آقا همیشه سعی کنید بجای رفتن از مرکز شهر...از مسیر های فرعی برید...نگید امروز جمعست یا الان دیر وقته خلوته و این حرفها!!
من هر وقت از این استدلال ها آوردم برای خودم آخرش کلی تو ترافیک موندم!!
Printable View
آقا همیشه سعی کنید بجای رفتن از مرکز شهر...از مسیر های فرعی برید...نگید امروز جمعست یا الان دیر وقته خلوته و این حرفها!!
من هر وقت از این استدلال ها آوردم برای خودم آخرش کلی تو ترافیک موندم!!
به هیچ کس و هیچ چیز دل نبند چون هیچ کس و هیچ چیز مطعلق به تو نیستنقل قول:
یه جمله یه جا خوندم بهم ثابت شده , هیچوقت یادم نمیره :
قدر لحظه ها و حتی ثانیه های زندگیتو بدون و به خاطر چیزهایی که ارزش نداره بداخلاقی نکن چون در آخر اونی که پشیمون میشه تــــــــویـــــــِ و این همه فرصت از دست رفــــــته.......
از رو در دوستی و نصیحت هیچ وقت به دوست جنس مخالف دوستای صمیمیت بی احترامه یا نظر بدی که مد نظرته(به منزله حتی شوخی )رو نکن! دیدم که می گم!
من خودم بهم این عمل انجام شده و خودم پشیمون شدم از این که این اجازرو دادم که نظر بده دوستم !!!
واضح تر بگونقل قول:
فکر کنم منظورش اینه که اگه با کسی دوست هستین نکات منفیش رو بهش نگین یا اگه عیبی داره بهش نگین چون ممکنه ناراحت بشه
راست میگه دوستم تو خونه دانشجویی با 5-6 نفر هم خونه است بهم میگه وقتی تنها بودن جدا جدا اومدن به دوستم گفتن:"من با تو بیشتر از همه راحت هستم." فقط به خاطر اینکه دوستم همین اخلاق رو داره و عیب کسی رو به روش نمیاره و اصلا حرفی نمیزنه که طرف یه ذره هم ناراحت بشه
البته به نظرم اگه طرف جنبه اش رو داشته باشه بهتره بگین من خودم بارها از اطرافیان نزدیکم ناراحت شدم به خاطر اینکه عیبی که داشتم رو بهم نگفتن که برطرفش کنم مثلا برادرم همیشه خیلی رک و پوست کنده (البته بدون اینکه کسی بفهمه) عیبم رو میگه اوایل ناراحت میشدم حتی یادم یه بار باهاش دعوا کردم ولی همیشه بعدا پیش خودم ازش متشکر بودم حتی اون موقع که باهاش دعوا کردم
دوستانی که اعصاب ندارن پشت فرمون یا دوستانی که یادشون میره پاشون روی پدال گاز گذاشتن
خواهشا
حواستونو جمع کنین هم دیه خیلی گرون شده هم اینکه ماه محرم (جزء ماههای حرامه) خدایی نکرده هم خانواده ای رو بدبخت نکنین هم آینده و جوونی خودتونو رو از بین نبرین
یه کم دقت و حوصله بیشتر ایشالا که به مقصد می رسیم
به ساعت موبایلتون اعتماد مطلق نکنید .دیروز صب ساعت 7 پا شدم تازه متوجه شدم ساعت 8 هه
موبایل که روز قبلش باطریش خالی شده بود و خاموش شده بود ، یه ساعت ساعتش عقب افتاده بود بعده اینکه شارژ کردم و کوکش کردم این بلا سرم اومد
- شوخي بي مورد براي اينكه كمي بيشتر بخنديد نكن كه سبك ميشي
- به همه احترام بذار چون باعث ميشه بهت احترام بذارن
-رمز موفقيت اينه كه جدي و مهربان و مودب باشي و شوخي نكني
گــــــــاهی اوقات باید از کنار خیلی مسائل راحت رد شین....بزار فک کنن نفهمیدین..........