یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
فصل آخر فیزیک 3 رو می خوام بخونم!
Printable View
یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
این برنامه چون کلی اینجوری نوشتم تو برنامه هرشب معین میکنم فرداباید چی بخونم !نقل قول:
یعنی مثلا بگی فردا صبح:
معرفه و نکره ی عربی 2
دوستان منظور از مطالعه وسواسي كه ميگن چيه ؟؟ لطفا تمام مواردشو بگين مطالعمون رو بهينه كنيم !! مرسي.
من چندتاشو میدونم میگم بقیه دوستان هم اگه چیزی غیر ایناست اضافه کنن:نقل قول:
1_ اینکه آدم مطلب کتاب رو میخونه بعد از چند روز عوض اینکه تست بزنه با خودش میگه نکنه یه چیزی از ذهنم پریده باشه یا جا انداخته باشم و نخونده باشم دوباره میره همون مطلب رو میخونه
2 _ اینکه آدم به جای دوره کل مطالب رو دوباره بخواد بخونه!
3 _ اینکه فکر کنه برای اینکه مطلب رو کامل یاد بگیره باید 5 یا 6بار دقیق مطالب کتاب رو بخونه (در صورتی که این با یادگیری مفهومی در تضاده)
معدل مهمه ولی اگه خوب بخونی خیلی بیشتر تاثیر داره. پس اصلا جای نگرانی نیس.نقل قول:
من 796 منطقه و 1334 کشور بودم. تهران می خونم. نمی دونم منظورت از 1200 کشوریه یا نه. اینم درصدام: (رشتت ام نمیدونم)
ادبیات:66
دینی:60
عربی: 85
زبان:71
ریاضی:51
فیزیک:71
شیمی:76
اینم برای یکی که 1203 منطقه و 2089 کشور شده و تهران می خونه:
اینجاسر بزنی بد نیس:کد:http://kimag.es/share/61077197.jpg
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336841
من امشب اتفاقي سر شام يه 5 دقيقه از فيلم Step Up 2 The Streets رو ديدم البته اصلا نميخواستم ببينم چون اگه دوباره معتاد فيلم بشم ديگه تركش برام ممكن نيست ولي به هر حال اين 5 دقيقه رو ديدم اتفاقا دقايق آخر فيلم بود. رفته بودن تو خيابون ميرقصيدن ... داشتم از حال ميرفتم ... انقدر زيبا بود كه دلم نيومد به كسي تعريف نكنم. حتما شب بعد از كنكور برين اين فيلمو ببينين تمام استرس يك سالتون يادتون ميره .. داشتم يواش يواش ميرفتم خيابون كه يييييييييهو فاجعه مرگبار كنكور جلوم سبز شد برگشتم تو. البته براي كنكور هم جواب ميده سر جلسه همش ميتركونين !!! راستي مونيتور كامپيوتر بنده بعد از 7 سال وفاداري نيم سوز شد و ديگه كار نميكنه بردمش تعمير مغازه چي خوش برخورد !!گفت بندازش سطل آشغال !! خلاصه اينكه الان با tv دارم pc ميبينم !.
چه جالب منم الان تازه بعده يه هفته دوري از كامپيوتر ، اومدم با كلي ذوق و شوق روشنش كنم ديدم مانيتورم تصوير نميده ، اومدم يكم با فيشش ور برم كه ديدم با يكم فشار به كارت گرافيكم ، يه قسمتش در اومد ( فاتحش خونده شد :دي )نقل قول:
الان كلي كلي خوشحالم چون ديگه كامپيوتر وسوسم نميكنه :دي
100 درصد يه حكمتي در كار بوده كه اينطور شده
سلام به همه دوستای گلم....بعد از عمری برگشتم به فروم....والله من 1 مدت درس و کنار گزاشتم ،قرار بود از بهمن برم دانشگاه ولی 1هو خدا زد پس کلم،گفتم این آزمون پایه رو بدم ببینیم در چه وضعیتی هستیم...
توجه:به هزاران دلیل اگه 5 ماه باقیمونده رو خوب درس بخونین،بهترین نتیجه رو میگیرین..... تو رو خدا باور کنین.....
طاقت بیار رفیق... دنیا تو مشت ماست...
کنکور که چیزی نیست...
5 ماه باقي مونده اگه با برنامه ريزي باشه فرصت بسيار مناسبي براي قبول شدن هست . نگران نباشيد
این هم برای دوستانی که نگران بودند....
نقل قول:
سلام و خسته نباشید
ببخشید من این سوالو نباید اینجا میپرسیدم من برنامه ی ازمونو که دیدم (دفتر چه ) تصاعد ولگاریتم جزوش نبود . کتابم دیدم
ولی توی برنامه دیواری همون بزرگه :31: که دیدم تصاعد و لگاریتمو جز مباحث این دفعه بود
حالا بالاخره من نفهمیدم هست یانه .لطف میکنید بگید باید بخونیم یا نه ؟
نه لازم نیست بخونی دفترچه پارسالو نگاه کردم اینجوری نوشته بود ولی برای آزمون نیومده بودنقل قول:
نه،لازم نیست بخونید..کلا وقتی بین برنامه دیواری و برنامه دفترچه تناقض وجود داره به دفترچه اعتماد کنین...نقل قول:
یه خبرم برای گیمرهای عزیر بدم البته دور از چشم کنکور:
ps3 بالاخره هک شد
بچه ها با چه برنامه ای میشه فرمولای ریاضی و سینوس کسینوسی رو نوشت؟ چندتا سوال داشتم میخواستم بپرسم ولی میترسم واضح نباشه :20:
نقل قول:کد:http://www.codecogs.com/components/equationeditor/equationeditor.php
سلام.یه سوال.
یکی از دوستام بعد از چند بار امتحان نتونست چندتا واحد مونده ی سومشو قبول شه.هنوز پیشم نرفته.
میتونه تابستون واحد مونده هاشو امتحان بده و بعد کنکور بده و تو مرداد و شهریور پیش 1 و 2 رو امتحان بده بره دانشگاه.؟
یعنی
1.تابستون واحد مونده.
2.تیر کنکور
3.مرداد پیش 1 غیر حضوری
4.پیش 2 غیر حضوری؟
امکان چنین کاری هست؟
بچه ها چندتا سوال هندسه و مثلثات داشتم اگه حوصله داشتین یه نگاه بهشون بندازین . فقط بی زحمت واسه همشون راه حل غیر تستی میخوام ببخشین که سوالام زیاد بود. گفتم جدا جدا بذارم که سوالی بی جواب نمونه. پیشاپیش ممنون:11:
انتهای این:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=33[/HTML]
و این صفحه:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361267&page=34[/HTML]
کسی در این مورد اطلاع نداره.؟لطفا جواب بدید خیلی مهمه
نقل قول:
سلام.یه سوال.
یکی از دوستام بعد از چند بار امتحان نتونست چندتا واحد مونده ی سومشو قبول شه.هنوز پیشم نرفته.
میتونه تابستون واحد مونده هاشو امتحان بده و بعد کنکور بده و تو مرداد و شهریور پیش 1 و 2 رو امتحان بده بره دانشگاه.؟
یعنی
1.تابستون واحد مونده.
2.تیر کنکور
3.مرداد پیش 1 غیر حضوری
4.پیش 2 غیر حضوری؟
امکان چنین کاری هست؟
مگه نمرات سال سوم نهایی نیس؟ خب اونا طول نمیکشن؟ یعنی منظورم اینه که قبل از مرداد معلوم میشن که بتونه امتحان پیش بده؟!!!
منظورت اینه که میشه خرداد قبول بشی و تو تابستون پیش 1 و 2 رو باهم امتحان بدی؟نقل قول:
مگه نمرات سال سوم نهایی نیس؟ خب اونا طول نمیکشن؟ یعنی منظورم اینه که قبل از مرداد معلوم میشن که بتونه امتحان پیش بده؟!!!
سلام به دوستان خوب کنکوری
این عکس های زیر اطلاعات درصد و رتبه ی چندین کنکوری سابق هستش که میتونه براتون مفید باشه
یکیش هم مربوط به دانشگاه ازاده
موفق باشید
کد:http://g.imagehost.org/view/0514/1_70
کد:http://g.imagehost.org/view/0148/2_35
کد:http://g.imagehost.org/view/0652/4_12
منظورم اینه که اینجوری اگه حساب کنیم، فکر نکنم بشه. :دینقل قول:
منظورت اینه که میشه خرداد قبول بشی و تو تابستون پیش 1 و 2 رو باهم امتحان بدی؟
سلام بچه ها
اين درسته كه ميگن ميخوان 4 تا از امتحانات خرداد ما رو ( دانش آموز پيش دانشگاهي سال تحصيلي جاري ) رو نهايي كنن ؟
يعني اينكه مثلا مثل سال سوم برگزاري و تصحيح اوراق به عهده حوزه هست ؟ و اينكه آيا تو كنكور ما تاثير داره يا نه ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4600680&postcount=17
بچها کسی دیگه اینجا نمیاااااااااااد؟؟؟
ماشالله.....خوشحالم میبینیم که همگی مشغول تست زدن هستید.:8::10:
انشالله تو این آزمون همگی به نتیجه دلخواهتون برسید...
فعلا با بای:11:
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــلام
دوستان شما آزاد ثبت نام می کنید؟ من دودلم!
به نظرم ثبتنام کنید. حتی اگه فقط هدفتون سراسری باشه. چون به هر دلیل در آینده افسوس نمیخورید که ای کاش ثبتنام کرده بودم... ممکن هست شرایط آینده چیز دیگهای باشه:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
بهت پيشنهاد ميكنم حتي اگه 99 درصد هم مطمئني توي كنكور سراسري قبول ميشي آزاد رو ثبت نام كن .
چون خيلي از دوستاي من كه به خودشون مطمئن بودن ، پارسال كنكور آزاد ثبت نام نكردن و الان خيلي پشيمونن چون سراسري نتيجه ي دلخواه رو نياوردن . دوستاي ديگرم هم كه قبول شدن باز ميگفتن كاش آزاد ثبت نام كرده بوديم كه ميگفتيم دو تا رشته قبول شديم.
من خودم كامپيوتر شيخ بهايي قبول شدم ولي نرم افزار نجف آباد هم قبول شدم و اينكه دو تا رشته و دو تا دانشگاه قبول شده باشي بيشتر باد ميره زير غبغبت:31:
خلاصه اينكه حتما كنكور ازاد هم شركت كنين حتي اگه نميخواين برين
از همه ي فرصت هاتون استفاده كنين
موفق باشين:46:
اینا واقعین ؟ فکر کنم رتبه ی کشوری نیست ، رتبه ی سهمیس اون ستون اخر. نه ؟نقل قول:
100% تایید میشه حتی بخشنامه اش هم اومده.:19:نقل قول:
واقعی که واقعیننقل قول:
رتبه ای که اونجا زده رتبه در منطقه 1 هست
بله بله. حتما ثبت نام کنید. شما از آینده که خبر نداریننقل قول:
به نظرم ثبتنام کنید. حتی اگه فقط هدفتون سراسری باشه. چون به هر دلیل در آینده افسوس نمیخورید که ای کاش ثبتنام کرده بودم... ممکن هست شرایط آینده چیز دیگهای باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول بابا
اومدم پست بزنم که :
این تاپیک رسما خوابیده
دیدم ترکوندین....
سال ديگه رو كه از ما نگرفتن اگه خداي نكرده نقبوليديم!نقل قول:
سلام چطورین؟
چند روز پیش یه مشاوره اوردن مدرسمون که یکی از آموزشگاهها رو داشت که اسمشو یادم رفت! میگفت که خیی معروفه و با رئیس جمهورم ملاقات داشته و اینا.
خلاصه اومد و توی حرفاشم خیلی خیلی تاکید داشت که فقط کتاب درسیو بخونین. میگفت یه بار که یه جلسه داشته با سنجشی ها، یکیشون که طراح سوالات کنکور بوده بهش گفته که اگه بچه ت کنکوریه بیارش تا من سوالارو بهش بگم! اینم پسرشو برده و اون مرده هم پسره رو برده توی یه اتاقو سوال اولو که بهش گفته، پسره تندی کتاب دیفرانسیلشو باز کرده و گفته این که همین تمرینه! بعدم چندتا سوال دیگه گفته و پسره دوباره سوالا رو توی کتابهاش پیدا کرده!
راست و دروغش رو نمیدونم، اما اینطوری میگفت! همش هم میگفت فقط کتابو بخونین و اصلا سر کمکی ها نرید! تست هم تالیفی اصلا نزنید و فقط سنجش رو بزنین.
بعدم داشت در مورد شهریه و اینا حرف میزد، میگفت آزاد از همه گرونتره، بعد غیر انتفاهی و بعدم چندتا دیگه و آخرسر هم پیام نور.
بعدم میگفت پیام نور معروفیتش بهتر از آزاده!!! جدی پیام نور بهتره؟ آخه من توی "کنکورت را قورت بده" خوندم که آزاد بهتره و بازار کارش بهتر از پیام نوره. جریان چیه؟
قرار بود ٢٦ دي كتاب ديف ٢ مهندس مهربان بياد ٢٦ دي هم رفت و نيومد! حالا بايد چيكار كرد؟
(به گفته ي خودشون ٣ سال روي كتاب ديف ٢ كار كردن)
راستي مولف كتاب گسسته رمزينه در حال حاضر كيه؟
دوستان نمایشگاه کتاب کی هستش؟
آخه رفتم تو سایت رمزینه نوشته بود بعضی از کتاباش تا نمایشگاه میاد
عنایت کشاورزینقل قول:
راستي مولف كتاب گسسته رمزينه در حال حاضر كيه؟
فرشاد مهرافشان
اینا همش مزخرف میگننقل قول:
دوستان نمایشگاه کتاب کی هستش؟
آخه رفتم تو سایت رمزینه نوشته بود بعضی از کتاباش تا نمایشگاه میاد
پارسال هم کلی از دوستای منم سر این دیف 2 مهربان از اول سال علاف بودن
نمایشگاه هم رفتیم با هم گفتن نرسیده
الانم یه سال گذشته خودتون دارین میبینین که نمیاد
به نظر من دنبال یه کتاب دیگه باشین.. پارسال خیلی از دوستای من سر همین کتاب برنامشون به هم خورد
راستی نمایشگاه اواسط اردیبهشته