خودرو تو کلاس c تا 30 میلیون؟
Printable View
خودرو تو کلاس c تا 30 میلیون؟
سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک ... ایشالا سالی سرشار از سربلندی و موفقیت باشه براتون
:n12:
دوستان عزیز ... برای من که بین 25 تا 30 میلیون تومن دارم چه ماشینی خوبه؟
معیارهای من اینه:
1- قدرت موتور مناسب باشه و در سربالاییها کم نیاره
2- بیشتر از یکسال کار نکرده باشه
3- ابعادش بیش از حد بزرگ یا بیش از حد کوچیک نباشه
4- ظاهرش برام چندان مهم نیست!
ممنون میشم راهنمایی کنید ... ضمنا نظرتون رو راجع به خودروی GOL بگید ... شنیدم ماشین خوبیه و رنج قیمتش هم همون 25 تا 30 تومنه ... باز هم ممنون
نقل قول:
Gol ماشین خوبی است منتها ! تروتمیزش تقریبا سخت پیدا میشه ، اصطهلاکش بسیار بالاست و مصرف سوخت زیادی هم داره ، قطعاتش هم سخت گیرمیاد حتی فیلتراش هم به سختی پیدا میشه . قیمت بیمه اش هم با ماشین خارجی یکی است .
پژو 405 جی ال ایکس گزینه مناسب تری برای شماست .
نقل قول:
دکمه تشکر فعال نیست ... برای همین مجبور شدم با ارسال پست تشکر کنم:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با 50 تومن مزدا 3 تیپ 1 گیر میاد؟
با 50 تومن بهترین انتخاب چیه؟هزار تومنم نمیتونم رو بودجه بذارم
بهترین گزینه کارکرده با این پول چیه؟یه ماشین میخوام برای مسافرتو مهمونی و جاهای مهم...واسه توی شهرو زیرپایی یه پرشیا دارم.با این پول مزدا 3 گیر میاد؟
من خودم اولویتم به ترتیب ایناست مدلشم اصلا مهم نیست:n02:اولین سالی که این ماشین وارد ایران شده:n02:مثلا ماکسیما 81 و مگان 2006 و.....
مزدا 3 تیپ 1
مگان 2000 مدل 2006
ماکسیما
رونیز
موسو
ام وی ام x33
اصلا الان بگیرم بهتره یا اواسط تابستون؟
از بین اینا کدوم از لحاظ موتوری و نرمی و از همه مهمتر دیر خراب شدن از بقیه بهتره؟من باید ماهی 1 تومن قسطشو بدم دیگه توان هر روز تعمیرگاه رفتنو ندارم:n02:
امیر جان منم بودجم 60 تومنه و چند وقته دنبال ماشینم بهترین زمان خرید هم اواسط اردیبهشت هستشنقل قول:
اما با 60 تومان جرات خرید مزدا 3 را ندارم چون باید با کارکرد بالای 100 هزار تا پیدا کنی که اصلا معقولانه نیست و کلی دردسر داره
با این بودجه شما اگر با ماشین چینی مشکلی نداری X33 میتونه بهترین انتخاب باشه مدل 90 91 کم کارکرد با گارانتی میتونی بخری
اما اگر مثل من نمیتونی 50 میلیون به یک ماشین چینی بدی به ترتیت
آوانته دستی مدل 87 88
زانتیا 88 89
مگان 1600 88
هستش
پیشنهاد میکنم اون پرشیا را بفروشی و بودجه را زیاد کنی و یک مزدا 3 تمیز و کم کارکرد و یا سوزوکی ویتارا خریداری کنی که هم برای شهر خوبه هم مسافرت
موفق باشی
بهترین انتخاب به نظر من سوناتا هستش به دلیل ارتفاع بسیار پایین مزدا3. که روی هر قلمبه ای میخواد خودنمایی کنهنقل قول:
--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
چند صفحه پیش دوستان فرمودند mvmx33 آشغاله... اگه به ماشین های چینی بسنده میکنید بهتره به لیفانx60 فکر کنید که قیمتش هم در همین حدود هست...
داداش خیلی رو چینیها فکر کردم از جی 5 و ام وی ام گرفته تا c30 و..... خداییش نتونستم با خودم کنار بیام پول واسه این ماشینا بدمنقل قول:
کارکرد ماشین واسم زیاد مهم نیست جلو عقبو سقف پلمپ باشه واسم کافیه
از ظاهر اوانته اصلا خوشم نمیاد...زانتیا هم که با این قیمت برای من ارزش نداره شنیدم خرجشم بالاست
پس شما میگی با 50 مزدا 3 تیپ 1 مدل 86 که جلو عقب پلمپ باشه گیر نمیاد؟مگان 2000 چی؟مدل 2006 دنده ای
اگه مزدا 3 گیر نمیاد شما از بین مگان و ماکسیما و رونیز کدومو پیشنهاد میکنید؟مگان 1600 اتومات گیر میاد؟
نگه داشتن پرشیا با صرفه تر از رد کردنشه.6 تومن قبلا خرجش کردم 4 تومنم قبل از عید خرجش کردم و دور تا دور رنگش کردمو یاتاقان زده بود تمام اجزای موتور هم نو شد مدلش 80 ولی الان رخ 90 به بالا داره بخوام بفروشم نهایت 10 تومن میخرنش....بفروشم خیلی ضرر میکنم
پ.خ شد برادرنقل قول:
خب اشتباه رو موقعی مرتکب شدین که 10 میلیون خرج ماشینتون کردید ... در صورت امکان یک عکس از پرشیاتون بگیرید ببینم .... البته اگر اشگالی نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگر هم دوست نداشتید اینجا بفرستید به pm ام بفرستید .
سلام
فعلا قصد خرید ندارم
اما از دوستان یه مشاوره کوچیک میخوام
با بودجه 20 تا 35 میلون چه جور ماشین دست دوم از سال 1383 تا 1388 رو پیشنهاد میکنید؟؟