سلام به همگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
نمیدونم سوالم تکراری هست یا نیست چون وقت ندارم 533 صفحه رو بخونم
من یه مودم adsl دارم هم usb داره هم lan میخواستم بدونم با این مودم میشه دو pc اینترنت داشته باشن ینعی هم زمان یکی از usb و یکی از LAN.
مرسی:5:
یادمه یکی از دوستان این کار رو کرده بود و گفت که هرکی میخواد در این زمینه سوال کنه ازش. حدودا 100 پست عقب تر. تو 1 ماه اخیر پست زده بود.
--------------------------------------------------------------
نقل قول:
ولی راستش میخوام بفروشمو یا یه 600g بگیرم یا یه 602 با یه 500 تا ببینیم خدا چی مخواد .
محسن جون خدا که همه چی رو میخواد ، مشکل سر جیب و حساب بانکیه !!!
--------------------------------------------------------------
نقل قول:
فقط کافیه یه سرچ بزنین تو تاپیکای ایرانی یا خارجی................
خیلی راحته
من خودم امروز امتحان کردم با روشهایی که آموزش دادن تونستم قفل wep یه شبکه بشکونم و از اینترنتش استفاده کنم!:41:
این خیلی بده
آدم کلی پول بده(ماهی 30 واسه اینترنت 128 اونم محدود ماهی 12 گیگ) اونوقت بشه به همین راحتی دیگرانم ازش استفاده کنن!
من که فقط 5 دقیقه وصل شدم بعد قطش کردم.این کارا درست نیست.
به نظر شما هست؟:13:
آره ، من الآن 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم. تا حالا غیر از کسانی که خودم pass word رو بهشون دادم نتونستن ازش استفاده کنن. چون خود firmware مودم ، تمامی اشخاصی رو که ازش استفاده کردن رو بصورت لیست ( با اطلاعاتی مثل IP ، اسم لپ تاپ و مدت زمان استفاده اون از شبکه ) ذخیره میکنه . بقول دوستان این بستگی کامل داره که شما از چه سطح امنیتی مودم استفاده کنید.
------------------------------------------------------------
نقل قول:
اگه که بیشتر توضیح بدید که ممنون میشم(مودمم TP-Link 8811) اگه بتونید طریقه ی نصبPPPOE رو هم بگید عالی میشه(یه پست دوستان توضیح داده بودن اما پیداش نکردم)
نقل قول:
با تشکر از دوستانی که اموزش رو نگذاشتن یا پیدا نکردند!:31:
اینم لینک صفحه مربوط به 8811 در سایت خود tp-link خدمت آقا اردوان گل.
از منوی آبی سمت راست میتونید به user guide ها دسترسی پیدا کنید. مشکلی بود بگو واست تو 4share آپلود کنم.
یا حق . . .