یادش بخیر. فصل 08-2007 چه دفاعی داشتیم. زوج فردیناند- ویدیچ:n28: کلا 28 گل خوردیم در بازی های لیگ + CLنقل قول:
نکته انحرافی:
محتوای مخفی: سیتی
Printable View
یادش بخیر. فصل 08-2007 چه دفاعی داشتیم. زوج فردیناند- ویدیچ:n28: کلا 28 گل خوردیم در بازی های لیگ + CLنقل قول:
نکته انحرافی:
محتوای مخفی: سیتی
تبریک بابت برد.:n16:
ترکیب اولیه همه رو شگفت زده کرد.. با 7-8 تغییر نسبت به بازی قبل و بازی دادن به لاورنس و ویلسون جوان . خوان ماتا ، رابین فن پرسی، وین رونی (با کمی مصدومیت) ، ویدیچ و اورا و سایر بازیکنان روی نیمکت!!
نیمه اول رو درست نتونستم ببینم ، اما تیم ضرب آهنگ خوبی رو داشت ، بازیکن ها ممارست بیشتری انجام میدادن و برای هر توپ میجنگیدن .
به نظرم گیگز ایده های خوبی داره ، اینو میشد در ترکیب اولیه ، تغییر پست های مدوام بازیکنان از جمله به کناره ها اومدن فن پرسی ، و نوک رفتن گاها فلاینی و کاواگا مشاهده کرد. استفاده از بازیکنای جوون . به نظرم ذره کمی از خصلت های فرگی رو پیاده کرد ، به خصوص صلابت تنبیه بازیکنان و قاطع بودن در تصمیم گیری هاش که این تعداد بازیکنای بزرگ رو جریمه کرد!
صحنه مصدومیت جونز هم وقتی ویدیج داشت گرمکن هاش رو در میاورد با یه حالت ناراضی که چرا از اول در روز بازی خداحافظیش بهش بازی نداده باهاش صحبت میکرد.
یه صحنه هم شانس اوردیم که پای عدنان نشکست واقعا میلر بد پاگذاشت روی ساقش!
کریک هم امروز چندان خوب نبود و روی گل هم مقصر بود، نکته جالب اینکه بازی امشب حتی یه دونه هم ضد حمله نداشت و به این برمیگرده که در فاز انتقال هر دو تیم مشکل داشتن، که در من یونایتد این ضعف بر دوش کریک و فلائینی هست ، که متاسفانه از نظر سرعت انتقال و تصمیم گیری هر دو ضعف شدید دارن. بعد یه دفاع وسط صد در صد مهم ترین پستیه که نیاز به یه بازیکن تراز اول داریم.
اما بازیکن 18 ساله تیم ویلسون در اولین بازیش در ترکیب ثابت دو گل به ثمر رسوند و با توجه به وضعیتش و سنش خوب کار کرد. با این وجود توی حرکات بدون توپش که دقت میکردم کمی دچار مشکل بود که امیدوارم با بیشتر شدن تجربه اش و بالا رفتن سنش در جایگیری ها هم بهتر عمل کنه.:n06:
لاورنس هم بازی خوبی انجام داد ولی کمی باید فیزیکی تر بازی کنه و کار با توپش رو بهتر کنه ، خیلی جا ها توپ رو نمیتونست کنترل کنه.
عدنان هم که عالی بود ، به نظرم فعلا بهترین دریبل زن فعلی لیگ جزیره ست ، که خب بخشیش هم به جوانیش برمیگرده چرا که نمونه موردی داشتیم مثه کریس رونالدو که زمانی چندین نفر رو پشت سر هم دریبل میزد ولی الان یکیش رو هم به سختی جا میگذاره.
عدنان دور زدن هاش ، ریزه کاری هاش و البته در خدمت تیم بودنش خیلی خوب بود ، ضمن اینکه از نظر نفس هم خیلی خوب بود دقایق اخر بازی هم حتی میدیدم که استارت های خوبی رو میزد.
از این ها بگذریم بازی خیلی خوب گیگز بود که بسیار انگیزه داشت و تو این سن عالی استارت زد دو بار . پاس گلش هم که بی نظیر بود ، امیدوارم فلائینی ازش درس گرفته باشه که پاس خلاق رو باید لحظه ای داد ، چند صدم دیر تر بازیکن بلاک میکنه ، چند صدم هم زودتر بازیکن خودی بهش نمیرسه . حیف که ضربه آزادش گل نشد..:n29:
ویدیچ که خداحافظی کرد ... اما گیگز رو متوجه نشدم اره یا نه.
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
تبریک،بازی مقابل هال سیتی رو بردیم
متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم اما نکته جالب،گلزنی جیمز ویلسن 18 ساله هست که پیش از این،خیلی ها درموردش گفته بودند.
یکی از محصولات آکادمی یونایتد که اولا باید دو دسی بهش چسبید و حفظش کرد تا جریان پیکه و پوگبا تکرار نشه و دوما بیش ا اینها بهش میدون داد.
مویس یکبار جیمز رو روی نیمکت آورد و در بازی 4-0 مقابل نیوکاسل بهش بازی داد و گیگز حالا خیلی بیشتر داره بهش اعتماد میکنه
البته،بازیکن دیگری بنام تام لاورنس هم آینده درخشانی در انتظارش هست.
اینها میتونن همانند یانوزای،روح جوانگرایی به یونایتد بدهند
پ.ن:
داشتم میرفتم آمار بازی رو ببینم،که وقتی پست رو ارسال کردم دیدم ایمان جان،تحلیل بازی رو نوشته
مطمئنا بزودی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهند گذاشت.نقل قول:
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
بازی عجیبی بود... اصلا حال و هوای یه مسابقه لیگ برترو نداشت ببیشتر شبیه مراسم قدردانی بود...
کاشکی می شد گیگز هم گل بزنه ولی خب متاسفانه نشد...:n12:
خیلی دلم واسه کاپیتان تنگ می شه:n12:
بهترین بازیکن زمین با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه عدنان بود... این پسر دریبل هاش عالیه
درمورد ویلسون شاید بشه گفت در حال حاضر بهترین بازیکن اکادمی باشگاه هستش امارش هم خیلی خوبه تو18 بازی 14گل زده
در اخر صحبت پایان بازی گیگزی هم جالب بود که البته من فقط اخرشو تونستم ببینم
Keep supporting us and the good times will come back soon
خداحافظ دیوار صربی...
خداحافظ گیگز.....
گیگز کلآ خدافظی کرد ؟ دیگه بازی نمی کنه ؟
You never know what is going to happen with your emotions
You can try to predict but I wasn’t emotional before and I haven’t cried yet
You know what I mean, I haven’t cried yet but we will see what happens after the last game. It is going to be sad
واقعا دفاع فوق العاده ای بود با اینکه قیافه ی جالبی نداشت ولی دوست داشتنی بود.
از جمله دفاع های معدود بود که هم دفاع معرکه ای داشت و هم گل های حیاتی خاصی میزد.
رئیس یه جا تو کتابش می نویسه یه بار ویدی میاد پیشش و ازش میخواد به خاطر جنگ اجازه بده برگرده به کشورش.
هر چند ایکاش آخر یک فصل جالبتر خداحافظی میکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید موفقیتش هر جا که خواهد بود.
تو صحبتای آخر بازیش که حرفی در این مورد نزده.نقل قول:
فکر کنم قرار بود یه سال دیگه هم تمدید کنه.
فنخال هفته آينده سرمربي منچستر ميشود
يک سايت انگليسي ادعا کرد باشگاه منچستريونايتد شروط سرمربي تيم ملي هلند را براي هدايت شياطين سرخ پذيرفته است و او هفته آينده رسماً به عنوان سرمربي جديد شياطين سرخ معرفي ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل انگليس اعلام کرد لوئيز فن خال ماه گذشته پذيرفته جانشين ديويد مويس در منچستريونايتد شود اما آن را علني نکرده تا زماني که همه چيز جنبه رسمي پيدا کند.
به گزارش اين سايت، باشگاه منچستريونايتد که ماه گذشته مويس را اخراج کرد هفته آينده به طور رسمي فنخال را به عنوان سرمربي جديد خود معرفي ميکند و اين مربي هلندي در ماه جولاي با پايان ماموريتاش براي هدايت تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 شغل جديد خود را آغاز خواهد کرد.
مدافع منچستر يونايتد در بيمارستان بستري شد
فيل جونز مدافع منچستر يونايتد در پي آسيب ديدگي کتف در ديدار سه شنبه شب برابر هال سيتي در بيمارستان بستري شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رايان گيگز سرمربي موقت منچستر يونايتد گفت: «جونز به بيمارستان منتقل شده و ما بايد وضع را بررسي کنيم. البته وضع اين بازيکن خوب به نظر نمي رسيد ولي بايد صبر کنيم تا همه چيز مشخص شود.»
جونز 22 ساله در اواسط نيمه نخست در يک نبرد هوايي با مينور فيگوئرا بازيکن حريف دچار اين آسيب ديدگي شد و با کمک يکي از اعضاي کادر پزشکي منچستر يونايتد زمين را ترک کرد.
اين خبر براي روي هاجسون سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس نيز نگران کننده است زيرا وي قصد دارد روز دوشنبه فهرست 23 نفره اين تيم را براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل اعلام کند.
جونز که از بازيکنان با استعداد انگليس به حساب مي آيد تاکنون 9 بار در تيم ملي بازي کرده است و پيش بيني مي شد براي جام جهاني به اردو دعوت شود.
از قرار معلوم شايعاتي که درباره حضور فنخال در اولدترافورد منتشر شده است چندان با حقيقت فاصله ندارند و منچستريها از مدتها پيش با سرمربي پيشين تيمهاي بايرن مونيخ و بارسلونا به توافق رسيدهاند اما منتظرند تا رقابتهاي ليگ برتر به پايان برسد و آن گاه اين توافق را علني کنند.
در حال حاضر رايان گيگز، هافبک ولزي منچستريونايتد به عنوان مربي - بازيکن هدايت شياطين سرخ را برعهده دارد و در سه بازي که به عنوان سرمربي موقت شياطين سرخ روي نيمکت اين تيم نشسته است دو پيروزي و يک شکست در کارنامه خود ثبت کرده است.
لوئیس فن خال در گفتگویی که در اردوی تیم ملی هلند انجام گرفت، گفت: "باید صبر کنید و ببینید باشگاه چه تصمیمی می گیرد، همیشه روال همین است، یک پروسه دارد و باید صبر کنید. رسانه ها همیشه سرعت زیادی دارند. "
در پاسخ به اینکه درباره یونایتد چه می داند، فن خال گفت: "فکر می کنم سوال احمقانه ای است. منچستر یونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. شما درباره منچستر یونایتد چه می دانید؟"
"باید از باشگاه بپرسید نه از من. من عاشق این شغل هستم. باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد."
درباره امکان پیوستن پاتریک کلایورت به وی در سمت سرمربیگری منچستر، او گفت: "می دانید که نمی توانم به این سوال جواب بدهم.
"چالش فوق العاده ای است و امیدوارم آن فرد من باشم، اما باید صبر کنید و ببینید چه می شود."
او در حال حاضر مشغول آماده سازی تیم ملی هلند برای جام جهانی برزیل است و تاکید کرد که پیشنهاد ها تاثیری بر تمرکز او نخواهد داشت.
فن خال گفت: "باید روی حرفه ام تمرکز کنم. مربی تیم ملی هلند هستم، مدت زیادی برای بودن در جام جهان صبر کرده ام. در سال 2000 برای آن تلاش کردم. چهار سال سرمایه گذاری کرده ام تا در جام جهانی باشم. همچنین اهمیت زیادی دارد.
"تاثیری روی من ندارد زیرا همیشه پیشنهادهایی دارم. دنیای فوتبال را می شناسم و می دانم چگونه باید آن را مدیریت کنم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
عجب روزیه امروز!!
در چنین روزی اخرین بازی کپیتان فراموش نشدنی ، برایان رابسون:n12:
در چنین روزی اولین بازی گری نویل برای منچستر یونایتد.
و بلاخره یک سال گذشت ...یک سال از روزی که فرگی کبیر خبر بازنشستگیش رو اعلام کرد! چه بر سر ما که نگذشت این یک سال!
یه سری عکس بی نظیر از سر الکس که کمتر دیده شده
محتوای مخفی: عکس ها