بله dns ربطی نداره ...نقل قول:
و طبیعتا قصدشون از این حرف پیچوندنه ....
Printable View
بله dns ربطی نداره ...نقل قول:
و طبیعتا قصدشون از این حرف پیچوندنه ....
با تلگرام با فروششون تماس گرفتم, خیلی با حوصله گفتن دیگه مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس سرویس نمیدن و به دلیل پورت خالی نیست ,ایراد فنی خود مرکزه
نتونستم بهانه بیارم چون توی این 10 سال همیشه همه همسایه ها از این مرکز و محدودیت تعداد خط تلفن و پورت خالی و ... گلایه داشتن!
با امروز، چهار روز است که سرعت اتصال اینترنت در ساعات پایانی روز به شدت کاهش می یابد و واقعاً در بیشتر مواقع زیر 1 م.بیت است. در بخش شکایت خود وبسایت پیشگامان درباره این توضیح دادم که اگر مشکل رفع نشد در وبسایت تنظیم مقررات شکایت خواهم کرد. این شرکت هم داره توو باقالیا می ره.
آیا کس دیگری هم که از این شرکت سرویس داره در چند روز اخیر چنین مشکلی داشته؟ پیشتر هم این شرکت بی نقص نبود اما تا این حد هم افت سرعت در ساعات پایانی روز نداشت.
آیا کسی تجربه ای از شرکت دیگری داره که در آن سرعت تک کانکشن در تمام طول روز مناسب باشه؟ ( یا دست کم مانند این مضخرف نباشه )
نمی دونم، شاید فقط من شبها کاهش سرعت شدید اینترنت دارم. امشب که رکورد زده شد. سرعت من اکنون که دارم تایپ می کنم از ساعت 9 تا به این زمان بطور ثابت زیر 1 مگابیت بر ثانیه است. آیا کس دیگری هم چنین مشکلی داره؟ با یا بدون ف.شکن نتیجه یکسان است. با بخش پشتیبانی تماس گرفتم اون هم مضخرفی مثل " بررسی کن که سرعتت با سافت98 چطور است" تحویلم داد. دقیقاً داره مثل پارس آنلاین آشغالی میشه که پیشتر داشتم.
امروز از ابتدای روز تا به اکنون، چندین بار اینترنت ( نه اینترانت ) قطع شده است ( مدت کوتاه ) یا افت شدید سرعت ( پهنای باند ) داشته است. ف.شکن ها هم بدلیل همان افت سرعت دارای مشکل هستند. احتمالاً این خوکها دارند طبق معمول خرابکاری می کنند.
کلا افتضاحه، دو روز اخیر که درگیر قطع شدن و خرابی نت بودیم. هرشبم که افت سرعت داره
آیپی هاشونم اشتراکیه همش نت تایپ 3 میشه، زنگ میزنم دو روز طول میکشه درستش کنن دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
سمت پیشگامان نیاید افتضاحه
آره در واقع همینطور است. این شرکت ماه به ماه در کیفیت اینترنت داره افت می کنه. اخیراً در طول روز نیز من چندین بار کاهش سرعت/پهنای باند دارم. آیا شرکت دیگری هست که کسی پیشنهاد بده که در اون پهنای باند ( تک کانکشن اینترنت و نه اینترانت ) مشکل نداشته باشه یا نوسانش کمتر باشه؟ به نظر می رسه این شرکت تعداد کاربرای بیشتری نسبت به مقدار موجود پهنای باندش جذب کرده است.نقل قول:
امروز از ساعت 8 pm هیچ ف.شکنی برای من کار نمی کنه و کاملاً غیرقابل استفاده است. این هم از کثافت کاری جدید حکومت. با این وضعیت عملاً اینترنت بی معنی است.
برا من تمام ف. شکن ها کار میکنن مشکلی هم ندارهنقل قول:
سیستم هم 24 ساعت روشنه قطع هم نمیشه