این کارتون چطور؟
Ovide and the Gang
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ovide_and_the_Gang
این که مگ مگو دوستان زبل هست اون دستیارش هم پ پ
این کارتون چطور؟
Ovide and the Gang
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Ovide_and_the_Gang
این که مگ مگو دوستان زبل هست اون دستیارش هم پ پ
فکر کنم دژ فضایی رو میگینقل قول:
سلام
بچه ها کارتون های قدیمی خیلی قشنگی رو اینجا پیدا کردم دستتون درد نکنه
من 2 تا کاتون از بچه گی ها توی ذهنمه ممنوم میشم اسمشو واسم پیدا کنید
یه برنامه بود( کارتون نبود ) به اسم فک کنم آکوآ ( یا همین مایه ها :n01: ) - 2 تا پسر بچه دوست هم بودند یه وسیله نقلیه فضایی رو پیدا کرده بودن ( تو یه غار ) بعد با این به این ور اون ور دنیا سفر میکردند ( یادمه یه سوت بود وقتی میزدند وسیله خودش جلو میومد ) دستگاه سوختش اکسیژن تو هوا بود - غیب میشد و خیلی کار های دیگه - یه قسمتش رفتن مریخ و اومدن ، یه بار رفتن کوه اورست
یه کارتونی هم بود فک کنم مال شبکه تهران بود که شبکه اصفهان هم میداد ، اسمش یادم نیست ، شوالیه هایی بودن که تور یک میز میشستند میز میچرخید لباس ها و اینها که مال شوالیه ها بود میپوشیدن ( تقریبا هیچ چیز دیگه ای یادم نمیآد)
ممنوم میشم اسم این 2 تارو واسم بگید که تو یوتیوب پیداشون کنم
سلامنقل قول:
اون کارتون اولی که اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دومی هم اینه اگه اشتباه نکنم
خدا یه دوس دختر خوب بهت بده :n08:نقل قول:
عالی بوووود :n20:
دومی به اسم شوالیه های عدالت پخش میشد همین یه قسمت رو فارسی پیدا کردم بقیه اش با کیفیت HD رو یوتیوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آکویلا هم هست رو یوتیوب فقط فارسی چیزی پیدا نکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها راهی هست که این کارتون ها رو دوبله فارسیشو گیر بیاریم؟ سروش سیما میده یا نه؟
یاد هاکلبری فین بخیر
بچه ها آهنگ تیتراژ پاینیه کارتون باخانمان اسمش چیه؟
تیتراژ ابتدایی اسمش toms dinner تو یوتیوب گیر میاد
کسی میدونه تیتراژ پایانی اسمش چیه؟
شبکه پویا چاق و لاغرو گذاشته :)
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
سلام دوستان. کسی میدونه اسم اصلی کارتون آلن لیون چیه؟ همونی که یه شنل داشت و یه عینک تک چشم میذاشت و هر جا میرفت یه کارت و رز قرمز از خودش به جا میذاشت.
راننده داشت و یه خانوم خبرنگار دائم بود. یا شخصیت بد داستان که موهاش دو رنگ سفید و سیاه بود اسمش چی بود؟ :D
هر چی میگردم فقط آهنگ تیتراژش تو نت هست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اسم انیمیشنی که از شبکه ی دو به این اسم پخش میشد Night Hood هست و اسم نقش اصلی هم آرسن لوپن هست و نه آلن لیون که به چه دلیل این اسم براش انتخاب شده بود هنوز در دست بررسی هست :)
انیمیشن محصول کشور فرانسه هست و می تونید از این لینک ویکی پدیا اطلاعات بیشتری در رابطه باهاش پیدا کنید: