تا اونجایی که من میدونم این برنامه به اینترنت اجتیاچ داره . من که استنفاده ای ازش ندارم
تا اونجایی که من میدونم این برنامه به اینترنت اجتیاچ داره . من که استنفاده ای ازش ندارم
دوستان مشکل اساسی واس گوشیم پیش اومده یعنی دوتا مورد با هم تو یه روز واسم پیش اومد دیروز صبح ک از خواب بیدار شدم گوشیم از رو تختم افتاد کف سر سرامیک خواب آلود گوشیمو برداشتم ولی مشکلی واسش پیش نیومده بود بعد من سر کار از یه شارژر متفرقه واسه شارژ گوشیم استفاده میکردم تقریبا چند ماه ازش استفاده میکردم ولی یهو دیدم گوشیم صدا میده انگار که هی یکی داره کابل شارژو از گوشی میکنه دوباره وصلش میکنه در ضمن موقه کار با گوشی یهو میرفت رو مد فرامین صوتی من گفتم احتمالا یه رام عوض کنم مشکلش بر طرف شه ولی بع تعویض رام گوشی موقع start up ارور میئده بعنوان مثال میگه android .com متوقف شده یا google.com متوقف شده الان گوشی میاد بالا ولی هیچ کاری باهاش نمیشه کرد و بشدت کند شده طوری ک دیگه نمتونم وارد منو بشم و گوشیمو وایپ کنم الان چنتا رام هم عوض کردم بازم همین مشکلو داره...موندم بخدا دیگه نمدونم چ کار کنم...شاید یه وایپ کلی کنم و دوباره رام بریزم درست شه در غیر این صورت باید دنبال یه تعمیر کار درست حسابی باشم..من تو کرجم واسه تعمیر کجا ببرم که حرفه ای باشن؟؟
خوب شما باید تمام کاراهایی که فکر میکنید درستش میکنه رو انجام بدید بعد سراغ تعمیر برید ... بهترین تعمیرگاه هم همون پارس مایکروتل تقاطع سهروردی پلاک 85 هستش ...نقل قول:
مورد فورس کلوز رو با یه فول وایپ میتونین حل کنین. باقی مشکلا رو نمیدونم !
کسی میدونه که نوت1 nfc داره یا نه ؟ یعنی بچسبونمش به اس 3 میشه انتقال فایل کرد؟
گوشیمو با یه ریست فکتوری رذیف کردم ولی هنوز مشکلات قبلی برقرارن و وقتی میزنم تو شارژ هی شارژ قطع و وصل میشه جالبه این حالت برای حالت usb storage نیز هست و تند تند قطع و وصل میشه و جالبتر اینه که با برنامه odin راحت گوشی شناخته میشه و ب راحتی رام عوض میکنم واقعا نمیدونم مشکل از کجاست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
NFC support (optional)
تو اندروئید 4.1.1 گزینه s beam اضافه شده بود ولی من تست نکردم طبیعتا باید بشه
نمیدونم چرا تو مشخصات گلکسی اس3 اصلا nfc نمیبینم.ولی برای نوت1نوشته.قضیه آپشنال که نوشته چیه؟نقل قول:
منظورم اینه که نوت1 رو به یه نوت 1 دیگه یا گلکسی اس3 بچسبونیم تاثیری داره؟
اگه میشه لینک 4.1.1 رو بهم بده
من دو تا رام کوک شده ریختم خوب نبودن ولی اینی که فرزین صفحه قبلی لینک داده خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه 4.0.4 بزن روت کن بعد اینو از ریکاوری نصب کن .. هنوز رام رسمی نیومده این لیک شدست