نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره :41: اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
Printable View
نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره :41: اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
هر کدوم رو که بهتر دونستید بگیرید. به هر حال واقعیت همینه و محدودیت هایی که ما برای آیپد میشماریم مثل پورت USB و ارسال فایل با Bluetooth رو همه جای دنیا دارن باهاش کنار میان چون اصلا نیازی بهش ندارند. بحث قیمت هم که خودتون بهتر میدونید که مسائل سیاسی و اقتصادی زیادی پشتش نفهته هست :دی.نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
میشه مثال بزنید کدوم برنامه آیپد به کار آدم نمیاد؟
نقل قول:
سلام ممنون از اینکه بدون تعصب جواب میدین و با احترام :11: اگه برنامه میخواست به کار کسی نیاد که ساخته نمیشد من منظورم این بود که همش که به کارمون نمیاد فقط ما از تعداد محدودیش استفاده میکنیم که بقیه سیستم عامل ها هم داره... بیشتر استفاده ی من وبگردی . سایت اجتماعی . موزیک . بازی و ... که تبلتای دیگه هم نیاز منو برطرف میکنن... حالا شما یک برنامه بگو ios داشته باشه android نداشته باشه که خیلی برای شما مهمه :20: همین htc hd7 که bluetooth نداره دیگه کی میره بخره :41: راستی از طریق wireless هم نمیشه فایل به اشتراک گذاشت یا انتقال داد؟؟؟؟
تعصب کجا بود :18:آخه نیست که نوشتن زحمت نداره!فکر کردن نداره!وقت تلف کردن نداره!نقل قول:
جوابت یک خطه با ایپدکار کن تا تفاوت را احساس کنی:21:
آره گفتی و منم باور کردم:31:نیست که تبلت 7.7 اینچی را با نصف مساحت کاملا میشه با یک 9.7 اینچی مقایسه کردش:27:نقل قول:
یا یک تبلت 200 دلاری را با 400 دلاری:27:
اگه تبلت میخوای برای همه کار برو آیپد بگیر ولی برای تفریح و وهزینه کم برو تبلت کیندل فایر را برای آمازون بگیر
برای برنامه نویسی هم برو ASUS بگیر:31:
اون موقع که من ایپد2 خریدم قیمت سامسونگ حتی گرانتر هم بودش:31: منتها اونقدر اندروید تعصبی بی تفکر داره که میرفتند میخریدند
اگه من میدونستم قیمت دست دوم اون هم جنسی مثل اپل که دست دوم ایپد را 60 دلار بدی فروشگاه اپل برات نو تحویل میده:21: اونقدر تو ایران اختلاف داره میرفتم دست دوم میخریدم:18: نو و دست دوم ایپد 100 هزار تومان هم اختلافش باشه چون آنچنان فرقی ندارند دست دومش ارزش بیشتری داره
ایپد جدید را هم چند ماه دیگه سر فرصت با افت قیمت چند صد هزارتومانی نو + چند صد هزار تومانی دست دوم میخرم:31:کلا اندازه یک ps3 صرفه جویی میشه:31:
ضعف اندروید اینه که هر نرم افزاری که میریزی باید کل بدنت بلرزه که ای وای ویروس نباشه:13:نقل قول:
خوب منم از همین میترسم دیگه وضع اینترنتم که اینجوری... این فروشنده ها هم که جای صحبت نداره... عزیز من تو بگو چند میلیون برنامه وقتی به کار ادم نمیاد خوب به چه دردی میخوره اتفاقا اینا که گفتین ضعف نیست به نظر من...
تو ایپد اصلا ویروسی نداره
ضعف اندروید اینه که با انتی ویروس و فایروال و... که سیستم را هم فوق العاده کند میکنه هم در امون نباشی
درios سیستم همیشه سرحال و مثل روز اول هستش
ضعف اندروید اینه که صدتا فروشگاه داره با مجموع یکصدم نرم افزار پولی و یکهزارم نرم افزار مجانی و اکثر برنامه ها هم پولی هستش :27:
ولی تو ios یک فروشگاه با این عظمت و تعداد چند هزار نرم افزار رایگان برای هر رده و...
ضعف یعنی تاخیر زیاد توی کشیدن یک خط ساده در اندروید
در ios تفاوتی با یک تخته نقاشی ندارد
:5:ضعف یعنی اندروید :5:تا شما با جستجو برای مشکلاتش به گوگل غیر مستقیم کمک کنی :13: پس هیچ وقت اندروید کامل و بدون ایراد و مشکل نخواهد شد
اپل نمیاد رو اعداد کار کنه و مخ مشتری را بزنه بعدش هم...
همین دوربین 5 مگاپیکسلی بسیار بهتر از خیلی از 8 مگاپیکسلیها کیفیت داره و جزو کیفیت بهترین 8 مگاپیکسلی میشود
دوربین ایپد2 من 0.7 مگاپیکسل بیشتر نیست :31: اگر به اعداد بود که کیفیتش میشد برای 2001 که!ولی تو نور کیفیتی در حد 3 مگاپیکسل از بیشتر تبلتهای دیگه داره
زمان تاخیر صفحه نمایشش چندین برابر بهتره
تاچش اونقدر قویه که با محافظ با بیشترین قطر و 2 برگ دستمال کاغذی روش هم بهتر از از رقیبانش میگیرد
سرعت اونقدر بالا است که اصلا حس نمیکنی کاری در حال پردازش است! و انگار یک کار طبیعی در حال انجامه .
اونقدر کار کردن باهاش راحته که از بچه 5 سال پاینتر بگیر تا ادم دم مرگ هم میتونه باهاش کار کنه
تفاوت سیستم عاملی که ios با اندروید تفاوت مرگ و زندگیه
من که 1000 برابر لبتاپ لذت میبرم و دیگه اصلا اعصاب کار کردن با وسایل اشغالی مثل لبتاپ را هم ندارم حالا خود اپل هم مک بوک ایر داره ولی من تبلت آیپد را به مک بوک ایر هم ترجیح میدم 10 برابر
اگه ایران فروشگاه اپل داشت که دیگه هیچ غمی نداشتیم منتها انگار حتما باید 5 ماه از معرفی بگذره تا قیمتها حقیقی بشود متاسفانه:41: و در بدو ورود ارث باباشون را هم روش میکشند و می دهند بدبختانه:41: سعی کنیم انقدر جملات منفی نگیم:31:با خودمم اول از همه:31:
مثلا بگیم خوش به حالمون که 5 ماه دیرتر از همه جا میخریم:18::31::2:
با کمال احترامنقل قول:
هه هه من سرم درد میکنه برای کل کل :21: دیگه بالاخره میخوام انتخاب کنم این حرفا بهم کمک میکنه
کل کل ممنوع
این 4 موردی که شما اشاره کردید از روز اول جزء اهداف ساخت آیپد بودند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و iOS بهتر از هر سیستم عامل دیگه ای روی تبلت این نیازها رو برطرف میکنه. مثلا در مورد توییتر، این نسخه اندروید هست:
و این هم نسخه iOS:
قضاوتش با خودتون! :20:
از لحاظ بازی که از قدیم الایام، iOS حرف اول رو میزنه. تفاوت به حدیه که بسیاری از توسعه دهندگان و شرکتهای بازی سازی محصولاتشون رو یا فقط برای iOS ارائه میدن یا بعد از چندین ماه اختلاف، نسخه اندروید رو منتشر میکنند.
انتقال فایل از طریق Bluetooth با جیلبریک کردن دستگاه ممکن هست. ولی در حالت عادی امکان انجام این کار نیست.
این که میگید تبلتهای دیگه نیاز شما رو برطرف میکنند درست نیست. ممکنه از لحاظ ظاهری بقیه هم این امکانات رو داشته باشن ولی مهم ترین مسئله کیفیت ارائه هست.
شوخی بود :31:نقل قول:
انتقال فایل از طریق بلوتوث برای خیلیا اصلا مهم نیست و حتی در صورت جیلبریک شدن سیستم هم باز درصد بالایی از افراد هستن که استفاده خاصی از بلوتوث نمیکنن مگر در صورت لزوم که برنامه ای لازمش داشته باشه
در کل اپل بیسش رو این نیست که برای شما دستگاهی رو بسازه که دورش پر سوراخ باشه ک شما هر دستگاه دیگه ای رو دیدید بتونید بهش وصل کنید
بنظر من حتی بیشتر سوراخ های کنونی(((شاید آوردن اسم سوراخ بجای پورت مناسب نباشه))) اپل میتونست یه سری سیستم های جامع مثل WIDI قرار بده تا هم در هزینه و هم در شیل بودن ظاهر صرفه جویی بشه
بهر حال همیشه اپل سعی کرده که به نوعی متمایز باشه از بقیه و یه نکته ی دیگه ای که مد نظر هست شاید در طول یه مدت خاص یه کمپانی مدل های مختلفی از یه سیستم رو ارائه بده ولی همیشه میبینیم که سالی چند تا لپ تاپ 1 دونه گوشی و 1 تبلت و .... همه رو اگه ببینید میبینید که محدود هستن و این نشون میده که اپل داره به کیفیت محصول ک میکنه نه به کمیت و پر کردن بازار
دو سه سال پیش ارزون ترین لپ تاپ های بازار لپ تاپ های سونی بود و الان گرونترین ها ماله سونی هستش
یه زمانی هیچکی اپل نمیخرید و یادمه من 800 تومن دادم سری دومی که N95 وارد بازار شد من خریدمش و همون موقع از برند اپل هم محصولاتی تو اار بود مثل 3g ولی هیچ فروشنده ای اونو تو دسترس و جلو مشتری نمیگذاشت تو همه دنیا همینجور بود و تکنولوی تو دست عده ی معدودی بود
برای همین استیو اومد apple store رو زد و امکان امتحان کردن محصولات رو هم فراهم کرد حتی اگه قصد خرید نداشته باشید
این شد که اپل به اوج رسید و تو اوج موند ون کیفیت رو مد نظر قرار داد
.
.
به اوج رسیدن کار مشکلی نیست...تو اوج موندن مشکله
.
اپل هر چیزی ارائه میده باید حساب شده باشه تا بتونه تو اوج بمونه وگرنه 1 خطای کوچیک میتونه اپل رو پرت کنه به اعماق
امید میره در اینده ای نزدیک شرکت های دیگه هم وارد بازار بشن که تبلت تولید کنن ولی نه با سیستم عامل های اندروید یا ویندوز بلکه با سیستم عامل ios
فک میکنم اپل به جایی برسه که کارش فروش تکنولوی باشه بجای اینک خودش مستقیم در عرصه رقابت دخیل باشه
ثل شرکت های تولید کننده پردازنده و گرافیک
از همه ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین :11:
کلا یکی از دلایل موفقیت (= پول در آوردن) اپل اینه که هیچ وقت این کار رو نمی کنه. از دید اپل نرم افزار (OS X, iOS, ...) وسیله ایه برای فروش سخت افزارهاشون و این کاریه که ایده آل انجام می دن (نرم افزارهایی که کاملا ایده آل سخت افزارشونه). به قول استیو جابز از Alan Key:نقل قول:
People who are really serious about software should make their own hardwareلایسنس کردن نرم افزار برای سخت افزار سایرین راه سود ده ای نیست، همونطور که الان گوگل از اندروید سودی کسب نمی کنه و حاشیه سود مایکروسافت از ویندوز هم در سال های اخیر پایین اومده (الان مایکروسافت از فروش Xbox 360 و Kinect بیشتر از فروش ویندوز سود کسب می کنه). در حقیقت حاشیه سود اپل و اینه الان داره با 9 درصد سهم فروش موبایل دنیا، 75 درصد از سهم سود دنیا از موبایل رو می بره نشون می ده چرا این مدل موفق ترین مدل فعلی صنعته.
اینکه اپل جایگاه مستقیم خودش در عرضه محصولات رو هم به سایرین بده هیچ وقت اتفاق نمی افته. اپل به همه یاد داد که هر چقدر پشت صحنه قطعات اولیه و نرم افزار و IP درست کنی در نهایت سود اساسی (درآمد، ذهنیت کاربرها، محبوبیت برند و نفوذ در دنیا) رو اون کسی می بره که محصول نهایی رو تحویل کاربرها می ده. خیلی ها دوست دارن اپل تبدیل به یه مایکروسافت جدید بشه، ولی این اتفاق نمی افته.