من یه نکته رو اضافه کنم . دوستانی که لینک اول رو دانلود میکنن نیازی نیست لینک دوم رو دانلود کنن . چون فینال رو هم شامل میشه + اهدای مدال و تندیس به نفر اول .نقل قول:
راستی از طرف NetherRealm Stuidos به نفر اول یه کمر بند مورتال کمبت داده شد :31:
Printable View
من یه نکته رو اضافه کنم . دوستانی که لینک اول رو دانلود میکنن نیازی نیست لینک دوم رو دانلود کنن . چون فینال رو هم شامل میشه + اهدای مدال و تندیس به نفر اول .نقل قول:
راستی از طرف NetherRealm Stuidos به نفر اول یه کمر بند مورتال کمبت داده شد :31:
حیف که من اونجا نبودم وگرنه..............:31:
کلا جام خالی بود:31:
ووو عجب بازیـــــــــــــ !!عجب بازی کنایی!!
ولی به نظر من حق REO بود که ببره ! تو این بازی چنتا سوتی داد که همونا باعث باختش شد..
حالا جوایز این مسابقه چی بود ؟فقط نفر اول میدن جایزه رو یا اول دوم سوم داشت ؟
واقعا حق ریو بود . میتونست کانگ لائو یا جانی کیج پیک کنه مسابقه آخر . من تاحالا ندیده بودم سایرکس بازی کنه .نقل قول:
همون 3 بازی که قبل از ریسیت برد هم شاهکار کرد چون به قول تام بریدی ملینا در مقابل کانگ لائو اصلا به حساب نمیاد .
راستی ریو با پولی که طرفداراش کمک کرده بودن تونسته بود به مسابقات بره . اما الان اسپانسر داره :D
واسه پولشم اعلام نشده فکر کنم . از روالش اینجوریه که 70% پول جمع شده رو نفر اول و 20% نفر دوم و 10% نفر سوم میگیره . امسال میگن بالای 500 نفر شرکت کردن . گروه های مقدماتی 32 گروه 5تیمی بوده .که از هر گروه دو بازیکن به صورت برنده و بازنده میومدن بالا .
توی انجمن های مورتال کمبت من دیدم میگن یه جکس پلیر خیلی خفن هم بوده :31: من هنوز ندیدم باید دانلود کنم .
عشق من تام بریدی هم حذف شده بود و به تاپ 8 نرسیده بود :41: از اریس همون آقای گزارشگر که ریش داره باخته بود توی گروهش و به عنوان بازنده اومده بود بالا ، اخر سرم به ارتور سانچز باخته بود . تام بریدی قهرمان مسابقات PowerUp 2011 ، اولین مسابقات بزرگ مورتال کمبت شده بود که اونجا هم ریو رو شکست میده هم PerfectLegent قهرمان حال حاضر دنیا :31:
یه Smoke باز نبود توی این جمع کع با سطح بازی خودمون مقایسش کنیم ببینیم چند چندیم !
Aris همون گزارشگر ریشیه SMoke بازی میکنه . یه سرچ کن یوتیوب ببین پیدا میکنی ویدئویی ازش .نقل قول:
از REO و PerfectLegend باخته :31: بازیش اینقدرا قبلا خوب نبود . اما مثله اینکه الان ترکونده :31:
بچه ها یه سوال
من سیو بازی رو از یه سایت گرفتم ولی ریختمش یه پیغام میده اول بازی ( Press start ) میگه که نمیتونه trophey هارو بهم بده
باید چیکار کنم؟
بلاخره دو لباس دیگه ای که همراه فردی عرضه میشه معرفی شد :
لینک دانلود تریلر :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Xy5bTKwGUA0&feature=player_embedded
اینم ویدئو بازی Tom Brady vs Aris
که تام کانگ لائو بازی میکنه و اریس هم اسموک . اما کیفیتش خوب نیست با مبایل فیلم برداری شده.میشه دید :D
کد:http://www.youtube.com/watch?v=8kgs5Yjfy2U
کیفیت در سطح تیم ملی ! :31:نقل قول:
ولی بازم دستت درد نکنه خودمم بهتر از این گیر نیاوردم :10: