ممنون از شمانقل قول:
ولی بازم جواب نداد و اون پیغام میاد:41:
Printable View
ممنون از شمانقل قول:
ولی بازم جواب نداد و اون پیغام میاد:41:
منم همین مشکل رو دارم و تو سایت کونامی پچی پیدا نکردم. میشه شما لینک پچی که به نسخه دانلودی reloaded بخوره بدین؟نقل قول:
ممنونم.
توی این مسیر هم کپی کنید ببینید میشه؟نقل قول:
C:\Windows\System32
سلام دوست عزیز شما این فایل که یکی از فایلای دایرکت هست از توی کامپیوتر یکی از دوستات کپی کن تو این آدرس از همینجا هم تو کامپیوتر دوستت بیارش همون جایی که ویندوزت نصبه:نقل قول:
E,c:windows/System32
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
راستی خودم هم یه مشکل دارم اونم اینه که زبانه بازیم آلمانی هست چطور باید انگلیسیش کنم.
DVD Version Update File :نقل قول:
Download Version Update File :نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/91067130/9720293/PES2011Patch103.zip.html
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/91067225/d7718ed/PES2011_Patch1.03.rar.html
نه من تغییری ندادم.نقل قول:
البته قبل از شروع پچ 1.03 رو نصب کردم.
لیگ ایرانم که با لیگ هلند قاطی میشد رو هم ریختم.
بچه ها من پچ 1.3 pes edit رو دانلود کردم و نصب کردم
بوندسلیگا رو داره ولی لوگوی تیما هیچکدوم درست نیست همچنین همراه با لباساشون
لباسای تیمای لیگ انگلیس هم همچنان درست نیست
نقل قول:فکر کنم مشکلات هر دوی شما یکیهنقل قول:
بخاطر اینکه وقتی یه پچ خارجی برای این بازی برای دستکاری قسمت های مختلف ساخته میشه باید موقع اومدن پچ رسمی جدید بروز بشه و اینکارو نمی کنن در نتیجه داخل بازی دچار مشکل میشه
من فقط یه توصیه میتونم بکنم بهتون پچ PESEdit 2011 Patch 1.3 رو دانلود کنید
شاید حجمش کمی بالا باشه اما من تضمین می کنم از همه نظر خیالتون راحت خواهد بود
واقعا یک پچ کاملا کلاسیک و حرفه ای که روش بسیار زیاد کار شده در ضمن وقتی این پچ رو می ریزید خودکار بازی شمارو به آخرین نسخه پچ رسمی 1.3 و آخرین نسخه DLC رسمی یعنی 2.00 آپدیت می کنه
بعدش واقعا بازی لذت بخش میشه تو نسخه های قبلی بازی هم که آرمین (نظر انجمن بازی ) پچ می ساخت بعنوان Template از همین پچ های PESEdit استفاده می کرد که ثابت می کنه پچیه که تمام حرفه ایه
فکر کنم لینکشم بدونید چطور پیدا کنید تو قسمت ویرایش و پچ های PEs2011 هم هست
-----------------------------
اما امروز چند تا از آخرین گل هایی رو که سیو کرده بودم رو آپ کردم براتون امیدوارم دانلود کنید و نظرتون رو راجبشون بگید
اینم لینک دانلود :
ممنوننقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?uo4p6egldc6cch4
اینم گل های من::31:
کد:http://www.mediafire.com/?46fg3b17u38242i
نقل قول:
اتفاقا منم همین پچی که شما میگی دانلود کردم،لینکشم از تاپیکای همینجا برداشتم
حجمش نزدیک 500 مگ هستش
تا بوندسلیگای 2 رو هم برام درست کرد ولی این مشکلاتیو که گفتم داره.
ببین خود سازنده پچ گفته قبل نصب کردن پچ ما حتما یه بار بازی رو تازه نصب کنید
یعنی اگه پچ قبلی استفاده می کردید اونم پاک کنید و پچ رو روی یک بازی تازه نصب کنید تا مشکلی پیش نیاد
احتمال داره دوتا پچ با هم قاطی می کنن و اینطوری میشه
من الان هم بوندسلیگا 2 رو دارم و هم لالیگا 2 رو که با سوییچ قابل تغییره
دوستان به درخواست من هم یه توجهی کنید چطور زبان بازی رو انگلیسی کنم؟
دوست عزیز شما برو به قسمت Options اونجا یه قسمت هست برای تنظیم زبان نمیدونم به آلمانی چی میشه اما انگلیسیش هست Language اونو باید تغییر بدی
البته شاید فایل زبان انگلیسی برای شما نصب نشده باشه که مجبوری نسخه بازیتو عوض کنی
خب قضیه اینجاست که من هیچ پچی اصلا نصب نکرده بودم قبلانقل قول:
بازیم دست نخورده بوده:31:
فایل pdf راهنمای انگلیسیش رو هم خوندم
فقط گفته بود اگه احیانا قبلا پچی نصب کردید اونو پاک بکنی بعد اینو نصب کنید که خب من بازیم دست نخورده هستش
پچ 1.4 هم که اومده..!!
در موردش توضیح میدین؟
چه تغییراتی ایجاد شده؟
کسی نصب کرده؟
یه سؤال فنی:
وقتی مثلاٌ آپدیت چهره مسی رو دانلود میکنیم...یه همچین چیزایی..مثل استادیوم جدید و...اینها رو چجوری باید به بازی اضافه کرد؟
كسي تونسته به يه بازيكن يه پوزيشن ديگه اي بده؟؟
مثلا واسه يه هافبك مركزي هافبك هجومي رو بهش اضافه كنه. يا هافبك تدافعي!؟
من انتخاب ميكنم ولي انگار نه انگار. گويا بايد واسه اون كار پول داشته باشم ولي همه چيز 0 هست؟
كسي اين كارو كرده؟؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
شما برو تو اين آدرسنقل قول:
خب قضیه اینجاست که من هیچ پچی اصلا نصب نکرده بودم قبلا
بازیم دست نخورده بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل pdf راهنمای انگلیسیش رو هم خوندم
فقط گفته بود اگه احیانا قبلا پچی نصب کردید اونو پاک بکنی بعد اینو نصب کنید که خب من بازیم دست نخورده هستش __________________
My document/Konami/Pro Eveloytion Soccer
ببين چه فولدر هايي داري؟
ببين فولدي به نام EDIT داري؟ اگه داري پاكش كن!
فكر كنم من كه پچ رو قبلا نصب كرده بودم اينطوري بود. يه فولدر به نام اديت اضافه شده بود!!
با سلام
کامل ترین پچ برای این بازی که تا به حال اومده به همراه روش نصبش رو میخوام
با تشکر
سلامنقل قول:
وقتي پوزيشن رو انتخاب كردي بايد از شاخص هاي تمريني اي ديگش هركدوم يكي كم كني وبه اون پوزيشني كه انتخاب كردي اضافه كني
هرچي بيشتر اضافه كني هفته هاي تمرينيش كمتر ميشه و لي پول بيشتري ميبره تا تموم بشه
موفق باشي
احتمالا توی پوشه Crack یه Img داره فایل های توشو توی فولدر اصلی Img توی Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 کپی کنین ! :40:نقل قول:
[QUOTE=Milad_4171;5799434
شما برو تو اين آدرس
My document/Konami/Pro Eveloytion Soccer
ببين چه فولدر هايي داري؟
ببين فولدي به نام EDIT داري؟ اگه داري پاكش كن!
فكر كنم من كه پچ رو قبلا نصب كرده بودم اينطوري بود. يه فولدر به نام اديت اضافه شده بود!![/QUOTE]
نه
تنها فولدری که هست save هستش
خودمم نمیدونم چه مرگشه
من برای نسخه های قبلی از پچای ga استفاده میکردم که مشکلی نداشت.
اولین بارمه از pes edit استفاده میکنم
سلام.دوست عزیز من سوالی دارم فکر کنم شما میتونید کمک کنید؟نقل قول:
من از هیچ پچی استفاده نمیکنم ورژن بازیم 1.2 هست و از فایل ادیت pespath استفاده میکنم میخوام تیم جدید که میسازم توی بازی نسیت تو other legue نشون بده مثل gremio که پچ های جدید به بازی اظافه میکنن؟یا تیم های لیبرتادورس تو بازیهای دوستانه ازادشه؟ فایلش unnamed_1826 تو پوشه dt0f هست فقط نمیدونم چطور بازش کنم یا تغییر بدم واسه پچ pesedi 1.4 میریزم تو مستر لیگ از بازی بیرون میاد؟
سلام. یک وال کوچیک دارم. تو ورژن 2010 وقتی 2 بار دکمه سرعت رو پشت سر هم میزدی وقتی توپ دستت بود مینداخت جلو و میدوئید دنبالش در واقع توپ روجلو خودش مینداخت.اما تو ورژن 2010 من ندیدم این حالت رو . چطوری اینکا ر رو بکنم.آخه تو حمله خیلی کمک میکنه
پچ جدید اومده به جز قابلیت های نسخه 1.3 چهره های جدید با چند تا کفش اضافه شده و ...نقل قول:
در مورد سوال دومت هم که ما توی کیت سرور که اخرین نسخه اش 10.1 هست پوشه هایی رو داریم که هر کدوم از این پوشه ها برای کاری هستن
مثلا بک گراندهای منو روی داخل پوشه dt0f.img میریزیم و غیره که البته این مپ رو میتونی از اینجا ببینی :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=446869
نمیدونم خیلی عجیبه اما یه کاری بکن برای اطمینان بازی رو کلا Uninstall کن بعد برو به محل نصب اگه پوشه ای یا فایلی مونده اونارو هم شیفت دلیت کن و دوباره نصب کن در یک آدرس دیگه یعنی آدرسو تغییر بدهنقل قول:
امتحان کن شاید درست بشه
[QUOTE=Milad_4171;5799434]كسي تونسته به يه بازيكن يه پوزيشن ديگه اي بده؟؟
مثلا واسه يه هافبك مركزي هافبك هجومي رو بهش اضافه كنه. يا هافبك تدافعي!؟
من انتخاب ميكنم ولي انگار نه انگار. گويا بايد واسه اون كار پول داشته باشم ولي همه چيز 0 هست؟
كسي اين كارو كرده؟؟
/QUOTE]
تو قسمت مسترلیگ - تمرینات بسته به لول مربی بصورت Max میتونیم 24 TP مخفف پوینت های تمرین داشته باشیم
حالا کلا 6 تا اسکیل اصلی داریم که هر کدوم حداکثر 6 تا پوینت می گیرن
اینا تمریناته اسکیل هاست یا همون State Changes
اما دو نوع تمرین دیگه داریم یکی کارت ها که به بازیکنا بسته به نوع کارت قابلیت های مختلفی رو میده برای مثال کارت Speed Merchant قابلیت دورهای سریع در هنگام دریبل رو برای بازیکن فعال می کنه اگه بخوام مثال بزنم مثل دریبل های سریع کریس رونالدو که یه دفعه می کشه کنار یا داوید سیلوا
و اون یکی تمرین مربوط به محل بازی بازیکنا میشه که اونارو میتونی تمرین بدی تا در محل مورد نظر بازی کنن
پس کلا شد 8 مورد برای تمرین دادن ( 6 تا اسکیل ها - یکی کارت ها و یکی هم position که هر کدوم از این ها جداکثر میتونن 6 تا پوینت بگیرن
با مربی لول 5 هم کلا میتونی 24 پوینت داشته باشی پس باید این پوینت ها بین این ها تقسیم کنی
من خودم وقتی میخوام بازیکن جوون تمرین بدم مثلا مهاجم میام دو فصل اول اسکیل تمرینش میدم
مثلا سرعت 6 تا - دریبل 6 تا - شوت 6 تا - قدرت بدنی 3 تا - بالانس بدنی 3 تا
بعد که دو فصل اینطور تمرین کرد و در این اسکیل ها خیلی رشد کرد بهش یکی دوتا کارت میدم مثلا برای مهاجم هام SM رو فعال می کنم برای اینکار باید روی کارت ها کارت مورد نظر رو انتخاب کنی
بعد که اینکارو کردی باید از پوینت های اسکیل ها 6 تا کم کنی و اونا به تمرین کارت اختصاص بدی که میشه 18 تا پوینت برای تمرین اسکیل و 6 تا برای تمرین کارت
اینکارو برای تمرین محل بازی هم انجام میدی
دوست عزیز من دقیقا نفهمیدم منظورت چیهنقل قول:
میخوای مسترلیگ بازی کنی و میخوای تیم های لیبرتاداروس اونجا فعال بشه ؟
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
یک موقعی که داری با سرعت حرکت می کنی یه لحظه با جهت به سمت دلخواهت چپ یا راست برو و سریع R2 رو بزن توپ رو زیاد میندازه جلو و امکان شتاب بالا موقع حرکت رو بهت میدهنقل قول:
یا موقعی که داری می دوی دو بار R1 رو بزن توپ رو کمی میندازه جلو
نکته : یادمه تو نسخه 2010 دوتا جلو هم اینکارو می کرد.
سلام،نقل قول:
شما براي استارت زدن بايد RB (سرعت) رو نگه دارين و بعدش RT رو بزنين؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اما RT کدوم دکمه است؟نقل قول:
همنون R2 میباشد .:)نقل قول:
RT تو اين عكس (با رنگ آبي روشن) مشخصه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پچ 1.3 پس ادیت رو نصب کردم.حالا می خوام نقل و انتقالات آپدیت بشه مثلا کاسانو تو میلان باشه.از چی استفاده کنم؟
خوب باید از پچهای جدید استفاده کنید یا دی ال سی جدید رو نصب کنید :20:نقل قول:
من تو بازی pes2010 به راحتی از تاکتیک افساید گیری استفاده میکنم ولی تو بازی pes2011 هرکاری میکنم این تاکتیک اجرا نمیشه، کسی میتونه منو راهنمایی کنه بگه با کدوم دکمه ها میشه این استراتژی رو انجام داد؟
اقا دستتون درد نکنه یاد گرفتم.حالا یک سوال دیگه وقتی با بچه ها بازی مکنیم من که توپ دستمه تا بازیکن حریف میچسبه بهم توپ رو میگیره.روش خاصی هست واسه توپ گیری؟
پچ 1.4 رو کسی لینک مستقیم نداره؟
اگه بخوام نصبش کنم باید پچ 1.3 رو پاک کنم یا نه؟
اگه آره چجوری؟
ممنون
بفرمانقل قول:
لينك مستقيم داره
روش نصب و پاك كردن پچ قبلي رو هم همينجا توضيح داده
کد:http://www.----------.com/1389/11/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2011-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-2011-patch-1-4/
من پچ ا.1 رو دانلود ون صب کردم ام عجیبه که اول بازی ورژن زو میزنه 1.3. من قیلش هم 1.3 رو نداشتم از همین دانلودها هم دان کردم.جریان چیه؟
تیم های لیبرتاداروس توی بازی دوستانه ازاد باشه که تو پچ 1.3 هست؟نقل قول:
نقل قول:
آره هست و میشه فعالش کرد
یادمه باید یه فایلی رو کپی می کردی به یه جایی اما درکل سوییچر پچ PESEdit اینکارو می کنه
پچ 1.3 رو برای من نصب نمی کنه ... یعنی ارور می ده ... یه پنجره بزرگی باز می شه که به انگلیسی دلیل شو نوشته
کسی راه حل شو می دونه
یه همچین چیزی می نویسه
the program the upgraded my be missing or the upgrad path my update a different version
آقا مشکل من با این پچ هم رفع نشد ...نقل قول:
همون ارور ...
درواقع همین پچ رو اول دانلود کرده بودم !!
ببین این پچ PEsEdit درسته که بازی رو آپدیت می کنه اما بالاخره یه عملیات نصبی باید این وسط باشهنقل قول:
شما یه کاری بکن
بازی رو پاک کن دوباره تمیز نصب کن
بعد پچ 1.3 رو شامل پچ های قبلی هم میشه رو نصب کن بعد برو به محل نصب بازی روی فایل اجرایی بازی موس رو نگه دار توضیحات میاد اونجا ببین می نویسه : 1.3.0.0 اگه نوشت پس کارت درسته
حالا پچ PESEdit یا هر پچ خارجی دیگه رو خواستی نصب کن
سلام
من PES 11 رو واسه Xbox گرفتم ولي چرا لباس خيلي از تيمها تكراري هست و ويرايش نشده؟
ميشه پچ هاي جديد رو xbox نصب كرد؟
فکر کنم یه بار تو سایت پیس پچ برای xbox پچ دیدم باید بگردی تا پیدا کنی.اینم سایتش:pes-patch.comنقل قول: