من نمیدونم چیزی که می خوام کدوم یکی از 5326 پستی هست که بالا دارید.
آخرین ورژن kaspersky +آخرین آپدیت رو می خوام.
Printable View
من نمیدونم چیزی که می خوام کدوم یکی از 5326 پستی هست که بالا دارید.
آخرین ورژن kaspersky +آخرین آپدیت رو می خوام.
سلام دوستان
این کسپر ما هر کاری میکنم اپدیت نمیشه !!! نه دستی نه به صورت انلاین!!!لیسانس هم 99 روز دیگه اعتبار داره!!!
ورژن و نوع محصول: kaspersky internet security 2010 v9.0.0.459
این ارور رو میده!!!
my update center task:task cannot be started.module was no authenticated.
تشکر!!!
آخرین ورژن 2010 و نسخه 9.0.0.459 هست که از لینک هایی پست زیر میتونی مستقیما از سایت کاسپر دانلود کنی.نقل قول:
آپدیت 2010 رو هم فکر کنم از خود کاسپر آپدیت کنی کمتر بشه حجمش . با این حال لینک رو در پست های بالا دادند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2995340&postcount=51
احتمالا سيستم شما آلوده به ويروس يا تروجان ميباشه.نقل قول:
نقل قول:خوب عزیز من چه جوری پاکش کنم!!!؟؟؟نقل قول:
الان که کسپر رو نمیتونم اپدیت کنم و از طرفی هم تنظیمات و گذاشتم روی high و هوش مصنوعی هم بردم تا اخر و سیستم رو اسکن کردم اما متاسفانه یا خوشبختانه هیچ ویروسی پیدا نشد!!!
بچه ها من زماني كه مي خوام از آْپديت آفلاين كسپرسكاي 2010 استفاده كنم آنتي ويروس اين اخصار رو ميده:
My Update Center: Task cannot be started. error downloading updates.
و نوار قرمز رنگ باقي مي مونه اگه ممكنه من رو راهنمايي كنيد؟
شما تنظيمات سرور آپديت كاسپر را از حالت اتوماتيك بر روي پوشه اي كه آپديتها در آن قرار داده تنظيم كرده ايد؟در صورت امكان تصويري از بخش تنظيمات آپديت كاسپر سيستم خود قرار بديد.نقل قول:
سلام دوستان
من ویندوز 7 نصب کردم وتنها ورژن که روی نسخه 64 بیتی در حال حاضر کار میکنه این نسخه هستش :
kavwks8.0.0.1082en
ولی متاسفانه نه براش آپدیتی دیدم و نه کی ؟
حالا بگید چکارکنم؟
چگونه میشه رجیون کسپر رو به رجیون چین تغییر داد.
هنوز كاسپر نسخه اختصاصي براي ويندوز 7 چه 32 بيتي و چه 64 بيتي منتشر نكرده.اما به محض انتشار نسخه نهايي ويندوز 7 شاهد انتشار نسخه سازگار با اين ويندوز نيز خواهيم بود.نقل قول:
منظور شما دقيقا چه كاريه؟آيا از سريالهاي و Keyهاي چيني ميخواهيد در نسخه انگليسي استفاده كنيد؟نقل قول:
کسی نمیدونه اسم این ویروس چیه؟؟؟و چه جوری باید پاکش کنم؟؟؟نقل قول:
تشکر.
سلام خدمت دوستان
من ورژن 2010 رو از سایت کسپر دانلود کردم و روی سیستم نصب کردم
وقتی کامل اپدیت کرد دیگر قسمت اپدیت غیر فعال شده
با این حتی 2 ساعت هم از نصب انتی ویروس نگزشته چه برسه به 30 روز
ایا در نسخه های جدید این طوری شده یا نه ؟
راستی وقتی سیستم روشن میشه شروع میکنه به اسکن کردن که عین یک مدار میمونه و ادامه اون رو میره چیکار کنم غیرفعال بشه؟
پس از نصب کسپر سرعت استارت اپ خیلی پایین اومده چیکار کنم ؟
با تشکر
آیا برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟ شما کارهای زیر را هم انجام دهیدنقل قول:
ابتدا کسپرسکی را حذف کنید
سیستم را بوسیله برنامه ای نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکن کنید
کسپرسکی را نصب کرده و با استفاده از فلطرشکن ، بصورت کامل آپدیت کنید
در صورت عدم رفع مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذارید
دوست عزیز این نسخه ای که شما دانلود کردید نسخه بیزینس یا شبکه کسپرسکی استنقل قول:
که ورژن 8 آن در مرحله آزمایش قرار دارد و نسخه بتای آن منتشر شده است
نسخه های بیزینس یا شبکه کسپرسکی سریال و کرک معتبر ندارند و باید خریداری شودند
اگر کاربر خانگی هستید باید محصولات خانگی را دانلود کنید
که آخرین ورژن آن Kaspersky 2010 v9.0.0.0459 می باشد
این نسخه بر روی ویندوز 7 ، 32 بیتی و 64 بیتی کار میکنه
(فایل ستاپ کسپرسکی برای تمام ویندوز ها یکسان است)
دوست عزیز برنامه امنیتی دیگری دارید ؟ ویندوز شما چیست ؟نقل قول:
شما ابتدا کسپرسکی را پاک کرده
و با استفاده از برنامه ای نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم را اسکن کنید
مجددا کسپرسکی را نصب کرده ( می توانید بصورت تریال استفاده کنید یا از Key استفاده نمایید)
کسپرسکی را با فیلطرشکن بطور کامل آپدیت نمایید و سپس کل سیستم را اسکن کنید
اگر مشکل حل نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذارید
نقل قول:
بله از سريالهاي و Keyهاي چيني ميخواهم در نسخه انگليسي استفاده كنم:8:
اين روش توسط كمپاني كاسپر شناسايي و كاملا از كار افتاده.نقل قول:
مرسی مجید جاننقل قول:
مشکل از من بود باید ابتدا از قسمت لایسنس لایسنس 30 روزه رو فعال می کردم ولی بازهم مشکوک میزنه
راستی در قسمتmy protection اون پایین یه چیزی هستش که مثل رادار میمونه و میزنه تا الان اینقدر اسکن کرده و بخش زیادی از رم کامپیوتر در اختیار اون هستش چه جوری غیر فعالش کنم ؟ چون وقتی کامپیوتر بالا میاد اون هم شروع میکنه به کار
راستی من همه ی این تاپیک ها رو خوندم ولی هنوز جایی برای تنظیمات نسخه 2010 ندیدم همه جا زده 2010 مثل 2009 میمونه ولی خیلی فرق داره راهی نیستش ؟
با تشکر :11:
ببخشید منظورم رو بد رسوندمنقل قول:
من ورژن کسپر رو چینی کردم و حالا یادم نیست چطوری به حالت اول بر میگرده:13:
با سلامنقل قول:
بسیار ممنون دوست عزیز
من همون 2010 انتی ویروس رونصب کردم تا انشااله اینترنت سکیریتیش هم گیرم بیاد نصبش کنم.
یک ماه است که فکر میکردم این ورژن کسپر 2010 نسخه نهائی است ولی امروز سایت کسپر اعلام کرد که نسخه نهائی ماه آینده منتشر میشود. این هم منبع خبر:
کد:www.kaspersky.com
ابتدا كاسپر را exit كنيد.سپس:نقل قول:
شما مسير زير را در مسير رجيستري پيدا كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \AVP8\environment
در مسير فوق روي گزينه Localization دوبار كليك كنيد و مقدار موجود را به en تغيير بديد و سيستم را يكبار ريست كنيد.
ميتونيد دقيقا مشخص كنيد در كدام قسمت سايت به اين موضوع اشاره شده.چون هيچگاه كمپاني كاسپر نسخه هاي بتا را جهت استفاده عمومي در سايت اصلي خود قرار نميده.نقل قول:
سلام حجم آپدیت kis 2010 برای اولین بار چقدر است؟
فایل بسیار کم حجم برای دانلود دیال آپی سراغ ندارید؟
با سلام
میشه بگید از صفحه ای که برای گرفتن کلید برای آپدیت میآد ،کدوم کلید واسه نسخه کسپراسکی من میتونه باشه!
نسخه 8 .2009
سال و شماره ی نسخه معلومه ولی بقیه نمیدونم چیه؟
سلام.
من وقتی این نسخه آخر رو تصب میکنم و میخوام اجراش کنم ایرور زیر ظاهر میشه!
مشکل چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمي در حدود 4 تا 6MB را در نظر بگيريد.نقل قول:
دقيقا متوجه منظور شما نشدم.شما كليد داريد و ميخواهيد از كليد استفاده كنيد؟نقل قول:
می خوام از کلید استفاده کنم.
در واقع تا حالا با key file آپ نکردمش. قبلا چون نسخه 8 قابلیت آپدیت در 30 روز داشت همینجوری آپدیت میشد ولی الان میخوام از key file استفاده کنم.میرم توی سایتی که key ها هست ولی نمیدونم کدومو باید دانلود کنم به سال و نسخه مربوط میشه دیگه ! لطفا راهنماییم کنید!
سلام عزیزنقل قول:
اقا من اسکن کردم و دوباره کسپر رو نصب کردم اما متاسفانه بازم نمیتونم اپدیت کنم (بازم به هیچ صورت حتی با پ.ر.و.ک.س.ی)
حالا باید چی کار کنم!!!
من فقط همین کسپر رو دارم!!!
ویندوز من vista ultimate x64 bit sp2 هست !!!
ممنون!!!
خواهشا این فایل رو برای من آپ کنید چون من نمیتونم بصورت اتومات آپدیت کنمنقل قول:
حجمي در حدود 4 تا 6MB را در نظر بگيريد.
یعنی تا صبح امروز میشد اما نمیدونم چرا الان پیغام میده سورس رو نمیتونم پیدا کنم
همه تنظیمات رو هم چک کردم
در ضمن هرچی فشرده تر-بهتر
سلامنقل قول:
دوستان کسی در این تاپیک جواب مارو نمیده :41:
تو صفحه اصلی سایت کسپر که وارد میشوید میبینید که میگه نسخه ۲۰۱۰ در ماه آینده میاد بیرون. و در ضمن در هیج جای سایت هم نسخه ۲۰۱۰ رو برای دانلود پیدا نمیکنید. پس هنوز نسخه ۲۰۱۰ اصلی نیمده.
من که چیزی که شما دیدید رو پیدا نکردم . در قسمت دانلودش فقط نسخه 2010 هست و چیز دیگه ای نیست:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/trials
سلام:
يك سوال داشتم:
ميشه برنامه آنتي هك و اينترنت سكيوريتي كه هر دوش براي كاسپر اسكاي هست رو با هم روي كامپيوتر نصب كرد.
يعني رو سرعت كاميوتر تاثير نميزاره و اگه با هم فعال باشن مشكلي در كار هم به وجود نميارن.
با تشكر
اول اینکه تو این صفحه که شما میگی فقط ورژن ۲۰۰۹ است و خبری از ورژن ۲۰۱۰ نیست! بعدشم به این عکس نگاه کنید تا خوب متوجه بشید. عکس صفحه اصلی سایتنقل قول:است.در ضمن لطفا اگر امکان داره لینک مستقیم ۲۰۱۰ رو از سایت کسپر بگذارید.کد:www.kaspersky.com
سلام
من kaspersky 2009 verjene 8.0.0.506 دارم وقتی میخام اپدیتش کنم تا 99% میره بعد روی همون 99% میمونه یه ساعت هم بیشتر میمونه در حالی که هنوز داره فایل دانلود میکنه ؟!
پس این 1% باقی مونده کی میخاد تمام بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یک سوال میکنم
اول بار هست که میخوای کاسپر رو آپدیت کنی؟
اینترنت سکورتی 2010 با رایت کردن مشکل داره ؟ آخه من هر فایل ایمیجی که می خواستم رایت کنم ارور می داد و cd خراب می شد کاسپر رو که غیرفعال کردم مشکل حل شد راحت رایت شد . کدوم قسمت اینترنت سکوریتی این قسمت رو کنترل می کنه
انجام اينكار موكدا توصيه نميشه.اينترنت سكيوريتي كاسپر خودش داراي فايروال قدرتمندي ميباشه و وجود 2 فايروال همزمان در سيستم اصلا كار درستي نيست و باعث كندي و ساير مشكلات براي سيستم ميشه.نقل قول:
يكبار بايد با استفاده از برنامه هاي قيلترشكن نسبت به آپديت كاسپر اقدام كنيد و از دفعات بعدي نيازي به انجام اينكار نيست.نقل قول:
شما از كدام برنامه براي رايت استفاده ميكنيد؟آيا كاسپر برنامه رايت شما برنامه مخربي تشخيص داده يا خير؟نقل قول:
دوست عزیز شما به سایت اصلی کاسپرسکی نمیرید و اون سایتی که شما رفتید سایت منطقه ای آمریکاش هست. احتمالا از وی پی ان استفاده می کنید که اینجوری میشه. حالا چرا تو سایت آمریکاییش هنوز نسخه2010 رو ارائه نکرده نمیدونم. ولی تو سایت رسمیش که kaspersky.com هست نسخه2010 موجوده.نقل قول:
این عکس صفحه ای که من لینکشو دادم:
اینم نسخه جدید KIS v9.0.0.463
کد:http://downloads.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2010/kis9.0.0.463en.exe
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 9.0.0.463 - Final
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 - Final
کد:http://dnl-pr1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2010/kis9.0.0.463en.exe
Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.463 - Final
کد:http://dnl-pr1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav2010/kav9.0.0.463en.exe