میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
Printable View
میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
بچه ها میگم چون اینجا فروم کنکوریهاست خواستم 1 درخواست از بچه ها داشته باشم.درخواستم 1 دعاست... ازتون میخوام که برای کسی که 1 روزی نفر اول کنکور و المپیاد کشور شد و داشت تو آکسفورد ادامه تحصیل میداد(همکلاسی دکطر کردان بود) دعا کنید.،دعا کنید تا هر چه زودتر آزاد شه.
برای محمد رضا جلاییپور دعا کنید.
کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
محمدرضا جلاییپور فرزند حمید رضا جلاییپور (از فعالین سیاسی) هست که مسئول و سخنگو موج سوم بودند و بعد از انتخابات دستگیر شدن.نقل قول:
نمیخوام تو کارت فضولی کنم ولی سیاست تو رو جایی قبول نمیکنه به جای این سرگرمی جالب درستو بخون:41:نقل قول:
3 تا از غلطام غلط شمارشی بود.شمارش تعداد واج وتکواژ و ....که این سوالارو هر چی هم مهارت کسی داشته باشه خیلی شانس میخواد درست زدنش.چون بالاخره یکی از دستت در میرهنقل قول:
شما کجا زندگی میکنی هیچکیو نمیشناسی کلا؟؟نقل قول:
کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این سوالها که هر سال میاد پس چی جدید بوده؟نقل قول:
هر سال انقدر زیاد نبوده.بعدشم امسال مثلا گفته بود تعداد واج های گزاره ی این مله چنده.که هیچوقت شمارش واج نبود .بعدش باز پیدا کردن گزارش هم یه مشکل دیگه بود.یا تو تجربی بود تعداد کواژ کدوم از بقیه کمتره.که 4 تا گزینرو 2 ساعت باید تکواژاشو میشمردینقل قول:
من تازه اومدم ایراننقل قول:
شما ها کاری به جز پست دادن اینجا ندارید ؟:31:وقت کردید یه ذره هم درس بخونید :13:( شوخی کردم ) اگه مدیرا تاپیکو در روز 1 ساعت بازش می کردن رتبه های بچه های این تاپیک نصف میشد ...!!!