منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
Printable View
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
این قیمت ها برای خط شیر شده بین 10 نفرهنقل قول:
این پولی که مخابرات کرمانشاه می گیره بابت پهنای باند اختصاصی میگیره ! اگه اشتراکی بشه که سرعت از dialup هم کمتر میشه !
بهونه دستشون میدی خط رو بین 10 نفر شیر می کنند اونوقت باید بری 2مگابیت بگیری تازه با نصف سرعت الان دانلود کنی
مراکز فروش اینترنت پر سرعت مخابرات
1-خیابان حاج محمد تقی ساختمان سعادت طبقه 4 اینترنت صبانت
2-خیابان گلستان.خیابان گلسرخ (دفتر گلسرخ)
3-خیابان سید جمال الدین اسد آبادی مقابل مسجد رشیدی (دفتر بهار)
4-شهرک تعاون بین ایستگاه 3و 4 (دفتر تعاون)
5-خیابان شهید اشرفی اصفهانی سه راه برق ( دفتر پاسارگاد)
6-خیابان شریعتی جنب دبیرستان جلال (دفتر محمد )
7-بلوار طاق بستان روبروی بانک رفاه ( دفتر مهر )
8-بلوار کیهان شهر جنب پمپ بنزین ( دفتر رسالت )
9-فرهنگیان فاز 2 ایستگاه 7 (دفتر پارسه )
10-بلوار زن جنب مرکز بعثت (دفتر یاس )
11-شهرک بهداری پایین تر از داروخانه دکتر مرادی (دفتر رضایی)
آدرس سایت adsl مخابرات کرمانشاهکد:www.tcnet.ir
بهنام جان لطفا اینها رو تو پست اول تایپک قرار بده قیمتهای جدید هم تو سایت هست بگیر اونا هم بنویس
سلام.نقل قول:
عــــجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! دوست خوبم اشتباه نميكني ؟؟! ولي فكر كنم سرويسهاي مخابرات اشتراك 1 به 10 باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
كي به شما گفته كه اختصاصي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
تغييراتي در قيمت سرويسهاي 64 و 128 ايجاد نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
فقط به قيمت سرويس 256 (هزار تومان) و 512 (دوهزار تومان) و ... اضافه شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
البته يك نكته جالب توي سايت جديدشون ،اضافه شدن بخش پشتيباني آنلاين و پرداخت آنلاين هست كه جاي خوشحالي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
موفق و پيروز باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پرداخت آنلاین که کار نمیکنه ولی به زودی میادنقل قول:
تازه 1000 تومن به 256 اضافه شده 500 تومن عوارض 1000 تومنم آبونمان شده 16700 تومن قبلا 14100 تومن بود
دوست عزیزمن خودم امروز شارژ کردم 128 یازده هزارتومانی شده 13400 چطور میگی تغییری نکردینقل قول:
اون قیمت هایی که تو اون سایت tcnet.ir زده دروغه منم اینجوری فکر می کردم رفتم دفتر خدماتی اون قیمت هایی که تو چند پست قبل نوشتم را بهم نشون داد
به 1899 هم زنگ زدم وقیهانه میگه 4درصد اضافه شده .بعد بهش میگم دو هزار تومان رو 11 هزار تومان کشیدین یعنی 4 درصد؟ هیچی نداشت بگه. و گفت قیمت ها به ما ارتباطی نداره
کلا تمام قسمت های سایتی هم که راه انداختن زده به زودی وبهتر بودعنوان سایتو میزدن به زودی
پشتیبانی انلاین هم که اصلا ان نیست
راستی دفتر خدماتی نور تو شهرک معلم هم به این لیست اضافه کنین
خدا ازشون نگذره من که اگه احتیاج نداشتم 99 سال ازشون نمی گرفتم ولی چه کنیم که.............
دوست عزیز ابونمان جدا رو قبض میاد یعنی با احتساب اون میشه 17600نقل قول:
با توجه به پیشرفت گسترده در کل جهان ما باید شاهد سرعت های بالا با قیمت پایینتر باشیم!!!:13:
اما انگار اینجا برعکسه هر چی اینترنت پیشرفت کنه سرعت کمتر و هزینه ها بیشتر میشه!!!!:41:
خوب اینا هم دارن تو دزدی از مردم پیشرفت می کنند دیگه :31:نقل قول:
هممون اول که راه اندازی شده بود پایین قبض تلفن تبلیغ می کرد : اینترنت پرسرعت با پهنای باند اختصاصی ، یا شاید هم پهنای باند واقعی (کلا یه همچین چیزی نوشته بود درست یادم نیست :31: )نقل قول:
اگه اختصاصی نبود که من 24 ساعته با سرعت 60 نمی تونستم دانلود کنم