شرمنده ولي اگه بتونين لينك مستقيمشو بديد ممنون مي شم چون هر چي گشتم پيدا نكردم...نقل قول:
Printable View
شرمنده ولي اگه بتونين لينك مستقيمشو بديد ممنون مي شم چون هر چي گشتم پيدا نكردم...نقل قول:
ببین بستگی به دانشگاه دارهنقل قول:
لام دوستان. من IT شبستر قبول شدم ( call me a brain master ) ولی متاسفانه توی این دو سال اخیر فقط تونستم تعداد اندکی از دروس پیش دانشگاهی رو پاس کنم (زبان و زیست و ادبیات) و برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باید الباقی رو پاس کنم. از اون جایی که دانشگاه آزاد موقع ثبت نام مدرک پیش رو هم می خواد، می خواستم بدون نمی شه حالا یه جوری -( ماده ای، تبصره ای، چیزی...)- رفت و ثبت نام کرد. مثلا یه ترم مرخصی بگیرم و برم تو این یه ترم مدرک پیشمو بگیرم؟
ولی فکر نمی کنم اینقدر سختگیر باشن
اصلا احتیاجی به مرخصی نیست!!
اینقدر قضیه واسه خودت پیچیده نکن
منم غیرحضوری بودم اونجا که میرفتم امتحان بدم آدم بوده سال 3 دانشگاهش بود از ازاد تازه اومده بود مدرک پیششو بگیره :دی
این دانشگاه علوم و تحقیقات ها چقدر سخت میگیرن
ول
عجیب هست والا
برای ترم اولی ها پول رو باید بریزیم حساب یا نقدی میگیرن؟
دلم پر هست از این قضیهنقل قول:
میگم حالا یکی به زور به خواد با تی شرت بره چی؟ :13:
سخت گیری این دانشگاه علوم تحقیقات فقط به همین بحث تی شرت محدود میشه یا مورد دیگه ای هم اتفاق افتاده؟ آخه میدونید من امسال نام خانوادگیم تغییر کرده ولی دیپلمم با نام خانوادگی سابق هست. بنظرتون فرصت میشه واسه تغییر مشخصات دیپلمم کاری کنم یا اینکه دانشگاه به این جور چیزا گیر نمیده؟نقل قول:
نهنقل قول:
این تحقیقات گیر به تی شرت نداد
اون دانشگاه گیر داد
چقدر زورم گرفت :13:
دبیرستان گیر نمیداد این گیر میده
مسخره بازی
سراسری چرا گیر نمیدن؟
این علوم و تحقیقات واسه سطح علمی و این چیزهاش بالا هست :8:
کلاس کاری
مثل سراسری هست فضاش :27:
من دفترچه امسال رو می خوام 88
گم کردم!
به صورت pdf یا هر چیزی
نه دیگه اگه بخواین با تی شرت بیاین دانشگاه ما هم با تاپ میایم:31:نقل قول:
اتفاقا خوب کاری میکنن میخوان یه درصدی عدالتو اجرا کنن که بفهمین دخترا زیر مانتو مقنعه چی میکشن:13:
فکر میکنی پسرا بدشون میاد؟:31:نقل قول:
نه دیگه اگه بخواین با تی شرت بیاین دانشگاه ما هم با تاپ میایم