اقا کسی نیست جواب مارو بده! من واقعا برام ضروریه
Printable View
اقا کسی نیست جواب مارو بده! من واقعا برام ضروریه
نقل قول:
بازم برو شکر کن صبح درست میشه و فقط تو چینه مگی خانوم من میگفتم بازیم لک میزنه حالا مال من 1 دیقه نه ولی مثلا ساعت که میشه 6:24 میمنونه 1 دیقه ای بعد شروع میکنه میره تا 6:48 باز میمونه بعد باز میره رو 7:25 هگ میکنه بعد میره رو 749 باز میمونه تو همه شهر ها همه مدت بزی همینجوریه
البته وقتی این شکلی میشه مثلا ماهی های توی آب همشون روی یه ریتم خواص مثلا 3 4 ثانیه ای یه کاری میکنن باز از اول شروع میکنن موس هم هرکت میکنه اما رو اجسام تغیر شکل نمیده
ما با اینش میساختیم توی چین بودم دیدم خل شده تایمر همینتور میزد 0/6 روز گذشته زدم بر گرده که بعد رفت رو یه خونه بدونه این که اون کیلد های پاین صفحه باشه که نشون میده کوله پشتی این جریانات رو من اون لحظه عجله داشتم درجا سیو کردم خلاصه چشمتون روز بد نبینه بازی بدونه آدم و کلا کلید سیو شد ! مجبور شدم 1 3 4 روز قبل بازی کنم حالا راهی داره دیگه اینجوری نشه:41::19:
سلام مشکل آپدیت حل شد و الان ورژنش بالا رفت فقط یک مشکل دیگه من برای نصب world Adventures به مشکل برخوردم یعنی موقعی که پیغام میده که باید آپدیت بشه بعد از حدودا 30 ثانیه ارور میده و آپدیت های توی خود سی دی هم جواب نداد.نقل قول:
در ضمن اون فایل تورنت 700 مگی رو هم دانلود کردم از او روش هم ورژنم تغیر کرد اما اوضاع همونه که گفتم
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
این مرحله رو انجام دادین؟ :نقل قول:
دقت کنید هر یکی از این مراحل اگه جا بیفتن آپدیت کامل نمیشهنقل قول:
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=25606&d=1250840217
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون که راهنمایی میکنید.
بله کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اونم به تعداد زیاد.حتی این آخریها ترتیب کارهارو هم عوض کردم ولی بی فایده بود
توی خود بازی world adventures چند تا آپدیت بود که فکر میکنم با توجه به ورژن جدیدی که بازی پیدا کرده فقط یکیش باید جوابگو باشه که هنگام نصب ارور میده (ارورشم اینه که فایل پیدا نشد البته یک چندتایی کپی میکنه بعدش...)
روی فایل آپدیت اینو نوشته:
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
حالا به نظرتون مشکل چیه؟اصلا نسخه ای از سیمز که آپدیتش برای نصب world adventures مناسب باشه برای خرید پیدا میشه؟
حتما بعد از آپدیت کرک ریختیننقل قول:
درسته؟
اگر اینطوری نیست دقت کنید و ببینید به اسم کدوم فایل که میرسه این ارور رو میده
مگی خانوم این رو فراموش نکنید اگه کمک کنید ممنون میشوم
5 تا پست بالاتر :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6332004&postcount=5321
مگی خانوم مشکل ما هم اگه تونستید حل کنید من هر چی اپدیت بود کردم ولی تغییر نکر لطفا کمک کنید:11::37::43:
الان دیگه اکثر فروشگاه ها نسخه ی اصلی بازی رو با ورژن بالا دارن،اگه اون رو تهیه کنید مشکلات آپدیت حل میشه.
یعنی فقط sims world adventure رو بگیرم این مشکلات کامل حل میشه؟
نقل قول:همه ی مشکلات سیمز هنوز حل نشده. کلا زیاد باگ داره.نقل قول:
یکیشم که خیلی تابلوئه اینه که بعضی وقتا آدم هایی که ساختم ناپدید میشن!!
مثلا توی شهر من یک خانواده درست کرده بودم ولی باهاشون نمیرفتم، چون در اون لحظه با یک خانواده ی دیگه میرفتم. بعد از مدتی رفتم توی خانوادشون دیدم بچه کوچیکشون نیست. حتی لیست افرادی هم که میشناسن هم حذف شده بود. در حالی که توی درخت خانوادگیشون زنده و سرحال بود. توی خاطراتشونم بود.
این مشکل تا حالا چندین بار از اون اوایل که سیمز اومده بود برام پیش اومده هنوزم درست نشده.
این مشکلم ممکنه درست شدنش طول بکشه
بعضی از فروشنده ها هستن . داخل خود اون پکی که میگیرین سیمز 3 اصلی با اپدیت اخرین ورژن رو براتون میزارن یعنی دیگه همون اول نصب پک بهتون میگه که باید سیمزتون اپدیت بشه
البته با این روش شما فقط میتونین 1 پک رو نصب کنین نه همرو!!
دوباره سلامنقل قول:
نه کرک نریختم.عکس جایی که گیر میده رو گذاشتم لطفا ببین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک فایل 700 مگی دیگه پیدا کردم که بعد از نصبش ورژن بازی به 1.24.3.012017 تغییر کرد(اصلا مهم نیست سیمز چه ورژنی داره) و World Adventures هم بدون هیچ دردسری نصب شد.وقتی بازی رو اجرا کردم بازی لود شد و اما وقتی به جایی که میتونی شهر و سیم ها رو تعیین کنید تا بازی شروع بشه یک پیغام داد که لطفا سیدی رو بزار و این نسخه کپی.فکر میکنم با کرک جدید مشکلش حل میشه.نظر شما چیه و اگر کرک جدیدی دارین بذارین چون من نتونستم پیدا کنم.
سلام
یه سایت خوب برای دانلود وسایل لباس میخواستم
کسی داره؟؟
مگه سیدی World Adventures شما کرک نداره خودش؟نقل قول:
چرا داره ولی فکر میکنم توی آپدیت جدید شناسایی شدن و جواب نمیدن.میشه لینک آپدیت هایی که خودتون استفاده کردین رو بذارید.نقل قول:
آخه World Adventures کرک هاش خیلی قدیمین و دیگه برام استفاده ندارن. منم لینکاشو ندارمنقل قول:
سلام،مي شه تمام پكهاي Sims 3 با هم نصب كرد؟
فکر کنم باید این بازی رو بیخیال بشم،اینجوری بهتر.به هر حال ممنونم که جواب منو دادین.نقل قول:
بله میشه.نقل قول:
توی پست اول راهنمای آپدیت کردن رو توضیح دادم
اگه پک اصلی آپدیت بشه، امکانش هست
البته بگم اگه پکیج بعدی سیمز رو نصب کنید دیگه نیازی به کرکش نداریدنقل قول:
سلام به همه دوستان من میخواستم ویندوز رو عوض کنم گفتم بپرسم ببینم میتونم سیو هام رو ببرم رو ویندوز جدید اگه لطف کنید راهنمایی کنید که برای این کار چه فایل های رو باید از کجا بر دارم ممنون میشوم:31:
سلامنقل قول:
خوب برو داخل این ادرس :
my computer/documents/Electronic Arts/The sims 3/saves
بعد سیو هارو کپی کن رو فلش
وقتی ویندوز رو عوض کردی سیمز 3 رو نصب کردی داخل بازی الکی سیو کن تا فایلش برات بیاد
بعد دوباره توی همین ادرس بریزشون
من که با این روش رفتم مشکلی نداشت !!
سلام من The Sims™ 3 World Adventures نصب کردم ولی نمی دونم چطوری برم کشورهای دیگه.اگه کسی بلده بهم بگه.
سلام! خوب باید روی موبایل سیمستون کلیک کنین و travel رو بزنین اونوقت دیگه میتونین برید چین . مصر پاریسنقل قول:
بالای صفحه هم سه تا شهرش هست البته اونجوری فقط خودتون میرید مسافرت نه با سیمستون !!
یه مشکل دیگه : نمیتونین توی شهر های دیگه زندگی کنین!
سلام من سیمز town life نصبیدم ولی نمیدونم چه چیزای جدیدی داره لطفا راهنمایی کنید:41:
اون نسخه تنها چیزی که اضافه میکنه وسایل هست یعنی شما اگه موقع بازی F2 رو بزنی بری رو خرید داخل وساییل که بگردی روی بعضی هاشون باید آیکون این پک باشه این یعنی نصبه:31:نقل قول:
اقا کسی یه سایت خوب برای دانلود وسایل و... نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الو ! :19:
برای دانلود مو این سایت خوبه :نقل قول:
xmsims.com
برای لباس و وسایل و خونه و ... اینجا برو :
کد:www.thesimsresource.com
آقا کسی میدونه چطور میشه تو sims 3 ازدواج کرد؟
یه دختره ای هست که مینویسه old friend چطور میشه باش ازدواج کرد؟؟
باید بری رو گزیه رومانتیک رو marry کلیک کنی:20:نقل قول:
اول دعوتش کنید خونه
بعد روش رو گزنه ی رومانتیک گزینه ی مختلف رو رو بزنید تا اون قسمت بالای صفحه یه عکس سیم مورد نظر رو گذاشته زیرش بنویسه:
XXXXX Thinks YYYYY is Extremly ....
قسمت اول نام سیم و قسمت دوم نام شما
بعدش
Propose Going Steady
بعد Propose Marrige
بعد Have Private Weeding
رو بزنید و ازدواج کردیدن
البته اسم ها درست نیست یه خورده غلط املایی داره!
سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
وفتی بازی رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدم هر بسته ی الحاقی رو بخوام میتونم روش نصب کنم ؟
کلا سیمز باگ زیاد داره قبلا هم گفتم. باید صبر کنید تا بقیه ی پکیج ها و فایل های آپدیت بازی بیاد بلکه یکسریشون درست بشه.نقل قول:
بله میشهنقل قول:
سلام
من یه پکیج برای سیمز 3 گرفتم که بعد از نصبش پیغام میده که ابتدا باید سیمز 3 را نصب کنید
حالا طبق راهنمای "آپگرید سیمز 3" که در پست اول به خوبی توضیح داده شده می خواستم سیمز رو آپگرید کنم تا بلکه مشکل حل بشه ولی در ارتباط با "راهنمای آپگرید" که توی پست اول نوشته شده دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه جواب بدید :
1 -
فایلی رو که در مزحله اول لینک شده من دانلود کردم ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که این فایل اصلا exe نیست که قابلیت "نصب" شدن داشته باشد (چونکه نوشته شده فایل را ابتدا دانلود و سپس نصب کنید)
2-
فایلی که در مرجه سوم لینک شده رو هم من دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم که شامل دو فایل bin و HelpPages بود حالا سوالی که برای من در اینجا پیش اومده این هست که آیا فقط کافیست که فایل bin را در آن "آدرسی" که گفته شده کپی کنم یا می بایست فایل HelpPages رو هم احیانا کپی کنم؟
3-
آیا با انجام آپدیت فوق در سیمز 3 ، می تونم تمامی پک ها از World Adventures تا Medieval را به راحتی نصب کنم ؟
4-
یک توضیح کوچیک راجع به کرک کردن پک ها بعد از نصبشان هم اگر بدید ممنون میشم (یا اگر قبلا توضیح داده شده لطفا لینک پست مورد نظر رو بدید)
با تشکر:11:
سلام
من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
ممنون میشم کمکم کنین !:46:
1. خوب شما باید اول اونو از فایل rar درش بیارید. این فایلو برای اینکه کم حجم بشه من فشردش کردم. برای باز کردنش باید winrar داشته باشیدنقل قول:
2. باید همشو بریزید
3. بله اگه تمامی مراحل انجام بشه آپدیت به راحتی انجام میشه. البته Medival یک بازی جداست و جزء پکیج های سیمز 3 محصوب نمیشه.
4. هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط فایل کرکی که داخل سیدی هست رو باید در محل نصب بازی کپی کنید. (فقط چون با کپی کردن فایل های کرک فایل های اصلی از بین میرن قبلش باید فایل های اصلی رو یک جای دیگه ذخیره کنید
باید یک همچین آدرسی بسازید :نقل قول:
سلام
من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
ممنون میشم کمکم کنین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
و همه رو اینجا بریزید
معمولا یک فایل به نام Resource.cfg همراه فایل های دانلودتون هست. اونو اینجا کپی کنید :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
و تمام
1- ببخشید دوست عزیز ، از قرار معلوم ایراد از ویندوز بود که سهوا پسوند فایل اولی رو که دانلود کرده بودم تشخیص نداده بود و مبهم بود که مشکل با استفاده از "Open With " حل شدنقل قول:
فقط بعد از اکسترکت کردن فایل اول با چندین فایل مثل تصویر زیر مواجه شدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که الان من باید کدوم یکی از اینها رو نصب کنم ؟ :23:
2-منظورتون این بود که فایل کرک داخل سی دی پکیجی که خریدم رو توی محل نصب "بازی اصلی" کپی کنم یا در محل نصب "پک" ؟ ( دلیل ذخیره فایلهای اصلی چیه ؟ بعدا ممکنه چه استفاده ای داشته باشه ؟ )
پی نوشت :
توی سوال قبلی اشتباها نوشته بودم که "بعد از نصب پک" بهم میگه "باید اول سیمز 3 اصلی نصب بشه" در صورتی که منظورم "قبل از نصب" بود چون اصلا نصب نمیشه :31:
باز هم ممنونم :11:
1. اینا رو بریزید توی محل نصب بعد update رو بزنید.نقل قول:
2. تا late night باید توی محل نصب پک ریخته بشه ولی generation و life time کرک توی محل نصب بازی اصلی ریخته میشه.
سلام من تقریبا اکثر پست ها را خواندم و فایل های پست اول را دانلود کردم و طبق راهنمایی که گفتید مراحل را انجام دادم ولی بازیم آپدیت نشد و وقتی هم که بازی رو اجرا می کنم زبانش شده اسپانیایی!! چرا؟ حالا چه کار کنم؟
یه چیز دیگه هم اینکه وقتی من update رو میزنم یه پیغام بهم میده میگه unable to open the source file