شما جو این چند روزه هم ببینید که بیشترین سود رو از انداختن شایعه و تردید بین ملت کی کیبره... باز به نظر من اگر قراره اتفاقی هم در تعرفه ها بی افته باید منتظر اعلام رسمی بود.
Printable View
شما جو این چند روزه هم ببینید که بیشترین سود رو از انداختن شایعه و تردید بین ملت کی کیبره... باز به نظر من اگر قراره اتفاقی هم در تعرفه ها بی افته باید منتظر اعلام رسمی بود.
دوستی دارم تو مخابرات کار میکنه
در مورد افزایش قیمت ها پرسیدم و عکسی که دوستمون داد رو بهش نشون دادم .گفت هنوز چیزی به دست ما نرسیده !
ایرانسل در حال تجدید نظر در تعرفههای اینترنت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه، گفت: تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگرچه ایرانسل در ارائه تعرفههای جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفهها است.
واعظی گفت: تجدیدنظر در تعرفهها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل شهری به تراکم تهران به دلیل اجتناب از همپوشانی و اختلال در به اصطلاح هند آف hand off یعنی دست به دست شدن سیگنال روی آنتن های مختلف حداکثر برد آنتن در جاهایی با تراکم جمعیتی بالا روی ۵۰۰ متر تنظیم می شود.نقل قول:
سلام
امروز تو حرکت اومدم از داخل گوشی روی wcdma only زدم ولی چون بسته نداشتم انتظار وصل شدن به نسل 3 رو نداشتم ولی در کمال تعجب بدون داشتن هیچ بسته ای وصل شد و الان هم وصله.چطوری .؟تا حالا یه بسته هم فعال نکردم.
سوال بعد:مشکل بالا رفتن مصرف باتری توسط پروسس gpsd رو نمی شه بدون روت حل کرد ؟چون نمی خوام گارانتی باطل شه.
راستی آگه الان دوباره بزنم رو GSM only برا مصرف کم تر باتری و رفتن gpsd چون بسته نداشتم دوباره بعدا بدون بسته می تونم برم رو 3 جی یا نه. راستی اینجا آنتن خیلی کمه
حدود 1 خط ولی تو راه که فعال شد آنتن پر بود و 2.6 مگابیت یعنی حدود 300 کیلوبایت بهم داد.... سرعتش از 2 مگ خونه بیشتر بود
سرعت از دیروز خیلی نا امید کننده شده:n27:
ظاهرا همراه اول پهنای باند رو واقعا آورده روی 256:n35:
سلام
من بیرون هم تست کردم کلا با همراه اول 3g ندیدم.
سرعت هم حدود 15 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود .از اول هم حس خوبی به همراه اول نداشتم البته این چند روز ترافیکش زیاد شده ولی بحث اینکه هنوز تو تهران! پوشش مناسب 3g نداره افتضاحه و در واقع داره پول جی پی ار اس رو میگیره. واقعا متاسفم.
الان توی منزل همه اش edge هست . ایرانسل توی منزل حدود دو ماه پیش راحت 400-500 متوسط سرعت دانلود بود.اینم بگم همراه اول انتن عادیش برای مکالمه اینجا پوشش خوبه و این علت نیست.
ایرانسل هم که با اون قیمتاش دزد سرگردنه است .
با این اوضاع ، تعرفه ازاد وبسته همون قبلیها بهتر بود:n37:
این همراه اوله لامصب چرا مشهد نمیاد ؟
درسته سرعت افت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk