سلام
مودم 3372 خریدم تو دفتر پیشخوان شماره سیمکارت هدیه و شماره imei مودم ثبت کرد ولی اینترنت هدیه 10 گیگ فعال نشده . باید حتما به 700 زنگ بزنم یا خودش اتومات فعال میشه؟
Printable View
سلام
مودم 3372 خریدم تو دفتر پیشخوان شماره سیمکارت هدیه و شماره imei مودم ثبت کرد ولی اینترنت هدیه 10 گیگ فعال نشده . باید حتما به 700 زنگ بزنم یا خودش اتومات فعال میشه؟
حدود ده روز طول میکشد
از قسمت ecare فعال شدن را چک کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ممنوننقل قول:
تو سایت ecare.irancell.ir از منوی حساب بعد گزینه اطلاعات حساب که رفتم هیچ چیزی به اسم هدیه یا حجم 10 گیگ اینترنت ننوشته. فقط نوشته مانده حساب 90870 و وضعیت حساب ready to active و نام طرح تعرفه پایه ثانیه ای .
اگه هدیه 10 گیگ فعال شده باشه تو منوی اطلاعات حساب چی مینویسه؟
معادل اعتبار 10 گیگ رو به ریال میزنه؟
یه چیزی می نویسه شبیه 2 میلیون که ریال هست
2097152
دوستان کسی می دونه چطور میشه فرکانس رو برای مودم ۸۳۷۲ به صورت دستی تغییر بدم!؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام
مودم این دارم : e3372
بنظرم ایرانسل دزدی حجم دانلود دارد و شاید جاسوسی هم داشته باشد! میزان آپلود این مودم حدود 5 برابر آپلودی است که دارم ... به هرحال عجیبه !!!
نظر شما چیه ؟ جاسوسیه ؟
برای منم اپلود بالاش تقریبا موقع دانلود حدود 120 کیلو مداوم در حال اپلود هستنقل قول:
sent from Huawei mate 8
فک کنم با تغییر Webui بشه ولی شما انجام نده چون به احتمال 99 درصد مودمت به فنا میره ( واسه من مودمی که فقط 5 دقیقه استفاده کردم به فنا رفت و دیگه frimware روش نصب نمیشه)نقل قول:
منم ورژن Webui رو دانگرد کردم الان frimware مدل خودش رو قبول نمیکنه و میگه مال این نیست.دلیلش اینه پس؟نقل قول:
راه حلی داره به نظرتون؟
سلام
دوستان من نیاز به مودمی دارم که از +4G یا همون LTE Advance پشتیبانی کنه
دوتا مودم هست از شرکت tp-link که روی یکیش نوشته lte advance و یکی lte
دوتاشون Cat4 هستن
حالا سوال اینجاست که اون مودمی که روش نوشته lte advance واقعا منظورش همین +4G بوده ؟ و اون یکی که چیزی از این مورد ننوشته چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]