کلا این یکی دو هفته رو باید هفته بازگشت اسطوره ها نام گذاری کنیم ! :20:
بعد انری ، حالا اسکولز توی اولین بازی لیگش گل زد /...
کم کم باید باقی تیمها هم دست به کار شن :دی
Printable View
کلا این یکی دو هفته رو باید هفته بازگشت اسطوره ها نام گذاری کنیم ! :20:
بعد انری ، حالا اسکولز توی اولین بازی لیگش گل زد /...
کم کم باید باقی تیمها هم دست به کار شن :دی
رفتن گیبسون منو نگران میکنه.اسکولز بازیکنی نیست که بتونه تا آخر فصل هر بازی ۹۰ دقیقه بازی کنه.تیم هم که هر بازی مصدوم نده بازیش به آخر نمیرسه.به خصوص که اکثر مصدومیتها هم توی خط میانی هست و کم شدن یه بازیکن از این خط میتونه وخامت اوضاع رو بیشتر کنه.
نمیدونم سر الکس چی تو فکرش میگذره.:19:
من هم این برد را به :40:هواداران شیاطین:40: سرخ تبریک میگم
گل مایکل کریک هم خیلی قشنگ بود
اسکولز که خداییش تموم نمیشه مثل گیگز هست ولی یه جوون میخاد اونجائه تیم
سالاری فرگوسن:11:
فرگوسن: بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر متعلق به منچستریونایتد است
این مربی 70 ساله اسکاتلندی در طول 25 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 12 بار قهرمان لیگ برتر شد و دو بار نیز چمپیونزلیگ را فتح کرد.
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، چند روز بعد از 70 سالگی و دو ماه بعد از بیست و پنجمین سال حضور در الدترافورد، در مورد قهرمانان فوتبالی و بهترین بازیکنان که در طول دوران حرفه ای اش با آنها کار کرده، صحبت کرد.
این مربی 70 ساله اسکاتلندی در طول 25 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 12 بار قهرمان لیگ برتر شد و دو بار نیز چمپیونزلیگ را فتح کرد.
او تاکید کرد که بی تردید بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر یکی از بازیکنان منچستریونایتد خواهد بود.
او در گفتگو با یورو اسپورت گفت:" فکر می کنم در این زمینه (بهترین بازیکن لیگ برتر) ما بی تردید چند بازیکن داریم زیرا هیچ تیمی به اندازه ما در لیگ برتر موفق نبوده است.
هیچ باشگاهی موفقیت های ما را به دست نیاورده است. بنابراین وقتی به دنبال بهترین بازیکن لیگ برتر هستید، آن را باید در بین بازیکنان منچستریونایتد پیدا کنید."
او همچنین در مورد بت دوران بازی اش گفت:" قهرمان من به عنوان بازیکن دنیس لاو بود. او تنها چند سال از من بزرگتر بود اما عاشق بازی او بودم."
فرگوسن از زمان حضور در الدترافورد با بازیکنان زیادی کار کرده و نمی تواند بین آنها تفاوتی قائل شود.
" من با بازیکنان خوب زیادی کار کردم؛ حتی زمانی که هدایت آبردین را برعهده داشتم. منچستریونایتد در طول 25 سال خیلی خوش شانس بود. نورمن وایت ساید فوق العاده بود؛ اریک کانتونا، کریس رونالدو، رایان گیگز، وین رونی، پل اسکولز و دیوید بکام. داشتن این بازیکنان فوق العاده است.
اگرچه ما همیشه مدافعان بسیار خوبی داشتیم اما من همیشه فکر می کنم این مهاجمان هستند که باعث سرگرمی و پیروزی می شوند."
منچستر یونایتد 3 - بولتون صفر: پیروزی شیرین یونایتدها با گلزنی اسکولزی
پل اسکولز برای اولین بار بعد از بازنشستگی در ترکیب منچستر قرار گرفت و اولین گل تیمش را به ثمر رساند
سایت گل- شاگردان فرگوسن با پیروزی 3-0 مقابل بولتون، بار دیگر اختلاف در صدر جدول را به صفر رساندند.
در این دیدار یونایتدها می توانستند زودتر از دقیقه 45 به گل برسند اما ضربه پنالتی وین رونی به گل تبدیل نشد.
در آخرین ثانیه های نیمه اول، روی پاس عالی رونی، اسکولز که تنها یک قبل به میادین بازگشت، دروازه میهمان را باز کرد.
نیمه اول با همین یک گل به پایان رسید.
در نیمه دوم حملات یونایتدها ادامه داشت اما روز ناامید کننده رونی با از دست دادن چند موقعیت دیگر در نیمه دوم همراه شد.
سرانجام در دقیقه 74 دنی ولبک گل دوم یونایتدها را به ثمر رساند و خیال فرگوسن از پیروزی در این دیدار را راحت کرد.
7 دقیقه به پایان بازی، دنیل کریک با یک ضربه از راه دور زیبا گل سوم میزبان را به ثمر رساند تا شاگردان فرگوسن بعد از شکست تلخ مقابل نیوکاسل، بار دیگر به مسیر پیروزی برگردند.
تبریک میگم. تا قبل از اینکه بازی 2-0 بشه خیلی بازی پر استرسی بود. رونی خیلی بد کار کرد و پنالتی و که خراب کرد هیچی دروازه خالی و هم گل نکرد. گل اول بهترین موقع زده شد. خیلی خوشحالم که اسکولزی گل زنی کرد. بولتون خوب بازی کرد و تا قبل از اینکه گل دوم و بزنیم خطرساز بود.
به هر حال برد شیرینی بود تبریک میگم.
دو بازی خیلی سخت در پیش داریم. با آرسنال در امارات و با لیورپول در آنفیلد که دومی جام حذفیه
دیروز یکی از بهترین مدافع های راست جهان رو دیدیم...رافائل 21 ساله جوون برزیلی....این پسر عالی بود...هم تو حمله هم تو دفاع...مطمئن هستم روزی مثل همیشه رئال مادرید میوفته دنبال همین رافائل که اون رو ترانسفر کنه...واقعا سطح بالای تکنیک سرعت و دفاع خودش رو دیروز نشون داد....جزو فیوریت های من بود اما الان بیشتر جزوشون هست:دی
گیبسون هم خوب شد که رفت....الان تو خط میانی اسکولز کریک کلورلی اندرسون پوگبا رو داریم که به دردمون میخورن اگه فیل جونز هم به بازیکن های خط میانی اضافه کنیم که باز بهتر میشه وضعیتمون....
بازی معمولی بود دیروز نکته خاصی جز رافائل:40:نداشت بازی دیروز....نانی هم از وقتی موهاش رو اونطوری کرده داره بد بازی میکنه....انتونیا والنسیا فرم فوق العاده ای داره و بازگشت اشلی یانگ یکم من رو نگران میده چون تو اون پست ترافیک میشه....چون رافائل برگشته دیگه انتونیو نمیره دفاع راست....راستی اصلا شلی یانگ رو یادم نبود:دی برگرده خط حمله تیم یه قدرتی میگیره:40:
و در اخر
GLORY GLORY MAN UNITED
:46:
بچه ها خبری از مایکل اوون ندارید ؟
باو گفته بودن 6 هفته مصدومه الان شده ده هفته ...
بازم مصدومه ؟
دوستان گرامی تاپیک مکمل رو هم فراموش نکنید بعد از هر بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه دوستان منچستری خودم
البته از نوع یونایتدیش
خیلی خوشحال که طرفدارای دیگه منچسترو میتونم تو یه جا دور هم ببینم
آقا این گیبسون کجا میخواد بره؟
خیلی هافبک زیاد داریم،اینم بره:41:
چرا فرگی جون دس تو جیبش نمیکنه این اسنایدرو نمیگیره
بدبخت دیگه به التماس افتاد بیاد منچستر:31:
ستاره نوجوان بلژیکی ، آندرس هلگبام پریرا با عقد قراردادی 3 و نیم ساله به منچستریونایتد پیوست ، وی اول ژانویه زمانی که 16 سال خواهد داشت ، به تیم یونایتد ملحق خواهد شد .
یونایتد سرانجام موفق شد گوی سبقت را از رقبای انگلیسی خود همچون لیورپول ، آرسنال و چلسی در خرید این بازیکن برباید و وی را جذب کند اگرچه که علاقه و میل باطنی این بازیکن نیز بی تاثیر نبود .
وی در ژانویه به تیم زیر 19 ساله های یونایتد میپویندد .
لوئیز آنتونیو والنسیا از ارتباط با وین رونی لذت میبرد
لوئیز آنتونیو والنسیا از طعم فرصتی برای ترقی نمودار پاسهای گل خود لذت میرد، پس از بازگشت به نقش آشنای خود در پست وینگر راست برای تیم منچستر یونایتد.
بازیکن ملی پوش اکوادری اثبات کرده که برای مصدومیت قرمزها در این فصل به وسیله پر کردن ستودنی پست دفاع راست همه کاره بوده است. اما او در حال حاضر بیشتر به جلو حرکت میکند و دوست دارد به وین رونی فایده برساند، مانند گل با اهمیت اول در برابر تیم منچسترسیتی، به وسیله سانتر لوئیز آنتونیو والنسیا و ضربه سر وین رونی.
لوئیز آنتونیو والنسیا در ستایش اخیر خود از وین رونی میگوید: من فکر میکنم وین رونی در تمام فصل در سطح خوبی بوده و واقعاً در فورم بالایی بوده و اکنون او دوباره نشان داده که چه قدر برای ما با ارزش است. این چیز مهمی در باره اوست که بسیار روشن است. او چیزهایی را خیلی زود میبیند و به سرعت توپ را پاس میدهد و این برای سریعتر بودن و عمل واضح تر به شما فرصتی میدهد. من فکر میکنم من نه تنها با وین رونی، بلکه با بازیکنانی دیگر مثل لوئیز نانی، چیچاریتو و دانیل ولبک یک حس تفاهم و ارتباط خوب دارم.
لوئیز آنتونیو والنسیا در تمام مسیر دیمیتار برباتوف را برای بهترین بازیکن ماه دسامبر وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تمام مسیر تحت فشار قرارداد، پس از 1 ماه که او 7 گل به ثمر رساند.
لوئیز آنتونیو والنسیا در ادامه افزود: من فکر میکنم زمانی که مدیریت خوبی در سانترهای خود به کار میگیرید و گلهایی را خلق کنید، این به شما اعتماد به نفس میدهد. من فکر میکنم به طور معمول من در وضعیت دفاع راحت تر هستم. سر مربی از من خواست به دلیل مصدومیتهای 2 یا 3 نفر از هم تیمی هایم پست دفاع راست را پر کنم. من با انجام این کار به وضوح شاد بودم، به ویژه زمانی که او تنها برای یک دوره کوتاه اشاره کرده کرده بود! اما من در موقعیت خودم راحترم.
شوق و دلخوشیهای رئیس از پیروزی در برابر تیم بولتون واندررز
سر آلکس فرگوسن از هجومهای تیم منچستر یونایتد در پیروزی شنبه شب در برابر تیم بولتون واندررز خوشحال بود.
پل اسکولز، دانیل ولبک و مایکل کریک همگی گل زدند، اما میتوانست بسیار بیشتر باشد. قرمزها تقریباً دو برابر بیشتر مالکیت توپ را در اختیار داشتند.
پس از پیروزی 3 - 0 تیم منچستر یونایتد در هفته 21 رقابتهای لیگ برتر انگلستان، سر آلکس فرگوسن طی مصاحبه ای در این رابطه اظهار داشت: من با گلزنیها راضی هستم. من فکر میکنم فوتبال بسیار خوبی بازی کردیم و ما برخی از موقعیتهای خوب را از دست دادیم. ضریب نفوذ و عملکرد بدون توپ بسیار دل نواز بود. اما ما مجبور بودیم به درستی برای به دست آوردن گل در نیمه اول صبر کنیم، که ما را در موقعیتی راحت تر قرار داد.
این پل اسکولز بود، در اولین دیدار خود در ورزشگاه اولدترافورد پس از بیرون آمدن از بازنشستگی در اوایل ماه جاری و با با گل 151 خود این بن بست خانگی را شکست.
سر آلکس فرگوسن در ادامه به شوخی میگوید: پل اسکولز در زمانی که باید در مرکز خط میانی باقی میماند و چیزهایی را کنترل میکرد در آنجا ظهور کرد. اما گلزنی در غریزه اوست، او همیشه مانند یک پچه است و او دوباره ما را نجات داد.
سر آلکس فرگوسن در ادامه به توصیف پل اسکولز به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنانش پرداخت و گفت: پل اسکولز در 37 سالگی هنوز هم میتواند بازیکنی کلیدی برای تیم منچستر یونایتد باشد. شما عملکرد امروز وی را دیدید، شما کیفیت او را دیدید...شما نمیتوانید پل اسکولز را از دست بدهید. او در چند هفته گذشته سخت تمرین کرده است. امروز ما او را در زمان مناسبی تعویض کردیم. او به ما بیش از 1 ساعت کیفیت واقعی ارائه کرد و گل مهمی به ثمر رساند، او بازگشته است.
همچنین دانیل ولبک و لوئیز آنتونیو والنسیا نیز مورد تحسین قرار گرفتند، در حالی که سر مربی معتقد است ضربه پنالتی از دست رفته و زود هنگام وین رونی اعتماد به نفس این مهاجم را تحت تأثیر قرار داد.
وی در خاتمه سخنان خود چنین ایراد کرد: دانیل ولبک فوق العاده بود. زانوی او کمی پیچ خورده اما او میبایست خوب باشد. لوئیز آنتونیو والنسیا نیز درخشان بود، کاملاً درخشان. وین رونی نیز در لحظاتی چنین بود اما او میتواند بهتر کار کند. من فکر میکنم از دست دادن ضربه پنالتی شاید او را کمی ناراحت کرده باشد، اما این یک همکاری خوب بین او و دانیل ولبک بود.
مذاکرات بر سر تمدید قرارداد راول موریسون متوقف شد
سر آلکس فرگوسن تأیید کرد که مذاکرات باشگاه منچستر یونایتد بر سر تمدید قرارداد راول موریسون به بن بست رسیده است.
ستاره مستعد 18 ساله در این هفته در میان سایر باشگاههای، به انتقال به باشگاه نیوکاسل یونایتد مرتبط شده است و سر آلکس فرگوسن اعتراف کرد که پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد رد شده است.
سر آلکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود گفت: وکیل راول موریسون سخت به دنبال باشگاهی دیگر برای او میگردد. ما شرایطی را به او پیشنها کردیم و او مخالفت کرده است. تا آنجایی که به ما مربوط میشود خواسته های او غیر واقعیست. ما پیشنهاد باشگاه نیوکاسل یونایتد را در این هفته رد کرده ایم و این تمام پیشرفتهای کمی بوده که رخ داده است.
راول موریسون در 3 دیدار به عنوان بازیکن جایگزین برای تیم منچستر یونایتد به میدان رفته است، از جمله دیدارهایی در برابر تیم آلدرشات تاون و کریستال پالاس در این فصل از جام اتحادیه باشگاههای انگلستان.