چه تغییری تو رجیستری دادید ؟نقل قول:
Printable View
چه تغییری تو رجیستری دادید ؟نقل قول:
فايل رو اجرا کردم ؛ طبق عکس تو اين مرحله بايد چيکار کنم؟نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
عدد 1 رو تایپ کنید و Enter بزنید. بعد یک سوال yes و یا no دیگه هم میاد که دوباره y رو زده و enter کنید.نقل قول:
وقتی عبارت press any key to exit اومد یعنی کار تمام شده.
من eset 6 رو نصب کردم چند سوال داشتم...
1-این قسمت game mode به چه دردی میخوره؟
2-این HIS چیه؟
3-استفاده آپدیت های ورژن 5 برروی ورژن 6 باعث اختلال در برنامه نمیشه؟
4-بهترین مکمل در حال حاضر برای ESET چیه؟ Hitman Pro یا آنتی مالورس؟
1 - در زمانی که بازی میکنید یا کارهایی که به صورت فول اسکرین هستند از جانب آنتی ویروس هیچ پیغامی نشون داده نمیشهنقل قول:
2 - شناسایی مخرب ها از روی رفتار اونا Hips
3 - خیر
4 - مالوربایت
آقا چطور میشه به طور کامل از برنامه خارج شد ؟
سلام :نقل قول:
حتی اگه بطور کامل هم از برنامه خارج بشید باز هم پروسه ها و سرویسهاش در پس زمینه کاملا فعال هستند...تنها محصولی که دیدم کامل یا تقریبا کامل میشه ازش خارج شد کسپره...
در اون حالت میزان رمی که مصرف میکنه همین 50 مگی هست که الان به صورت عادی مصرف میکنه ؟نقل قول:
سلام :
حتی اگه بطور کامل هم از برنامه خارج بشید باز هم پروسه ها و سرویسهاش در پس زمینه کاملا فعال هستند...تنها محصولی که دیدم کامل یا تقریبا کامل میشه ازش خارج شد کسپره...
چون میخوام مواقعی که به رم نیاز دارم و تمام برنامه ها رو میبندم این هم بسته بشه تا رم بیشتری آزاد بشه. حالا مهم نیست بعضی از پروسه هاش آزاد هم بمونند.
من تو سایت my.eset.com حساب ساختم اما وقتی ایمیل و پسورد میدم به قسمت ضد سرقتش این پیغام میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت در پیتی بدون اینکه من انتی ویروسشو نصب کرده باشم بیشتر سایتها رو برای من بسته!!!
من نورتون رو سیستمم وصله و هیچ چیز مربوط به نود ندارم ولی بیشتر سایتها از طریق این شرکت اشغال بستست!
دوستان کسی نمیدونه باید چکار کرد؟!