زیاد به 4.2.2.4 اهمیت نده ممکنه اشکال از اونجا باشه....نقل قول:
سرعت دانلود شما چنده؟
Printable View
زیاد به 4.2.2.4 اهمیت نده ممکنه اشکال از اونجا باشه....نقل قول:
سرعت دانلود شما چنده؟
بعید نیست، سرعت دانلودم عادیه با 32 دانلود میکنه(سرویس 256)نقل قول:
ای خدا از دست اینها:n30:-اچند روزه همش سرعت افتضاحه و بعد چند دقیقه صفحه ای باز میشه--دیگه این آخرین باره مخابرات هستم تمدیدش نمیکنم-خداییش ایرانسل با اون سرعت افتضاحش ازین بهتره:n19:
دوستان حسابگر هم این مدت سرعتش کم شده بود؟شهرستان ما فقط حسابگر و مخابرات هست و مجبوری باید یکیشان را انتخاب کنیم
دو مگ حسابگر وقتی که شرایط خوب باشه سرعتش به چند میرسه؟
سرعت دانلود==> 15 :n21:
3 گیگ حجمم مونده پس فردا هم اعتبارم تموم میشه.واقعاً براشون متاسفم با این سرعت اگه تا پس فردا هم یه سره نتم رو روشن بزارم روی دانلود فکر نکنم 2 3 گیگ بشه :n19:
اگه با 16ک دانلود کنی ساعتی 60مگ حدودا میگیری!!!!!!!نقل قول:
من که 4.2گیگ م مونده میخوام ببینم تغییر سرعت داره یا نه
به نظره من کسایی که کرمانشاه هستن با هم جمع شن برن دره مخابرات
به نظر میاد پاشون رو از رو شیلنگ اینترنت برداشتن بالاخره ! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشن رعایت کنین
بازم تاپیک رو می بندنا
این سری ببندن باز شدنش با خداس:n23:
انتقاد کنین اعلام وضعیت کنین ولی دیگه فحش آماری و توهین .. ننویسین
:n29:
بالاخره بعد 6 ساعت 29.7 مگ م دانلود شد!!!!!!!!!!!!!!
اما اینقدر ارورر خورده بود فایلم اجرا نمیشه:-/
:-D
:-)
:|
:-(
:'(
اینم هست فقط محدودیت نیم ساعت روزانه داره ولی از نظر حجم و سرعت نامحدوده و امنیتش بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با ایشون هست ، لطفا رعایت کنیدنقل قول:
اینجا بیشتر شبیه چت روم شده تا تاپیک!
نقل قول:
دوست عزیز لطفا از گذاشتن چنین مطالبی اجتناب کنید ، تاپیک محل بحث هست نه درد و دل کردن!!
این دیگه چه جورشه ؟ هر بار Modem res میدم پینگ یه طور میشه ! برای شما هم اینطوره ؟
الان یه بار دادم از 300 اومد 170 !!! الا دوباره هرچی میدم پینگ کم نمیشه ...
کسی اطلاع داره این چطوریاس ؟ + میشه بهشون گفت پینگ رو خوب کنن ؟ چون من با نت اصلا دانلود و اینا نمیکنم , فقط کار با پینگ و Time out دارم ...
loool به این گزارش میگن نه درددل! ممنون از توجهنقل قول:
الان وضع چطوره؟ وقت شد از گرافم یه عکس اپ میکنم دور همیم یه کم بخندیم! google. هم ارور میده الان با wifi صبانت وصلم از مخابرات وضعش بهتره....
امروز زنگ زدم 2020 گفتم انشالا و به امید خداوند کی قرار است که متخصصان خبره و دانای مخابرات توانای کرمانشاه این نت اشغال رو درست کنن؟ طرف گفت سراسریه!!!! منم گفتم ا؟ حتما الان که تو شرکت صبانتی از وضع اونجا خبر نداری؟! گفت من کی گفتم سراسریه؟! زیرساخت ما خرابه(البته بازم توجه نکردم چون همون 104 احمق جواب داد که حیچی حالیش نیست)
گراف دانلود من الان به 5 میرسه!!! عالیه نه؟
ناظر این تاپیک کیه؟ چطوری باید بهش پیام بدم؟ ظاهرا منظور یکی از پستهام رو درست متوجه نشده! این که بیام بگم وضع فعلی و سرعت پایین اینترنت با v"""""p. n درست نمیشه نقض قوانینه؟
سلام
یه نظر سنجی من شرکت کردم حالا 2تا بن تخفیف 7500تومن واسه نوین نت برنده شدم.
حالا نمیدونم چطوریه وضعیتش من نوین نت اشتراک ندارم کسی نوین نت سرویس داره اگه خواست پیام بده تا بهش بدم بره حالشو ببره.
شنیدین رایتل سرعت اینترنتش 170 KB هست
بهتر نیست به جای adsl از رایتل استفاده کنیم؟؟؟؟:n13::n13:
دوست عزیز کیفیتشو شنیدی اما برو تو سایتش قیمتاشم ببین!!!! 128 یک ماه با 1گیگ میشه 30تومن(البته جشنواره قبلی)نقل قول:
درضمن زیاد به کیفیتش مطمئن نباش.
از این حرفا گذشته مگه تو کرمانشاه فعال شده؟ از یکی شنیدم 12تا از bts هاشون ر نصب کردن
الله اکبر .. بعد از چند روز الان اگه تایم اوت بگیرین یه چند تایی پینگ میده :n24:
من فقط 128 و 512 حسابگر رو امتحان کردم از دو مگابایتی اش اطلاعی ندارم و در این چند روز که وضعیت نت خراب بود سرعت به نصف رسیده بود حد متوسطش 60 کیلو بایت بود ولی اصلا ثبات نداشت و بین 40 تا 90 مدام تغییر می کرد... با 512 در روز سرعت به 260 تا 280 میرسه ولی شبها کمو بیش حدود 100 کیلو بایتیه... ولی از آنجا که حجم ارایه شده با سرویس های 256 به بالا 2 گیگ هست بهتره غیر از 128 محدود 3 گیگ چیز دیگری نگیری که واقعا با اون سرعت دانلود به یک هفته نرسیده کل 2 گیگ مصرف میشه ...نقل قول:
دقیقا با توجه به اینکه فکر میکردم 128مخابرات مثه شرکت های دیگس که رو یک مگن، این اشتباه رو کردم که 128 مخابرات گرفتمنقل قول:
اما ظاهرا حسابگر اینش درسته
یکی از همین 7500 تومنی ها هم برای من sms شده بود! (مثلاً جهت جبران مشکلات قبلی...) ولی نوین نت خودشه ...(همون حیوون دراز گوش رو میگم!) سرعت الان مخابرات رو میبینید؟! نوین نت تو حالت معمولی و عادیش دقیقاً همینجوری بود!نقل قول:
مشکل کرمانشاهه متاسفانه!
شهرای دیگه که مشکلی نداره
3 روز شد هنوز چیزی دانلود نکردیم واقعا خجالت داره :n21:
اون پشتیبانه چرا نیستش میترسه بیاد اینجا :دی
الان سرعت شما خوبه؟نقل قول:
خیر!نقل قول:
دوباره پاشون رو گذاشتن روش!
اخه معلوم نیست دارن چیکار میکنن 3 روز شد هنوز من سرعتم از 20 بالاتر نرفته :n03:نقل قول:
راستی یه سوال دیگه معلوم نیست وایمکس ایرانسل در کرمانشاه کی وصل میشه؟کسی خبر نداره؟
یکی از دوستام کرج هست داره خیلی راضی هست
نقل قول:
راضیه؟ شاید در مقابل وضع الان adsl خوب باشه اما من یکی که نه از کیفیتش راضی بودم نه از قیمتش
:خوش به حالت من که به 5 کیلو نمیرسم!!!!!نقل قول:
حالا از حق نگذریم ساعات خوب هم دارهn04:
بازم این سرعت درست نشده-عجب کارشناسهایی داره این مخابرات خداییش ضریب هوشی دارن درحد تیم ملی:n19:
زنگ زدم گفتم باید خسارت بدین بابت این چند روز اونها هم گفتن چشم منم باور کردم:n19:
OMG یعنی دارم خواب میبینم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سرعت دانلودم به 60 رسید!!!!!!!!
یکی از کاربرا گفتش که ۳گیگش مونده و چند روز دیگه نتش تموم میشه،بزنگه بهش 5روز اعتبار میدن
دروغ نگفتن به تعداد روزهای خرابی اضافه میکنن!نقل قول:
تابستون 13روز نتم قطع شد اخرش 5روز به اعتبارم اضافه شد
فعال شدهنقل قول:
فعلا حدود 4 5 تا انتنش فعاله بقیه رو دارن نصب می کنن
توی سایتش تقشه اش هست
به کیفیتش امید نداشه باش وقتی میان روی بیمارستان و اداره های تامین اجتمایی آنتن نصب می کنن عملا برای پوشش خوب برنامه ندارن ارزان ترین جارو برای نصب انتخاب مب کنن :n24:
توهمی بیش نبود!!!نقل قول:
یکی از تلفن هامون اسپلیتر نداره، داشتم با60ک حال میکردم،که یکی اون گوشی رو ور داشت و dc شدم! الان بازم همون. ...یه که بود
زنگ زدم به پیشتیبانی .می گفت که زیرساخت مسیر اینترنت اهواز رو انداخته رو کرمانشاه وحالا حالا هم معلوم نیست که درست شه!
سرعت باز کردن سایت های که سرورشون داخله بد نیست ولی سایت های خارجی تا 5 دقیقه صبر می کنم آخرش هم تایم اوت میده
این بود اون پهنای باند تضمین شده؟ معنی تضمین رو هم فهمیدیم
تا جایی که قانون این سازمان مزخرف رادیویی میگه،الان ما حق شکایت داریم!!!!نقل قول:
خود من که 128 تضمین شدم، پس یعنی نباید سرعت زیر 16ببینم!!!!
یادش بخیر قبلا با 256، 32کیلوبایت سرعت دانلود داشتیم!!!!!!!!!!
آقا ما هممون هیچ پُخی نیستیم ... نشستیم پشت Pc و میگیم آره ریدن به نت و از این حرفا ...
منم مخابرات باشم میام دزدی میکنم از کسایی که عرضه ندارن بیان از راه قانونی شکایتی چیزی کنند ...
با حرف زدن هیچی درست نمیشه , اینم آخرین پست من تو این تاپیکه ...
شما هم بشینید همینجا بگین نت ریده و و و ... ببینم براتون درستش میکنن ...