ایا مودم خارجی که وصب میکنیم تا شعاع 1 کیلیومتری جواب میده ؟ فقط نمیشه بردشو زیادتر کردش
:19:
نقل قول:
Printable View
ایا مودم خارجی که وصب میکنیم تا شعاع 1 کیلیومتری جواب میده ؟ فقط نمیشه بردشو زیادتر کردش
:19:
نقل قول:
چقدر امروز سرعت اومده پایین .. چند روز بود خوب شده بودا ..
بله جواب میده.نقل قول:
باسلام
تغییرمودم وایمکس ایرانسل به مبین نت
مدل 632 , 635
اطلاعیه در سایتدوستان تهرانی لطف کنن در صورت تمایل پیگیری کنند وصحت این پیام را بررسی کننکد:www.sibesabzit.com
تماس همبااین شرکت وهم با پشتیبانی مبین نت
لطفا نتیجه را در تاپیک اعلام نمایید با تشکر
با سلام خدمت دوستان ...
بنده از مشهد میخوام این سرویس رو خریداری کنم ...
کاری که باهاش دارم در حد روزانه چک کردن کارهام و وب گردی هست تقریبا ولی شبها دانلود دارم و شبی تا یک گیگ و نیم بگیرم خوبه. همچنین چون این سرویس هم روی مشهد و هم روی قم ساپورت میشه و هم تایم رایگان داره برای من ایدهآل هست
۱. پینشهادتون چیه بابت خرید؟ از کدوم سرویس بگیرم که شرایط فوق برام خوب باشه؟
۲. دوستانی که از مشهد هستن و یا دیگر صاحب نظران اعلام بکنن که مودم داخلی بگیرم یا خارجی؟
دوست نازنین من پیشنهاد من اینه که برای کارهای ثابت روزانه در منزل یک سرویس ای دی اس ال بگیر و برای کارهای ضروری یک مودم جی اس ام بگیر و از اینترنت سیم کارتت استفاده کن. مبین نت اصلا ثبات کیفیت نداره و نمیشه روش حتی برای چک کردم ایمیل حساب کرد. اعصاب خودت رو خرد نکن و سمت مبین نیانقل قول:
حتماً فریم ویرشو آپدیت میکنن. به احتمال زیاد درصورتی که فریم ویر ایرانسل را هم داشته باشیم از مبین نت به ایرانسل هم امکان پذیر است.نقل قول:
1- از نظر کیفیت همه به یک شکل هستند اما اگر دانلود شبانه را در نظر بگیرم سرویس 512 در شرایط خوب(که خیلی وقته نداریم) 1.3 گیگابایت دانلود میکنه.نقل قول:
در کل مبین نت فقط برای دانلود شبانه خوبه و برای وبگردی کیفیت مناسبی نداره. برای ایمیل و دیگر کارها هم چون پورت های مختلف محدود شده است دراستفاده از سایت های https ، نرم افزار های کار با ایمیل و در کل هر کاری که به پورتی به غیر از 80 نیاز داشته باشد دچار مشکل میشوید.
با شما موافقم با اینکه از دانلود شبانه مبین نت راضی هستم ولی وب گردی اصلا با مبین نت جواب نمیدهنقل قول:
سرچ کردن توی کوکل برای من خیلی طول می کشه ... سرویس ایمیل zoho و yahoo هم خیلی کند بالا میاره
پرداخت اینترنتی مبین نت مشکل داره؟
هرکاری میکنم این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید مشکل از منه از جای دیگه خرید کردم انجام شد.
چرا؟
شما شناسه پرداخت کننده رو خب نزدی. نگاه کن کادرش هم قرمز شده
سلام دوستان یه چنتا سوال داشتم....ما رفتیم تلویزیون سامسونگ خریدیم بهمراهش یه مودم وایمکس مبین نت ازون دور سبز ها دادن.. منطقه نیرو هوایی ..توی خونه مودمو هر جا میزارم یکی یا دوتا از 5تا خط سیگنال پر میشه و بزور صفحه رو باز میکنه
1: راهکارتون چیه؟ به نظرتون با خرید انتن اضافی میشه سرعتشو درست کرد؟
2: من یه خط ADSL هم دارم میشه ازین مودم استفاده کرد جای مودم ADSL و از امکانات وای فایش استفاده کرد؟
خب این شناسه پرداخت کننده چیه؟نقل قول:
اگه همونیه که مبین نت بهم داده اونم وارد میکنم بازم همینجوری میشه اخه
شناسه پرداخت رو در پنل کاربرینقل قول:
- Query Business Info
- وبعد
- Recharge Payable
- اونجا نوشته
دمت گرم درست شدنقل قول:
میدونی اون شناسه پرداختی که من تو PC ذخیره کردم با اینی که الان گفتی رفتم دیدم فرق میکرد
واسه همین بود که نمیشد.
به هرحال درست شد مرسی
خواهشن اساتید راهنماییم کنند:42:نقل قول:
ماکه خیر ندیدیم از مبین،حداقل کاربرا یه خیری برسونن
میتونین با speedtest تست بگیرین و با تست دوستان توصفحات قبل مقایسه کنین.محاسبه ی حجمش مشکلی نداره.شاید ویندوز یا برنامه ها آپدیت گرفتن.
نقل قول:
سرعت دانلودتون خوبه و حداکثر ممکن است. بردن کنار پنجره برای تقویت سیگنال زمانی نیاز است که آنقدر سیگنال کم باشد که سرویس به خاطر آن قطع و وصل شود. الان که شرایط دانلودتون خوبه نیازی نیست. با این حال اگر خواستی از speedtest.net از سرور های ایرانی و خارجی چند تست قرار بده تا ببینم وضعیت چطوره.نقل قول:
دوتا شناسه داريم.شناسه پرداخت و شناسه اشتراكنقل قول:
من نمیدونستم لود عکس هم از حجم کم میکنه باید چکار کنم کمتر مصرف میشه فکر کنم به همین خاطره 1 ماه تموم نشده حجم تموم میشه
سلام من شارژم تموم شده.چطوری باید ترافیک بخرم؟؟چندیه؟
همین الان تست زدم
با سلام من حجمم تموم شد نوشته طرخ یاقوت هر مگابایت چهل ریال مثلا من بخوام 5 یا 10 گیگ بخرم چند میشه؟
اینطور که مشخصه،کیفیت مبین نت در هر شهر و حتی در هر محل نسبت به محل دیگه متفاوته.وتا از دوستان که اکثرا نظر منفی دادن نسبت به مبین نت تاحدود زیادی شما رو ممکنه مایوس کرده باشند اما تا خودتون تست نکردید تصمیم نگیرید.میان براتون تست میکنن خوب نبود نگیرید خب!نقل قول:
یکی میاد میگه من سرویس یک مگ دارم 12 کیلوبایت دانلود دارم.یکی میگه من adsl دارم فلانه.خب مجبورت نکردن یا اگه ترافیک محلتون یاده استفاده نکن!
البته من نمی خوام طرفداری کنم.هر شرکتی باید طبق قوانین به مشتریهاش سرویس بده اما گاهی میام اینجا نظرات بقیه رو می خونم به سرویس خودم شک میکنم میرم یه دانلود میذارم بعد یه نفس راحت میکشم.
در کل در کنار نظرات منفی،نظرات مثبت هم هست.من تا الآن مشکل خاصی نداشتم.دانلودم در همه ساعات روی بالاترین سرعت بوده و در وبگردی و بخصوص جی میل با سرعت زیاد کارم رو انجام میدم.
نهنقل قول:
ویندوزو و همه برنامه هارو آپدیتشو بستم فقط svchost که یه فایل سیستم عاملیه به اینترنت کانکت میشه
البته سرعت ثابت نیستانقل قول:
جدیدا یهو تا 40 هم نوسان میکنه
این speedtest.net چجوری میشه باهاش امتحان کرد؟میشه یه راهنمایی کنین
شما چه سرویسی (طرحی) از مبین نت رو استفاده میکنید؟نقل قول:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
فلش پلیر نصب کن و بعد روی begin test کلیک کن و بگذار اینجا بعدش هم یک سرور خارجی انتخاب کن.نقل قول:
با سلام من حجمم تموم شد نوشته طرخ یاقوت هر مگابایت چهل ریال مثلا من بخوام 5 یا 10 گیگ بخرم چند میشه؟
دوستان عزیز من میخوام مبین نت بگیرم میخواستم ببینم سرعت دانلود 128ش چنده ؟
در کل راضی هستین ؟
درود.نقل قول:
خب دوست عزیز خودت یه حساب سر انگشتی بکن دیگه. هر گیگ میشه 1024 مگ. یعنی وقتی هر مگ 4 تومن باشه، قیمت یک گیگ میشه 4096 تومن.
سلام
دوستان من مودم indoor طرح کله قندی دارم :-دی که البته اینش مهم نیست .
میخواستم بدونم روشی که میشه مودم رو به روتر ( Router ) متصل کرد و موج وایمکس رو بصورت وایرلس درآورد چطوریه . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن یا اگر قبلاً در مورد این بحث صحبت شده منو لینک کنن به اون مبحث . مرسی ...
واقعاً کیفیت پایینه. صفحه ها به زور لود میشن.
بلاخره از شر وایمکس خلاص شدم منطقه مون adsl مخابرات فعال شد، رفتم سرویس 256 دانلود رایگان گرفتم حالشو میبرم!!!
:5:
اول یک ماه 512 داشتم حالا یک مگا دارم.یک هفته دیگه همینو تمدید میکنم. D:نقل قول:
از تعرفه زمستان خبری نیست ؟
نکنه همین شبانه رایگان رو هم بخوان حذف کنن یا چه میدونم ی شب در میونش کنن !! :13:
به طور کلی:نقل قول:
1. در روتر DHCP رو غیر فعال کن.( باعث میشه که دستگاه هایی که وصل میشن از کله قند:31: IP بگیرن!)
2. اگر Default gateway روتر مثل کله قنده تغییرش بده. برای کله قند 192.168.1.1 هست پس اگر روتر هم مثل کله قند بود عوضش کن بزار مثلا: 192.168.2.1
3. کله قندو به با کابل به روتر وصل کن.
4. با دستگاه به روتر وصل شو واز اینترنت استفاده کن!
تمام
فقط یک نکته:بعد از اینکه DHCP رو در روتر غیر فعال کردی خواستی وارد تنظیمات روتر بشی دیدی دیگه وصل نمیشه، به صورت دستی IP ها رو توی تنظیمات ویندوز بده بعدش وصل میشه.
من روی 2تا مودم مختلف تست کردم جواب داده
سلام
بچه ها این مبین نت چطور است ؟ خوبه من موندم اینترنت روی خط فیبر نوری بگیرم یا یک طرح یکساله مبین نت با مودم رایگان بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید ؟ سرعت چطوره ؟ مشکلات خاصی داره
سرعتش واقعیه. شبانه داره.lیعنی سرویس 512با64کیلوبایت برثانیه دانلود دارین یه برتری وایمکس اینه اگه جابجا بشین میتونین مودم رو ببرین
نمیدونم مشخصات سرویس مخابراتتون چطوریه تا مقایسه کنم اما مبین نت چون سراسری هستش تعهد بیشتری داره
برتری adsl اگه از نوح محدود باشه اینه که وقتی 128بخرین تا 2مگابیت هم سرعت گاهاً میرسه اما مخابرات احتمالش کمه،نمیدونم
مگه روی فیبر نوری adsl میدن به خانگی؟شما کجا هستید؟نقل قول:
نقل قول:
اگر میتونی ADSL بگیری ، شک نکن که از وایمکس بهتره.
اگر هم حتما میخوای وایمکس بگیری ، اگر ایرانسل تو منطقه شما پوشش داره ، کیفیتش از مبین نت خیلی بهتره.
خلاصه بگم که وایمکس مبین نت رو بذار به عنوان آخرین انتخاب
موفق باشی
سلام به دوستان گل و بلبل
يه سوالي داشتم :
من ميخوام تا عيد يه اينترنت بر سرعت داشته باشم سرعت 128- 256 كافي هستش برام
ولي مسله دانلود برام از صفحه بازكردن مهمتره برام
من فقط ميخوام سريال و فيلم دانلود بكنم
شنيدم كه مبين نت شبا رايگان ميتونيم دانلود بكينم درسته؟؟
ميتونين تعرفه هاش رو بهم بگين چجوري هستش از 128 تا 512 هم محدود و هم نامحدود و اينكه عر گيگ اضافه چه قدر مايفته بام؟
اصلا اينو بگيرم بهتره يا ايرانسل يا برم وايرلس بگيرم؟؟(ADSL ) كه نميتونم بگيرم چون كنطقه ي ما ندارددد
ممون ميشم راهنمايم بكنيد دوستان عزيز