من خودم wow باز هستم :دی و با اندیشه بعد از ساعت 1 شب دردسر داشتم و همش تو lag بودم
اما شاتل این مشکل رو نداره
یکی از دوستای منم مرکز 4 بود و مشکل داشت اما با شاتل مشکلش حل شده
Printable View
من خودم wow باز هستم :دی و با اندیشه بعد از ساعت 1 شب دردسر داشتم و همش تو lag بودم
اما شاتل این مشکل رو نداره
یکی از دوستای منم مرکز 4 بود و مشکل داشت اما با شاتل مشکلش حل شده
محمد جان دمت گرم...wow بازتو عشقه ...خودت میدونی که چقدره آدم معتادش میشه...این اندیشه بعده 1 شب بدجور میرفت رو اعصابم :(( به خاطره همین اندیشه از group اوله guild افتادم تویه گروه دوم...آخه یه بار رویه sindragosa خیلی بد dps کردم :( راستش تقصیره من نبود ، ساعته 1:30 رسیدیم بهش خب منم تویه کلی lag و latency قوطه ور بود :((نقل قول:
الان زنگ زدم این شاتل رشت...سوال هارو از اونا پرسیدم...به نظرت این 3 گیگ ماهانه کافیه؟
راستی من با نام شما برم.چی باید بگم؟ بهم تخفیف میدن؟ یعنی اگه بخوا الان 128 بگیرم کلا چقدر واسم در میاد؟ بهم گفتن اگه خودت config رو انجام بدی 5تومان میشه ( یعنی تلفنی بهم کمک کنن، اگه ببرم اونجا میشه 15 تومان)
شما هم یه توضیح بده..دمت گرم
درود
دوستان 64 نا محدود شاتل چجوریه خوبه سرعتش و تو شب و روز چنده کسی امارش رو داره؟؟
ممنون میشم چون الان من 256 اندیشه رو دارم دیشب افتضاح بود واقعا جالب کلا 400 مگ دان داشتم:41:
سپاس
بدرود
شما برو شاتل ، اگه داشنجویی کارت دانشجویی ببرر ، اگه نه جواز کسب یا یه نامه از محل کار پدرت یا خودت ، بعد برو 512 بگیر با 3 گیگ محدودیتنقل قول:
محمد جان دمت گرم...wow بازتو عشقه ...خودت میدونی که چقدره آدم معتادش میشه...این اندیشه بعده 1 شب بدجور میرفت رو اعصابم :(( به خاطره همین اندیشه از group اوله guild افتادم تویه گروه دوم...آخه یه بار رویه sindragosa خیلی بد dps کردم :( راستش تقصیره من نبود ، ساعته 1:30 رسیدیم بهش خب منم تویه کلی lag و latency قوطه ور بود :((
الان زنگ زدم این شاتل رشت...سوال هارو از اونا پرسیدم...به نظرت این 3 گیگ ماهانه کافیه؟
راستی من با نام شما برم.چی باید بگم؟ بهم تخفیف میدن؟ یعنی اگه بخوا الان 128 بگیرم کلا چقدر واسم در میاد؟ بهم گفتن اگه خودت config رو انجام بدی 5تومان میشه ( یعنی تلفنی بهم کمک کنن، اگه ببرم اونجا میشه 15 تومان)
شما هم یه توضیح بده..دمت گرم __________________
ذکر کن که از طرف من اومدی ، اگه خواستی کانفیگ کنی هم خودم بهت کمک میکنم که 15 تومان اضافه ندی
اگه خودشون گفتن بدون نصب 5 تومان میگیریم این قیمت میشه
18 تومان پول شارژ
5 تومان که خودشون گفتن
جمع = 23 تومان
- 10 تومان تخفیف که میشه 13 تومان + 1 ماه رایگان
اگه از سرعت بالا خوشت میاد ، پیشنهاد من همون 512 هست ، که تا چند روز دیگه سرعت 512 باز میشه و به اندازه 1 تا 2 مگابیت سرویس میدن (چیزی در حدود 130 تا 260 کیلو سرعت دانلود) ، شما هم میتونید دانلودهاتون رو ساعت 1 شب تا 7 صبح انجام بدیدنقل قول:
درود
دوستان 64 نا محدود شاتل چجوریه خوبه سرعتش و تو شب و روز چنده کسی امارش رو داره؟؟
ممنون میشم چون الان من 256 اندیشه رو دارم دیشب افتضاح بود واقعا جالب کلا 400 مگ دان داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
بدرود
سوالی بود من هستم
دوستان اگه کسی خط 4 شاتل داره استفاده میکنه بگه چه طوریه!یعنی روزی 20 بار قطع میشه؟؟!سرعت روزانه و شبانه؟
چون پشتیبانی اندیشه میگفت مخابرات خط 4مشکل داره isp رو هم عوض کنی همینجوریه!راست میگه؟
من 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه بدجور موندم برم جمع اوری کنم یا نه؟
از موقعی که واسه جمع اوری خط برم اندیشه تا اینکه شاتل وصل شه چندروز طول میکشه؟
برای من 3 روز طول کشید ، البته این رو هم بگم که اندیشه خیلی منو اذیت کرد و یکروز تعطیلی هم وسطش بود :دی
من تا مطمعن نشم شاتل سرعت 220 این حدود میده با همین اندیشه 100 میسازم
فقط یه نفر اومد گفت سرعتم بین 90 تا 120
البته اینم بگم اگه از سرویس اندیشتون راضی نیستید isp رو عوض کنید چیزی که از دست نمیدین
کسی میدونه گانفیگ شاتل چیه؟ VPI/VCI رو چند میزارن؟؟
اینطور که گفتن مودم که همون مودم اندیشست
آره دانشجو هستم و پس کارت دانشجویی رو میبرم حتمانقل قول:
شما برو شاتل ، اگه داشنجویی کارت دانشجویی ببرر ، اگه نه جواز کسب یا یه نامه از محل کار پدرت یا خودت ، بعد برو 512 بگیر با 3 گیگ محدودیت
ذکر کن که از طرف من اومدی ، اگه خواستی کانفیگ کنی هم خودم بهت کمک میکنم که 15 تومان اضافه ندی
اگه خودشون گفتن بدون نصب 5 تومان میگیریم این قیمت میشه
18 تومان پول شارژ
5 تومان که خودشون گفتن
جمع = 23 تومان
- 10 تومان تخفیف که میشه 13 تومان + 1 ماه رایگان
یعنی جدا فقط با 13-14 تومان؟ :دی
آقا خب پس یه زحمت بکش کانفیگ رو هم یه توضیح بده :دی
راستی من sumphony sy 602 دارم...مشکلی که نیست؟
دستت طلا عزیز
واقعا 3 روز؟ این که خیلی عالیه :دی من شنبه میرم (حیف که فردا جمعه هستش) با خودم داشتم حساب میکردم که شنبه فرم پر کنم تا 2 شنبه از رانژه ی اندیشه در میاد و بعد هم یکی دو روز واسه شاتل (کلا 5-6 روز) اما 3 روز عالبه!!! دیگه اندیشه چطوز اذیتت کرد؟؟؟:دی:دی:دی سریع کارت راه افتاد...اگه داستانه من واست اتفاق می افتاد چی میگفتی؟نقل قول:
برای من 3 روز طول کشید ، البته این رو هم بگم که اندیشه خیلی منو اذیت کرد و یکروز تعطیلی هم وسطش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از پارس وی میخواستم بیام اندیشه حدود 16 روز اینترنت نداشتم ، یعنی 16 روز طول کشید کارم (البته مرض رو تا حدودی این پارس وی داشت که از رانژه در نمیاورد)
محمد جان میگه یکی از دوستاش توو مرکز 4 بوده و مشکلش با رفتن به شاتل حل شده...اما راستیتش من گه گداری با مسئول adsl مخابراته مرکز 4 هم که صحبت میکردم میگفت: دستگاه های اندیشه توو این مرکز داغونه، میگفت: هر از چند گاهی میان و reset میکنن اما مشکل حل نمیشه و بهتره که عوضش کنن...حالا اگه هر دو طرف هم بخوان توپ رو بندازن توو حیاطه اونیکی...بازم به نظرم چیزی رو از دست نمیدیم بریم شاتل. اگه قطعی باشه خب بازم هست دیگه!!! اما من مطمعنم مکل 100% از خوده اندیشه هست.اون پشتیبانی ها هم هر بار یه چیز میگن..ائایل میگفتن به خاطر مشکلاته برقی هست!!! اما حالا میگن واسه دستگاه های مرکزه 4 هستش :دینقل قول:
دوستان اگه کسی خط 4 شاتل داره استفاده میکنه بگه چه طوریه!یعنی روزی 20 بار قطع میشه؟؟!سرعت روزانه و شبانه؟
چون پشتیبانی اندیشه میگفت مخابرات خط 4مشکل داره isp رو هم عوض کنی همینجوریه!راست میگه؟
من 2 روز دیگه اعتبارم تموم میشه بدجور موندم برم جمع اوری کنم یا نه؟
از موقعی که واسه جمع اوری خط برم اندیشه تا اینکه شاتل وصل شه چندروز طول میکشه؟
فکر نکنم مشکلی باشه باید ازشون سوال کنی
VPI/VCI هم روی 0 - 35 هست
خیلی جالبه ، هر وقت به پشتیبانی اندیشه زنگ میزنی ، خیلی عذر میخواما ، روم به دیوار فکر میکنن با گاو دارن صحبت میکنن و ما هیچی حالیمون نیستنقل قول:
محمد جان میگه یکی از دوستاش توو مرکز 4 بوده و مشکلش با رفتن به شاتل حل شده...اما راستیتش من گه گداری با مسئول adsl مخابراته مرکز 4 هم که صحبت میکردم میگفت: دستگاه های اندیشه توو این مرکز داغونه، میگفت: هر از چند گاهی میان و reset میکنن اما مشکل حل نمیشه و بهتره که عوضش کنن...حالا اگه هر دو طرف هم بخوان توپ رو بندازن توو حیاطه اونیکی...بازم به نظرم چیزی رو از دست نمیدیم بریم شاتل. اگه قطعی باشه خب بازم هست دیگه!!! اما من مطمعنم مکل 100% از خوده اندیشه هست.اون پشتیبانی ها هم هر بار یه چیز میگن..ائایل میگفتن به خاطر مشکلاته برقی هست!!! اما حالا میگن واسه دستگاه های مرکزه 4 هستش
سرعت کم میشه ، میگن مودمو خاموش روشن کن
DC میشه ، میگن مودمو خاموش روشن کن
مودم میسوزه میگن مودمو خاموش روشن کن :دی
البته اون خانوم هایی که اونجا کار میکنن اینو میگن همش :دی
فکر کنم اونا رو نشوندن اونجا بهشون گفتن هرچی شد بگین مودمو خاموش و روشن کن :))
محمد جان...واسه کانفیگ هم فقط باید این vpi/vci رو تنظیم کرد؟ میشه یه توضیح بدی؟ من الان توو تنظیماته مودم هستم و تا الان هیچ وقت config نکردم.
ممنون میشم یه توضیحه کامل بدی
برای مودم های مختلف متفاوته
شما گرفتی زنگ بزن به خودم ، کانفیگو توضیح بدم برات
دوستان شاتل تو لنگرود و لاهیجان هم سرویس میده اینطوری که شما تعریف میکنین باید از اندیشه برم
دوستان شاتل توی رودسر هم سرویس میده؟
آره شاتل لاهیجان هم شنیدم سرویس میخواست بده . اومد یا نه بی خبرم .نقل قول:
اندیشه دیگه داره کفرم رو در میاره .
اصلا اپیدمی شده . همیشه اوایل خوب و اواسط بد و اواخر باید تو سرت بزنی ! یکم که جا افتاد همه چیز شد مثل اینترنت جزائر هولولولو !
اه
دوستاني كه تازه تو شهرشون اُومده به نظر من بهتره كمي صبر كنن تا آبا از آسياب بيوفته
چون معمولا اول تبليغات شديد مي كنن براي جذب مشتري و بعد كه اشتراك مي گيري مي بيني
آش دهن سوزي هم نبود..
تا موقعی که خوبه باید استفاده کرد دیگه :دی
این شاتل یا پارس آنلاین یا هرچی دیگه تو آستانه نیومدن؟:31:
دوستان ، برای ثبت نام در شرکت شاتل باید برم پارس آنلاین بهشون بگم که دیگه سرویسشون رو نمیخوام؟! یا نه نمی خواد؟!
بله برین بگین درخواست آزاد کردن خططونو دارین و بعد چند روز خططون آزاد میشه.حتما هم بهشون بگین که بخاطر سرعته.بعد از اونجا یه سره برین شاتل.نقل قول:
نقل قول:
واسه آزاد کردن خط هزینه هم باید پرداخت کنیم؟
نقل قول:
فك نكنم ؛ اگه هم چيزي هم باشه بسيار ناچيزه..
فقط حواستون باشه دوست من به همين راحتي اجازه نميدن كه شما كات كنين..
و بعد اين كه جابه جايي شايد نزديك يك هفته طول بكشه ؛ البته اگه آشنا داشته باشين كمتر..
هزینه ای بابت جمع کردن سرویس پرداخت نمیکنید
دوستان ، مثل اینکه سرویس های جدید شاتل هم بزودی میاد
ADSL 2MB با سرعت دانلود حداقل 250 ، ماهی حدود 23 تومان!!!!!!!!!!!!!
حالا گفتن خیلی بیشتر از اینا میخواین سورپرایز کنن!! :دی
دیگه دوست من شایعه درست نکن.الان 128 8g حدود 25 تومانه بعدا این 2mb چند گیگه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
خیر.ولی اون دخترا بهتون کلید میکنن که چرا میخواین برین.نرین سرعتمون داره بهتر میشه ولی مثل سگ دروغ میگن.حتی به من بعد 6 ماه از کات کردن با پارس بهم زنگ زدن و دوباره خواستن که از اونا اشتراک بگیرم.الانم که اندیشه به درد نمیخوره.حالا ببینیم شاتل چی کار میکنه.نقل قول:
اندیشه هم ما رو سوپرایز کرده بود ! ولی الان دیوانه کرده در واقع !نقل قول:
آقا من وایه رقتن از پارس کلی بدبختی کشیدم...8 روز این پارسی ها منو علافه خودشون کردن...آخر سر اعصابم خورد شد...رفتن اونجا وسطه اتاق نشستم و گفتم یا همین الان خط رو از رانژه در میارین یا همه ی مشتری هارو میپرونم :دی(شوخی کردم) اما جدا رفتم و با عصبانیت ازشون خواستم که همونجا جلوی من به مخابرات زنگ بزنن و کار و Ok کنن..نقل قول:
بله برین بگین درخواست آزاد کردن خططونو دارین و بعد چند روز خططون آزاد میشه.حتما هم بهشون بگین که بخاطر سرعته.بعد از اونجا یه سره برین شاتل.
شما هم از همون روزه اول سفت و سخت بگیر :دی آخه الا رانژه کردن و از رانژه در آوردن کاره سختی نیست و فقط یه کار 5 دقیقه ای و شاید کمتر هم هستش....اینها هم فقط بایستی فرم شمارو بفرستن مخابرات..آیا این نیاز به 2-3 روز کاره؟؟؟؟؟
تایید میشهنقل قول:
خیر.ولی اون دخترا بهتون کلید میکنن که چرا میخواین برین.نرین سرعتمون داره بهتر میشه ولی مثل سگ دروغ میگن.حتی به من بعد 6 ماه از کات کردن با پارس بهم زنگ زدن و دوباره خواستن که از اونا اشتراک بگیرم.الانم که اندیشه به درد نمیخوره.حالا ببینیم شاتل چی کار میکنه.
درود
فردا آخرین روزیه که از پارس آنلاین شارژ میگیرم ، فقط امیدوارم بابت بستن خط الاف نشم .... چون الان تراوین هم بازی میکنم و اگر 4 , 5 روز سر نزنم دخلم اومده:19:
(برو بچه های اینجا کسی تراوین باز نیست؟:31: آیدیمونو بدیم بهش ...)
دیگه مارو هم جزو شاتلی ها بدونید:10:
پ.ن : به این نظر سنجی شاتل هم اضافه کنید :27:
سلام
برای من هم وصل شد.
ولی همین اول کاری از من 42 مگ دزدیدند. چون فقط یه فایل 1 مگی دانلود کردم با چند صفحه وب. اپدیت انتی ویروس و ویندوز هم غیرفعال بود و هیچ نرم افزار دیگه ای هم در حال اجرا نبود.
دوستان ! وقتی که وصل هستم ولی هیچ مرورگری هم باز نیست چند کیلو بایت چند کیلو بایت سند و ریسیو دارم که مثلن بعد از 5 دقیقه میشه یک مگ. این طبیعیه. در ضمن سیستم رو مطمئنم که ویروسی نیست.
ممنون
باید همون لحظه صفحه local area connection status رو میزدی ببنی received چقدر بوده بایت رو تبدیل به مگ میکردی میفهمیدینقل قول:
برنامه NetPeeker Console نصب کن میبینی کی یا چی داره از اینترنت استفاده می کنه!
خواستی برات لینک دانلود بزارم ولی یه سرچ کنی پیدا میشه
سلام راه حلی برای پایین آوردن ping وجود ندارد؟
اون برنامه رو نصب کردم
وقتی مرور گر بسته هست باز سند و ریسیو دارم البته به مقادیر کم. برای دوست من هم همین طوره. ولی اون نرم افزار وقتی که سند ریسیو دارم چیزی نشون نمیده.
الان 31 دقیقه هست چند تا سایت رو باز کردم ولی 11 مگ ریسیو و ا مگ سند دارم.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، آقا لطفا یکی کمک کنه!:42:
دوستم وقتی میخواد به اینترنت اندیشه وصل شه علاوه بر یوزنیم و پسورد نیاز به آی پی سرور و پورت داره، من نمیدونم از چه سیستم عامل یا نرم افزاری برای کانکت شدن استفاده میکنه. کسی میدونه آی پی و پورت را چی باید داد؟:19:
با تشکر
دوست عزیز نمیدوم اینکاری که الان میگم رو انجام دادید یا نه ولی من فرض میکنم انجام ندادید پس:نقل قول:
برنامه ای که گفتمو که نصب کردید ،اجراش کنید رو گزینه agnets تو قسمت منو کلیک و بعد روی گزینه manage agents کلیلک میکنی،الان پایین صفحه برنامه تمام برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنند لیست میشه ،حالا نگاه کن کدوم برنامه send و recive داره
هرکدوم با بسته بودن مرورگرتون باز اینترنت میخوره روش دبل کلیک کنید تا جزییاتش بیاد که داره واسه چه آدرسی اطلاعات میفرسته؟
اگه میفرسته بدون اطلاع شما پس یا تروجانه یا آپدیت ویندوز فعال یا ویروسه یا مثل همیشه عوامل ناشناخته باعثشه:21:
بالاخره منم به شاتل پیوستم. البته هنوز وصل نشده، ان شاا... فردا پس فردا
وقتی وصل شد وضعیتشو بهتون میگم
ممنون !
نه به اون موقع که دایل اپ کند بود و هیچ سایتی باز نمیشد و نه الان که هرتی همه چیو میاره و با یک ساعت وبگردی تا 40 مگ میره. در هر صورت!
راستی به نظرم ساعت اندیشه از ساعت سیستم من 25 دقیقه جلو هست. برای شما هم همین طوره؟
راستی چرا شبا یعنی دقیقن از ساعت 1 شب به بعد سرعت 40 تا 50 بیشتر نمیشه. سرعت رپید شر که میشه 3 (سه!) کیلو بایت. واسه شما هم اینطوری.
اگر این طور پیش بره ماه بعد میرم یا پارس میگیرم یا شاتل.
برای وصل شدن خطم 21 روز معطل شدم (مخابرات پورت خالی نداشت)اگر برم از یه isp دیگه سرویس بگیرم ممکنه که باز اینقدر معطل بشم؟
سلام
قضیه 192.168.1.1 این چیه؟
میرین اینجا چیکار میکنید به ما هم بگید
اگه میشه یکی لطف کنه و لینک دانلود NetPeeker Console رو بزاره
با تشکر
برای من که درستهنقل قول:
راستی به نظرم ساعت اندیشه از ساعت سیستم من 25 دقیقه جلو هست. برای شما هم همین طوره؟
چون فعلآ دانلودم زیاد نیست فقط 5 تا 6 دانلود میکنم که اونم بطور متوسط بین 40 - 90 نوسان دارهنقل قول:
راستی چرا شبا یعنی دقیقن از ساعت 1 شب به بعد سرعت 40 تا 50 بیشتر نمیشه. سرعت رپید شر که میشه 3 (سه!) کیلو بایت. واسه شما هم اینطوری
اطلاعات خودم هم تو این زمینه زیاد نیست ولی اون چیزی که من میدونم و انجام دادم, اینه که میتونید نوع متصل شدن به اینترنت رو تعیین کنید (بصورت دائم کانکت باشید یا مثل دایال آپ کانکت کنید) البته همین رو هم با راهنمایی یکی از دوستان همین تاپیک یاد گرفتم :10: پیشنهاد میکنم منتظر پاسخ دوستانی که تو این زمینه آشنایی بیشتری دارند باشیدنقل قول:
قضیه 192.168.1.1 این چیه؟
میرین اینجا چیکار میکنید به ما هم بگید
سلام
من اندیشه دارم فعلا.
میخواستم بدونم اگه شاتل بگیریم هزینه نصب باید داده بشه؟ در مورد مودم چطور؟
ممنون.
سلام
این لینک دانلود برنامه NetPeeker
lکد:http://www.4shared.com/file/xO9wMjsu/NetPeeker_310_Group_Version2.htm
خب اینجا خیلی چیزها رو میشه دید و خیلی کارا همین جا انجام میشه که معمولاً با یک تنظیم اولیه دیگه بهش دست نمیزنندنقل قول:
مثلاً میتونین ببینین که سرعت downstream و upstream شما چنده یعنی اندیشه سرعتتون رو روی چند بسته مثلاً اگه downstream روی 1077 باشه سرعتتون تا حدود 1 مگ هست و سرعت دانلود تا حدود 120 کیلو بایت در ثانیه بالا میره و اگه مثل یکی از کاربرای این تاپیک mtx سرعت downstream روی 1500 باشه سرعتتون تا حدود 140 بالا میره
حالا میتونین مال خودتون رو حساب کنین در صفحه اول تنظیمات مودم که با همون شماره 192.168.1.1 باز میشه downstream خودتون رو ببینید و تقسیم بر 8 کنین تا سرعت دانلود واقعیتون رو بدست بیارین
از کارای دیگه ای که میشه توی این صفحه تنظیمات انجام داد تنظیم ip استاتیک هست که برای این سرویس باید از اندیشه بخواین سرویسش رو براتون راه بندازه که پول میخواد و کار دیگه ای که میشه انجام داد ست کردن username و password هست که با اینکار مودم به طور خودکار همیشه وصله و دیگه نیاز نیست که هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنین connect بشین و یه سری کار دیگه که استفاده زیادی نداره