من چه طوری می تونم بفهمم که شاتل چه شهرهایی رو می خواد تحت پوشش بده!
Printable View
من چه طوری می تونم بفهمم که شاتل چه شهرهایی رو می خواد تحت پوشش بده!
راستی دوستان هر وقت تست میگیرین امتیاز isp رو 5 بدین :31::21:
بوي فوتوشاپ رو احساس ميكنم. به خصوص وقتي اون فونتش رو ميبينم كه خيلي بزرگ هست.
من با این اسپید تست جدید مشکل دارم. صفحه ش که باز میشه همینطوری ثابت میمونه، اصلا معلوم نیست کجا باید تست بگیرم، چرا اینطوری شده، قبلیه خیلی بهتر بود!:2:
جدی؟؟:41::18:نقل قول:
برو به این صفحه:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/Itemid,129/lang,fa_IR/
من اکثرا همین کارا میکنم:46:نقل قول:
برای منم خیلی دیر باز میشهنقل قول:
ولی وقتی باز میشه اینطوریه و مشکلی هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی tinypic اپلود شده!ضایع هست:31::27:نقل قول:
برای من هم خیلی طول میکشه تا باز میشه!نقل قول:
این که شهرهای تحت پوشش هست.نقل قول:
برو به این صفحه:
کد:
http://shatel.ir/component/option,com_adsl/itemid,129/lang,fa_ir/
می خوام بدونم چه شهرهای رو می خواد تحت پوشش قرار بده!(در آینده)
من که همچین قسمتی ندیدم توی سایت شاتل و فکر نمی کنم داشته باشه!نقل قول:
شرکتها تصمیم نمی گیرن که تحت پوشش بدن باید از همون شهر شخصی تقاضای نمایندگی کنه و نمایندگی بگیره!
میتونی از قسمت فروش یا .... زنگ بزنی بپرسی!
اگر بخوای نمایندگی بگیری خیلی پیچیده هست؟
چه بودجه می خواد؟
والا تا حالا نمایندگی نگرفتم!:31::27:نقل قول:
زنگ بزن بپرس!
فکر کنم پروانه کسب مسب چسب و از این جور چیز باید بگیری!دی:
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°
یا از دانشگاه باید نامه ببری یا اینکه از یک شرکت نامه ببری و خونتون رو به عنوان دفتر کار معرفی کنینقل قول:
شاتل همین گیر دادناش آدم رو اذیت میکنه دیگه یعنی چی 512 نمیدیم یکی نیست بهشون بگه شما پولتون رو بگیرید چکار به این کارا دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه خوبه محدوديت هم داره. ولي به من كه گير ندادند. من راحت رفتم 512 گرفتم (مشهد).
نقل قول:شما فکر کنم خیلی وقته 512 گرفتین که مدرک نخواسن؟!نقل قول:
اون دوستمان هم مشهد هست بگید پیش کی رفتین تا اون دوستمان هم بره شاید بهش دادن!:27::31:
بچهها نظرتون چیه که منم برم سرویسمو بکنم 128؟؟؟
دیگه واقعا حالم داره از دانلود بهم میخوره
منم جو گرفت یه اسپیدتست رفتیم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 128 نیازهاتون را برطرف میکنه بگیر:31::27:نقل قول:
راستی من که کردم 128 3ماهه از هشتم که دوره جدیدم بودم ولی هنوز 512 با 2.5 گیگ حجم هست توی آخرین پیش فاکتور فاکتور 128 3ماهه زده ولی تاریخ نزده از کی تا کی! و اون روز که رفتم تغییر سرویس بدم چون سرویسم قطع بود برام 24 ساعت وصل زد ولی هنوز وصل هستم و پرداخت نکردم .....:31::27:
سرورها رو هم خودم باید بزارم؟نقل قول:
والا تا حالا نمایندگی نگرفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن بپرس!
فکر کنم پروانه کسب مسب چسب و از این جور چیز باید بگیری!دی:
منم قبلا مهدی جان رو 512 بودم شب و روز دانلود میکردیم و حیفم میومد دانلود نکنم ولی بعد از یه مدت زده شدم و گفتم چه کاریه که اینهمه دانلود کنیم الان کلی فیلک دانلود کردیم 50 گیگ ولی هنوز 4 گیگیشو نگاه نکردیم و به همین خاطر این سری 128 گرفتم چون زیاد دانلود ندارمنقل قول:
شیپ شیپ جون تو که دیگه خودت پیش کسوتی، شرکتا از خداشونه 512 که هیچ 512 مگ بدن به ملت! اینا گیر دادنهای سازمانهای دیگه ست نه شاتل بیچاره. شاید باورت نشه کافیه مثلا یه نفر رو همینطوری 512 بدن، از شانسشون هم سازمان های بازرسی مربوطه متوجه بشن و در عرض چند صدم ثانیه مجوز شرکت رو باطل و درش رو تخته کنن.نقل قول:
1 چیز جدید پیدا کردمنقل قول:
شما به این شماره نمابر بدید و سوالاتتون را بپرسید :02122612602
یا به این ادرس میل بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم منبع :
کد:http://shatel.ir/content/category/4/55/75/lang,fa_IR/
اره خسته شدم به خدا از هرچی دانلوده:27::27:نقل قول:
ایمیلو زدم..تا یکی دوساعت دیگه هم اگه خبری نشد خودم میزنگم بهشون و میگم بسه دیگه:دی
روز که دیگه نمیتونستی دانلود کنی فقط شب دانلود داشتی دیگه؟:21::31:نقل قول:
آره خداییش منم خیلی خسته شدم....تا نزدیکهای عید سال 89 روی همین 128 میمونم بهدش نزدیکیهای عید که شد(همون اسفند ماه) دوباره درخواست میدم که سرویسمو بکنن 512:دی
یه نامه هم دارم دیگه راحت هستم:دی
سلام دوستان این شاتل واقعا افتضاحه من eco 512 دارم اما با تورنت یرعتم نهایت 10 میشه در حالی که یکی از دوستام 128 صباتن داره خودم دیدم با تورنت 99 کیلو داشت دانلود می کرد. واقعا برای ما ایرانیها تورنت نعمتیه
اصلا صبانت با شاتل قابل مقایسه نیست
بحث صبانت کاملا جداس و اصلا ربطی نداره که سرعتش بالاتره
اره این حرف شما درسته ولی الآن شرکت های خیلی زیادی هستن که به اسم 128 دارن 1 مگ میدن با 9 گیگ ترافیک و با قیمت 3 ماه 39 تومن مثل گیتی نت تو تهران ولی شاتل شاید دنبال دردسر نگرده برای خودش چون مشتری هاش رو داره ولی نباید برای سرعت های زیر 1 مگ نامه بخواننقل قول:
نقل قول:
من هم برم ببینم دانشگاه دیگه نامه به ما میده یکی بگیرم واسه 4 سال آتی که دم عید بزنیم رو 512 :31:
ولی اگه از قبل نمه داشته باشی برای 512 تا هروقت بخوای میتونی 512 بگیری من اینو از یکی از فروشندگان شاتل پرسیدم و گفت مشکلی نداره شما نامت 1 سال اعتبار داره ولی تا هروقت بخوای 512 رو میتونی با همین نامه داشته باشی
اینکه هیچی..شما به جای اینکه نامت رو بفرستی برای شاتل میتونی براشون ایمیل کنی...بهد دفهه بعدی که دوباره نامه خواستن باز همونو ایمیل کنی...نقل قول:
یا اینکه اگه یکم حرفهای تر باشی میتونی کلا یه نامه براشون ج-ع-ل کنی:دی و براشون ایمیل کنی (فکر نکنم کسی متوجه بشه)
ایمیل کردن خیلی راحت تره و راحت تر میشه جعلش کرد چون فکر نکنم اصلا برن برسی کنن ببینن نامه از کجا اومده و استعلام بگیرننقل قول:
اصلا فکرش رو هم نمیکنن:31:
تاييد ميشه ! من خودم به شخصه با ج-+ ع-= ل=- اسناد موافقم و در اين كار حرفه اي هستم !
خوب پس بعدا مزاحمت میشیم ...:27:نقل قول:
من می خوام همین جا جواب سوالاتم رو بگیرم.نقل قول:
چیز جدید پیدا کردم
شما به این شماره نمابر بدید و سوالاتتون را بپرسید :02122612602
یا به این ادرس میل بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکس ندارم.
ایمیل هم بزنم شاید جواب ندن!
چرا تماس بگیر یا ایمیل بزن ... حتما جوابت رو میدن ...نقل قول:
اصلا نمیرن برسی کنن این رو مطمئن باشید من البته از شرکت خودمون هم میتونم نامه بگیرم که منزل نیاز به سرعت داریم ولی نامه دانشگاه رو اسکن کنیم راحت جعلش میشه کردنقل قول:
با امروز شد بيست روز كه با شاتل قرارداد بستم و Art1 سفارش دادم و هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده !
با تلفن و سايت و چت و ايميل و فكس و... هم پيگيري مي كنم ولي الكي بهونه مي گيرند.
نقل قول:
واسه من تموم 1 روز طول کشید نباید 20 روز طول بکشه خودشون میگن نهایت 2 هفته زنگ بزن برسی کن ببین کجا گیر کرده کارت
نقل قول:
برای من هم 25 روزه وصل شد نمیدونم چرا جدیدا بد قول شدن!
1 روز ؟؟ خوش به حالت !نقل قول:
واسه من تموم 1 روز طول کشید نباید 20 روز طول بکشه خودشون میگن نهایت 2 هفته زنگ بزن برسی کن ببین کجا گیر کرده کارت
بررسي هم كرده ام.... يك بار قبض جديد رو ميخوان كه هنوز به دست من نرسيده و ميگن تا اون قبض رو نياري كاري نمي تونيم بكنيم. يك بار ميگن مركز مخابراتي شما تا 15 فروردين قرارداد جديد رو قبول نمي كنه. (كه من رفتم از مخابرات پرسيدم و گفتند همچين چيزي واقعيت نداره) و از مخابرات نامه گرفتم و فكس كردم به شاتل و فكس رو گم كردند ! دوباره فكس كردم و با پشتيباني آنلاينش چت كردم و گفت شنبه تماس بگير كه مطمئن بشي مداركت رو ارسال كرده ايم به مخابرات ! گفتم : شنبه كه ديگه قبض جديد اومده ديگه فايده نداره كه....
خلاصه مسخره بازي عجيبي راه انداخته اند . دوستهام ، هم توي خونشون و هم توي شركت هاشون adsl دارند و كمتر از يك هفته براشون وصل كرده اند و مثل گرگ دارن استفاده مي كنند ! نمي دونم چرا من اينجوري شده ام !
به خاطر تعطیلاته...فکر نکنم قبل از 15م وصل کنننقل قول:
یک سال اعتبار داره؟!! یعنی باید سال دیگه بازم نامه بگیریم تمدیدش کنیم؟!!:13:نقل قول: