مگه چشه به نظر من که عالی میشهنقل قول:
مگه چشه به نظر من که عالی میشهنقل قول:
جدی جدی چه بد زداااا!
خاک تو سر شوستر که هنوز پنالتی زناش رو نشناخته....
به به ایول علی جون.نقل قول:
چشت در اومد احمد ؟! :دی
راستی فکر نکنم واسه دوره بعد کالدرون بتونه رئیس بشه. پرز نمی خواد بیاد ؟ یه جایی خوندم تو این فکره !:40:
آواتارو داشته باش چارلیز !
امین حالت رو بگیرم؟!تو که میدونی اونم احمده....!اگه اون پسر خاله من باشه..پس منم میشم پسر خاله اون....حالا دیدی نتونستی حالم رو بگیری؟!؟!؟!نقل قول:
احمد برو کنار بذار 2 تا بزرگتر باهم بحث کنن. پسر خالت و من به توافق می رسیم !
نتیجه بهترین بازیکن رو کی میدن ؟
مشخص شد!فرناندو گاگو....
----------------------
چی میگه؟!(به سبک خشایار لطفا!!!)نقل قول:
مگه چشه به نظر من که عالی میشه
امین این پسر خالته؟!؟!؟: دی
دیدم جیگر....خواستم تبریک بگم که دیدم خودت اجبار کردی که تبریک بگیم!: دینقل قول:
آواتارو داشته باش چارلیز !
ولی این عکس ها رو از کجا گیر میاری؟!؟!؟!؟چین اینا!!!: دی
------------
من استعفا میدم!!اههههه!امشب چرا همش من میخوام استعفا بدم!؟!؟!؟نقل قول:
راستی فکر نکنم واسه دوره بعد کالدرون بتونه رئیس بشه. پرز نمی خواد بیاد ؟ یه جایی خوندم تو این فکره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولش کن...اصلا موافق نیستم...رای من منفی!!!
حال تو گرفته هست ! لازم نیست من کاری بکنم ! اصلا من علی دایی رو مربی تیم می کنم !نقل قول:
همه مث شما پارتی بازی نمی کنن. من مورد علاقه هستم مث تو نیستم که ! :دی
بابا یکی جواب منو بده !
شوستر اگه عقلش میرسید که رائولو بیرون نمیکرد. باید همون نیمه دوم هیگو رو تعویض میکرد.نقل قول:
این لباس جدیدی هست که قراره اسی جونم زمستون تنش کنه.نقل قول:
این لباس مث پوست دوم ورزشکار هست و بدن رو گرم نگه می داره در حالی که به پوست اجازه تنفس میده !
کلا آخره لباسه !!!
دوستان مثکه رفتن؟؟؟
راستی ممنون رائول جون.چه عجب یکی هم به فکر من هستش. خیلی وقته مصدومم. ایشالا به بازی های بعدی میرسم.نقل قول:
همراه با برگشت سوپر گوتی که واقعا این بازی دیدیم که چقدر بهش نیاز داریم.
من استغفا میدم!: دینقل قول:
حال تو گرفته هست ! لازم نیست من کاری بکنم ! اصلا من علی دایی رو مربی تیم می کنم !
همه مث شما پارتی بازی نمی کنن. من مورد علاقه هستم مث تو نیستم که ! :دی
تو همون علی دایی واست خوبه....من میرم و با اکبر میثاقیان تیم میسازم و حالتون رو میگیرم!!: دی----چه سوالی؟؟؟
------------------------
کاملا موافقم....دیوانست!ولی جدی تویه این تعویضهاش خیلی مشکل داره...نقل قول:
شوستر اگه عقلش میرسید که رائولو بیرون نمیکرد. باید همون نیمه دوم هیگو رو تعویض میکرد.
----------------------
سرکاریه یا جدی میگی؟!؟!؟!نقل قول:
این لباس جدیدی هست که قراره اسی جونم زمستون تنش کنه.
این لباس مث پوست دوم ورزشکار هست و بدن رو گرم نگه می داره در حالی که به پوست اجازه تنفس میده !
کلا آخره لباسه !!!
دمش گرم!چه اینم معروف شده هااااا!: دی
ولی جدی همون قبلیه بهتر بود....!!: دی : دی
من میرم بخوابم. بازم به همه تبریک میگم. ایشالا فردا بازم میام. فعلا با بای.
به امید برد رئال در مقابل یووه.
راستی یووه امشب تو زمین ناپولی 2-1 باخت.
منکه همیشه از گوتی دفاع کردم...نقل قول:
راستی ممنون رائول جون.چه عجب یکی هم به فکر من هستش. خیلی وقته مصدومم. ایشالا به بازی های بعدی میرسم.
همینا که دم از رفقت میزنن!!!،میگفتن گوتی و فابیو بدرد نمیخورن...اما من همیشه ازشون دفاع کردم....ولی خودمونیم!امشب فابیو رید!!: دی
برو...منم دیگه برم...این پسر خالم صداش درومد!پر رو شده!!: دی :دینقل قول:
من میرم بخوابم. بازم به همه تبریک میگم. ایشالا فردا بازم میام. فعلا با بای.
به امید برد رئال در مقابل یووه.
راستی یووه امشب تو زمین ناپولی 2-1 باخت.
ایشا.. ما هم میبریمش....
به امید برد رئال....
دوستان کاری ندارید؟؟؟؟
زنده باد رئال مادرید....
جدیه. اینو از زیر میپوشه ها ! روش لباس تیمه !نقل قول:
وقتی انقدر عالی بازی کنه بایدم معروف بشه کجاشو دیدی ! :40:
شب بخیر گوتی جون.
ممنون charlize جان لطف داری. شب همگی بخیر.
خدا بگم این مزدک میرزایی رو چیکار نکنه .... دیشب گفت بازی مساوی شده ... بعدش هم تصاویر قطع شد .... هر کاری هم کردم اینترنتم وصل نشد تا بیام تو تاپیک ...
امروز می بینم که هیگواین دیشب گل برتری رو زده و رئال رو برنده بازی کرده ...
به همه تبریگ میگم ... ( ببخشید که دیر شد ... بذارید به گردن شبکه 3 و مزدک) ....
مجید جان دیشب خیلی حال کردیم. دقیقه 96 درنته با یه دریبل زیبا پنالتی رو گرفت و هیگواین که خیلی هم بد بازی کرده بود گل رو زد.
حیف شد نبودی همه بچه ها بعدش اومدن تبریک گفتن. جات خالی بود. منم بهت تبریک میگم.
از این لینک youtube میتونی بازی رو از گل مساوی اتلتیکو تا آخر ببینی. 9 دقیقه هستش.
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=0V-AHNs9A0g
ای تف به روح شبکه سه.... بازی رو رئال برد؟؟؟؟؟؟
بابا من دیشب اعصابم خورد که بازی مساوی شده الان میبینم برده رئال:27: دمش گرم
مردشور شبکه سه رو ببرن که نه گل اول رئال رو درست و حسابی نشون دادن نه گل دومش رو:2:
خاک تو سرشون با این پخش کردن بازیشون:2:
در ضمن داور هم دیشب کلا گند زده بود دو تا گل درست رئال رو آفساید گرفت نیستلروی رو هم الکی اخراج کرد
ولی ایول که بردن:40::40::40::40:
ممنون از اخبار بعد بازی Mamad_Madrid جان.
امیدوارم فرجام خواهی باشگاه رئال جواب بده و رود فن نیستلروی بتونه بازی کنه. چون خیلی بهش احتیاج داریم.نقل قول:
این هلندی انتظار دارد با شکایتی که باشگاه به کمیته داوران خواهد داد کارت قرمز وی بخشیده شود تا بتواند هفته اینده در برابر اتلتیک بیلبائو بازی کند .
الان از سایت گل خوندم که انگار آگوئرو بدجور دلش شکسته :31: بیچاره دلش برد میخواست!
بازی مهیج و بسیار پیچیده ای بود، بسیار پر التهاب! ما نیمه ی دوم رو برای جبران و زدن گل پیش رفتیم تا تونستیم در وقت های تلف شده، گل مساوی رو بزنیم. این واقعا ظالمانه است که دقیقه ی 1 و 95 بازی ما گل بخوریم!
خوب حقتون هست! شما که میدونین نمیشه مارو برد، پس بیخود زور نزنین!:27:
این گل زود هنگام نیسروی بود که همه چیز رو خراب کرد، فقط همین! جواب تلاش ما گل سیمائو بود، اما فوتبال همیشه جا برای سروپرایز کردن ما داره، آنها زمانی گل برتری را زدند که ما دیگه از داشتن یک امتیاز مطمئن بودیم!
من معتقد نیستم که مشکل روحی بین بازیکنان ما وجود داشته، الان فقط باید روحیه بازیکنان رو افزایش بدیم، تا برای بازی با لیورپول آماده بشیم. ما در جام باشگاه های اروپا بسیار موفق بودیم، این بازی ها نیاز به حداکثر توجه ما داره.
اینم واسه اینکه نگین بی معرفت هستیم! :11:
منم حدس زدم که رئال گل زده ولی چون این مزدک**** گفت بازی با همون نتیجه 1-1 تموم شده دیگه حالم گرفته شد گرفتم خوابیدم:27:نقل قول:
مرسی مورینیو جون:40:. آره والا نه گل اول رو نشون دادن نه گل دوم رو! مرتیکه 5 دقیقه مونده تا بازی تموم شه در میاد میگه بازی تمام شد!! شاید باورتون نشه ولی وقتی تصاویر قطع شد من پریدم اومدم پای نت چون میدونستم تازه دقیقه 93 هست و داور 7 دقیقه وقت اضافه گرفته!
الان هم تو رده دوم هستیم خوب شد ویارئال هم دیشب نبرد
Villarreal 7 17
Real Madrid 7 16
Valencia 6 16
Sevilla 6 14
Barcelona 6 13
اره خیلی خوب شد ولی حیف چون دقیقه 72 tamudo یه پنالتی واسه اسپانیول خراب کرد. اگه اسپانیول میبرد که عالی میشد.نقل قول:
خوب شد ویارئال هم دیشب نبرد
اگه امشب همه تیما بازیشون رو ببرن، رئال به دلیل تفاضل گل بدتر نسبت به بارسلونا، میاد در رتبه ی پنجم!
می بینم که همه از دست شبکه 3 شاکی هستن ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفقا :
میگم عجب بازی بود ها
و عحب شبی من هنوز گاهی فکر میکنم خواب دیدم اگه نمیفهمیدم رئال برده شب رو نمیدونستم چطوری سپری کنم.
خدا رو شکر که امین خبرم کرد و گرنه سکته رو رفته بودم تا اخر......
راستی میگم این هیگواین بعد این بازی افتضاش باز اومده مصاحبه هم کرده؟؟؟؟؟؟؟
بقیه تمیهای دیگه هم جوون دارن ما هم داریم انگار نه انگار جوونه خییلی کنده و اصلا محکم و خوب بازی نمیکنه رائول که سن باباش رو داره از اون محکم تر بازی میکنه.
در ضمن خدمت دوستان عزیز تر از جانم عرض کنم لطفا با رفقای خود با اسم مستعار حرف بزنید اینطوری میشه کمی از بن شدن جلوگیری کرد و به کسی بر نمیخوره.
و اینکه خدمت شما دوستان گل عرض کنم که به احتمال زیاد رودی بازی بعدی مقابل بیلبائو نیستش اما کاش باشه اونوقته که بیلبائو میترکه .
رودی قاتل بیلبائو هستش یادم نرفته اون سوپر گلش رو در مقابل بیلبائو در خانه حریف پارسال.
و گوتی کبیر هم برگرده دیگه میشه امیدوار بود که یه بازی فوق قشنگ رو میبینیم.
اها روبن هم بر میگرده چه میشه تیم.
رائول جون هر چقدر هم ما خوب باشیم ولی به سلطان که نمیرسیم.نقل قول:
و گوتی کبیر هم برگرده دیگه میشه امیدوار بود که یه بازی فوق قشنگ رو میبینیم.
خدا کنه فرجام خواهی جواب بده. من فکر کنم بتونن نظر مسئولانو عوض کنن.نقل قول:
به احتمال زیاد رودی بازی بعدی مقابل بیلبائو نیستش اما کاش باشه اونوقته که بیلبائو میترکه .
آره. بازیکنای بزرگش مثل رائول نرفتن مصاحبه کنن این واسه ما رفته مصاحبه کرده.نقل قول:
راستی میگم این هیگواین بعد این بازی افتضاش باز اومده مصاحبه هم کرده؟؟؟؟؟؟؟
بابا عجب گندی زد این کانال 3
من تا آخر دیدم بعد که دیقه 90 گل مساوی رو خوردیم کلی اعصابم به هم ریخت
بعد که گفت بازی تموم شده و... منم تلویزیون رو خاموش کردم با اعصاب داغون رفتم خوابیدم بعد صبح اخبار ورزشی دیدم 2-1 بردیم !!
این سوتیه شبکه 3 خیلی بعید بود
خلاصه تبریک میگم فعلا صدر جدولیم...
ببخشید دومیم الان ! اشتباه گفتم! :دی
تو نمیبینی بچه ها سرحالن و هی باید زد حال بزنی؟!؟!؟!برا همینه که میگیم نامردی!!: دی : دینقل قول:
اینم واسه اینکه نگین بی معرفت هستیم!
اگه امشب همه تیما بازیشون رو ببرن، رئال به دلیل تفاضل گل بدتر نسبت به بارسلونا، میاد در رتبه ی پنجم!
----------------------
ممد برا اخبار ممنون...عکسا هم ممنون...کارت عالیه....
راستی تو با رائول مشکل پیدا کردی؟!؟!؟توئ هر ترکیبی که گذاشتی رائول نبوده!!
رئال بردش...
من فکر می کردم این امین داره شوخی می کنه دیشب...
ایول امین ...
بابا این کانال 3 چی کرده...
امشب اخبار و نگاه کنم ببینم چی شد...
تبریک می گم...
ایول ...
ای بابا باز کالدورن که داره سوتی میده اخه وقتی سلطان دروازه بانهای جهان رو ما داریم برای چه بریم سراغ یه دروازه بان که خوبه اما سنش بالاست.
در ضمن کاسیاس هنوز هم جوون هستش و خییلی جا داره.
همینطور خدمت ممد جان عزیز عرض کنم ایووووووووول عجب طرح جالبیه من که به شدت استقبال میکنم و اولین کسی میخوام باشم که اولین عکس برا امضات رو میگیرم .
راستی داریم نامردی میکنید در باره رائول جان ما رائول دیشب بهتر بود یا هیگواین کلا رائول بهتره یا هیگواین زمانی که رائول به سن هیگواین بود نابود میکرد تیم حریف رو همین حالاشم اگه نبود مقابل اسپانیول باخیده بودیم درسته منم موافقم که باید یه مقدار بهش استراحت بدن و همین خاطر هم باید بازیکن سرعتی در حمله بگیریم خییییلی نیاز داریم دقیقا بازی دیشب هم حرف منو تایید میکنه همه عقب بودن اما چون بازیکن سرعتی نداشتیم نمیتونستیم توپ رو رد کنیم از چند دفاع.
منم همینو میگم
این کالدرون اصلا برای بازیکن ها اهمیت قایل نیست اون از روبینیو اینم از این...
اصلا مگه در این زمینه نباید نظر شوستر رو بپرسه ؟
شاید شوستر دوست نداشته باشه
میگم خدا کنه این فابرگاس بیادش رئال خییلی خوب میشه.
اما یه چیزی بگم دوستان اگه این خوزه ماریا گوتیرز ما قدر خودشو میدونست و همیشه خودش رو اماده نگه میداشت و کمتر دچار افت میشد باور کنید الان این ژاوی و نمیدنم فابرگاس انگشت کوچیکش هم نمیشدن.
مثلا وقتی ماریا خوب بازی کنه میشه ماریا گوتیرز سال 2007 بازی مقابل سویا که خدایشش چکار کرد من که فکم افتاده بود یعنی اصلا باورم نمیشد.
کل تیم سویا یه طرف گوتی یه طرف اون پاسهای طلایی که داد و اون دو پاس گل تماشایی اون اون حرکات فوق دیدنیش تو اون بازی یه بازیساز به تمام معنا .
خدای اون موقع من فقط میگفتم این گوتی اگه اینقدر خوبه چرا قبلا خوب بازی نمیکرد .
کلا گوتی افت و خیز زیاد داره اما اگه تو یه بازی بخواد خوب بازی کنه واقعا این ژآوی و فابرگاس و لمپارد انگشت کوچیکش نمیشن میگین نه پس برین تو یوتیوب و بازی رئال و سویا سال 2007 رو سرچ کنید.
راستی بچها به یه نکته توجه کردین!!!!!!!!!!!
تو این سی بازیکن که اعلام شده برا توپ طلا خییلی جالب اینه که بیشترین میزان بازیکن متعلق به رئال هستش با 5 بازیکن .
اما به نظر من تو این لیست جا برای حضور اشنایدر بازیساز خییلی خوب ما و گوتی که پارسال بهترین پاسور لالیگا نیز شناخته شد خالیه.
بعد از اون منچستر هستش با 4 تا اما میبینیم که تیم ما یه تیم بسیار خوب هستش که 5 بازیکن اون نامزد توپ طلا شده اند و کاسیاس بیشترین شانس را داراست اما اما باید با قوی ترین بازیکن این لیست یعنی کریس رونالدو ستاره پرتغالی بجنگد که به نظر من برد با کریس رونالدو هستش.
یه بررسی میکنیم:
کاسیاس:
بهترین دروازه بان لالیگا
قهرمان لالیگا همراه رئال مادرید
قهرمان یورو2008 همراه اسپانیا
قهرمان سوپر کاپ اسپانیا با رئال مادرید
کریستیانو رونالدو:
بهترین بازیکن لیگ برتر
بهترین بازیکن لیگ قهرمانان
برترین گلزن لیگ قهرمانان
برترین گلزن لیگ برتر
قهرمان لیگ قهرمانان باشگاهای اروپا با منچستر یونایتد
قهرمان لیگ برتر انگلیس با منچستر یونایند
قهرمان سوپر کاپ انگلیس با منچستر یونایتد
با این بررسی مختصر میشود گفت شانس کاسیاس چندان هم پایین نیست اما گذشتن از همچین بازیکن بزرگی واقعا دشوار هستش.
احمد جان....کاسیاس خیلی عالیه و منم همیشه گفتم که وقتی یه دروازبان خوب کار میکنه چون دیگه تکرار نمیتونه بکنه باید بهش جایزه رو بدن...
اما اگه منطقی بخوام نگاه کنم باید بگم که احتمال زیاد کریس...البته مسی هم شانس زیادی داره....
سسک هم بدردمون نمیخوره فعلا!این همه هافبک داریم ما....
رئال چند سال که دنبال جی جی....اما این حرفهای کالدرون یه نوع جنگ روانیه....
در مورد رکورد شوستر هم بگم که همیشه گفتم مربی خوبیه اما دو تا ضعف بزرگ داره....اول اینکه کم تجربست....دوم اینکه یه دندست...مثه قلعه نوعی خودمون....اگه این دوتا رو رفع کنه حتما مربی بزرگی میشه....
------------
حالم گرفته شد!اسپانیا باخت....حیف بود....
نگران نباشید دوستان این بچهای مستایا چندان طول نمیکشه عرض اندامشون و مطمئنم وسط راه کم میارن.
خوش بختانه ویارئال و والنسیا این از نکات بسیار جالبشونه .
این هم یه سری عکس که بعضیهاش برا امضا مناسبه اما بعضی دیگرش برا سیو کردن تو هاردتون هست که ازشون میشه لذت برد.
یه طرح:
هر کسی عکسهای خودش رو بذاره عکسهای جالب برای سیو کردن.
مثلا من از رائول رو میذارم و استار جان از گوتی بذاره من الان شروع میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اینا رو داشته باشید تا بعدا بیشتر بذارم
با طرح احمدم موافقم...
این یه دونه رو فعلا داشته باشید تا ببینم چی میتونم براتون کنم...
من که با این عکسه خیلی حال میکنم....
سلام
ای بابا مگه این گوتی چشه که دو ماهه نمیتونه بازی کنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
دیارا رو میدونم اما گوتی دیگه باید خوب شده باشه که.