نه منم همچین مشکلی ندارم زنم بزن 2020 بهشون بگو
البته اگه شارژ پولی برات نمیافته مهم نیست
ضمنا اون 7 گیگ رو چقدر به حسابت اوردن(پولش رو میگم)
Printable View
نه منم همچین مشکلی ندارم زنم بزن 2020 بهشون بگو
البته اگه شارژ پولی برات نمیافته مهم نیست
ضمنا اون 7 گیگ رو چقدر به حسابت اوردن(پولش رو میگم)
خوب به سلامتی طرح کمپین مخابرات هم به تاریخ پیوست :n19:
امیدوارم مخابرات در طرح بعدیش مثل حداقل یه شرکت اماتوری عمل کنه و طرحی بده که همه بتونن ازش استفاده کنن اونم نه با محدودیت زمانی :n21:
خودمونیم کارایی که از مخابرات شاهد هستیم در هیچ جا دیگه نمونش رو نمیتونیم پیدا کنیم :n21:
مردم اصفهان چه گناهی کردن که مخابراتشون اینه :n21:
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n14:
همش تو فکر بیشتر پول دراوردن، این طرح رو میزارن اون طرح رو برمیدارن، شبانه میزارن، دوباره برش میدارن
طرح 50 درصد و 80 درصد تخفیف میزارن دوباره برش میدارن، طرح نوروزی میزارن، 1ماه تمدیدش میکنن دوباره برش میدارن
30 درصد تخفیف شبانه میزارن حجم رو قیمتش رو بیشتر میکنن، اصلاً معلوم هست چکار میکنید؟
خوبه کسی هم از این طرحهای گوناگونشون استقبال نمیکنه :n22:
الان دیگه فقط زرین هست؟
من تست کردم فقط زرین هست برنا و مهارت هم دیگه برنگشت
احتمال داره طرح جدید بزارن؟
بعید میدونم با این وضع زرین کسی استقبال بکنه
مخابرات نمیکنه این سایت مزخرفشو درست کنه. هنوز طرح زرین رو زده هر گیگ 2500 تومن. شایدم نقششونه ملتو گول بزنن
تو پنل که اطلاعیشو زده.نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه سری ها به معنای واقعی احمق هست !!!!!
رفتن طرح نوروزی خریدن !!
اون موقع که طرح نوروزی اومد ٬ زرین سرعتش ۱ مگ بود و هر گیگ ۲۵۰۰ تومن هزینه داشت.
حالا یه سری ها اومدن طرح نوروزی گرفتن مثلا سرعت ۱ مگ برای چه قدر وقت که شبانه رایگان بده ؟ ۶ ماه مثلا .
حالا تو لیست قیمیت یه نگاه بندازید ۱مگ که هیچ گیگی هم بهتون نمیده داره ۷۵۰۰ تومن ماهیانه میگیره . یعنی ۶ ماه ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۴۵ هزار تومن برای هیچ گیگ . :n19:تازه باید ترافیک هم بخری .
با این ۴۵ تومن میشد ۱۸ گیگ ترافیک خرید !!!!!!!!!!!
یه عده اومدن ۲ مگ خریدن ! ۲ مگ (بدون هیچ گیگ) که ۶ ماه به فرض قرار داد ببندی باید ماهی 12000 تومن بدید تازه بدون هیچ گیگ !!! یعنی میشه ۶ ماه ضربدر ۱۲ تومن که میشه ۷۲ تومن !!! یعنی ۷۲ تومن میدی هیچ گیگی هم بهت نمیده . پول ترافیک هم حساب کن
یعنی میتونستی ۲۹ گیگ ترافیک بخری با این پول !!!!
اگه طرح با گیگ بخری مثلا ۲ مگ ۸ گیگ یا ... تازه بیشتر هم سرت کلاه میره .
خیلی ساده با سر مردم را کلاه گذاشتن ! مردم هم به به کردن بدون اینکه یه ذره فکر کنن ...
هرکی میگه حرفام اشتباهه بیاد بگه
سرعت مخابرات اومده رو ۱مگ !
یعنی سرعت دانلود شده ۱۲۸ /sec
الان خود من از رنگین کمان دارم ٬ اینترنت میده خیلی ارزون تر از مخابرات هنوز هم تعرفه ها قدیم رو داره یعنی هر گیگ ۲۵۰۰
مثه مخابرات ۲۰ دقیقه برای پشتیبانی منتظر نمیمونی .
سرعت دانلود هم رو ۲۲۰ هست
با پشتیبانیش امروز صحبت کردم گفت سرعت را تا ۳مگ طی ۱-۲ هفته اینده باز میکنیم که سرعت دانلود بره رو ۳۰۰
یه عده زود باور سریع گول طرح مخابرات را خوردن
طرح نوروزی ٬ خیلی راحت سر خیلی ها کلاه رفت بخونید تا بگم چرا
مخابرات عزیز اومد یه طرح نوروزی گذاشت .
میدونید طرح زرین سرعت ۱ مگ هست و هر گیگ ۲۵۰۰ (تا ۱ هفته پیش)
بعد برای شبانه رایگان یه سری ها اومدن اینترنت ۱مگ خریدن
ساده ترین حالتش این بود سرعت ۱ مگ بدون ترافیک ٬ ماهیانه مبلغ 7500 تومن نا قابل به مخابرات بدید ولی مخابرات اومد یه شرط گذاشت که این طرح ۶ ماه یا ۱ ساله است برای شبانه رایگانش .
خب . حالا ۶ ماه ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۴۵۰۰۰ تومن و ۱ سال ضربدر ۷۵۰۰ تومن میشه ۹۰ هزار تومن . یعنی شما مثلا ۶ ماه گرفتید ۴۵۰۰۰ تومن تازه بدون هیچ ترافیکی !!!!!!!!!!!!!!!! :n19:باید ترافیک هم بخری
خب این ۴۵۰۰۰ تومن با گیگی ۲۵۰۰ که بود میشد ۱۸ گیگ !!!
یه عده دیگه سرعت ۲ مگ گرفتن که ساده ترین حالتش بود سرعت ۲مگ بدون ترافیک ماهیانه ۱۲ هزار تومن ٬ من فقط ۶ ماه را حساب میکنم که میشه ۶ ماه ضربدر ۱۲ تومن ۷۲ هزار تومن !!!!! تازه بدون هیچ ترافیکی ! فرض کن باید ترافیک هم بخری :n13:
این ۷۲ تومن میشد ۲۹ گیگ ترافیک خرید !!!
اگه بقیه حالت هارو حساب کنید که میبینید بیش تر هم سرتون کلاه میره !!
خوب دوستان امروز از رنگین کمان زنگ ز ن و گفتن خطط دی ال سیه و نمیوونیم بدیم گفتم چطو اصفهان میتونن گفتن تجهیزاتش نیست و چرت و پرت به شبکیه و اریا فون هم زنگ زدیم همینو گفتن.انگار بعد ۴ سال انحصارطلبی هنوز هم که هنوزه مخابرات داره سلطنت میکنه.
لاکن به این مقدار راضی نباشید.
دوستان میگم اگه یادتن باشه قبلا هر کی از مخابرات سرویس داشت بعضی اوقات ترافیک انگار یهو تموم میشد و اصن برکت نداشت ولی الان که 3500 شده انگار قضیه فرق میکنه و مصرف ترافیکش مثه شاتل و اینا شده
برا شما هم همینطوره یا من فقط همچین احساسی دارم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
حرفات از اشتباه هم اونوره حالا بهت می گم چرا اولا مخابرات گیگ را گرون کرد شد 3500 حالا من با همون 2500 تو حساب میکنم.نقل قول:
1. من طرح 1 سال 1 مگ دارم با 2 گیگ شارژ میشه ماهی 14 تومن که یکسالش میشه 168 تومن که گیگی 2500 میشه 67 گیگ که با ماهی 2 گیگ من 24 گیگ الان دارم اختلافش میشه 43 گیگ که شما فکر می کنی مخابرات سر منو کلاه گزاشته:n07: من شبی مگابایت 2600 ترافیک مصرف می کنم که میشه 78 گیگ در ماه و بعارتی بالای 900 گیگ در سال شما می دونی قیمت این با گیگی 2500 چقدر میشه !!! اینجوری من فقط گیگی 180 تک تومن دارم پول میدم
الان شما چه طرحی از مخابرات داری؟نقل قول:
چند روز هست وقتي تو سايت اسپيد تست نت سرعت رو تست ميكنم ; سرور اينترنتي كه باهاش وصلم رو تهران نشون ميده و لي قبلا شركت سپاهان اصفهان بود ... تو اين چند روزه كه سرور عوض شده ; سرعت شبانه مم هم نصف شده .... براي كسي ديگه هم تست كرده اينجوريه ..؟؟؟
نه واسه من که امروز گرفتم همون سرور اصفهان بودنقل قول:
Sent from my HTC One X
زرین.نقل قول:
میتونی عوض کنی سرور رو...نقل قول:
یعنی یک ساله با ماهی 2 گیگ خریدی میشه 168 تومن.به شرط وجود ترافیک میتونی شبانه دانلود کنی.حالا شبانه 2.6 گیگ رایگان دانلود میکنی که در ماه 78 گیگ شبانه رایگان برات در میاد که در این صورت واسه یک سال میشه 949 گیگ شبانه رایگان حالا 950 گیگ با قیمت هر گیگ 2.5 هزار تومن می شود 2,375,000 تومن می شود به عبارت بهتر مخابرات کلک نزده ؛ درست میگم ؟نقل قول:
ولی یک سوال کی تو این سال بیاد همین چنین کاری بکنه ؟ یک سال شب زنده داری ؟ دراین صورت باید حتما بره متخصص روان شناس و مغز و اعصاب.نگو که بنامه دانلود اتوماتیک دارم این محبورت میکنه که شبا زنده داری باشی که عوارض خطرناکی واسه ادم داره اونم در میانسالی
اصلا میگویم گیگ باید بشه 1 هزار تومن نه 2.5 تومن که وقتی طمع پول و ثروت حرف اول می زند ، دیگه امیدی نیست.
چطور ميشه عوض كرد ؟نقل قول:
اصولا کسی که بخواد شب خودش بخوابه اما دانلود انجام بشه ، لینک دانلودو میذاره توی دانلود منیجر و اونو scheduled میکنه و تنظیم میکنه سر فلان ساعت دانلودو شروع کنه و بهمان ساعت stop ..نقل قول:
همینطور میشه تنظیم کرد که از فلان حجم ، بیشتر دانلود نشه . کامپیوتر هم تنظیم میکنی بعد از فلان ساعت خاموش بشه (مثلا اگه ۱۱ از پای کامپیوتر پا میشی میری میخوابی تنظیم میکنی هفت ساعت و نیم دیگه که 6:30 باشه خاموش بشه .) دانلود منیجرها هم بعد از دانلود میتونن سیستمو خاموش کنند .
پ.ن : یه موقعی قبل از نظامی شدن مخابرات میشد به بخش بازرسیش ایمیل زد و شکایت کرد اما تا نظامی شد بازرسی و سایتش به تاریخ پیوست!!! (شاید الان دوباره یه چیز سوری راه انداخته باشند . دیگه پیشو نگرفتم)
اگه شکایتی از عملکرد مخابرات دارید و خیلی هم پاکارید ،به بازرسی کل کشور شکایت کنید . (ایمیل و تلفن و نامه و ...)
من خودم قبلا واسه راه افتادن همین ADSL پیزوری مخابرات روی خطوط DLC، کلی شکایت کردم اینور و اونور . البته با چند نفر دیگه توی همین انجمن که تاپیکشم هست . اما فعلا حال و حوصله فکر کردن به این چیزا رو ندارم . پول زورو میدم و یا علی!!! ولی شماها که جوونید و انرژیتون زیاده شاید حوصلتون بشه. :دی
تو صفحه اصلی وقتی نقطه ای که میخوای تست بگیری کلیک کنی یه کادر باز میشه که سرور رو انتخاب میکنی.نقل قول:
هیچ وقت پیگیر شدی که طرح کمپین مخابرات رو برداری؟؟؟ یا اصلآ نتونستی مثل من؟؟؟؟؟نقل قول:
من اينترنتم از وقتي طرح نوروزي و زرين را باهم بر داشتم و دو تا كانكشن درست كردم ...بعضي موقع هايي كه به اينترنتم كانكت هستم اون كادر ارور معروف ويندوز xp ظاهر ميشه بدش اينترنتم قطع ميشه . طوري كه ديگه نميتونم كانكت بشم . بدش مجبورم سيستم رو ريست كنم بدش دوباره وصل بشم ... برا كسي اينجوري هست ... دليلش رو كسي ميدونه ؟؟؟ كمك كنه ..
یه سوال :من طرح کمپین را فعال کردم(6ماهه) به نظرتون حالا تمدیدش کنم(12ماهه)؟ ممکنه بعدا دیگه نگذارند یا برش دارند ؟
من خودم همش با xp دارم کار میکنم و هیچ مشکلی نداشتم. منظورت کدوم ارور معروفه؟؟؟؟نقل قول:
این طرح همین الانشم از طرف مخابرات حذف شده ولی تو بابت تمدید مشکلی نخواهی داشت و تا ده سال دیگه هم میتونی همینجوری تمدیدش کنی. مثل من که الان برنا دارم و با اینکه حذف شده ولی میتونم تمدیدش کنم.نقل قول:
من طرح کمپین نوزوی یک مگ دارم سرعت دانلودم در شب شده 80 تا واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
یه حسی به من میگه مخابرات همینجوری داره سرعت دانلود شبانه رایگان ها رو کم میکنه تا جایی که دیگر کسی دانلود شبانه زیاد انجام نده. مثلآ یه بازی مثل resident evil 6 میاد طرف میخاد دانلود کنه میبینه 16 گیگه و وقتی دانلود شبانه اون طرف یه گیگ هم نرسه شاید برای دانلود این بازی باید حداقل 20 شب صبر کنه که بی خیالش میشه. :n21:
طرح زرين قبلا سرعت تا 220 هم ميومد . ولي الان ديگه بالا تر از 120 نمياد !!!
طرح هاي ديگه را هم كه برداشتن !!! بايد چيكار كرد ؟
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
سلام
من یه ADSL شاتل دارم توی منطقه شهید ردانی پور که با مودم zyxel وصل شده امروز هم قراره ی نفر بیاد از مخابرات برای من طرح زرین نصب کنه با مودم Billion!! میخواستم بدونم کسی این مودم رو داره؟ آیا WDS رو ساپورت میکنه یا نه؟ و حالا چه مودم هایی با DSLAM های مخابرات سازگار تر هستند و برای وصل شدن نیاز به تغییر firmware ندارند؟
من میخواستم اول طرح نوروزی بگیرم والی چون پورت ها پر بود نشد تا ۱ روز بعد از اتمام طرح :n03: بعد که چک کردم دیدم میتونم بگیرم سریع یه خط گرفتم تا بعدا اون رو تغییر بدم کسی میدونه این طرح هایی مثل نوروزی دوباره اجرا میشه یا نه؟
دیگه اینترنت هم نمی صرفه ! 15 تومان دادم 4 گیگ شارژ کردم 2 روز دیگه هم تمام میشه .
به این نتیجه رسیدم هر وقت دانلود داشتم با تاکسی تلفنی برم فرودگاه از وای فای اونجا استفاده کنم خیلی به صرفه تر از اینترنت مخابرات تمام میشه :n19:
من هم با بیلیون متصل ام و مشکلی ندارم با مخابرات. خیالت جمعنقل قول:
طرح نوروزی احتمال زیاد دوباره سال دیگه اجرا میشه و البته قبلش فکر کنم چند ماه دیگه یه سری طرح مثل برنا و مهارت میدن بیروننقل قول:
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:نقل قول:
اره مخابرات دیگه نمیصرفه. اگر منطقتون فقط مخابرات پوشش میده احتمالآ رنگین کمان و شبکیه هم پوشش میدن بری از اونا بگیری خیلی ارزون تر و بهتره برات
دوستان من اصلا سایت خارجی باز نمیشه برام کسی مشکلی نداره؟
سلام دوستان من رفتم تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ثبت نام كردم .حدود سه هفته اي هست.ولي هنوز كه هنوزه برام مينويسه
نتیجه استعلام تلفن موردنظر شما برای برقراری سرویس ADSL منفی بوده است.توضیحات:در حال حاضر نمونه آزاد موجود نیست
يعني پورت خالي ندارن. به نظرتون برم حضوري اونجا فايده داره يا نه؟
سلام
دوستان همشهری من در منطقه چمران با پیش شماره 568 سکونت دارم.متاسفانه در 8 سالی که از اینترنت استفاده کردم یا با دیال آپ بوده و یا gprs ایرانسل.به دلیل اینکه این منطقه DLC بوده و حتی مخابرات هم سال قبل که پرسبدم خدمات ارائه نمیکرد.
الان با جستجویی که کردم در اینترنت چند تا شرکت این پیش شماره رو اضافه کردن ولی معلوم نیست ارائه کنند یا خیر.چون در بعضی هاشون سایت اصلیشون پیش شماره رو نزده ولی در سایت هایی که برای اونها تبلیغ میکنن و خدمات اونها رو ارائه میدن هست.مثل ندا گستر صبا نت
پارسال رنگین کمان در سایت اصلیش پیش شماره مارو زده بود ولی تماس که گرفتم جواب منفی دادند.
من میخوام دوستان همشری اول تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL نامحدود در استان اصفهان ارائه میکنن رو نام ببرند تا با اونها تماس بگیرم و ببینم منطقه ما اینترنت ارائه میکنند یا خیر. چون الویتم نامحدود هست.
و بعد هم تمام شرکت هایی که اینترنت ADSL در استان اصفهان میدن ( به صورت حجمی ) رو اسم ببرند تا از اونها هم استعلام کنم درباره ساپورت منطقه ما.
متاسفانه برای وایمکس هم فقط دو گزینه ایرانسل و مبین نت رو دیدم که اولی با تعرفه نامحدود ماهیانه 44 تومن برای من خیلی گرون هست و دومی هم پوشش نداره ظاهرا ( با هزینه 37 تومن ماهیانه بدون احتساب 5 درصد مالیات )
دوستان همشهری لطفا کمک کنید تا من هم بتونم طعم اینترنت داشتن رو حس کنم اگر این منطقه ساپورت بشه.مرسی