خیلی ممنون .در ضمن از دوستان معذرت می خوام ناجور حالمو گرفته بود به خاطر همین حواسم نبود و به صفحات قبلی تاپیک خودش سر نزدم.نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون .در ضمن از دوستان معذرت می خوام ناجور حالمو گرفته بود به خاطر همین حواسم نبود و به صفحات قبلی تاپیک خودش سر نزدم.نقل قول:
Assasin's Creed با پچ درست میشه ورژن انگلیسش ؟نقل قول:
قط ورژن روسي بازي سالم يا بايد پچ بازي را دانلود كني
اگه میشه که لینک بدید لطفا ...
نه عزيزم من كه گفتم وقتي پچ را نصب كردي بازي همه چيزش(زبان ونوشتار ها) روسي ميشهنقل قول:
salam agha vaghti mikham varede bazi COD4 besham in ro mige bayad chikar konam ?
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 1.4
Vertex shader version is 1.1
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
???
سلام من وقتی می خوام بازی call of duty 1 را اجرا کنم یه ارور میده که متنش رو این زیر نوشتم :
could not load openGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site
سلام دوست عزیز. لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن.نقل قول:
احتمالا کارت گرافیک شما با حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی تطابق ندارد.
راه حل شما اینه که کارت گرافیکتون رو ارتقاع بدید.
بد نیست اگر مدل و مارک کارت گرافیکتون رو هم بنویسید.
این پیغام معنیش اینه که شما باید آخرین نسخه درایور کارت گرافیک رو از سایت سازنده محصول دانلود و نصب کنی تا بازی اجرا بشه.نقل قول:
دوست عزیز! این پیغام به این معنی هست که:نقل قول:
یا کارت گرافیک شما برای اجرای بازی مناسب نیست که باید ارتقا بدید.
یا درایور کارت گرافیک به روز نیست که باید آخرین درایور رو نصب کنید.
پست همزمان با A-H Entertainment
سلام وقتی میخوام توی بازی gears of war تو قسمت load last check point وارد شم مینویسه not sing in باید چکار کنم؟:42::42::42::42::40::19:
دوست عزیز شما باید یه پروفایل ایجاد کنینقل قول:
سلام وقتی میخوام توی بازی gears of war تو قسمت load last check point وارد شم مینویسه not sing in باید چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازیه The Club رو نصب کردم وقتی وارد بازی میشم تا میخاد دموی اول بازی بیاد ارور دونت سند میده و از بازی میاد بیرون ویندوزه من xp هست به نظر شما مشکل از چیه؟
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز شما که معمولا با دوباره نصب کردن ویندوز درست میشه.نقل قول:
شاید هم کامپیوتر شما ویروسی هست ؟ بهتر بود یک عکس از پیغامی که می دهد می گذاشتی.
دوستان من بازي devil may cry3 رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation softwareلطفا راهنمايي كنيد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اشکال از 2 مورد میتونه باشه:نقل قول:
یا ورژن برنامه DAEMON Tools قدیمی هست که فوری لو میره و باید آخرین ورژنش رو از سایت مربوطه بگیرین:
و یا اینکه غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.کد:http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php
ممنون دوست عزيز،من از ورژن 4.0 استفاده ميكنم كه با خود بازي ريخته شد..نقل قول:
اين تنها شبيه سازيه كه خودم ريختم..اما اگر برنامه مشابهي وجود داشته باشه چطور بايد تشخيص داد و اونها رو غير فعال كرد ؟!نقل قول:
و یا اینکه غیر از DAEMON Tools برنامه شبیه سازی درایو دیگه ای وجود داره که باید برداشته بشه.
قبل از رستارت براي دانلود daemon ،سيستم اخطاري داد كه در مورد debuger kernel ؟ يا همچين چيزي بود! كامل يادم نيست..ممكنه مشكل از اون باشه؟
مثلا اگه شما از برنامه CloneCD یا alcohol 120 استفاده میکنید باید برنامه از taskbar tray غیر فعال بشه.نقل قول:
سلام ....
من تو نصب call of dutty 4 به مشکل برخوردم . ( رم 1 و کارت 512 اصل هم دارم )
این هم از ارور های دی وی دی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ارور زیر مال آیکون روی دسکتاپ هست و بالایی مال کرک بازی
بخشيد اين taskbar tray كجاست؟!:31:نقل قول:
در ضمن ورژن 4.0 براي بازي قديمي نيست؟
فکر کنم ویندوزت فایل mss32.dll رو کم داره
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
منظورتو نفهمیدم یعنی میزنی روی نیو گیم هیچی نمیاد ؟؟؟؟
دریافت کرک Call Of Duty 4 Modern Warfare از این آدرس:نقل قول:
دریافت فایل mss32.dll از این آدرس:کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=CallOfDuty4ModernWarfarev1.0NoDVDFixedexeEng.rar
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید. و طبق readme فایل mss32.dll رو در آدرس windows\system کپی کنید.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?mss32
taskbar tray به گوشه سمت راست پایین Desktop گفته میشه.نقل قول:
بله قدیمی هست.
دریافت DAEMON Tools Lite v4.12.2 از این آدرس:
کد:http://www.disc-tools.com/download/daemon
سلام و
آره هیچی نمیاد این بازی
half-life 2 episode two
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG]
سلام دوستان من الان دارم فيفا 07 رو نصب ميكنم در هنگام نصب ميگه شما دايريكست قديميه دايريكس جديد ريختم توفيري نكرد اگر كمك كنيد ممنون ميشم.d:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/IMG]من چی کار کنم.
هرکی راهی داره لطفا رو کنه
متشکرم که سوالم رو خوندید.(ONLY PESS)
دوست عزيز عكس رو اشتباهي زدي اصلا عكس نمياد.نقل قول:
یک عکس از پیغامش بذار.نقل قول:
نقل قول:اینکه مسیر عکس در کامپیوتر شماست.نقل قول:
سلام و
آره هیچی نمیاد این بازی
half-life 2 episode two
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG]
برای آپلود عکس باید آنها رو در سایتی مثل سایت زیر آپلود کنید و بعد آدرسی رو که بهتون داد در اینجا بذارین.
کد:http://tinypic.com
دوست عزیز! شما که نباید آدرس عکس رو از کامپیوتر بذارید. بلکه باید از قبل در سایتی آپلود کنید:
وارد این سایت بشین:
بر روی Upload Images From PC کلیک کنید. بعد بر روی Browse کلیک کنید.کد:http://bagthatpic.com/
عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید ... و در نهایت بر روی Upload کلیک کنید.
(اندازه عکس حتی الامکان بزرگتر از 640x480 و حجم عکس بیشتر از 100KB نباشه.)
حالا یا بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و آدرس عکس رو وارد کنید.
و یا بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و آدرس رو مابین ][ قرار بدید.
نقل قول:
دوستان من بازي devil may cry3 رو با daemon tools نصب كردم ,اما بعد از mount وقتي رو آيكون بازي كليك ميكنم ارور ميده:
emulator detected
please deacteve virtual drive and emulation softwareلطفا راهنمايي كنيد..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز برنامه ديگه اي در قسمت taskbar tray وجود نداره!نقل قول:
آخرين ورژن رو دانلود كردم:daemon tools lite 4.12.2نقل قول:
یا ورژن برنامه DAEMON Tools قدیمی هست که فوری لو میره و باید آخرین ورژنش رو از سایت مربوطه بگیرین:
اما باز هم بعد از mount كردن و كليك روي آيكون بازي ارور جديدي ميده:
please remove the disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive G
؟؟؟
باعرض سلام ميخواستم در مورد بازي fifa manager 08 در مورد نصب بازي ودر مورد بازي كردن اين بازي از شما در خواست كمك كنم لطفا" من را راهنمايي كنيد اگر مي شود با عكس . با تشكر از شما
اینجوری که نمیشه عزیزمنقل قول:
باعرض سلام ميخواستم در مورد بازي fifa manager 08 در مورد نصب بازي ودر مورد بازي كردن اين بازي از شما در خواست كمك كنم لطفا" من را راهنمايي كنيد اگر مي شود با عكس . با تشكر از شما
شما نصب کن هر جا گیر کردی بگو کمکت کنیم
در مورد بازی کردن هم باید بری توی تایپیک خود بازی
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
اینم لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
از همه ی دوستانی که وقت مزارن و این مشکل من رو می خونن تشکر می کنم.
نقل قول:
اینم از عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.bagthatpic.com/image1.php?d=83&file=Df110842.bmp
با عرض پوزش دوستان تو پيغامه گفته بود دايريكس 9 يا بالاتر كه من 10 ريختم كارنكرد ولي همون شب 9 گير آوردم ريختم خدا را شكر نصب شد ممنون از توجهتون.
حالا يه مشكل جديد بعد از نصب بازي با توجه به اينكه من روي همين سيستم يه 6 ماهي همين فيفا 07 رو بازي كردم الان بعد 5 دقيقه كه ميره تو بازي كند ميشه يا اينكه وقتي esc ميزنم براي تغيير سيستم كلهم هنگ ميكنه از بازي مياد بيرون.
راستی مشکل من از ویندوز نیست
سیستم من هم سیستمی که این جور بازی ها رو جواب میده . .. من که فکر می کنم مشکل از باز یه که روی 2 cd dvd شاید یه فایل ها یی رو کم داره ... اما اینم بگم وقتی می خواد نصب بشه هیچ EROR نمی ده ...
من ازیه جا دیگه هم که میرفتم Erpr می داد و می گفت که حد اقل برنامه مورد نیاز Direct X 8 ومن هم صد البته Direct X 9 , رونصب کردم ... دیگه نمیدونم چی کار کنم .
شما یک راهی بگید تا برم , بلکه درست شد .
بابا شما که آخرشید دیگه ...
باتشکرات قبلی از اینکه این پست رو میخونید .
اینکه میگم از ویندوز نیست دلیل داره اونم اینه که تازه عوضش کردم
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز! این بازی توسط شرکتهای زیادی تو ایران منتشر شده که بعض از اونا ایراد دار در اومده.نقل قول:
فکر میکنم کرک این بازی ایراد داره یا ایراد از فایلهای DVD هست.
لطفا از این به بعد پشت سر هم پست ایجاد نکنید و اگه مطلبی جا مونده بود از ویرایش استفاده کنید.
موفق باشید...
با عرض سلام دوباره :اقا من موقعه اي كه بازي fifa manager 08 را نصب مي كنم ودر اخر كرك ان را هم در محل بازي نصب ميكنم ولي ميخواهم بازي كنم يك صفحه اي ابي باز ميشود كه در ان گزينه ي retry در كاد ر ابي هست لطفا" من را راهنمايي كنيد كه چه كار كنم تا اين بازي صحيح نصب شود و مي خواهم در مورد بازي كردن تمام اين بازي را بدانم لطفا" كمكم كنيد و در ضمن اين بازي را هم از فروشگاه خودتان خريداري كرده ام.
سلام
من بازی Obscure2 نصب کردم . جایی که با دو نفر بعدی بازی میکنیم( همون اول بازی) بعد از اتاق بیلیارد وقتی که غول رو میکشم و کلید رو بر میدارم ، میخوام برم در رو باز کنم از بازی میپره بیرون و send error میده !!! تنظیمات خاصی داره ؟؟