این چیه دیگه یکی بررسی کنه:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه دیگه یکی بررسی کنه:5:
من رفتم سه چهار صفحه از User Opinion های مربوط به Galaxy S II رو خوندم و خیلی ها با مشکل گرما مواجه شده بودند که اکثرا در اطراف دوربین گوشی بیشترین گرما رو احساس کرده بودند(که البته کاملا درسته،چیپ های گوشی در قسمت بالایی گوشی قراردارند،نمیدونم شما اون ویدئوی بازکردن کامل Galaxy S IIرو دیدید یا نه)...حتی برخی به شوخی گفته بودند این گوشی برای مناطق سردسیر بسیار مفید و خوشایند میتونه باشه...!!! و حتی یکی هم گفته بود من ازش میتونم به عنوان گرم نگه دارنده قهوه ام استفاده کنم!!!!
درمورد بقیه ایراد ها هم خیلی ها گفته بودند مشکلی نداشتند و خیلی ها هم گفته بودند که با این مشکلات که درموردشون بحث شد ،مواجه شده بودند
اما ندیدم کسی بگه گوشی من قفل کرده بود
وهمچنین ندیدم کسی گفته باشه دکمه گوشی من کار نمیکنه
نهایتا اینکه همگی اونها معتقد بودند که این ایرادها میتونه با Firmware جدید برطرف بشه
و برخی هم با مواجه شدن با این ایرادها از Galaxy S II دلسرد شده و قصد پس دادن یا فروشش رو داشتند
درسته که نظر اونها ممکنه کارشناسانه نباشه ولی این عمومیتی که داشت کمی نگران کننده هستش و به هرحال الان اونها گوشی رو دردست دارند و بازخورد اونها واقعیه ولی ما از روی گمان و اطلاعات بدست امده از سایت های مختلف صحبت میکنیم
درهرصورت من یکی به شخصه با دیدن این بازخوردهای فراگیر ، از اون ذوق و شوق اولیه افتادم و منتظرم از بچه های این تاپیک کسی پیدابشه بخره و یه Persian Review به ما بده
پیش بینی در مورد مدل جدید گلکسی اس۲ : i9200نقل قول:
میگه که سی پی یو ۲ داره رم ۱ و رام ۴ و بقیه چیزاشم شبیه همین گلکسی اس۲ خودمون بود!:31:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
اینکه عالیه!نقل قول:
یعنی یه جورایی که از نظر من یه شرکت باید گوشی بده!
یعنی دقیقا برعکس کاری که اپل میکنه!:10:
Samsung Galaxy S II Gets Free SIM Unlock App
Samsung has established a history of storing SIM unlock codes in the firmware with their previous Galaxy S series of smartphones, which lead to an app being released to automate the process. The new Galaxy S II continues along that line, with a new app released today that searches through the nv_data.bin, decrypts the code, and reveals it, allowing the use of the device on other networks.
The app is created by well known XDA developer Chainfire, and is available from the Android market under the name " Galaxy S2 SIM Unlock". The app requires your Galaxy S II to be rooted, after which operation is a simple one click process. Once complete, the tool reveals your unlock code (NCK) which is then input after switching to an unsupported SIM chip, unlocking the device. It also comes with a warning not to run the search for the unlock code more than once as the device may enter a "freeze" state where even the valid unlock code won't be accepted. The tool also supports locating the unfreeze code (MCK) if this should occur, although another warning is given that if the unlock code wasn't valid, the unfreeze code is not likely to be either.
For those technically-inclined who wish to know the exact unlocking process or attempt it manually, a thread by Odia outlines the entire process. Root access, a hex editor, and the android SDK is required for the manual method, which is also linked below.
SOURCE:
[HTML]http://pocketnow.com/android/samsung-galaxy-s-ii-gets-free-sim-unlock-app[/HTML]
قبل از اینکه شروع کنم میخواستم از همتون تشکر کنم به خاطر ینکه توی این چنتا پست روند خسته کننده ی تاپیک عوض شد و کمی بحث ها جدی شد. باز هم ممنون.امیدوارم ادامه پیدا کنه.
ممنون به خاطر حمایتتون :31: واقعا اونایی که قصد خرید دارن با این بحثها میتونن تصمیم بگیرن.نقل قول:
بله شاید یک تعدادی از گوشی ها داشته باشه این مشکل را ولی حداقل الان اگه کسی بخواد بخره یکم حواسش جمع میکنه. شاید هم بقیه گوشی هام داشته باشه که به مرور زمان معلوم میشه.نقل قول:
نقل قول:
توی یکی دیگه از متن ها هم در مورد گرما نوشته شده و نوشته quite warm infact که معنیش معلومه. سنسیشن هم دوهسته ای هست ولی حداقل من هنوز ندیدم جایی نوشته باشن در این حد گرم میشه. پس کمی فراتر از نرم افزاره احتمالا.
همین طور که میدنید سامسونگ از arm 9 استفاده کرده و اچ تی سی از arm 8 که برای دو هسته ای ها بهینش کرده و جایی خوندم میتونه هر وقت خواست از یک هستش استفاده کنه و هر وقت خواست دو هسته را به کار بگیره.البته جای دیگم خوندم که آرم 8 واسه دو هسته ای شدن نبوده و گیر داده بود که چرا 1.2 گیگ گذاشته براش در حالی که بهترین عملکردش 1 گیگه.(یه چیزایی شبیه به این :31:)
من قبلا گوشی نوکیا 3250 که داشتم همینطوری عکس میگرفت.یه ایره ی صورتی وسط همه عکساش بود.واسه 2 مگا پیکسل 3250 اشکالی نبود ولی واسه این گوشی با این قیمت اگه کسی دنبال دوربین باشه مشکله.دیزایر اچ دی هم این طوری بود با هیچ نرم افزاری هم حل نشد.نقل قول:
اینهارم بقیه گفتن:
کد:Yeah I heard that it is the biggest problem of galaxy s2. Most of users complain they see the pink dot when they take a picture with white background.
البته انگار شبها سبزم میتونه بگیره!کد:The pink spot issue is not solved by the software update
کد:I can complain night vision goggles also have a green hue.
[QUOTE=KAKHMAL;6145484]
The battery literally only just last a whole day if she doesnt use it to talk on, even with gps, bluetooth google latitude off etc
باطری ضعیف نیست!
ولی در ضعیف عمل کردنش بحثی نیست!
با آپدیت KE7 باطری در استفاده متوسط تا ۲ روز میکشه!
و مطمءنا با بهینه شدن آندروید برای دوال کور ها این مشکل حل میشه!
[/CODE]
ببینید شاید هر کدام از قطعات استفاده شده توی سامسونگ یک شاهکار باشن ولی باید دید کنار هم جمع شدن اونها هم تونسته یک شاهکار باشه. حد اقل بدون آپدیت و دستکاری در حال حاضر باطری سنسیشن را من دیدم بهتر عمل میکنه.با وجود دو هسته ای بودن.پس حتما اگر بعدا اندرویید جدید بیاد بازهم بهتره!
بدون آپدیت را نوشته بود یکی وقتی هیچ کاری باش نکنی یک روز اگر باش کار کنی 5 ساعت میکشه.این خداییش خیلی بده.
امیدوارم . رکورد آیفون را شکست ولی رکرورد آیفون 4 را شکسته ها.این را حواستون باشه.نسل این دوتا متفاوته.نقل قول:
به نظر من که ربطی به نرم افزار نداره.یعنی نرم افزار باعث میشه یه تیکه از گوشی زرد بشه؟نقل قول:
این توی عکس هم که گرفتی قرمزیش میمونه.نقل قول:
این را هستم :31::27:نقل قول:
Samsung sells 1 million Galaxy S II units in South Korea
Galaxy S II has become one of the fastest selling phones for Samsung in South Korea. Samsung today confirmed that they’ve sold (on supply basis) over 1 million Galaxy S II devices in South Korea within a span of 30 days. Expectedly, this record has managed to break previous Galaxy S record of a million devices in 70 days.
Galaxy S II went on sale on 29 April in South Korea and has been achieving some milestones in the domestic market like 100,000 in just 3 days; 200,000 in 8 days; 400,000 in 14 days and 500,000 in 18 days.
Samsung’s Android flagship is currently on sale on SKT, KT and LG U+ networks.
Source:
Samsung HUB
[HTML]http://www.samsunghub.com/2011/05/30/samsung-sells-1-million-galaxy-s-ii-units-in-south-korea/[/HTML]__________________________________________________ ___
The highly anticipated Samsung Galaxy S II had a great start: more than 200,000 units pre-ordered in the week prior to the Korean launch, actual sales of more than 120,000 in three days and more than 3,000,000 units pre-ordered by carriers.
Recently Samsung is claiming that it sold more than 1,000,000 units on its home market. Given the launch was 30 days ago, that's an average of more than 30,000 per day. And the current Galaxy S II numbers seem to be crushing the previous record of the Galaxy S which sold 1,000,000 in a little more than two months from its launch. Samsung's Galaxy S II is featured on the three Korean carriers, SK Telecom, KT and LG U+. Now we're waiting for the international numbers!
خوشحالم به اطلاعتون برسونم HTC Sensation هم توانایی بسیار بالایی!! در عکاسی داره و میتونه عکس رنگی با دایره ی صورتی وسط عکس بگیره . :2: الان خوب شد دیگه نمیشه روی این مورد با سامسونگ مانور داد توی مقایسه!
Samsung launches Smart View App, watch Smart TV content on Galaxy S II
Samsung has released a new Android app that will allow Galaxy S II and Samsung Smart TV owners to relay content directly from their TVs to the smartphone. Dubbed as Smart View, the app is available in the Android Market and transmits TV content to the phone over Wi-Fi. Any content, including normal cable TV, content from Blu-ray player, set-top box etc. can be played on the phone.
Additionally, the app can also be used as a remote control for the TV or Blu-ray player, a game controller or a QWERTY keyboard for Samsung TV apps.
The app works with D7000, D8000, and D9500 series Smart TVs and is compatible with Galaxy S II. The app will support Galaxy Player 5 (YP-GB70) in July and Galaxy S and Galaxy Tab later this year.
Download the app from the Android Market link below.
[HTML]https://market.android.com/details?id=com.samsung.smartview[/HTML]
دوستان اگه یادتون باشه نکسوز اس هم مشکل رنگ صفحه ، تماس 3 دقیقه ای ، باگ مربوط به اس ام اس رو داشت اینا فکر کنم قابل حل باشن :10:به آینده امیدوار باشد....
مثل اينكه مموري 8 گيگابايتي روي دستگاه هست:
تو gsmarena نوشته:
microSD, up to 32GB, 8 GB included