زمانی که برای گذر موقت میدن 3 ماهه هست یا 6 ماهه ؟ هزینه تمدیدش رو شما می دونی حدودا چقدر هست ؟نقل قول:
زمانی که برای گذر موقت میدن 3 ماهه هست یا 6 ماهه ؟ هزینه تمدیدش رو شما می دونی حدودا چقدر هست ؟نقل قول:
3 ماهه باید تمدید بشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ، یه سوال دیگه داشتم :نقل قول:
"پک لوک" چیه ؟
eeeنقل قول:
من فکر میکردم ساخت امریکا هستند
XLE ها همون کمری گراند معروفه دیگه درسته ؟ مدل 2006 هستند و خیلی کشیده و بزرگند
ببین دوست عزیز با احترام به صحبت محمد جون لکسوس خودرویی که برای رقابت با بنز و bmw وارد بازار شد که از کیفیت بسیار بالایی برخورداره .تولید این خودرو با سرمایه گذاری آمریکایی تو ژاپن بنا شد اونم بخاطر سابقه خوبی که مردم آمریکا از تویوتا داشتند و این کاملا درسته که این کمپانی هم در آمریکا و هم در ژاپن شعبه دارهنقل قول:
نه این XLE که من میگم 2007 هست و کاری به اتاق های قدیمی کمری نداره.عکس هاش رو در لینک زیر ببین:نقل قول:
کد:http://www.netcarshow.com/toyota/2007-camry_xle/...
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
این بخش رو هم بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481111
پک لوک همون زه های همرنگ بدنه هست که بیشتر 206 SD های لیمیتد دارن.نقل قول:
خودتونم میتونید رنگش رو عوض کنید.
پژو پارس سال با abs و ایموبیلایزر و ایربگ راننده
پژو پارس معمولی دو گانه سوز با abs و ایموبیلایزر
پژو پارس elx
پژو پارس سال فرقش با معمولی چیه
سلام دوست من.نقل قول:
فرق پژو پارس سال با معمولی:
1.طراحی داخلی پزو پارس سال دچار تغییراتی شدو رنگ کنسول و داشبورد و رودری ها کرمی شد
2.پژو پارس سال آینه های با طراحی جدید داره و این آینه ها راهنما هم دارن.
3.پژو پارس سال سنسور دنده عقب داره.
4.پژو پارس سال هنوز دوگانه سوزش تولید نشده.
5.پژو پارس سال مدل های 90 ایربگ دارن.
پژو پارس ELX :
موتور 1800 CC با 16 سوپاپ (موتور زانتیا)
سیستم هوشمند که قبلا رو سمند هم نصب شده.
ایربگ
سنسور دنده عقب
صندلی های طبی با روکش چرم.
داخل خودرو مثل پارس های قدیمی اما کامل کرم رنگ هست.
تنظیم صندلی ها هم برقی هست که پارس معمولی دستیه اما پارس سال هم برقیه.
نقل قول:
من رو نگاه سوالم رو نپرسیدم فقط اسم ماشینو نوشتم سوال اصلی این بود که کدومش رو بگیرم
دوست گرامی من کلا پارس رو پیشنهاد نمیکنم چون واقعا ماشین های بهتر از پارس میتونید بخرید.نقل قول:
اگر پارس رو صفر میخواین بخرین به نظر من بیشتر فکر کنید چون تو رنج قیمت پارس صفر خودروهایی مثل:
پژو 206 SD V8
تندر 90 E2 LP
سمند LX
پژو 206 تیپ 5 و 6
پژو پارس اتوماتیک
رو انتخاب کنبد که همگی به نوعی بهتر از پارس هستن.شما ملاک هاتون رو به ترتیب بگین ببینیم چه خودرویی مناسب هست برای شما.
اما در مورد پارس چون شما اول پارس رو انتخاب کردین بهترین پیشنهاد من برای خرید پژو پارس مدل ELX هست
که نسبت به قیمتش جلب توجه نکرده و اگر صفرش رو بخرید افت زیادی داره اما اگر بتونید مدل 85 یا 86 پیدا کنید که تمیز و خونگی باشه خوبه.
ملاک هاتون رو بگین و به خودروهای بالا هم فکر کنید.موفق باشید.
سلام.
بین 206 تیپ 2 و تیپ 5 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
میخوام صفر بخرم.برام راحت بودن خرید و فروشش مهمه.
اگر خرید و فروش براتون مهم هست که 206 تیپ 2 همیشه بهترین بورس 206 رو دارهنقل قول:
اما 206 تیپ 5 هم رو دستت نمیمونه و زود فروش میره چون تیپ 5 بهنرین هست بین 206 ها.
پژو 206 تیپ 2 مدل 90 با ایربگ قیمت 13980000 تومان
پژو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت 15950000 تومان
نقل قول:
والا من که ماشین رو نمی خوام بفروشم تو فکر افت قیمتش نیستم البته بماند که ممکنه مشکلاتی پیش بیاد ولی کاری به آینده که چی می خواد پیش بیاد ندارم چون می دونم تا چندین سال این رو دارم
قدرت , زیبایی مرتب دستم به ماشین نباشه که یه چیزیش خراب بشه اسپورت کردن ماشین بسیار مهمه برام مصرف سوخت هم مهم نیست البته به شخصه از گازی خوشم نمیاد چون حالا بخوام مصرف کنم 100 تا 150 لیتر در ماه یه ماشین دیگه هم چون داریم ( پراید ) این بیشتر برای حال کردن هست
206 پشتش خیلی زشته از نظر من ماشین خوبی می دونم
l90 اصلن فکرشم نمی کنم
سمند که اونم تیپ جوون پسند نمی زنه نمیشه باحاش حال کرد
این پارس اتوماتیک روش کار شده یعنی ارزش داره همه چیزش دسته یا فقط اسمش اتوماتیک هست
پارس اتوماتیک موتور TU5 با حجم موتور 1600 CC و 16 سوپاپ روش نصب هست.نقل قول:
گیربکس اتوماتیک داره و داخلش مثل پژو پارس سال هست و امکاناتشم همینطور.
من فقط یک بار رانندگی رو باهاش تجربه کردم تو شهر که خیلی رانندگی باهاش راحته.
امروزه دیگه نسل اتوماتیک هست چون رانندگی رو بسیار راحت و لذت بخش تر کرده.
اگر تاکید بر خرید پارس دارین که همین اتوماتیک و یا ELX رو بردارید.
اگر میخوای تو اتوبان ها بترکونی سرعت رو پارس ELX واقعا عالیه اما راحتی رانندگی اتوماتیک رو نداره.
در ضمن یادت باشه موتور و گیربکسی که برای پارس اتوماتیک استفاده شده با موتور گیربکس 206 های اتوماتیک فرق داره.
استهلاک ELX نسبت به اتوماتیک به مراتب بیشتر این رو من خودم تو نمایندگی تجربه کردم.
از نظر تجهیزات و امکانات شبیه به هم هستن فقط صندلی های ELX طبی هستش و یکم خشک و روکش تمام چرم داره اما طراح داخلی ELX مثل پارس های قدیمیه اما پارس اتوماتیک مثل پارس سال هست.موفق باشید.
پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20740000 تومان
پژو پارس اتوماتیک مدل 90 قیمت 19900000 تومان
نمایندگی های ایران خودرو همین الان من رفتم اطلاعیش رو پشت شیشه زده بود داره به خانواده شهدا ماشین میده پرشیا سال با ABS حدودا 1 میلیون تخفیف میده
من این یک مورد رو خوندم دیدم تخفیف شامل حالش شده
همه نوع تیپ ماشینی رو هم نداره ولی بیشتر مدل ها رو داره
EF7 نداشت
برگش روبه رو مه من که سر در نیوردم چه جوری بود چه تخفیفی بود اگه می دونید برای منم توضیح بدید چون فقط قسطش ماهاش بیشتره و البته گرون تر برای شهدا و ایثارگراننقل قول:
پارس سال باabs و ایموبیلایزر و ایربگ راننده پیش پرداخت 89900000 اقساط 6 ماه 26350000 195300000
پارس دوگانه سوز معمولی 6 ماهه 94100000 204420000
پارس پیش پرداخت ELX 103700000 اقساط 6 ماهه 30390000 22526000
حالا اینه حالت عادیش که فروش اردیبهشت هست در اقساط 2 ماهه
پارس سال باabs و ایموبیلایزر و ایربگ راننده 1796500 سفید
پارس دوگانه سوز معمولی 18748000
پارس elx 20645000
قیمت فرقی نمیکنه فقط شرایطش فرق میکنه من تا اقساط 24 ماهه رو هم دیدم.نقل قول:
سلام.
بهترین انتخاب تا 16 میلیون تومان چه ماشینیه؟
میخوام صفر بخرم.
ال 90 فول ماشین خانوادگینقل قول:
206 تیپ 5 برای جوون
1.پژو 206 SD V8 مدل90 قیمت 16600000 توماننقل قول:
2.پژو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت 15950000 تومان
3.پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 15540000 تومان
4.پژو 206 تیپ 2 جدید مدل 90 قیمت 14690000 تومان
5.تندر 90 E2 مدل 90 قیمت 15500000 تومان
6.سمند LX EF7 مدل 90 قیمت 16650000 تومان
دوست گرامی با توجه به اینکه شما ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو نگفتین من گزینه های بالا رو پیشنهاد کردم.
ملاک های خودتون رو هم بگید.
تمام خودروهای بالا کم مصرف با رانندگی و امنیت مناسب و امکانات خوب هستن.
راستش من دنبال ماشینی هستم که لوازماش خیلی گرون نباشه،مصرفش کم باشه و از لحاظ فنی و سوارینقل قول:
جوون پسند باشه.
من خودم به 206 تیپ 5 علاقه دارم اما از بابت لوازمش یه کم نگرانم.چون بهم گفتن لوازمش با تیپ 2 فرق داره و گرونتره.
ضمن اینکه چند جا خوندم که گفتن جلو بندی این ماشین ضعیفه.
تیپ 5 جلوبندیش کمی استهلاکش بالاست اونم وقتی تو حالت تیکاف زیاد برونی بیشتر هم میشه!نقل قول:
راستش من دنبال ماشینی هستم که لوازماش خیلی گرون نباشه،مصرفش کم باشه و از لحاظ فنی و سواری
جوون پسند باشه.
من خودم به 206 تیپ 5 علاقه دارم اما از بابت لوازمش یه کم نگرانم.چون بهم گفتن لوازمش با تیپ 2 فرق داره و گرونتره.
ضمن اینکه چند جا خوندم که گفتن جلو بندی این ماشین ضعیفه.
کم خرج و کم مصرف ریو به نظرم مناسبتره تا تیپ 5!
با توجه به صحبت های فرشاد بوگاتی جان اینم بگم که هر خودرو هزینه های خودش رو داره یعنی از پیکان گرفته تا مرسدس CLSنقل قول:
اون دیگه بستگی به نحوه رانندگی شما با خودرو داره و اینکه چطوری ماشین رو نگهداری میکنید.
شما کارایی که به خودرو آسیب میرسونه رو رعایت کن همین تیپ 5 با قطعات گرونش چندین سال برات کار میکنه.پس عملکرد مصرف کننده تو هزینه های خودرو تاثیر زیادی داره.
یعنی زه ها از همون اول همرنگ بدنه هستند یا خودمون میتونیم انتخاب کنیم که همرنگ باشن یا نباشن؟نقل قول:
یه سوال در مورد پراید132 قدرت موتور این ماشین چنده تو قسمت اول سایت سایپا زده اند 52اسب بخار وجای دیگه ی سایت زده اند 63اسب الان کدومش درسته وبه نظرتون تا دوسه ماه آینده قیمت ماشین ها بالا می ره یا پایین میاد یا ثابت می مونه؟
اصلا این کارای ایران خودرو روی نظم نیست
شخصی رو میشناسم چند روز بعد من ثبت نام کرده و وضعیت قرار دادش یه خط تیره است و همین هفته ماشین رو تحویل می گیره حالا مال ما 12 روزه روی اماده تخصیص مونده.
دوستان یه شماره های هستین که پیگیری می شه کرد که وضعیت ماشین چطوریه کسی داره اونارو؟
یه شماره هم هست 82277 نمی دونم برای چیه.
روش خاصی برای پیگیری می شناسید که بشه راحت تر ماشین رو گرفت؟!
سلام.دوستان می خوام ماشین بخرم.10-11 تومن هم بودجه دارم.به نظرتون چی بخرم بهتره؟
درکل به نظر شما می ارزه 500 تون بیشتر بدم واسه لیمیتد یا همون وی 8 ساده بگیرم بهتره؟نقل قول:
دوست من برای پیگیری به سایت زیر مراجعه کنید:نقل قول:
ماشین رو همون مدتی که تو لیست فروش هست بهتون تحویل میدن که بیشتر اوقات دیرتر میشه.کد:http://sales.ikco.com
اما گاهی اوقات شده زودتر از موعد هم تحویل دادن.جای نگرانی نیست.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
دوست گرامی شما ملاک هاتون رو به ترتیب بگین تا من یه لیست براتون تهیه کنم.نقل قول:
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
بله می ارزه چون مدل های لیمیتد رو خیلی کم میزارن تو لیست فروش امکان داره تا چند ماه دیگه نباشه.نقل قول:
محدود هست دیگه.
برای شهر میخوای یا مسافرت؟نقل قول:
اگه برای شهر میخوای چرا پول بیشتری بدی.همون 8 9 تومن بده پراید بخر
اما اگه برای سفر میخوای پراید نخر که اصلا ایمنی نداره
اگه از دست دوم بدت نمیاد میتونی یه ورنا با 12 یا 13 تومن بخری که تمیز هم باشه
10 11 تومن هم هست ولی داغون شده
میتونی با 9 تومن یه 206 تیپ 5 بخری که مثلا 150 هزارتا کارکرده باشه 2 تومن هم خرجش کنی و حالشو ببری
همه چیز بستگی به این داره که خودت از ماشین چی میخوای
اتفاقا روزی ده دفعه دارم اینجارو چک می کنم بخاطر همین گفتم که مال من وضعیتش " در حال تخصیص "نقل قول:
دوست من برای پیگیری به سایت زیر مراجعه کنید:
مرسی.
خوب دیگه باید منتظر باشید .انشالا که زودتر تحویل میگیرید.موفق باشید.نقل قول:
آقا شرمنده دوباره سوال می پرسم من خیلی توش مونم
بین پژو پارس ELX و سال کدوم رو انتخاب کنم
موتور پژو پارس Elx XU7 هست ولی مال سال XU5 هست می گن XU5 جدیدتره ولی خوب XU7 می گن چون شتاب بهتری داره واسه Elx انداختن قیمت این دو تا هم فرق فکوله واقعن این اختلاف ارزش داره بگیرم ؟ بهتره ؟ایمنی کیفیت شتاب تروز مصرف البته مصرف که آنچنان فرقی نکرده
ELX 225260000
Sal 195300000
اصلا از پراید خوشم نمیاد.خودم از ال90 یا ریو خوشم میاد.به نظرت با این پول چه مدلی میتونم پیدا کنم؟نقل قول:
معایب و مزایای این 2تا نسبت به هم چیه؟خودمون یه مدت ال90 E2 فول داشتیم خودم خیلی باهاش راحت بودم.روز اول که نشستم پشتش انگار 10 ساله که باهاش رانندگی کردم بس که راحت و خوش دست بود.ولی خب واسه بابا بود دیگه.
دوست عزیز قیمت های بسیار گزافی به شما دادن.نقل قول:
پژو پارس ELX مدل 90 قیمت 20740000 تومان
پژو پارس سال مدل 90 قیمت 18030000 تومان
موتور پارس ELX ار نوع XU7JP4/L4 هست و موتور پارس سال XU7JP4/L3 هست و XU5 وجود نداره.
پارس ELX با توجه به افت قیمت زیادی که داره اگر بتونی کارکرده در حد صفر مثلا مدل 89 بگیری که افتش رو هم کرده باشه بهتره.
برتری پارس سال نسبت به ELX فعلا فقط طرح جدید داخل خودرو هست در غیر این صورت در همه موارد ELX برتری داره.
ELX قدرت و شتاب بسیار خوبی نسبت به پارس سال داره و مصرف سوختش هم مناسب تره.
سیستم هوشمند هم داره.
اگر هردو خودرو رو بخواین صفر بخرید با ABS و ایربگ هستن مدل 90
اما اگر مدل های پایین تر بخوای خرید کنی ایربگ ندارن.
موفق باشید.
اگه از پراید خوشت نمیاد مطمئننا از ریو هم خوشت نمیادنقل قول:
ریو همون پرایدیه که رفته دیپلموش گرفته
ال90 خیلی ماشین نرم و روونیه
من که خیلی باهاش حال کردم
اما یه بدی داره بری چالوس و برگردی میفهمی چی میگم
سر پیچها تعادل نداره(نسبت به 206) اما ماشین خیلی خوبیه
البته قیافه خیلی زشتی هم داره
ال 90 کلا ماشین سرتریه نسبت به ریو
ریو خیلی معایب داره
مثلا جای خیلی تنگی داره
سرنشین عقب اگه قدش بلند باشه به سقف میخوره
اگه پاهاش دراز باشه به صندلی جلو گیر میکنه
بدنه ضعیفتری هم نسبت به ال 90 داره
اما پیشنهاد من هنوز رو پژو 206 هست
راحتی رانندگی با 206 و ال 90 مثل هم هست اما لذت رانندگی با 206 به مراتب بیشتره به چند دلیل
صدای جذاب موتور TU5 در تیپهای بالا و راحتی تعویض دنده و سیستم تهویه اتوماتیک و شتاب نسبتا خوب و محدوده دور موتور زیاد
ال 90 یه مزیت دیگه داره که بی صدا بودن موتور هست و دور کم 300 دور در دقیقه در حالت آرام
توصیه آخر
هر ماشینی میگیری آخرین تیپش رو بگیر
اگه ال 90 میگیری از سایپا بگیر
دیروز وضعیت خودرو من از آماده تخصیص به خط تیره تبدیل شد.
(16 روز از ثبت نام و واریز پول می گذره)
زنگ زدم 82277 گفتم خط تیره چیه گفت سیستم هامون قطعه فردا زنگ بزن بهت بگم.
معمولا بعد چند روز از خط تیره شدن ماشین رو تحویل میدن؟(به نظرتون کدوم روز هفته تحویل میدن؟)
ویرایش....
خط تیره که میشه معمولا اگه که شهرستان باشین یعنی آماده بارگیری برا اینکه بیاد شهر مورد نظر برا تحویل!نقل قول:
ولی شما فکر کنم تهران باشید و همین امروز فردا زنگ میزنن برین تحویل بگیرین!
مبارک باشه ایشالله با خوشی ازش لذت ببری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]