راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
Printable View
راستی این کدی که دادیم بهش فقط واسه RE5 کار میکنه یا بازی دیگه هم جواب میده ؟
برای بقیه ی بازی ها هم جواب میدهنقل قول:
همون کد رو من واسه یه بازی دیگه زدم جواب نداد . یعنی همون ارور network رو میده .نقل قول:
توی سایتش که نوشته بود برای همه ی بازی هانقل قول:
+
بهتره از بحث تاپیک دور نشیم
همه نه فقط بازی قدیمیا رو جواب میده مثلا رو fable 3 کار نمیکنهنقل قول:
دور نشیمو خوب اومدی
مشکل نتورکینگ داری مطمئن باش شاید از فایروالت باشهنقل قول:
وای نمی ذونستم بحث آنلاین تا اینجا پیش بره چه باحال
توروخدا صب کنین منم بازیو دان کنم بیام!
گفنم واسه RE چون سریال رو قبلا دادم و حالا فقط میخواد sign in بشه مشکل نداره ولی واسه بازی دیگه که جدید اومده ارور میده که فکر کنم از قصد میده .نقل قول:
بچه ها برای آنلاین زدن این همه دردسر نداره که
این کارو که میگم انجام بدید راحت میشه آنلاین زد:
برید تو سایت tunngle.net بعدش توش عضو بشید و فایل tunngle رو دانلود کنید و رو سیستمتون نصبش کنید
بعدش یوزر و پس رو وارد کنید تا وارد محیط تانگل بشه
بعدش برید تو room بازی و وارد بازی بشید و خلاص......................
اگه برنامه ی teknogods هم دانلود کنید بد نیست چون با این برنامه هم راحت میشه آنلاین زد(یعنی هم تانگلو باید ران کنید و هم teknogodsو)
من میخوام از این روشی که تو پست بالایی دوستمون گفتن استفاده کنم و ببینم چطور میشه :31:
.
میخواستم بدونم مثلا چجوریاست تو بازی ؟! من مثلا کریس میشم و یکی اون دختره شوا :31:بعد با هم مراحلو میریم ؟! اینجوریه فقط دیگه ؟!:20:
این چه کاریه دیگه . این مال قبلا بود و کلی هم دردسر داشت واسه بعضی ها از جمله خود من . بعدشم GFW یه چیز دیگه است :5: مثلا کلی achievement داره تو هر بازی که فقط با GFW میشه باز کرد .نقل قول:
این کار مثل این میمونه که بری فیفا ارجینال بخری ولی با game ranger انلاین بازی کنی :41::31:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
کلا انلاینش اونجوریه که شما بازیتو تکنفره شروع میکنی و میتونی اجازه بدی هر کس خواست به بازیت اضافه بشه و بازیکن دیگه رو کنترل کنه یعنی دونفری . میتونی اشخاص رو دعوت هم بکنی واسه بازی .نقل قول:
میتونی هم به بازی بقیه که دارن تک نفره بازی میکنن join بشی .
فقط پینگ به شدت واسه ما ایرانی ها بالاست و نمیدونم بشه روی professional با کسی توی این پینگ وحشتناک بازی کرد یا نه .
خب مستر این GFW رو چطوری فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای آنلاین...........نقل قول:
اموزشش رو چند صفحه قبل maggy p داده .نقل قول:
بعدش این که با این مسترت حال کردم :5:
کسی خبر جدیدی از اویل6 نداره؟
قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه:46:نقل قول:
این evil 0 که اومده چطوریه؟؟؟؟؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اویل 0 برای کنسول گیم کیوب منتشر شده.
ولی میتونید با املاتور رو Pc اجراش کنید ولی سیستم خوبی می خواد
بابا ما امروز انلاین زدیم . ما با یه کلت 9 mm و یارو با rpg فرت فرت ملتو میزد. منم نگیا میکردم :))
راحتی نیست اسلحه هارو انلاک کرد؟
ای بدم میاد از اینایی که ار پی جی بی نهایت دارن . باهاشون که انلاین میزنی گند میزنن به بازی . البته بلانسبت بعضی ها :31:نقل قول:
امروز روز بسیار خوبی بود...
یکی از رفقا نسخه PS3 بازی رو خریده بود اما این نسخه (Gold edition) resident evil alternate edition رو داشت ازش گرفتم و بازیش کردم وای خدای من :40: اون قسمت هایی که جیل از پنجره پرت میشه بیرون رو میشه بازی کرد تو همون امارت اویل 1 میریم و بعد از درگیری با موجودات مختلف و کنکاش و جستجو تو اون امارت به یاد ماندنی رو چند بار قشنگ دور زدم.
مرحلرو با جیل و کریس میشه بازی کرد با جیل بازی کردم و سانس بسیار زیبایی به نمایش میزاه در اخر..
+
یه جایی که تو اویل 5 ما اون مهر رو از روی سینه جیل میکنیم و بعد ازش جدا میشیم اونجا رو هم داره که با جیل میریم در کنار جاش با جیل میریم اخر به یک هلیکوپتر میرسیم که خلبانش مرده و جاش میپره پشت هلیکوپتر و داد میزنه باید تاثیر عمل کردن دوستانمون رو بی اثر نذاریم..و با جیل میرن تو صحنه ای که کریس و شوا دارن با وسکر درگیر هستن و باقیش رو که خودتون میدونید..
اخر هم که سانس درست مثل اویل 5 تموم میشه و کریس میگه که
ایا روزی بدون ترس خواهیم داشت
کلا ار دو چاپتر نزدیک 15 دقیقه طول میکشه
:40: توضیحات کامل رو با تصاویری از مراحل بازی قرار خواهم داد
چقدر جذاب و زیبا بود بازی کردن با شخصیت جیل بعد مدتها....و شاید سالها...:40:
پسر خوب این که اویل6 نیست فکر میکنم سبکش کامل شاتر باشه. اویل6 شاید توی نمایشگاهه گیم اسکام معرفی بشه حالا کسه دیگه ای خبر تازه تری نداره؟نقل قول:
قسمت بعدی resident evil به نام operation raccoon city قراره اواخر سال مالی 2011 عرضه بشه
سلام من تو این بازی مشکل ساختن پروفایل دارم
نمیتونم سیو کنم بازی رو
از طریق سایت پروفایل ساختم ولی وقتی وارد بازی میشم و پروفایل رو وارد میکنم میگه چیزی پیدا نشد
چیکار کنم باید؟
ببینم از تو لایو میشه همدیگرو دعوت کرد به بازی؟ اگه اینطوریه یوزره من تو لایو OLDSNAKE26 هست . اددم کنید با هم بزنیم
یه چیزی رو من توی live نفهمیدم . چجوری میشه the mercenaries رو با بیشتر از 2 بازیکن بازی کرد ؟ امروز که 4 نفره بازی میکردیم مخم هنگ کرد . کسی میدونه چجوریه ؟ طرف میگفت واستا تا 2 تا یوزر دیگه هم بیان . بعد رفتیم تو بازی 4 نفره بازی کزدیم :18:
دوستان یکی بگه چطوری میتونم بجای اون نشونه مسخره اش همون خط لیزر قدیمی رو بیارم ؟
اگه با جواستیک بازی کنی میشهنقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
این سیو گیم بازینقل قول:
کد:http://hipfile.com/42gd9on1dexs/XLive.zip.html
سیو گیم بازی رو نمیخوام دوست عزیز، مشکل اینه که پروفایلی رو که میسازم بازی نمیشناسهنقل قول:
به هر حال ممنون از توجهتون
این هم همون پروفایل بازی هست میتونی به جای پروفایل خودت ازش استفاده کنی و Games for Windows® - LIVE اگر آپدیت نیست آپدیت کنیدنقل قول:
میشه . توی یه سایت قبلا دیده بودم و درست هم کار میکرد منتهی بدجور رو فریم تاثیر میذاشت و من بیخیالش شدم .نقل قول:
فقط یادمه با یک hex editor یکی از فایلها توی پوشه CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
رو یکی از مقادیرش رو عوض میکردی . خداییش دیگه یادم نمیاد . بگردی پیدا میشه ولی واسه من فریم خیلی افت میکرد . در حالی که رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم و فریمم تقریبا 40 بود . اونکارو که کردم فریم 10 شد .
سلام دوستان، ما بعد از يه عمري گرفتاري اومديم اين بازيو(كه عاشقشيم) بازي كنيم . . . كه متاسفانه بعد از نصب با اين پيغام روبرو شديم، حالا از شما اساتيد خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد كه چيكار كنم!
this appliication has failed to start because xlive.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
اینو دانلود کن و بنصبش ایشالا درست میشهنقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/D/0/F/D0F9F1BD-9BE6-49E4-8729-4AAAFCAC20F9/gfwlivesetup.exe
نقل قول:
اینو که دانلود کردم کجا باید بذارمش
ویندوز ۷ دارم
بعضی بازی ها از این نرم افزار واسه save و امکانات انلاین استفاده میکنن . فقط نصبش کن همین .نقل قول:
یافتممممممم . برای لیزر دار کردن سلاح بدون افت فریم میتونید این فایل رو دالود کنید ( ویروسی نیست هااااا ) بعد از نصب دیگه راحت تو پروفایله خودتون با داشتن لیزر روی سلاح حال کنید :))
کد:http://www.4shared.com/file/DPj5gGL_/Resident_Evil_5_Unlocker.htm
به جای پوشه ی XLive تو مسیر زیر کپی کنیدنقل قول:
H:\Users\Jack426\AppData\Local\Microsoft
خیلی بازیه توپی بود.من واقعا بعضی جاهاش احساس ترس کردم
البته ترس از قیافه زامبی ها و محیط بازی نه مثلا وقتی تیرت تموم میشد این زامبیا که اره برقی داشتن میفتادن دنبالت ضربان قلب آدم تند میشد:31:ولی هیچی ترس اویل 3 نیمیس رو نداره... وقتی صفحه سیاه و سفید میشد غوله میفتاد دنبالت داد میزد استارززز و کل دسته میلرزید.وای هنوزم بازی کنم میترسم:31:
تو که از این بازی ترسیدی،dead space2 رو بازی کنی چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اونم خیلی باحال بود من تا تیر دارم نمیترسم بابا این تیرا تموم میشه تن و بدنم میلرزه:31:نقل قول:
من خودم 2 بار این بازی رو تا انتها رفتم و کلی حالش رو بردم
خیلی توپ بود
اما با سیوش مشکل دارم
وقتی ویندوزم رو عوض می کنم نمی تونم ادامه سیوم رو برم
با اینکه همون یوزر رو تو ویندوز و حتی توی برنامه ایکس لایو می سازم و سیو هاشو کپی می کنم سر جاش
میشه راهنمایی کنید