نقل قول:ممنون بابت جواب های کاملتون .نقل قول:
نوشته شده توسط milad_gta
من کلا لینوکس رو واسه هـک و امنیت میخاستم . فک میکردم ابونتو همه چی داره ؟
Printable View
نقل قول:ممنون بابت جواب های کاملتون .نقل قول:
نوشته شده توسط milad_gta
با عرض سلام خدمت همه اساتید گرامی..
من وقتی میخوام لینوکس آبانتو رو روی Vmware نصب کنم این خطا رو میده ... در صورتی که قبلا نصبش کرده بودم.....
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر نداره و باید خودتون نصب کنید.... البته اگر بخواید بکترک اینا رو نصب کنید راحت تر هستید چون اونا کامل هستن و کل برنامه های مد نظرتون رو دارن! :)))نقل قول:
هرچند که همونجور که عرض کردم، اگر تازه وارد این مبحث ها دارید میشید، زیاد بودن ابزار باعث گیر کردنتون میشه و احتمال اینکه یاد بگیرید پایین میاد...
در صورتی که اگر دونه دونه برنامه ها رو نصب کنید و باهاشون برید جلو، بهتر هستش! :)))
صرفا داشتن ابزار برای موارد مدنظرتون کافی نیست، باید زمینه های لازم مورد نیاز رو داشته باشید، شما باید بدونید چه طور یک بستر پیاده سازی شده، تا بتونید در مقابل بهش نفوذ کنید یا...نقل قول:
به نظرم با Ubuntu یا هر توزیع دیگه که دوست دارید شروع کنید، همینطور پیرامون مطالب مورد نظرتون تحقیق و مطالعه داشته باشید و در کنارش از ابزار های مورد نیاز استفاده کنید و سعی کنید به یک زبان اسکریپت نویسی ترجیحا Python تسلط پیدا کنید.
گزینه های مثل Backtrack با مجموعه ابزار هایی که دارند بیشتر به درد کسانی میخورند که حداقل از 70% پیش زمینه های مورد نیاز برخوردار باشند، البته هستند تعداد کثیری از افراد که از Backtrack استفاده میکنند و حملاتی هم انجام میدند ولی از بار علمی خاصی برخوردار نیستند.
به هر حال موفق باشید.
نقل قول:
توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک
تو تنظیمات VirtualBox، تعداد Processor رو بزارید رو 1 ببینید مشکل حل میشه؟نقل قول:
دوست من، توی فوروم هیچوقت انتظار نداشته باشید که دو ساعت یا نصف روز بعد از پرسیدن سوالتون، بهتون جواب داده بشه....نقل قول:
توی این انجمن به این بزرگی کسی نیس جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!! الوووووووووووووو..... خیلی لازم دارم ........... کمممممممممممممممممممممک
فروم ها خاصیتشون همینه... ممکنه یه نفر ببینه، راه حل هایی داشته باشه ولی کار داشته باشه نتونه براتون بنویسه و یا منتظر باشه تا کس دیگهای بیاد و راه حل بهتر و ساده تری بهتون بده و غیره و ذلک....
به هر صورت، لطفا به جای نصب، حالت ازمایش( اجرای زنده) رو انتخاب بکنید تا دسترسیتون به ترمینال باز بشه و وارد ترمینال بشید و بعدش کد زیر رو تاپی کنید:
(جسارت نباشه ولی برای پیست کردن توی ترمینال، باید کنترل و شیفت و v رو بزنید که پیست بکنه یا با راست کلیک که برای این میگم چون دیدم خیلی ها! واقعا خیلی ها منجمله استاد دانشگاه این مشکل رو داشتن! :) )
ببیند ماژول مربوطه کار میکنه یا نه...(اروری میده یا نه :) )کد:grep i2c_piix4
اگر نه که متاسفم من راهی بلد نیستم!!اگر بله، که به هر روشی که بلدید، این فایل رو در این ادرس باز کنید :
اگر مشکلی نداشت، به هر طریقی که بلدید، فایل زیر رو باز کنید:
من جای شما باشم، با برادر نانو بازش میکنم!!! یعنی مثلا مینوشتم:کد:/etc/modprobe.d/blacklist.conf
شما میتونی به جای نانو از هر ادیتور متن دیگهای قاعدتا استفاده بکنی!:))) ولی اگر بیرون از ترمینال اجرا میکنید، یادتون باشه که مود دسترسی رو ست بکنید! :)کد:sudo nano /etc/modprobe.d/blacklist.conf
فایل که باز شد، دستور زیر رو به اخرش اضافه بکنید:
و در نهایت، دستور زیر رو برای اپدیت شدن ایفریم اجرا بفرمایید:کد:blacklist i2c_piix4
کد:update-initramfs -u -k all
بعد که سیستم رو restart کنند، همه چیز به حالت عادی بر میگرده! اگر بشه به Live دسترسی پیدا کرد که بعید میدونم! بهتره از همونجا Ubuntu رو نصب کنند، سپس به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول مربوطه رو بزارند تو بلک لیست.
کلا روشی که فرمودید برای سیستم های نصب شده هست که با این مشکل مواجه هستند، تنظیمی که گفتم رو چک کنند، ممکنه مشکلشون حل بشه، فکر کنم پستم رو ندیده دوستمون...
کسی از دوستان نظری نداره؟نقل قول:
سوال شما در در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست پاسخ داده شده.نقل قول:
دوست عزیز جایگزینهای زیادی برای نرمافزارهای شما هستنقل قول:
البته در مورد اون نرمافزار مالی من هیچ نظری ندارم ولی در بقیه موارد، جایگزین زیاده
۱- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲- به قسمت لیست شماره ۱ مراجعه کن
۳- Evernote تا جاییکه من میدونم کراسپلتفرمه و تحت براوزر توی همه سیستمعاملها قابل دسترسی!
۴- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۵- هم میشه نسخه تحت وب رو استفاده کرد و هم میشه با راه حلهایی که وجود داره، بصورت unofficial توی خود فایل منیجری که دوست دارین داشته باشینشون. من خودم دراپباکس رو بصورت بومی توی سیستم عامل دارم بدون اینکه برنامهای از دراپباکس گرفته باشم.
۶- هیچ نظری ندارم.
۷- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون وقتی توی لایو وارد بشه و به بلک لیست اضافه بکنه، از همونجا روی ابزار نصب هم کلیک میکنه و نصب میکنه دیگه.... حالا فرقش چیه که از بوت نصب بکنن یا از داخل نصب بکنن؟! ؟؟؟ :)نقل قول:
بعد که سیستم رو restart کنند، همه چیز به حالت عادی بر میگرده! اگر بشه به Live دسترسی پیدا کرد که بعید میدونم! بهتره از همونجا Ubuntu رو نصب کنند، سپس به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول مربوطه رو بزارند تو بلک لیست.
در ابتدا که احتمال وارد شدن به لایو به صفر میل میکنه، در ادامه هم عرض کردم اگر تونستند وارد لایو بشند، از همونجا سیستم عامل رو نصب کنند، با توجه به اینکه Blacklist کردن ماژول مربوطه در حالت Live تاثیری رو نسخه نصب شده نداره، گفتم که به سیستم نصب شده Chroot بزنند و ماژول رو در Blacklist قرار بدند.
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم . اگه فقط لینوکس رو نصب کنم . دیگه یه هیچ وجه نمیونم برنامه ی ویندوزی رو نصب کنم . مثلا بازی و ... ؟ اگه میشه . سرعت اجرا با ویندوز یکی هست ؟ ممنون .
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم . دستورات ترمینال تو همه نسخه های لینوکس یکی هست.
اگر برنامه مد نظر شما برای لینوکس ارائه شده باشه که مشکلی نیست، برخی موارد بازی ها از OpenGL استفاده میکنند که تو لینوکس پردازشش خیلی سریع تر هست ولی اکثرا از directx بهره میگیرند.نقل قول:
اگر برا لینوکس هم پورت نشده باشند میشه توسط wine یا PlayOnLinux یا مجازی سازی اجراشون کرد.
ممنون . سوال دومم مربوط اجرا از طریق مجازی سازی بود . اگه از این طریق برنامه یازی رو اجرا کنیم . سرعتش اجرا باید قاعدتا کندتر باشه . درسته یا فرقی نمیکنه .نقل قول:
نقل قول:۱- استفاده از شبیهساز مسلما هیچوقت نمیتونه کاملا جایگزین سیستم عامل اصلی بشه و اگه اینطور بود مسلما الآن حداقل نصف کاربرهای ویندوز به سمت گنو/لینوکس ریزش کرده بودند اما خیلی از اوقات کار آدمو خوب راه میندازه. پس هیچوقت بعنوان یک جایگزین کامل بهش فکر نکنین چون حداقل فعلا چنین امکانی محقق نشده.نقل قول:
۲- دستورهای خط فرمان اگه دستورهای پایهای رو بخوایم بگیم که بله کاملا یکی هستند ولی اگه دستورهایی مثل نصب یک پکیج (نرمافزار) و امثال این رو بخوایم مثال بزنیم، بسته به توزیع و سکوی وابسته به اون، دستورها فرق میکنند مثلا توی توزیعهای مبتنی بر دبیان از دستور apt-get و در دستورهای مبتنی بر ردهت از yum برای مدیریت بستهها استفاده میشه.
اما دستورهای پایهای مثل مدیریت فایل و دستورهای سیستمی که وابسته به هسته لینوکس هستند بین همه توزیعها مشترکه.
سلام
دوستان تایپک مرتبط با Deepin پیدا نکردم گفتم حالا که یکی از توزیع های اوبونتو هست اینجا سوالم رو بپرسه.
آخرین نسخه Deepin رو دانلود کردم و روی فلش بوتیبل ریختمش، در اولین مرحله نصب که باید زبان رو انتخاب کرد هیچ گزینهای نمیاره.
میخواستم دوستانی که باهاش کار کردن یه توضیح راجع بهش بدن.
دوست عزیز یک اسکرین شات از اون قسمت بگذارید که بهتر بشه نظر داد. مرسینقل قول:
تشکر فقط تو اون شرایط من چطوری اسکرین شات بگیرم دوست من؟نقل قول:
من دیپین رو نصب نکردم تا حالا ولی مگه مثل اوبونتو و سایر توزیع های معروف در محیط لایو بالا نمیاد و بعد نصب رو شروع نمیکنید؟ خب وقتی در حال نصب هستید هم میتونید اسکرین شات بگیرین و سیو کنید هرجای هارد سیستم که خواستین.نقل قول:
وحید خان اینم عکس:
مرسی بابت عکس. روی خود جملهء انتخاب زبان نمیشه کلیک کرد؟ شاید از این طریق زبان انگلیسی یا چینی رو بشه انتخاب کرد. در غیر اینصورت تنها احتمالی که میتونم بدم اینه که نرم افزاری که باهاش فلش بوتیبل ساختین با دیپین سازگار نبوده. از نرم افزارهای LiLi یا Unetbootin استفاده کنید. من خودم برای ساخت فلش بوتیبل ار توزیع مانجارو یکبار به مشکل خوردم و فلش عملکرد درستی نداشت.نقل قول:
سلام
من نسخه 14.04 رو از یه سایت دانلود کردم و خواستم با USB نصب بکنم.ولی فایل iso رو پیدا نمیکنم.از رو ویندزو هم زدم نصب بشه میگه فایل iso نیست.لطفا بگید چیکار کنم.
نسخه 64 بیتی دانلود کردم
دستت درد نکنه وحید خان با LiLi درست کار کرد :n12:نقل قول:
انصافا توزیع زیبایی هستش (البته همه چیز که زیبایی نیست)
زبان فارسی رو فقط به هیچ وجه پشتیبانی نمیکنه وگرنه در کنار ویندوز میتونه گزینه مناسبی باشه.
از چه برنامهای استفاده کردید؟نقل قول:
من پیشنهاد میدم از LiLi استفاده کنید.
در ضمن اگر فایل رو پیدا نکرد اسمش رو در همون سرچ کنید فایل رو میاره.
هم یامی رو امتحان کردم و هم lili رو.یه پوشه به اسم isolinux هست ولی فایلی با پسند iso نیست.
لینک برای دانلود این فایل دارین؟
دوست من مگه شما فایل ایزو رو دانلود نکردین؟ مگه میشه دانلود کرده باشین و الان ناپدید شده باشه؟ مگر اینکه دیلیت کرده باشینش.نقل قول:
قربانت دوست من. خوشحالم مشکلت حل شد. مطمئنی ساپورت فارسی نداره؟ سایتهای فارسی رو نشون میده؟ در بخش تنظیمات کیبورد یعنی کیبورد فارسی نداره؟نقل قول:
دوست من ایزوی هر توزیع رو خیلی راحت از سایت رسمیش دانلود کن.نقل قول:
خیر نداشت :n13:نقل قول:
حالا تو فروم خودش حوصله کردم مطرح میکنم شاید راه حلی بدن.
مشکل osi رو حل کردم ولی تو نصبش گیر کردم
اون بخشی که برای پارتیشن هست و باید درایو رو انتخاب بکنم نمیشه درایو مورد نظر رو انتخاب کرد.یعنی تیکش فعال نمیشه.
چی کار باید بکنم؟
واسه اینکه پارتیشنت اشتباس . پارتیشنتو درس کننقل قول:
رضا جان دقیق تر توضیح بده. الان به بخش پارتیشن بندی در مراحل نصب رسیدی؟ پارتیشنی داری که میخوای دیلیت کنی و برای نصب اوبونتو استفاده کنی؟ معمولا اگر پارتیشن رو انتخاب کنی پایین پنجره گزینه های حذف و اضافه کردن فعال میشن.نقل قول:
من از قبل موقع پارتیشن بندی ویندوزم یه درایو جداگانه به حجم 35 گیگ مخصوص اوبونتو ساخته بودم.موقع نصب یه گزنیه میگفت کنار ویندوز نصب بشه.یه گزینه میگفت فقط لینوکس باشه و ویندوز پاک بشه و یکی هم میگفت درایو بسازه واسش.من زدم ساخت درایو.طبق دستوراتی که یه جا خونده بودم انجام دادم و درایو رو تنظیم کردم ولی درایوی که میخواستم توش اوبونتو نصب بشه رو نمیشه انتخاب کرد برای نصب اوبونتو.یه بخش زده format? که باید تیک رو اونجا بزنم وی تیکنمیخوره.برای هیچ درایوی تیک نمخوره.
تو قسمتی که باید پارتیشن بسازید، درایوی که برای ubuntu ایجاد کرده بودید رو از روی حجم شناسایی و حذف کنید، از فضای آزادی که ایجاد شده پارتیشن های:نقل قول:
/ (روت)
home/
و ... ( در صورت علاقه )
رو ایجاد کنید، خودکار تیک جلوی این پارتیشن ها برا فرمت زده میشه.
نیازی نیست / رو انتخاب کنید با زدن گزین نصب os به صورت پش فرض روی / نصب میشه.
میشه دقیق تر توضیح بدید.من به محیط نصب لینوکس و روت و هوم و... اصلا آشنایی ندارم.
ببین رضا جان همونطور که دوستمون هم توضیح دادن شما باید پارتیشنی که برای نصب اوبونتو در نظر گرفتی پاک کنی و در فضای خالی ایجاد شده پارتیشن های روت و سواپ رو بسازی. برای اینکار روی فضای خالی دوبار کلیک کن. در پنجرهٔ باز شده حجم پارتیشن رو تعیین کن. برای پارتیشن روت فرمت ext4 و برای سواپ هم گزینهء سواپ رو انتخاب کن. برای سواپ حجمی معادل دو برابر رم سیستم در نظر بگیر و بقیهء فضای خالی رو به پارتیشن روت اختصاص بده. پارتیشن روت با علامت / مشخص میشه.نقل قول:
نقل قول:
باتوجه به این لینک و راهنمایییی که برای اضافه کردن زبان دوم به لیست سویچ زبانها شده، من فقط بجای زبان روسی، فارسی رو جایگزین کردم پس کلیه حقوق معنوی این مطلب برای نویسنده اصلیش محفوظه
راه حلی که برای این مشکل ارایه شده اینه که وارد محیط خط فرمان یا همون باصطلاح ترمینال بشین و این دستورهارو وارد کنین:
کد:setxkbmap us,ir -option 'grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll'
کد:touch ~/.config/autostart/keymaps.desktop
کد:nano ~/.config/autostart/keymaps.desktop
حالا خطهای زیرو به این فایل اضافه کنید:
کد:[Desktop Entry]
Encoding=UTF-8
Version=0.0.1
Type=Application
Name=Keymap US-IR
Comment=
Exec=setxkbmap us,ir -option grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll
StartupNotify=false
Terminal=false
Hidden=false
در نهایت با ترکیب Ctrl+O و Enter فایل رو ذخیره و با Ctrl+X خارج بشین
حالا تعدادی فونت فارسی هم اگه دوست داشتی نصب کن ;-)
اگه مشکل حل شد که چه بهتر و اگه نشد هم اینجا خبر بده تا ببینیم چکار باید کرد.
سلام خدمت دوستان
برای اولین بار اوبونتو نصب کردم و در همین ابتدا چند تا سوال برام پیش اومد.
لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره از کجا میتونم مدیریت کنم که از کدوم استفاده کنه؟
کتاب و راهنمایی نیست که یک شمای کلی از منو ها و امکانات اوبونتو رو توضیح بده؟ انگلیسی هم اگه بود اشکال نداره.