توی لینک زیر همه وسایل جانبی سونی اریکسون هستش:
هرچی بخواین پیدا میشهکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories?lc=en&cc=au
Printable View
توی لینک زیر همه وسایل جانبی سونی اریکسون هستش:
هرچی بخواین پیدا میشهکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories?lc=en&cc=au
با سلام
یه سوال اینکه قضیه این flight mode چیه هی پیغام میده insert sim card سیم کارتم توشه مشکل از چیه؟
موقعی که داره شارژ میشه با یه تماس ورودی دوباره میره رو فلایت مد و پیغام insert sim card میده ؟
ممنون از راهنماییتون
یه مشکل اساسی با برنامه و بازی های جاوا دارم
وقتی بازی یا برنامه جاوا نصب میکنم و اجرا میکنم بعضی وقتا مجبور هستم از اعداد 0 تا 9 استفاده کنم در صورتی که توی شبیه ساز جاوای اون فقط 4 جهت و 4 تا دکمه A تا D گذاشته
حالا من چه طوری میتونم از 0 تا 9 هم استفاده کنم؟
فقط نگید که باید بی خیال اون بشم
تنظیمات اینترنت برای ویواز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1- در مورد اون سيم رابطي كه توضيح دادم...نه من اطلاعي از وجود يك چنين سيمي ندارم وفكر هم نكنم لازم باشد. همانطوري كه دوستان توضيح دادند چون فيش هدفون ويواز استاندارد است پس راحت ميتوني براش هر وسيله اي را فراهم كني. در مورد شارژر هم فقط وقتي لازم ميشه كه نخواهي شارژر خودت را همراه داشته باشي كه در آن صورت همراه داشتن سيم رابط مثل همون همراه داشتن خود شارژر است!
2- در مورد برنامه خيلي جاها را گشتم حتي اين جاهايي كه گفتي ولي اون چيزايي را كه گفتم درست و حسابي پيدا نكردم.
يك موضوع ديگه كه در بخش مربوط به OVI map هم گفتم يك مشكليه كه وقتي مسيرياب را فعال مي كنم بعد از مدت كوتاهي از مسيريابي خارج ميشه و فقط موقعيت را نشون ميده! راهي براي حل اين مشكل سراغ داريد؟
و دست آخر: تو موبايل قبليم وقتي صفحه خاموش ميشد به صورت خاكستري ساعت و علامتهاي دريافت پيام كوتاه و تماسهاي بي پاسخ را بدون نياز به دست زدن به مويايل نشون ميداد. ولي تو ويواز صفحه كاملا سايه ميشه و فقط با روشن كردن صفحه ميشه از ساعت و ديگر رويدادها مطلع شد. راهي براي نشون دادن ساعت و رويدادها وقتي صفحه خاموش است هست؟
همون دست آخر: گل گفتی منم با این صفحه ویواز مشکل دارم گاهی متوجه اومدن اس ام اس یا میس کال نمیشم !!اما 5610 که داشتم قشنگ روی صفحش قابل مشاهده بود:13:نقل قول:
تنظیمات جی پی اس منظوره درسته؟نقل قول:
من که اینترنت ایرانسل رو فعال کردم دیگه نیازی به ساختن چیزی که شما گفتی نبود! و وقتی میخواستم برنامه ای رو که نیاز به نت داره رو بازکنم علاوه بر wi fiگزینه ایرانسل رو هم برای انتخاب داشتم و دارم:20:
خب من کامل نمیدونم اما این همون حالت افلاین هست دیگه .یعنی کارکرد گوشی بدون سیم کارت :46:نقل قول:
خب بعد چه کاریه که شما میزاری روی این حالت؟:31:هدف خاصی داری؟:18:
من یه نکته اضافه کنم آقای kourosh08ممنون از لینک جالبت.ببین اونی که من مدنظرم بودsnap-on speaker stand ms410 بود:46:قشنگه مگه نه؟:27:
سلام من امروز برمامه ي پي سي سوئيت رو وصل كردم و گوشيمو به كامپيوتر وصل كردم و گزينه ي پي سي سوييت رو زدم و يه مشت نوشته پايين نوشت و هر چي صبر كردم ديدم وصل نشد لطفا كمكم كنيد بايد وقتي به كامپيوترم وصلش مي كنم برنامه رو باز كنم يا كار خاصي انجام بدم؟
سلام يه سوال ديگه چطوري اهنگ اس ام اس رو عوض كنم؟
يه سوال ديگه توي بقيه ي گوشيها وقتي اس ام اس ارسال ميشه و به دست طرف مي رسه گوشي اعلام ميكنه لطفا بگيد اين چطور اين طور ميشه
متاسفانه مال منم بیرون میادنقل قول:
دیگه وقت و حوصله ای برای سرچ کردن ندارم تا ببینم یکی دیگه پیدا میشه یا نه
این موارد و رویدادها هم وقتی کلیدی میزنی قابل رویت هستند فکر کنم
ولی بصورت کمرنگ
هم جی پی اسنقل قول:
و هم اینترنت
از usb های پشت کیس استفاده کن ببین اوکی میشهنقل قول: