راستی روح الله جان تو جاسپرت رو چند خریدی ؟؟؟تو هم ارکید گرفتی درسته ؟؟؟پاورش چند واته ؟؟واصولا" باید اگه جاسپر باشه چند وات باشه ؟نقل قول:
راستی روح الله جان تو جاسپرت رو چند خریدی ؟؟؟تو هم ارکید گرفتی درسته ؟؟؟پاورش چند واته ؟؟واصولا" باید اگه جاسپر باشه چند وات باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
من 250 تومن گرفتم... پاورش هم 175 وات هست ولي برد دستگاه جاسپر هست!!!!
اين هم نحوه تشخيص برد جاسپر :::
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294514[/php]
ممنون از جوابت روح الله جان راستی تو از کجا کنسولت رو گرفتی ؟؟؟؟خودت تهرانی ؟؟؟
نقل قول:
كنسول رو از پاساژ لباف (توپ خونه) گرفتم.....
من تهران (شهريار) هستم....
:11:
دوستان من وقتی میخوام به live وصل بشم میگه اول باید update کنی !!
تا اونجایی که خودم اطلاع دارم آخرین update رو دستگامه (همونی که بازی رو هاردش میریزن)
ترسیدم بن شده باشم که اینطوری میشه .
به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
نه بابا چيز خاصي نيستش !!! نترس ...نقل قول:
البته هنوز معلوم نشده اين update برا چي هستش !!!
اين update اونجوري كه من فهميدم براي بر طرف كردن لگ در بعضي بازي ها هستش !!! بعضي بازي ها !!!
البته چيزي كه مشخصه به احتمال زياد فرقي نخواهد كرد !!! خود كاربران فروم هم گفتن بدتر شده كه بابا !!! :ي
ديگه بايد تحمل كنيم !!!
من 2ماه پیش Xbox360 elite رو گرفتم 430 تومن
الان تو تاپیک های بالا قیمتها خیلی پایین بود .یعنی من گرون گرفتم ؟
کسی قیمت یکی دو ماه پیش رو نداره ؟
به نظر من كه خوب خريدي !!! به نظر خودت گرون خريدي ؟؟؟نقل قول:
نمیدونم !!نقل قول:
آخه در تاپیکهای بالا آقای روح الله دستگاشو گرفته 250 ولی من وقتی خواستم elite بگیرم arcade رو 320 تومن قیمت داشتم !
راستی به نظر میاد شما زیاد xbox live بازی میکنی .
چطوریه ؟ حال میده یا نه ؟
و سرعت اینترنتتون چنده ؟
بله خيلي حال ميده !!! البته فقط با بچه هاي خودمون حال ميده !!!نقل قول:
من 512 بيدم !!! معمولا همه يا Gears Of War بازي ميكنن يا FIFA09,Call Of Duty,GTA IV,
پس دوست خوبم منظورت اینه که xboxlive بی xboxlive دیگه !!!؟؟؟نقل قول:
چون من خیلی دوست دارم pes2009 رو آنلاین بازی کنم.دیونشم
اونكه قبلا هم گفتم لايوش كلا مشكل داره و پر از لگ هستش !!!نقل قول:
چرا ؟؟؟ adsl نداري ؟؟؟
ديگه تمام بازي ها كه لگ ندارن !!! خيلي كم !!!! بازي هاي پر لگ Gears of war & pes2009 هستن !!!
البته gears of war اگه با بچه هاي داخل ايران بازي كني مشكلي نخواهي داشت !!! تمام بازي ها به همين صورت هستش !!!
خير دوست عزيز اگه بازي تو درايو نباشه وباهاش لايو بازي نكني بن نميشي.نقل قول:
سوال دوم هم اگه بازي نكني بن نميشي اين 1.6 هم براي اجرا شدن بازيهاي جديد و بن نشدن از لايو هست چون
خود مايكروسافت اين آپديت رو بيرون نميده كار كسايي هست كه كنسول رو هك ميكنن.
سلام به همه دوستان
من یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید(در ضمن ممکنه سوالات من خیلی اماتوری باشه ولی تازه کنسول خردم مثل شما وارد نیستم خودتون ببخشید دیگه)
1-وقتی تو بازی هستم برای اینکه از بازی خارج شم و به داشبورد بیام باید حتما dvd رو در بیارم ؟
2- چه جوری بفهمم که ixtreme چنده ؟ و فرقwave 2 و 3 چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم؟
بازم ممنون
نه ندارم .ولی عزیز من مشکلم اینه که کلا به live نمیتونم وارد بشم و واسه اینکه وارد بشم هی پیغام میده که باید دستگاه رو آپدیت کنی که مال من هم آخرین آپدیت هست.نقل قول:
من خودم تو اين مدت 2 3 با وقتي وصل شدم update شده !!!نقل قول:
مشكل خاصي نيستش !!!
سلام به همه دوستان و بروبچ گل ...دوستان میخواستم یکی برام توضیح بده که آیا تنها فرق ارکید با پرمیوم و الیت نداشتن هارد هستش؟؟این هارد فقط برای ذخیره بازی به درد میخوره ؟؟ولی من که از دوستان شنیدم ذخیره هم کنی باز سی دی بازی رو میخواد برای خوندن پس با این حساب چه تاثیری داره ...در ضمن بازیها رو تو خودت 360ذخیره میکنن مموری کارت جدا نداره ؟؟قبللا" از راهنمایهاتون ممنون
سلامنقل قول:
فرقشون فقط در لوازم جانبی و هارد هست و از نظر سخت افزاری با هم برابرند.البته باید به مادر بوردش هم توجه کرد که در حال حاضر بهترین مادر بورد های آن falcon و jasper هستند
وقتی بازیه یGTA IV رو بازی کردی متوجه میشی که چقدر یک هارد میتونه مفید باشه چون زمانی که بازی هارو تو هار ذخیره کنی هم load سریع تر میشه و هم سرعت در بازی با فریم بالاتری (در بعضی بازی ها)انجام میشه.
ریختن بازی روی هارد واسه اینه که از DVD Rom دستگاه کمتر کار کشیده بشه و optic اون سالم بمونه
بهترین مدل XBOX360 همون پریمیوم هست البته من خودم elite دارم وخیلی هم راضی هستم
ممنون سام عزیز ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
سلامنقل قول:
سلام به همه دوستان
من یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید(در ضمن ممکنه سوالات من خیلی اماتوری باشه ولی تازه کنسول خردم مثل شما وارد نیستم خودتون ببخشید دیگه)
1-وقتی تو بازی هستم برای اینکه از بازی خارج شم و به داشبورد بیام باید حتما dvd رو در بیارم ؟
2- چه جوری بفهمم که ixtreme چنده ؟ و فرقwave 2 و 3 چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید ممنون میشم؟
بازم ممنون
1)خیر ، هم میتونید DVD رو خارج کنید و هم میتونید دکمه ی X بزرگ در وسط Controller را بزنید و بعد هم با زدن Y به Dashboard منتقل میشید
2) موقعی که میخواید نصب کنید باید توجه داشته باشید که چه نسخه ای هست
در کل فرق نسخه های فریم ویر و برنامه های ضد رهگیری در Xbox Live در این است که با هر سری بن کردن ماکروسافت تجربیات بیشتری بدست می آورند و در نسخه بعدی نواقص و نقاط ضعف قبلی را برطرف میسازند
ویه سوال دیگه هم باید به اینا اضافه کنم ..آیا ارزش داره قید برد جاسپر رو بزنیم برای هارد و پرمیوم فالکون بگیریم ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز شما يه آركيد با برد جاسپر 250 + 80 تومن هارد 120 گيگ بخري خيلي بهتره !!!
ولی یه سوالم بی جواب موند برای ذخیره مراحل بازیها تو مدل ارکید باید چکار کرد چون هارد نداره ....رو همون 256 حافظه اش باید ذخیره کرد یا مموری جدا داره ؟؟؟اصلا360 مموری کارت جدا داره ؟؟؟
آقا محض رضای خدا یکی به این سوالمون جواب بده ...
آره عزیز تو arcade که هارد نداره یه مموری 256 توش هست که میتونی راحت بازی هاتو توش save کنینقل قول:
اگه جاسپر بگیری بهتره ولی falcon هم بد در نیومده !نقل قول:
آخه جاسپر تازه اومده واسه همین همه میگن جاسپر بگیر چون هم سی پی یو 65 نانومتری داره و هم جی پی یو 65 نانو متری واین باعث میشه که گرمای کمتری تولید بشه و در کل واسه دستگات بهتره ولی falcon فقط سی پی یو 65 نانومتری داره
به نظره من روح الله جان حرف قشنگی زد همون ارکید با برد جاسپر بگیر و یه هارد 120 هم جدا بگیر
ممنون از لطف دوستان حالا این هارد 120قیمتش چنده ؟؟؟کسی از دوستان میدونه ؟راستی فقط 120هست 60گیگ نداره ؟؟
120 حدود 170 هستنقل قول:
ممنون از لطف دوستان حالا این هارد 120قیمتش چنده ؟؟؟کسی از دوستان میدونه ؟راستی فقط 120هست 60گیگ نداره ؟؟
60 هم با توجه به انصاف خارقالعاده ی فروشندگان فکر کنم حدود 100 تومان باشه
120 gb حدود 170 تومان هست و با توجه به انصاف خارقالعاده ی فروشنده ها حدس میزنم 60 هم 100 تومان باشه !!نقل قول:
میتونند از هارد لبتاپ استفاده کنن قیمتش هم حدود 90 تومنه!
با این قیمتا که باید قید هارد رو زد همون فالکون به صرفه تره مثل اینکه ...راستی دوستان برای بازی کدوم مارک رو پیشنهاد میکنین؟فرق زیادی با هم دارن تو کیفیت؟؟پلی باکس چطوره؟؟؟
playbox آشغال ترين نوع ديسك هستش !!!نقل قول:
T-Gate & Verbatim !!! با يكي ديگه كه يادم نيست !!!
نقل قول:قیمت هارد در جاهای مختلف متفاوتهنقل قول:
یک جا مثل اینه
یک جا هم مثل جایی که rohallah گفت 120 رو میده 80
من میشناسم جایی که 20 رو میده 95
و در عین حال جای که 20 رو میده 45
برای این کار باید تبدیلات رو انجام بده که کار دردسر داری هستنقل قول:
فکر کنم aone بود :31:نقل قول:
البته برای درایورهای Samsung سال 2006 از فوریه به بعد واقعا" مناسب هستنقل قول:
playbox آشغال ترين نوع ديسك هستش !!!
نقل قول:
نقل قول:
playbox و aone که واقعا اشغالن ولی با این داشبورد جدید تقریبا میشه از هر نوع دیسکی استفاده کرد چون عملا به غیر از اون 7 8 دقیقه نصب دیگه دیسک خیلی بدرد نمیخوره
aone بعد از verbatim به عقیده خیلی ها بهترین Dvd خام برای 360 هستنقل قول:
حتی بهتر از خود t-gate
من فقط gta 4 رو روی verbatim دارم
و باقیه بازی هام حدودا 30 تاش رو aone هست که هیچ مشکلی نداشتم تا حالا باهاش
playbox هم اصلا ندارم
اون قضیه خوب شاید برای شما که همه بازیهات رو تو هارد نصب میکنی اینطوری باشه
اونهایی که arcade دارن یا ترجیح میدن از روی همون disk بازی رو بازی کنن براشون مهمه
من خودم ترجیح میدم از رو disk بازی کنم
چون سر و صدایی که از خوندن مکرر دیسک توسط لنز پیش میاد
برای من یکی قابل تحمل تره تا اون صدای یکنواخت و ممتدد سوت ماننده فن کنسول زمانی که از هارد میخونه
به خصوص در شب که به هم میریزه من رو اساسی :31:
آره اون صدای سوت.تا عمق اعصاب آدم میره و نابود میکنه آدمو ولی وقتی وارد حس و هوای بازی میشم حواسم به اون نیست دیگه.در کل تحمل صدای خوندن دیسک توی درایو خیلی قابل تحمل تره:31:نقل قول:
شما لطف دارید پدرام جان.نقل قول:
راستش بخوای الان حدود یک ماهی هست که از اولین تغییرات روی بازی H.A.W.X می گذره و حتی خیلی ها با همون نسخه Live هم بازی کردند ولی هنوز ban نشدند چون wave Ban هنوز زمانش نرسیده. علت اصلی مخالفت من در استفاده از این بازیهای پچ شده تغییر اساسی در ساختار کلی بازی است چون شما یکی از پارتیشن های اصلیو با پارتیشن یک بازی دیگه که wave 2 هست عوض می کنید و همین کار باعث میشه که Firmware گول بخوره و فکر کنه بازی wave 2 هست و می زاره بازی اجرا بشه. در صورتی که این کار باعث میشه که راحت شما توسط مایکروسافت کشف بشید. چون همیشه یک بازی اطلاعاتشو به سرورهای مایکروسافت میفرسته و اگر ببینند که بازی شما ساختارش با بازی اصلی فرق میشه خطر بن شدنتون میره بالا. اینم بگم که کسانی بودند که از این بازی های پچ شده تو Live! هم استفاده کردند ولی هنوز هم بن نشدند.
ریسکش با خودتون فعلا که مایکروسافت بی خیال بن هست.
2. من فکر کنم بعد از اینکه FW را اپدیت کردید دیگه از بازی قبلی استفاده نکنید و از یک بازی پچ نشده استفاده کنید.
سلام خسته نباشید لطفا بگید اگه من به live وصل بشم و بازیهم نکنم فقط برای آپدیت باز هم باید اشتراک داشته باشم یهنی اشتراک 1 ماهه بخرم چون از اون موقع که خریدم وصل نشدم گفتم سوال کنم ببینم کسی با اینکه اعتبارش تموم شده یا بن شده باز میتونه آپدیت کنه
با سلام
xbox360 رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور کیفیت خوبی نداره همه چیز مایل به رنگ نارنجی است
لطفا راهنمایی کنید