نداره
ولی خوبی که super داره دیود های نوری تو رنگ مشکی خاموش میشه در واقع هیچ نوری نداره به همین دلیل مشکی عمیق تری نشون میده وقاعدتا مصرف انرژی کمتری داره
سلام دوستان
من میخوام گوشی مناسب ترجیحا تا قیمت 1.500.000 تومان بخرم
کیفیت دوربین ، رم ، سی پی یو گوشی برام مهم و ترجیحا سنسور اثر انگشت داشته باشه.
خودم اول LG Nexus 5X رو انتخاب کرده بودم که بعد به دلیل عدم داشتن گارانتی تو مدل 32 گیگ منصرف شدم .
الان نظرم روی LG V10 هست ،اما ترجیح میدم یه مقدار قیمت کمتر باشه
الجی v10 که خیلی گرونتره چرا s6 نمیگیرین دو سیم هم داره ولی مموری نمیخورهنقل قول:
سامسونگ A8 و A7 یا سونی z5 compact هم خوبه ولی بیشتر A8 پیشنهاد میکنم البته A7 جدید تره
رفقا کیفیت گوشیj5 چطوره؟
خوبه [emoji106]نقل قول:
سلام دوستان
از نظر ارائه ی آپدیت کدوم یک از برند ها قوی تر عمل میکنه؟
مشخصا اپلنقل قول:
از بین شرکت هایی که گوشی های اندرویدی تولید میکنن منظورم بود:n16:
گوشی های نکسوسی با اختلاف یاد اولن! (هم از نظر تعداد آپدیت و هم از نظر زود آپدیت شدن)نقل قول:
بقیه برند ها هیچکدوم به پای نکسوس نمیرسن و آپدیت ها موردی هست و نمیشه برندی رو نام برد
تقریبا همه برند های معروف پرچمدار ها و بعضی از گوشی هاشون رو آپدیت میکنن: (اکثرا قول ورژن6 دادن)
موتورولا (!) - سونی - HTC - ایسوس - Xiaomi - هوآوی - سامسونگ - الجی و ...
سلام
یعنی سری نکسوس مستقیما از طریق خود گوگل آپدیت براش میاد؟
تقریبا تا چند سال ساپورت میشه؟
نسخه ی جدید نکسوس حدودا توی چه ماهی میاد؟
چون از اندروید خام استفاده میکنند و سازنده مجبور به هیچ گونه سفارشی سازی اندروید نیست سریع تر از بقیه اپدیت میگیرن.نقل قول:
تا 2 سال پشتیبانی رسمی و حدود 2 سال هم غیررسمی توسط سایر توسعه دهندگان...
سلام دوستان.گوشی تا 2 میلیون چی پیشنهاد میکنید؟نوت 5 چطوره؟ ارزش داره الان بخرم یا صبر کنم گوشی های جدید بیان؟
غیر رسمی یعنی همون کاستوم رام ؟نقل قول:
آیا اعتمادی بهش هست؟
توسعه دهنده رو میشه تعریفش کنین؟ دقیقا کارش چیه؟
دوستان من یعد از کلی تحقیق در مورد گوشی های مختلف بالاخره تنها چیزی که نزدیک به معیارهام بود LG v10 بود
اما الان یه سری مشکلات رو خوندم که واقعا حالم گرفته شده .
این که گوشی هنوز روت نشده و گویا به این زودی ها نمیشه !
بوت لودر بسته اس و هیچ کاستوم رامی نداره . . .
گویا ال جی هم تو آپدیت کردن گوشی هاش خیلی تنبل و بدقول
درست ؟
به نظر شما گوشی دیگه ای بگیرم ؟