سلام دوستان.
آیا kaspersky pure 2.0 فایروال داره؟
من این برنامه رو نصب کردم ولی فایروالش غیرفعاله.
می شه من رو راهنمایی کنید.
باتشکر
Printable View
سلام دوستان.
آیا kaspersky pure 2.0 فایروال داره؟
من این برنامه رو نصب کردم ولی فایروالش غیرفعاله.
می شه من رو راهنمایی کنید.
باتشکر
سلامنقل قول:
اگه از ویندوز 8 استفاده میکنید باید بگم که پیور 2 بر روی این ویندوز بخشی از قسمتهاش کار نمیکنه بهتره از پیور استفاده نکنید
سلام
کسپرسکی اینترنت سکیوریتی و نسخه انتی ویروس این شرکت از تکنولوزی ضد بد افزار جدید مایکروسافت به نام (Early-Launch Anti-Malware (ELAM پشتیبانی میکنید
Kaspersky Internet Security 2013 and Kaspersky Anti-Virus 2013 fully support Microsoft’s new Early-Launch Anti-Malware (ELAM) technology
ELAM چیست؟
[Early Launch Anti malware]
این ویژگی به محصولات امنیتی اجازه میده هنگام فرایند بوت و قبل از سایر برنامه ها اجرا شده و مخربهای سیستمی رو شناسایی کنن.
آنتی ویروسهایی میتونن از این قابلیت استفاده کنن که عضو Microsoft Virus Initiative یا MVI باشن.
برای عضویت شرایط زیر باید رعایت بشه:
Must have an AV product in the market and have a malware research capability
Must have an NDA in place with Microsoft
Must be a member of EICAR or AVPD or have signed and adhere to a code of ethics
Must have a positive reputation in the industry. This is determined solely by the MVI management
برگرفته از پستهای
ناظر محترم انجمن (batman)
درود دوست من
بله ویندوز من 8 است
نورتون 360 چطوره؟
شما چی پیشنهاد می دین؟
آیا محصولات نورتون آپدیت می شوند؟
نقل قول:
درود دوست من
بله ویندوز من 8 است
نورتون 360 چطوره؟
شما چی پیشنهاد می دین؟
بله از نورتون 360 میتونید استفاده کنید اپدیت هم میشه انتی ویروس بسیار خوبیهنقل قول:
آیا محصولات نورتون آپدیت می شوند؟
ازسایت نورتون نتونستم دانلودش کنم
لطفا "یه جای معتبر به من معرفی کنید
نقل قول:
سلام مهرشاد جان
چه عجب دوست قدیمی بعد از مدتها یه سری به ما زدی ( تحویل بگیر :31: )
سلام عزیزنقل قول:
برای استفاده از این تکنولوژی در حالت عادی نیازی به فعالسازی از طریق Group Policy Editor نیست چون به صورت پیشفرض این حالت فعال است , در حالت پیشفرض ELAM driver ویندوز (یا درایور آنتیویروسهایی که از این تکنولوژی بهره میبرند) به درایورهایی که به عنوان بدافزار (Malware ) طبقهبندی شدهاند اجازه فعال شدن حین بوت را نمیدهند و به سایر انواع (Good,Bad but required for boot,Unknown) اجازه فعال شدن را میدهند.حالا اگر شما بخواهید این حالت پیشفرض را تغییر بدهید در Group Policy Editor میتوانید این کار را بکنید.حالت پیشفرض Not Configured است که آن را شرح دادم. حالت Disabled که این تکنولوژی را غیر فعال میکند و نیازی به توضیح بیشتر ندارد.حالت سوم یا Enabled شما را قادر میکند نوع درایورهایی را که حین بوت اجازه آغاز دارند از جدول موجود در قسمت Options اتخاب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آنجا که ممکن است درایوری که به عنوان Bad یا Unknown طبقهبندی شده برای بوت ویندوز یا کارکرد صحیح بعضی نرمافزارهای اصلی سیستم مانند درایور کارت گرافیک یا صدا لازم باشد تغییر حالت پیشفرض ممکن است منجر به مشکلات غیرمنتظرهای گردد.این خالت فقط برای زمان عیب یابی سیستم (مثلا پاک کردن یک سیستم آلوده یا شناسایی عوامل ایجاد Crash یا ناپایداری سیستم ) کاربرد دارد.
ارادتمند
ممنون از شما استاد عزیز :40:نقل قول:
در مطلبی که من در پست یکی از دوستان مطالعه کردم اشاره کرده بود این ویزگی به صورت پیشفرض غیر فعاله و برای استفاده باید ازقسمت گروپ پلیسی فعال بشه و لینک سایتی هم در این زمینه وجود داشت که میزارم اینجا تا شما هم نگاهی بندازین
اگه توضیحات بیشتری در این زمینه داشتین خوشحال میشیم بشنویم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما رو بیشتر اینجا ببنیم :11: