این کدا رو کپی کن تو یه فایل تکست و بعدش با پسوند reg سیو کن وبعد از سیو اجرا کن درست میشه فقط حتما با پسوند reg سیو کن
نقل قول:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"="1"
Printable View
این کدا رو کپی کن تو یه فایل تکست و بعدش با پسوند reg سیو کن وبعد از سیو اجرا کن درست میشه فقط حتما با پسوند reg سیو کن
نقل قول:
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"="1"
بیا اصلا برات اپلود کردم
کد:http://rapidshare.com/files/196236665/MultiLogin.reg.html
مرسی که زحمت کشیدی
الان با اینی که سیو کردم چکار باید بکنم ؟
ممنوم باز.. درست شد
تونستم با یکی دیگه هم وارد بشم
با سلام
دوستان از كجا ميتونم مشخصاتي مانند اسم و سن و... رو تغيير بدم؟
ممنون ميشم از جوابتون
اسم و سن رو نمیتونید تغییر بدید چون جزء قوانین گوگل هستش که اسم و سن همونی هستش که اول بار ثبت شده من خودم برای تغییر سن اقدام کردم چنین جوابی گرفتم از خود سایت یاهو :11:نقل قول:
از كجا ميشه كشور به يونايتد كيندوم(براي داشتن ياهو ميل بتا) تغيير داد؟نقل قول:
زيپ كد رو براي اين كشور چه چيزي داد(منظورم همون كد پستيه)؟
سلام.تقریبا چند هفته هستش که با هر آیدی که کار می کنم بعد از چند روز هک می شه. واقعا نمی دونم باید چه کار کنم؟ در عرض دو هفته چهارتا ایدیم هک شده!!!!!!
قبل از این جریان اصلا ایدیم هک نشده بود. این جریان واقعا برام عجیب شده.
دوتا سوال داشتم:
1. من با مسنجرم نمیتونم فایل بفرستم یا بگیرم یا شیر کنم!!! فکر میکنم فایروالم ( outpost ) واسم مشکل درست میکنه، شایدم نه، چون با disable کردن یا خارج شدن از برنامه به طور کامل بازم این مشکلم هست!!!! بقیه هم این مشکل رو دارن؟!!!!
2. ما قبلا یه سری مشخصات مثل زیپ کد تاریخ تولد و ... موقع ساختن ایدی مون وارد کردیمريال حالا میخوام ببینم جایی هست که این مشخصات رو بشه دید یا تغییر داد؟!!! واسه موقعی میخوام که پسوردم یادم بره یا ...
احتمالا از ورژن 9 استفاده میکنید این ورژن تو ارسال و دریافت اطلاعات مشکل داره ورژن 8 نسخه فول رو نصب کنید تو چند صفحه قبل برگردی یا به تاپیکش مراجعه کنی معرفی کردمنقل قول:
تاریخ تولد و نام از این چیزها رو نمیشه تغییر داد چون من خودم شخصا اقدام کردم با یاهو تماس گرفتم گفت مشخصات اصلی رو نمیتونید تغییر بدید ولی شاید بتونی زیپ کد ور به بهونه تغییر محل سکونت تغییر بدی
نمیدونمنقل قول:
از نظر مکانیتون مطمئن هستی کسی به سیستم دیگه دسترسی ناره یا اینکه بعد sign out اطلاعاتت رو پاک میکنی؟
تو ثبت آی دی های یاهو دقت کنید خودتون رو آمریکایی معرفی کید تا از نظر بلوک شدن از سمت یاهو بخاطر تحریم احتمالی بیمه کنید
الان یعنی پسورد رو میزنی وارد نمیشه؟
با خود یاهو تماس بگیر قسمت help بخش massenger و با Customercare مشکل رو در میون بزار :11:
من از ورژن 7 استفاده میکنم، چون از 7 به بالا هر ورژنی رو که نصب میکنم مشکل sign in داره و چند بار باید کلید sign in رو بزنم تا کانکت بشه!!! (اینم یه مشکل دیگه - حالا بقیه هم این مشکل رو دارن؟!!!)نقل قول:
نباید همچین مشکلی داشته باشید بربسی کنید و از صحت و سلامت بودن ویندوز اطمینان حاصل کنید و از یکی از ورژن های جدید که عیوب و نواقص و مشکلات اون برطرف شده استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشهنقل قول:
Yahoo! Messenger
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=8
سلام
من وقتی میخوام تو مسنجرم یه متن رو کپی کنم این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 2 برنامه میخوام
1- یه بوتر خوب که صد در صد کار کنه
2 -یه برنامه واسه باز کردن وبکم بدون اجازه طرف
صفحات قبلی رو نگاه کردم لینکها اکثرا پاک شده بودند اگر سریع رسیدگی کنید ممنون میشم
ببخشید،من ازه واردم.میشه نحوه رفتن تو رومها(مخصوصا رومهای ایرانی) رو یاد بدید.
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
1-من یه مشکلی برام پیش اومده الان پسورد آی دی مو دارم ولی می خوام تاریخ تولد رو که زدم ببینم آیا امکانش هست؟
2-چطوری میشه تو یاهو مسنجر 9 یه نفر در 360 add کرد ؟
عکستون پاک شدهنقل قول:
وارد منوی messenger و بخش yahoo chat و سپس join a rom رو بزنید وارد rom های یاهو میشید حالا باید برید به rom ای به اسم regional و بخش asia رو انتخاب کنید و یا اینکه تو بخش bussines and finace برید توی روم asian marketنقل قول:
نقل قول:
تو بخش account info فکر نکنم زده باشه چون من برسی کردم
این رو خود یاهو میدونی میتونید با custome care یاهو تماس بگیرید
سلام من جدیدترین نسخه یاهو مسنجر رو دانلود کردم، نمیدونم چرا هیچی براش کار نمیکنه جز وبکم و صدا!!:41:
شاید به خاطر این محدودیت ایران باشه، ولی با نسخه های قبلی خوب بود.
فایل سند که میکنی همون 0٪ ارور میده!!
photo share هم که فقط یه تصویر شطرنجی میاد و لود نمیکنه حتی با سرعت بالا!!
plug ins به کل کار نمیکنه!!!
نمیشه گیم بازی کرد!!
IMviroment کار نمیکنه (ارور میده)!!
audibles نیز همچنین!!!
و مهمتر از همه اینکه رو اعصاب راه میره!!!:thumbsdow:angry:
با سلام
چطوری می شود آرشیو یاهو مسنجر را بدون وصل بودن به اینترنت خواند ؟ آیا نرم افزاری در این مورد که کار بکنه وجود دارد؟
با سلام
چگونه میشه یک ایمیل را بیبندیم و آیدی (nickname) آنرا آزاد کرد؟ آیا میشه اینکار و کرد؟
شما مطمئن هستی سیستم عاملتون مشکلی نداره و یا اینکه ابزارهای امنیتی سیتم باعث بروز چنین تداخلی نمیشهنقل قول:
علت از تحریم نیست
جدیدترین نسخه یاهو 9.0.0.2133 هستش اون رو بگیر ببین باز هم همونه ولی من بعید میدونم از یاهو باشه مشکل از سیستم عامل هم میتونه باشه
Message Archive رو فقط بصورت آنلاین اونم اگه تو تنظیماتش قبلا تیکش رو زده باشی قابل مشاهده در دفعات بعدی هستنقل قول:
نسخه 9.0.0.2128 رو دارم و از آنتی ویروس فایروال آویرا استفاده میکنم حتی موقتاً هم کنسلش کردم اما بازم فایده نداشت.. ویندوز هم از ویستا استفاده میکنم...نقل قول:
از این جهت میگم به خاطر تحریم هستش که وقتی از v.p.n استفاده میکنم همه چیز خوب کار میکنه از قبیل plug in و غیره...:46: اما معمولی که میام نه!! :13:
من فکر میکنم یک زمانی با نرم افزار yahoo archive decoder آرشیو خودمو آفلاین باز میکردم و میخوندم.. جدیداً نمیدونم میشه یا نه!!نقل قول:
نقل قول:
با سلام
منم یه زمانی کار این نرم افزار دیده بودم اگر نرم افزارش و دارید به من بدید لطفا"
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من آرشیو 7سال گذشته را دارم آیدی من به دلایلی بسته شده من دنبال اینم یه سری اطلاعات را به صورت آفلاین به دست بیارم چون یادم 4 سال پیش با یه نرم افزار که اسمشم خاطرم نیست میشد اینکار و کرد.
سلام.
من ي سري message و conference ذخيره شده(save) دارم. همشونم با پسوند dat هستند.
كسي ميدونه چطوري ميتونم بازشون كنم و بخونمشون؟
فك كنم مربوط به message archive ميشن كه هم message داره هم conference.
ممنون.
سلامنقل قول:
روش راست کلیک کن بعد open with رو بزن بعد notepad رو انتخاب کن بعد ok کن . ببین درست میشه.
چند روزه که یاهو مسنجر من باز نمیشه.چند بار هم کامل پاک کردم دوباره ریختم ولی باز نمیشه.
البته توی تسک منیجر نشون میده که باز شده ولی در محیط ویندوز اجرا نمی شه.
ممنون می شم اگه کسی کمک کنه.
نسخه ی دیگه رو نصب کن ببین درست میشه.نقل قول:
نقل قول:اگه کلا باز نمیشه طبق گفته دوستمون ایراد یا از ویندوزه یا اینکه از خود یاهو مسنجر ولی اگه اینکه کانکت نمیکنه میتونه از سرویس دهنده اینترنتتون هم باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
نه.نميشه.
ي چيزيم هستا.
اينا مال ي id ي ديگن كه ميخوام با id ي خودم بازشون كنم.
سلام
چند وقته که من هیچ پی امی رو نمی تونم تو یاهو مسنجر ببینم و صفحه پی ام باز میشه ولی سفید و این پیغامه زیر هم ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟
در ضمن هر کدوم رو هم که بزنی هیچ فرقی نمی کنه
سلام دوستان
یه ADS Remover واسه ورژن 9.0.0.2 میخوام
ورژن یاهوتون رو عوض کنید و از جدیدترین نسخه که 9.0.0.2136 هستش استفاده کنید شاید مشکل رفع بشه در غیر اینصورت System Restore شاید بتونه به کمکتون بیادنقل قول:
باید یک اکتیو ایکس رو قبول میکردید تو سایت یاهو احتمالا قبولش نکردید و نمیتونه فراخوانی کنه
system restore ندارم، خاموشهنقل قول:
راهه دیگه ای نیست؟
نسخه ای هم که گفتید نصب کردم درست نشد
سلام
آیا راهی هست که بفهمیم id ما رو چه کسانی اد کرده اند ؟