من خیلی تلاش کردم اما به اسکایپ وصل نمیشه یا اگ بشه سریع قطع میشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم از oovoo استفاده کنید
Printable View
من خیلی تلاش کردم اما به اسکایپ وصل نمیشه یا اگ بشه سریع قطع میشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم از oovoo استفاده کنید
نقل قول:
با سلام لورنزو جان منم پست های این دوستمون را دیدم ولی چون مبین نت ندارم نتونستم تا الان کمکش کنم
یه چیزی در مورد اسکایپ بگم شاید کاره این بنده خدا راه افتاد
اسکایپ نیازی به وب کم و... دیگه نداره فقط کافیه که از سایتش برنامه اش را دانلود کنی و روی کامپیوترت نصب کنی و از طریق برنامه یه اکانت برای خودت بسازی و وارد برنامه بشی وارد برنامه که شدی یه یوزر به نام Skype Test Call به صورت پیش فرض برات ADD شده که میتونی با اون کیفیت صدات تست کنی و به بینی با مبین نت کار میکنه و یا نه !
الا ایو حال اگه حال داشتی کار این دوست مون رو هم را بنداز
راستی من ساکن تهرانم توی یه تاپیک که در مورد ریسیور و سیسکم این جور چیزا بود دیدم شما در این زمینه شرکت کرده بودی و اطلاعاتم کامل بود ممنون میشم اگه به من شماره تو پ.خ کنی که باهم یه صحبتی در این زمینه بکنیم چون میخوام یه ریسیور لینوکسی بخرم
خوب من اینکار رو انجام دادم.نقل قول:
باید بگم که Skype برای من Sign In نمیشد!
ولی با استفاده از چیز پی ان بالاخره Sign In شد! (خوب این یه ضعف!!!:41:)
صدا رو با Skype Test Service تست کردم و کیفیت صدا بنظر خوب میومد.
در مورد پیام های ارسالی هم باید بگم که تا 2 دقیقه پس از ارسال پیام هم صبر کردم ولی Deliver نشد.حالا نمیدونم پیام برای Skype Test Service دلیور نمیشه یا اینم یک ضعف دیگه هست.(خودم فکر میکنم پیام برای Skype Test Service دلیور نمیشه!:20:)
خوب چیز پی ان وصل کن!نقل قول:
منظورتون رو متوجه نشدم!!!؟نقل قول:
در تمام مراحل بالا چیز پی ان وصل بود. وگرنه همونطور که گفتم نمیتونستم بدون چیز پی ان Sign In بشم.
احتمالا Skype پیلتر هستش دیگه!
با سلام خدمت همه دوستان
در خصوص Skype بنده استفاده میکنم و اطلاعات کافی در موردش دارم:
1. مدتی است که اسکایپ توسط مخابرات ایران بلاک شده و ارتباطی نداره که سرویست از مبین نت باشه یا از ISP دیگه ای (چون همه ترافیک ها نهایتا" از مخابرات رد میشه)
2. در این خصوص یه استثنا وجود داره اونم GPRS ایرانسله (و شایدم هراه اول) که اسکایپ روش کار میکنه ولی فقط به درد ارسال PM میخوره چون بدلیل Ping بالا و نوسان سرعت عملا" Call ش غیر قابل استفادست.
3. حالا چنانچه بخوای اسکایپ روی ADSL یا وایمکس استفاده کنی یکی از حالت های زیر پیش میاد:
- اسکایپ اصلا" لاگین نمیشه و هی دور خودش میچرخه.
- اسکایپ به ظاهر لاگین میشه (آیکونش سبز میشه) ولی لیست Friend ها رو لود نمیکنه یا همه رو آفلاین نشون میده.
- اسکایپ لاگین میشه، لیست Friend ها رو هم میاره و اونایی که آنلاین هستن هم بدرستی نشون میده ولی PM ها یا نمیره یا با تاخیری بین 1 ساعت، یک روز یا . . . Deliver میشه! و امکان Call پی سی به پی سی یا PC to Phone هم کار نمیکنه ولی ممکنه اگه چندین بار Call کنی یه بارش زورکی کار کنه!
- گاهی اوقات هم اسکایپ بدون مشکل کار میکنه.
4. در کل مخابرات نتونسته اسکایپ رو بخاطر توپولوژی که داره 100% بلاک کنه ولی تو کارکردش اخلال ایجاد میکنه.
5. تمام مشکلات بالا در صورت استفاده از وی پی ان کاملا" رفع میشه و تمام امکانات اسکایپ بخوبی کار میکنه.
با تشکر
کسی از اوضاع مبین نت تو کرمان خبر داره؟
چیز پی ان که مشکلی با مبین نت نداره!!
سلام...
بچه های اهواز آیا جمعه از عصر به بعد اینترنتشون قطع شد؟:41:
آره بابا! قطع شد! 11 وصل شد!نقل قول: