تایید میشه...نقل قول:
Printable View
تایید میشه...نقل قول:
بچه ها این نماینده صبانت چی میگه !!!!
اگر کسی داره توضیحات بیشتر بده . یک وقت تبلیغ دروغی نشه واسه کسی.کد:kavoshco.ir/pic-gallery/index
خوب سرعت روزانه هستنقل قول:
شبانه اگه بود جای تعجب داشت
اولا که دانلود روزانه محدود هست!!! چه فایده!! بهشون بگو یکی سرعت دانلود نا محدود رو بزاره ببینیم از 10 بالاتر میره یا نه. اصلا یکی از پینگ صبانت عکس بزاره ببینیم ببینیم از 300 پایینتر میاد یا نه!! هر کی ندونه من که صبانت داشتم میدونم چه دزدایی هستن.همین کاوش رایانه همین که پولشونو گرفتن دیگه نمیشناسنت کی هستی... سرعت دانلود شبانه که افنضاح... اون وقت میان 4 تا عکس دانلود روزانه میزارن ملتو گول بزنن....نقل قول:
امروز ماتریکس یکم پینگش بپر بپر داره....
تو بازی 3-4 تا لگه ملس زد کیک شدم....
ارم نتم الان پینگش از 4.2.2.4 روی 375 میچرخه...:19:نقل قول:
الان یعنی سرعت روزانه شما انقدر بالا هست ؟نقل قول:
سرعت روزانه 128 من تا 320 هم میرسه برای بعضی مراکز تا 400 500 هم میرسهنقل قول:
دوستانی که عید پارسال ارم نت بودند عیدی چی دادند؟!
دقیقا یادم نمیاد چند گیگ دادن ولی عیدی رو یادم میاد دادن.فکر کنم 2 گیگ بودنقل قول:
سلامنقل قول:
چقدر زیاد دادن؟پارسال پارس آنلاین تمام عید رایگان بود، یه ماه اشتراک از این شرکت دارم همش قطعی داره(اتوماتیک کانکت نمیشه)، یه دو سالی مشترک پارس آنلاین بودم قطعیش تو ماه شاید یه روز میشد،به پیشنهاد دوستان و این تاپیک اشتراک رو عوض کردم ارم نت گرفتم کلا قطع هست(تعطیله،اتوماتیک کانکت نمیشه)الان هم میخوام تموم حجم رو تا قبل از عید دانلود کنم دوباره از پارس آنلاین اشتراک بگیرم.
آقا ماتريكس عبد چقدر ميده؟
اللّهم صلّي علي محمّد و آل محمّد
با سلام
به نظر شما بهترين سرويس دهنده (براي سرويس محدود ) در مركز معالي آباد (دستغيب) چه شركتي است.
سرعت دانلود به نسبت قيمت در كدام سرويس دهنده مناسب تر است ؟
در صورت امكان مقايسه اي هم بين سرعت دانلود روزانه و شبانه همان شركت انجام دهيد .
متشكرم
مرکز فیاض بخش سیم مسی سرویس 128 ارم نت :نقل قول:
سرعت دانلود روزانه= 240کیلو بایت. سرعت دانلود شبانه=90 کیلو بایت
مرکز فیاض بخش سیم مسی سرویس 128 ماتریکس :
سرعت دانلود روزانه= 350 کیلو بایت. سرعت دانلود شبانه= متغیر بین 70 تا 100 کیلوبایت
دیشب ماتریکس یکم باز دیتا ردو بدل نمیشد ....
امروز صبح هم همین طور....
نقل قول:
قعطي كدام كمتر است؟
تعرفه 128 ماتريكس به چه صورت هست ؟
آيا شبانه ماتريكس username جدا دارد ؟
ارم نت که قطعی اش بالاستنقل قول:
امروز رفته بودم ارم نت درباره عیدی پرسیدم گفتن ترافیک اضافی نیم بها حساب میکنن حالا یا مثلا 1گیگ را 2500 حساب میکنن یا با 5 تومن 2گیگ ترافیک میدن
درباره افزایش زمان شبانه رایگان اسیاتک تهران هم گفتم و گفتند بررسی میکنیم
سلام
چندین روز هست که ماتریکس مشکل دیتا داره شدید ...
پینگ هم به شدت بالا رفته ...
همین الان پینگ yahoo بین 800 تا 1500 هست و پر از timed out !
دوستان تایید می کنند؟
با سلام .نقل قول:
این عیدی که میدن همین جوری میدند یا با شرط و شروط هست ؟؟؟؟
اخه این شاتل هر وقت میخواد یه چیزی بده میگه انقدر بخر تا انقدر بدم ....:13:
بله تاييد ميشه....نقل قول:
بدجور هم تاييد ميشه...
قاطي كرده حسابي!!!
اللّهم صلّي علي محمّد و آل محمّد
اخه شاتل هم شد isp 4 5 سال ازشون داشتم هر سال بدتر میشد...نقل قول:
کلا میدونم همه میگن بده .....نقل قول:
ولی جدا من یه مدت توی بعضی از پست های این جا رو میخونم میبینم کلا همه از هر isp که دارند مینالند . :31:
میخوام عوض کنم نمیدونم .....چی بگیرم !!!! :31::31:
همیار و ماتریکس بد نیستندنقل قول:
البته بیشتر به مرکز مخابراتتون بستگی دار در موردش تحقیق کنید
قطعی ماتریکس خیلی کمتره. میتونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید. شبانه ماتریکس جدا نیست و اتوماتیک سوییچ میشه ولی ارم نت باید آخرش n وارد کنی.همچنین شبانه ماتریکس از 1.5 هست تا 7.5 ولی شبانه ارم نت از 2 تا 7 .نقل قول:
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
پارسال بدون شرط و شروط بود.امسال نمیدونمنقل قول:
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
وضعیت ماتریکس ساعت 35 دقیقه بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتریکس عند isp هست.
من از همه چیزش راضیم. . .
فقط یه چند روزیه نمیدونم چرا دیتا رد و بدل نمیشه با این وجود که وصله . . .
من برای یکی ار فامیل شیراز که قدوسی غربی میشینند صبانت گرفتم 128 کلیو بیت رو با سرعت 500 کلیو بایت دانلود داشت یه چیزی عجیبیه نمی دونم همه چای شیراز اینجوریه یا فقط اون منطقه محشر بود
پینگ ارم نت ترکونده ها. 2 روزه سایت هم با زور باز میشه. تقریبا 1_2 ساعتی یک بار هم قطع میشه
پینگ برای من عادیهنقل قول:
پینگ زیاد شد مودم را 5مین خاموش کردم درست
ولی چند بار قطع شد
سلام
دانلود شبانه ماتریکس نسبت به پارس آنلاین؟شبانه سرویس پارس آنلاین بین 45 تا 110 هست(به نوع سرویس خریداری شده بستگی داره)
ماتریکس بهتره ....نقل قول:
من که از پارس آنلاین خیری ندیدم ....
این ارم نت خیلی داغونه ...الان 2 روزه برای من کانکت نمیشه یا اگر هم میشه سرعتش خیلی پایینه .... کسی تایید می کنه
تایید میشه. پینگ هم داغون تر از سرعت. بعضی وقتا هم که کانکت میشه دیتا نمیاره.نقل قول:
جالبه عجب ادمای ...............
امروز 2 ساعت رفتم نمایندگی یک کلمه از دهنش در نیامده بگه مشکل از شبکه هست ...
از کامپیوتر و لباس و کفش من ایراد گرفته اما از شبکه اشون نه .........................
بجای اینکه سرعت شبانه کم کردین و تبلیغات میزارین یکم به شبکتون برسین بد نیست ...........
سرعت دانلودش چنده؟قطعی داره؟نوسان داره؟نقل قول:
آره تایید میشه.قطعیش زیاد شده.من که این روزا همش با ماتریکس کانکت میشم.نقل قول:
سرعت آپلود ماتریکس به شدت کاهش پیدا کرده.
واللا یادم نیست.من دیگه بیشتر شبها دانلود نمیکنم....نقل قول:
سرعت دانلودش چنده؟قطعی داره؟نوسان داره؟
ولی نوسان و قطعی نه ... نداره ... یا خیلی خیلی کم...
من مشکل کانکت شدن و سرعت را ندارمنقل قول:
ولی بعضی مواقع پینگش میره بالا که مودم را 5 دقیقه خاموش کنی و روشن کنی درست میشه
والا من مودم رو 1 ساعت خاموش کردم هیچ تغییری نکرد. 2_3 بار هم امتحان کردم.نقل قول:
جالبه قبل از ظهر هیچ مشکلی نداره. ساعت 11_12_1 که میشه دیگه.......
حذف شود.............