مورینیو: ما لایق این ده پیروزی پیاپی هستیم - به کاسانو زنگ زدم
ژوزه مورینیو از اینکه تیمش با برد مقابل اوساسونا به دهمین برد پیاپی خود دست پیدا کرد خوشحال است.
وی بعد از بازی به خبرنگاران گفت: " ما داریم خوب بازی میکنیم و عملکرد فوق العاده ای از خودمون نشون میدیم. ما کاملا شایسته این ده پیروزی پیاپی هستیم. "
" اوساسونا نیمه ی اول رو خوب بازی کرد، اونا سازماندهی شده بودن و خوب دفاع میکردن و سعی میکردن با استفاده از دو مهاجم سرعتی خودشون کار رو برای ما سخت کنن. اما ما تونستیم بعد از اینکه بازی به تساوی کشیده شد، کنترلش کنیم و به بازی برگردیم. "
" نمیتونم بگم مصدومیت دی ماریا چقدر جدی هست تا اینکه آزمایشات بیشتری انجام بشه ولی تجربم میگه که اون مدتی از میادین دور خواهد بود. تیم من باید بدون اون هم خوب بازی کنه همونطور که امروز با اینکه مصدوم داشتیم خوب بازی کردیم. تصور می کنیم که کاکا و مارسلو دو هفته دیگه میتونن به میادین برگردن. همیشه یک تو فصل اینجوری بوده: یکی رو از دست میدی، یکی دیگه میاد."
" این بازی به عنوان شروعش برای رئال مادرید عالی بود چرا که نه ترسی داشت و نه مشکل فیزیکی. براش خوب بود که 25 تا 30 دقیقه بازی کنه و یادش بیاد که فوتبال بازی کردن چطور بود."
" من به کاسانو زنگ زدم. اونو خیلی خوب میشناسم و تو ایتالیا که بودم رابطه ی خوبی داشتیم. پوشیدن پیراهنی به یاد اون ایده ی باشگاه بود و همه استقبال کردن چرا که خیلی ها هم تیمی اون بودن و بقیه میخواستن که ازش پشتیبانی کنن. "
کد:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330071805744/noticia/Noticia/Mourinho:__We_ve_totally_deserved_these_ten_victories_.htm
+
شاید حتی حق بارسا دیشب باخت بود، دقیقه 39 بازی، خطای آدریانو بر روی Andoni Iraola: