هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟:11:
Printable View
هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟:11:
سلامنقل قول:
پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
سلام دوستان
نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
سپاس
سلامنقل قول:
برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....
پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟نقل قول:
برای خاموش کردن سیستم بهتره که از گزینه shutdown در ویندوز استفاده کنید تا بصورت اصولی سیستم خاموش شود و فقط در مواقع ضروری از دکمه power استفاده کنید .نقل قول:
کم صدا ترین و پرسرعت ترین هارد 1 ترا اینترنال چیه ؟
قیمتش چنده ؟
ممنون
هارد خریدم wt black که اصلا نیستنقل قول:
seagte خریدم
ولی نامبرش یه چیز دیگه ست اونی که شما گفتی پیدا نکردم
st500dm002
من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟
بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .نقل قول: