سرعت سرویس نامحدود چند روزیه خیلی کم شده . من سرعت 512 دارم و سرعت دانلودم روی 40 ثابت بود ولی الان روی دو یا سه هست . برای بقیه دوستان هم همینطوره ؟
Printable View
سرعت سرویس نامحدود چند روزیه خیلی کم شده . من سرعت 512 دارم و سرعت دانلودم روی 40 ثابت بود ولی الان روی دو یا سه هست . برای بقیه دوستان هم همینطوره ؟
نمیدونم چرا اینقدر اینترنت کی-ری شده برای من!! اگه وصل بشه یجوری هست دیر سایت باز میکنه!! یا هم که اصلا قعطه!!:27::13::13::13::13:
دوست عزیز سرویس شبانه با هر سرعتی که گرفتید برای تمام سرویس ها مشترک هستندنقل قول:
کی اینو گفته؟:31:نقل قول:
سلام .
از دوستان کسی هست که اینترنت 256 یا 512 نامحدود صبانت و داشته باشه ؟ سرعتش چطوره ؟
امشب سرعت شبانه به شکل فجیعی بی ثبات و داغانه... :/
من چند ماه 256 نامحدود داشتم قبلا میانگین سرعت 20k بود ولی الآن حداکثر سرعت 2k شده و صفحه باز نمی شود.
اه اه اه اه...گند زدن به سرعت ها..
سرعت شبانه که دیگه هیچی...قهوه ایش کردن رفته...
من ۵۱۲ نامحدود دارم الان ۲ هفته هست سرعت رسیده به ۳ کیلوبایت.....افتضاحههههه!!!
زنگ زدم شرکت طرف میگه سرویس های نامحدودمون همینه معلومم نیست کی درست بشه برین سرویس حجمی بگیرین :|
سایر دوستان نامحدود هم همین وضع رو دارن؟؟
گفتم ببینم اگه قراره همینطور باشه ۳ روز دیگه که سرویسم تموم میشه برم یه ISP دیگه...
من هم 512 نامحدودم و سرعت واقعا خیلی کم شده . گویا قصد دارن بکل سرویس نامحدود رو بردارن !نقل قول:
نه تنها شبانه بلکه روزانه هم فوق العااده افتضاحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اینطور....!!نقل قول:
سرویس نامحدود سایر ISP ها چطوره...؟؟
کسی هست که راهنمایی کنه از کدوم شرکت سرویس نامحدود بگیرم در ضمن عدم قطعی خیلی برام مهمه چون روزانه بیشتر از ۱۷ - ۱۸ ساعت آنلاینم....
من الان ۵ ساله یوزر صبانت هستم تو این مدت هم مشکلات زیاد داشته اما این دفعه دیگه قابل تحمل نیست.
سرعت چسبیده کف کف یعنی افتضاح کامل
دیشب شبانه که هیچی اصلا حرفش هم نزن الان هم تست می کنم سرعت افتضاح نمی دونم چرا اینجوری شده ؟؟؟؟ برا همه همین جوره؟؟؟
امشب و هرشب... !نقل قول:
به من هم همینو گفتن.نقل قول:
کسی آشنایی نداره ؟ کلاً این محدودیت از تهرانه ! اونا هم جواب نمیدند
کلی پول دادیم بابت این اشتراک ! الانم اینجور ! اسمش مملکت اسلامیه ! پول ملت رو بالا کشیدن مثل آب خوردنه !
تا چند شب دیگه برای دومین بار میام صبانت
خوبه دیگه پول زیاد میدی و استفاده کم میبری یه پیشنهاد دوستانه بهت میدم تعرفت را تغییر بده...نقل قول:
کسی خبر نداره ؟
تا کی می خواد اینجور بمونه ؟
سلام دوستان:
من که از نمایندگی نجف اباد، اول دی ماه سرویس گرفتم و هیچ جوابی نمیتونست داشته باشه خودم کارت شبکه رو با کابل عوض کردم، حل نشد. اول بهمن ماه خودم به فکرم افتادم که مودم رو ببرم اونجا، بعد فردا صبحش یه آقایی زنگ زد گفت مودم رو کانفیگ کردم، فوری رفتم اونجا دوباره خانم رو دیدم حالم داشت به هم میخورد. این که نمیدونست کانفیگ باید بشه هیچی، اصلا بلد نبود داده بود به اون اقاهه.
خوب عزیز من بلد نیستی مغازه باز میکنی چی کار :13:
دیگه از پایان بهمن تصمیم گرفتم مستقیمآً با نداگستر اصفهان تماس بگیرم که ساپورت خوبی داشت و راضی بودم :8:
بچه ها کسی نمیدونه که من مودمم رو که زیمنس هست روی خونه بچه ها که از شرکت های دیگه سرویس میگرفتند جواب میداده و به صورت ریست شده مشکلی نداشته و باید در موقع استفاده از سرویس نداگستر حتما کانفیگ میشده تا هماهنگ بشه؟ :10:
سلام دوستان
من تو گزارش هام می بینم هر نیم ساعت 10 کیلوبایت دریافت دارم .قضیه چیه؟
من دوستم 1 مگ نامحدود داره میگه
قبلا با 100 کیلو دانلود میکردم الان میگه سرعت خیلی کم شده اومده رو 10
دوستان یعنی واقعا این سرویس های مزخرف CRA که تو پارس انلاین خیلی بده
تو صبا اینجوری سرعت دارن؟
اگه اینجوری باشه من با جای محدود نامحدود 1 مگ میگیرم
سرعت دانلود شبانتون چنده؟نوع سرویستون رو هم بگید.ممنون
الان نزدیک عیده نامحدود که هیچی، اگه سرویس شارجی با اشتراک پایین نصفه بشه یک به ده دیگه میخوای چه جور بشه؟
صبانت تبریز با بقیه جاها فرق میکنهنقل قول:
چه فرقی داره !
وقتی پول میگیره، جواب نمیده ! دزدی دزدیه !
50 تومن پول 1 مگ نامحدود دادیم، سرعت 10 کیلوبایت ! به هرکی هم میگیم، کلاً میگه به من ربطی نداره، همه فقط پول میگیرن
تمام !
تا امدم نظرم در مورد صبا نت عوض بشه زد حالمون رو گرفت باز،چند شب بود شبانه توپ شده بود،160 کیلو بایت میگرفتم،حال میداد،دوباره برگشت به حالت قبلی!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلا هم که صبا داشتم در این مورد زیاد بحث کردیمنقل قول:
سرعت صبا تو تبریز خیلی بیشتر از جاهای دیگه است
مثلا برای 512 (380)
من میگم 10 کیلوبایت میده ! شما میگی سرعتش از همه جا بیشتره !
من که گفتم قبلا در موردش حرف زدیمنقل قول:
شاید بچه های قدیمی این تاپیک منو بشناسن
من تاپیک قدیمی شمارو ندیدم !
الان سرعتم افتضاحه
پولش رو دادم، سرعتم افتضاحه ! کسی هم جوابگو نیست! نمی دونم چه وضعشه!
حتی قبول نمی کنند اکانتم رو به یکی از محدودها تبدیل بکنند!
دزدی تو روز روشن
شنیدم مال خیلی ها اینجوریه ! نمی دونن سر چی اینجوری شده ؟
سلام
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
سلام دوستان. من دیشب از رایگان استفاده می کیرم ولی سر 1 ساعت قطع نشد
آیا این محدودیت رو برداشتن؟؟؟
آقا این چه وضعیه؟!
شبانه سرعت دانلود بین 20 تا 30(تو مشهد) هر 80 90 مگی هم که دانلود میکنم خیر سرم قطع میشه و دوباره وصل میشه!!
خوب بعضی فایلهارو هم که resume قبول نمیکنه از منیجر دانلود چه کنم این وسط؟!
مرگ بر صبانت
تهران خوبه ماک ه شبانه ها راحت 2گیگ دانلود میکنیم
سلام دوستان من میخوام از بین شرکت های صبانت و شاتل یکی رو انتخاب کنم کدومو پیشنهاد می کنید ؟؟؟؟؟
قبلا از پیشگامان سرویس داشتم اصلا سرعت شبانه اش خوب نبود.:wac:
سلام ، چرا نمیشه از سایت صبانت ریز مصرف و دید ؟
سلام دوستان
من 512 گرفتم.خودم نصب کردم.vpi:0 vci 35 زدم ولی اینترنت وصل نیست.
چی کار کنم؟شماره ها اشتباهه؟