سلام
تو رنج 1600 يه لپتاپ مي خوام
هم كارگرافيكي دارم هم بازي مي كنم
خودم بين d830 & xps1530 گير كردم ممنونم ميشم راهنمايي كنيد
سلام
تو رنج 1600 يه لپتاپ مي خوام
هم كارگرافيكي دارم هم بازي مي كنم
خودم بين d830 & xps1530 گير كردم ممنونم ميشم راهنمايي كنيد
بله اونا هم خوبن ولی خوب حر برندی جای خوشو دار و کیفیتا ها رو هم نمیشه مقایسه کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیگم بقیه بد هسین(هر ارزونی بی دلیل نیست)
درباره گارانتی سازگار حرف نزن که کمتر کسی ازش راضیه اونم لپتاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DELL VOSTRO A860
لپتاپي براي کاربرهاي معمولي
1.8 GHZ DUAL 1MB CASH
1 GB OF RAM (قابل ارتقاء)
HARAD 120 GB (قابل ارتقاء)
ODD DVDRW
LCD : 15.6 “
VGA : X3100 INTEL
CARD READER + BLUETOOTH
DOS
با گارانتي ايران (تکسا)
740,000 TOMAN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مارک دل یا توشیبا چیزی سراغ داری با اون مشخصات زحمتش بکش
این گرافیک Intel X3100 در مضرب 8 خودمون چنده؟
Geforce 9600 چطور؟
همینطور Intel 4500 MHD ؟
دیروز رفتم پاساژهای کامپیوتری ببینم نوت بوک چند چند مدل دیدم که به پول من میخورد نظزتون راجب اینا چیه
geforce 7000 acer 5520 cpu ahlonx2 1.9
toshiba p200d ako ati1250 cpu athlon 64x2 1.9
acer 5520 turin 64 x2 1.9
hp cq50-105ee cpu amd x2 2 geforce 8200
راستی اینا همه رو 730 اینتورا قیمتشون بود اکثرا هم بودن گارانتی ایران 20 تا 30 تومان هم پول گارانتی میشد نظرتون رو کدام هست
من خودم موندم 4710 ایسر رو بگیرم یا این چند مدل بالا که Cpu amd دارند
راستی میشه 1 کم راجب 3 کارت گرافیکی که بالا تو مشخصات بود توضیح بدین کدام قویترن و نسیت به کارت گرافیک intel x3100 , intel 4500 چقدر فرق دارند وهمین طور راجی کیفیت نوت بوک ها hp و توشیبا در ضمن من حداکثر پولم همون 7 خورده ای هست
در ضمن 1 سوال دیگه گارنتی اصلی توشیبا کدام شرکت هست
راست اگه مدل دیگم سراغ دارین از بالایی ها بهتر بگین
خسته نباشید
من میخوام این مدله ای بی ام رو بخرم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آي بي ام لنوو 3000 ان500
IBM Lenovo 3000 N500-A
دوست من راجب همین موضع چند پست پیش بحث شد اگه میدی جوابت رو میگرفتینقل قول:
در کل با توجه به اینکه این مدل از cpu سلرون استفاده میکنه و با توجه به اینگه الان قیمت دوال کور با این مدل تقریبن یکیه.پس صرفه به اینه که شما اینده نگر باشین.توی زمینه ی خرید لپتاپ این مهمترین فاکتور هستشو دنیال نوت بوک با این cpu نری و با همین پول میتونی از نوت بوک با cpu doual core و cpu dore doue بگیری که cpu قوی تری هستند
ممنون از کمکت
ولی یه چیزه دیگه من میتونم تا 700 هزار تومان بدم اگه شما مدلهای بهتری رو میشناسی لطف کن برام بزار
منم همین مشکل رو دارم ببین دوستان جواب منو چی میدننقل قول:
کلا اگه می خواین زیر 1000 خرج کنید بهتون Acer و Fujitsu Siemens پیشنهاد میشه.
موافقم... البته سری NR سونی هم هست. از Dell هم یکی دو مدل هست. ولی بیشتر Acer و Fujitsu پیشنهاد میشه.نقل قول:
دوستان خب من در رنج 1200 تا 1300 داشتم تحقیق می کردم که به مدل 1510 دل وسترو برخورد کردم اما شوربختانه این مدل خروجی ویدیو که برای ایجاد ارتباط میان لپ تاپ و ویدیو پروجکتور نداره... شما چه گزینه هایی دارید؟
جواب من رو نمیدیننقل قول:
سلام ... یه نوت بوک میخوام در حدود 800 تومن که بشه باهاش 3d max در حد معمولی اجرا کرد . شما چی ÷یشنهاد میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
hp dv5 1135نقل قول:
والله عیب و ایرادهای اچ پی ظاهرا بیش از دل است اگه میتونید از برند توشیبا مدلی ارایه بکنید تا در صورتی که دل گیرم نیومد اونو بخرم.نقل قول:
با سلام
كسي ميدونه كه ميونه كه لپ تاپ DELL - XPS 1530 با اين مشخصات:
CPU: Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz, 6MB)
RAM: 4 GB
H.D.D: 500+ GB
LCD: 15.4" WXGA
VGA: GeForce 8600
Guaranty: 1 Year
وايرلسش سري n هست؟
[سلام
من یه لپ تاپ برای کارای معماری ،برنامه های auto cad ,max می خوام .
بازی هم قرار نیست باهش بکنم.
dell D830 بهم معرفی کردن.می خوام بدونم خوبه یا انتخاب بهتری هم میشه داشت؟. مثلا تو مدل های hp.
1530 dell چطوره ?جواب میده؟ سقف قیمتش تا 1.700
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایتون
من شکل و قیاف لپ تاپ یه کم برام مهمه اما نه به اندازه کاراییش
اینکه چرا طرف سونی نرفتم به این خاطره که بهم گفتن dell hp بهترن
میشه لطفا مدلهایی که میگید رو معرفی کنید!
سلام دوستان...
این دوستمون که میگن اچ پی ایراد زیاد داره لطف کنن بگن که ما از این جهالت که اچ پی عالیه در بیایم (اگر درست گفته باشن و از روی تعصب کورکورانه چیزی نگفته باشن!)
Truly Yours...
والله من از دوستان می شنوم که میگن اچ پی برند رده چهار و پنج است.. نمی دونم چطوریهنقل قول:
سلام
اچ پی تنها شرکتی هست که علاوه بر کانفیگ های خوب , به ظاهر و کیفیت ساخت توجه زیادی میکنه ( اپل و سونی هم اینطور هستن ولی پول زیادی رو بخاطر این کار میگیرن و نوت بوک های اونها قیمت بالاتری داره )
اچ پی تو ایران این جوری در موردش گفته میشه چون گارانتی ها و سرمایه دار های بازار لپ تاپ دست روی دل و سونی گذاشتن و هر چیزی به جز جنس هایی که اونها در انبار دارن حتما بده دیگه :27:
سری dv5 اچ پی پر طرف دار ترین و پر فروش ترین سری لپ تاپ در سال 2008 بود و بهترین امتیاز ها رو هم گرفت و اچ پی امثال افزایش 14 % فروش رو برو شد .
معتبر ترین سایت لپ تاپ در جهان هست . صفحه ی اول رو برین و خودتون نگاه کنید جایگاه DV5 و HP رو .کد:WWW.NOTEBOOKREVIEW.COM
فکر کنم جوابتون رو گرفته باشین .
کاملا تایید می شه ...نقل قول:
یه لپ تاپ میخواستم در حد 700-800 تومن برندش هم زیاد مهم نیست تنها چیزی که برام مهمه سخت افزاریه نوت بوکه که میخوام بالا باشه
بهترین پیشنهاد شما چیه؟؟؟؟
یه جایی تو انجمن دیدم یکی از دوستان یه نوت بوک acer معرفی کرده بود با این مشخصات:
cpu:cure 2
ram :4 gb
vga : 9600 gt
hw: 300 gb
dvd&cd rw
monitor 15
قیمتش هم 900 تومن ایا واقعیت داره؟؟؟
ممنون
مگه خروجی ویدیو پرژکتور تون vga connector نیست؟ خب 1510 که داره این پورت رونقل قول:
شما با 1070 میتونی دل 1510 با مشخصات :نقل قول:
dell vostro 1510
CPU:CORE 2 DUE 2.4GHZ 3MB CASH
RAM 1 GIG(قابل ارتقا تا 4 گیگ)
HARD 160 (قابل ارتقاء تا ظرفیت موجود در بازار)
LCD 15.4" TFT(بدون انعکاس مناسب برای کار)
VGA GeFORCE 8400 (256MB dedicate-UP TO 1 GIG)F
WEBCAM-BLUETOOTH-WIFI-1394(I-LINK)-LAN(RJ45)-RAM READER(SD-MMC-..)-DVD RW
ساخت اروپا با گارانتی تکسا .
والله من همیشه برای زیر 1.000.000 لپ تاپ های acer رو پیشنهاد می دم. شما مارک و برند که براتون مهم نیست؟ هست؟نقل قول:
من زیاد ایسر رو پیشنهاد نمیکنم چون کیفیت زیاد خوبی نداره شما اگه 200 بزاری روش میتونی اینو بگیرینقل قول:
dell vostro 1510
CPU:CORE 2 DUE 2.4GHZ 3MB CASH
RAM 1 GIG(قابل ارتقا تا 4 گیگ)
HARD 160 (قابل ارتقاء تا ظرفیت موجود در بازار)
LCD 15.4" TFT(بدون انعکاس مناسب برای کار)
VGA GeFORCE 8400 (256MB dedicate-UP TO 1 GIG)F
WEBCAM-BLUETOOTH-WIFI-1394(I-LINK)-LAN(RJ45)-RAM READER(SD-MMC-..)-DVD RW
ساخت اروپا با گارانتی تکسا .
ولی من هنوزم فکر می کنم که 1510 به ویدیو پروژکتور وصل میشه هانقل قول:
بستگی داره منظورتون از ایراد چی باشه؟ ولی هیچ شرکتی نمیاد لپ تاپ های ایراد دار به بازار بده... اما در این که dell پرفروش تر از HP هست شک نکنیننقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی به طور خاص عیوب هر چند کوچک این مدل چیست؟
اگر من بخام این مدل بگیرم کدوم کانفیگش بهتر از همه است؟
وزنش با کیفش چقدر میشه؟
اسم مدلش رو بگین تا قیمت دقیق بهتون بدم... اما این که لپ تاپ های Acer ارزونتر هستن درسته. برخی از لپ تاپ هاش تا قیمت 600 تومن هم هست.نقل قول:
نه ببینید... این طور نیست که سونی بد باشه... سونی به خاطر مارکش و تکنولوژی به روز ترش و هم چنین زیباییش یک مقدار گرون تره...نقل قول:
جواب همه رو دادین به غیر از مننقل قول:
دیروز رفتم پاساژهای کامپیوتری ببینم نوت بوک چند چند مدل دیدم که به پول من میخورد نظزتون راجب اینا چیه
راستی اینا همه رو 730 اینتورا قیمتشون بود اکثرا هم بودن گارانتی ایران 20 تا 30 تومان هم پول گارانتی میشد نظرتون رو کدام هست
من خودم موندم 4710 ایسر رو بگیرم یا این چند مدل بالا که cpu amd دارند
راستی میشه 1 کم راجب 3 کارت گرافیکی که بالا تو مشخصات بود توضیح بدین کدام قویترن و نسیت به کارت گرافیک intel x3100 , intel 4500 چقدر فرق دارند وهمین طور راجی کیفیت نوت بوک ها hp و توشیبا در ضمن من حداکثر پولم همون 7 خورده ای هست
سلام دوستان...
فکر کنم یه کم این بحث حاشیه ای باشه و به زودی رجیستر جان از دستمون عصبانی بشه! اما به هر حال به اردو عزیز بگم که متاسفانه باهاش موافق نیستم... لطفا رو هوا و به خاطر اینکه دل دارید نگید دل فروشش بیشتره... دارم روز به روز از مشکلات مالی شرکت دل به دلیل افت فروشش تو مطبوعات مقاله می خونم... اگر مرجعی واسه حرفت داری اطف کن بگو که از جهالت در بیابم ما جاهلان!
Truly Yours...
عزیز دل برادر آخه چند صفحه پیش از همین تاپیک یکی از دوستان یه لینک از یه سایت معتبر (فک کنم نوت بوک چک)نقل قول:
گذاشته بود که نشون می داد فروش hp از همه ی برندها بیشتره.:27:
باور نداری بگرد...
شما اگه دلیل قانع کننده ای داری عرض کن که ما هم دور Acer رو خط بکشیم.آخر نفهمیدیم Acer خوبه یا بده.:19:نقل قول:
یه سوال دارم لپ تاپ های hp dv5 قضیه داغ کردنشون جدیه ؟! اگه باهاش بازی نکنی چی ؟
من میخوام 3d max و auto cad کار کنم به دردم میخوره؟! این بهتره یا dell d830 ؟
این دوستمون خیلی شیوا همه چی رو گفتن حالا من هم یه چیز هایی اضافه می کنم .
ببینید این لپ تاپ یک گزینه منحصر به فرده هم از نظر کارایی هم از نظر زیبایی و نازکی و البته از نظر قیمت.
و متاسفانه از اونجایی که تو ایران بالای 97 درصد دارن از ویندوز استفاده می کنن این مک ها به کارشون نمیاد.
البته بگم نرم افزار هایی هستند که بخوان ویندوز رو توی مک شبیه سازی کنن.(فکر کنم یکیشون VMWARE بوده.دقیقا یادم نیست شایدم اشتباه گفته باشم ولی هست)
قیمت این لپ تاپ خیلی بالاست .
به هر حال اگه میخواهید از ویندوز استفاده کنید حتما این لپ تاپ رو ببینید : LENOVO Think Pad X 300
این لپ تاپ هم نازکی مثل مک بوک رو داره و هم ویندوزه و هم ایمنی بسیار بالایی داره (طوری که شما میتونی از ال سی دی لپ تاپ رو بلند کنی !!)
و امکانات بسیار دیگه .
به هر حال برای انتخاب بهتر تحقیقت رو بکن.
آقا این پست که با ؛این دوستمون خیلی شیوا همه چی...؛ شروع میشه ماله من نیست, من چیز دیگه ای پرسیده بودم که طولانی ام بود اگه ممکنه پستمو بازیابی کنید. چند تا سوال پرسیده بودم.
با تشکر,
حامد.
آقا من هنوز منتظر جواب سوالم هستم یکی هم به داد ما برسهنقل قول:
من خودم موندم 4710 ایسر رو بگیرم یا این چند مدل بالا که cpu amd دارند