خيلي چاكرمنقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
اما ببين اين پستت خيلي شبيه پيغام خصوصي ميمونه !!! :blink: (ناراحت نشي واسه منظم بودن تاپيك گفتم :blush: )
در مورد آواتار هم چون زيادي خشن بود عوضش كردم :evil:
Printable View
خيلي چاكرمنقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
اما ببين اين پستت خيلي شبيه پيغام خصوصي ميمونه !!! :blink: (ناراحت نشي واسه منظم بودن تاپيك گفتم :blush: )
در مورد آواتار هم چون زيادي خشن بود عوضش كردم :evil:
ببخشید که اینجا نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فعلا نمیتونم پیغام خصوصی بزارم پستام کمه
شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووکمن جون اخراج نشدی عزیزم؟اون لحظه همچین حسی نداشتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
وااااااااااااااااااااااي رامبد چي كار كرديييييييييييييييييييييي يييييييي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امتحان كردم آدم وقتي به نتيجه فكر ميكنه هيچ وقت اون چيزي كه فكر ميكنه عملي نميشه.نميدونم چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ببين امشب من چيكار كردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ورداشتم چند وقت پيش ماشينمو اسپرت كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛يكم دادم موتورشو دست كاري كردن براي همين دنده هاش جابه جا شده .
قبلا دنده هاش اينجوري بود :
P (وقتي پارك ميكني بايد بزاري روي اين مثل ترمز دستي ميمونه)
D(دنده حركت اتومات)
S(دنده سنگين)
حالا كه موتورشو دادم دستكاري كردن اينجوري شده :
D(دنده حركت اتومات)
P (وقتي پارك ميكني بايد بزاري روي اين مثل ترمز دستي ميمونه)
S(دنده سنگين)
منم هنوز به اين تغيير دنده عادت نكردم همش فكر ميكنم همون اوليس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا يه مهمون داشتم امشب كه خيلي بهش احترام ميزارم چون سنش 20-30 سال ازم بزرگتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .خلاصه بردم برسونمش در خونشون مسير نرسيده به خونشون خيلي شيب تندي داره با دنده سنگين رفتم پايين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خلاصه رسيديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛من اومدم بهش احترام بزارم دنده رو گزاشتم رو P اومدم اين طرف ماشين درو براش باز كردم بياد پايين .
همين كه يه پاشو گزاشت پايين كم كم ماشين شرو كرد به حركت ؛درجا 2زاريم افتاد چه گلي كاشتم(دنده رو روي D گزاشته بودم)
خلاصه اين يارو يه پاش گير كرد زير صندلي تو ماشين اون يكي تو خيابون 180 درجه باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
داشتم آب ميشدم برم تو زمين از خجالت يارو هم اعصابش خورد شده بود ولي هيچي نمي تونست بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خلاصه بهش گفتم سر بزنيد 2باره ........گفت حتما مزاحم ميشم..........منم حول كردم گفتم قدممون رو چشمام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
يارو يه لحظه مكس كرد فكر كرد تا الان داشتم اذيتش مي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بهش گفتم ميخواين تا جلوي در همراهتون بيام ؛ با عصبانيت گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نه ؛مرسي خودم ميرم بيشتر زحمت نكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
منم اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو دلم مب گفتم زمين باز شو تا برم راحت شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعد دممو گزاشتم رو كولم در رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا موندم از اين دفعه چيجوري تو چشاش نيگاه كنم ؟؟آبروم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ممنون از همه بچه های گل این تاپیک که سوتی تعریف میکنن
دمه همتون گرم
خیلی خندیدم
آقا من الان تهرانم
امکان تایپ ندارم
انشااله اومدم فولادشهر یه حال اساسی میدم
چون کلی سوتی دادم
ممنون
دلم باری شهریار هم تنگ شده نمیادش
يادم رفت بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره يه دونه توبيخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو پروندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ووکمن جون اخراج نشدی عزیزم؟اون لحظه همچین حسی نداشتی؟
حس كه چه عرض كنم داشتم سكته ميزدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جان فكر كنم تو نوشتن سوتي انگار سوتي دادي .نقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
اخه اين دو تا مدل كه با هم فرقي نميكنه ؟!؟!
آقا ما يه ســـــــــــوتـــــــــــ ــي داديــــــم بدجوري آبرومون رفت امروز
ميدونين که ... نه از کجا بدونين! من يه اداره ميرم کاراموزي ، البته کاراموزي هم نيست من واسشون برنامه نويسي ميکنم؛ خلاصه ديروز من نرفتم ؛ امروزم قصد نداشتم برم چون خيلي حالگيري ميکنن ؛ ميدونين که چي ميگم؟
خلاصه صبح ساعت 9 ديدم تلفنم داره زنگ ميخوره !
گفتم کيه اين اول صبحي ؛ (آخه ميدونين ما بيکارا واسمون 9 صبح زوده! )
خلاصه ورداشتم ديدم اين همکارمون عباسه ؛
- چي شده عباس؟
- بابا پاشو بيا اينا مارو سرويس کردن يه برنامه که نوشتي واس گزارش بگيري ازش هيچکي هم بلد نيست؛
همينطور داشت حرف ميزد منم قاط زدم:
"آخه تو اون اداره صاحاب مرده يه نفر وجور نداره که بلد باشه؟ برنامه به اين آسوني نوشتم آخه يه مشت آدم بيشعور ميان الکي حقوق ميگيرن ؛ جاتون خالي هرچي از دهنم درومد گفتم بهشون مخصوصا به اين رئيسمون (فاميلش فرضي نژاده) خلاصه يه مشت حرف آبدارم به اين فرضي نژاد زدم يه دفعه ديدم داره ميگه الو آرمان ، آرمان !!!!
منم اينطوري شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه ساعته دارم فحش ميدم نگو فرضي نژاد داره ميشنوه از همون اول گوشي رو از دستش گرفته بود
منم هيچ به روي خودم نياورد(چون اصولاً من آدم پرروييم تو اين مسائل بعد خلاصه اونم حرفاشو زد گفتم حالا نميشه فردا بيام!
گفت نه نه! امروزم ديره!!!
منم يه عادتي دارم اگه کسي از خواب بيدارم کنه دوست دارم اينطوريش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فکر کن کسي که از خواب بيدارت کرده رئيست باشه که اينطوري هم باهاش حرف زده باشي اونموقع چاره اي جز اين نداري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شد ديگه چي دارين ميخونين من که بدجوري ضايع شدم رفت شمام واسه خودتون بشينين بهم بخنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا شايدم اينطوري بخنديد عين کاري که عباس امروز داشت ميکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوتی خفی دادی پسر.با چه رویی رفتی اداره؟نقل قول:
نوشته شده توسط C.GAM3R
داشتم تو پیاده رو با رفیقم راه می رفتم و با هم چرت و پرت می گفتیم.
اون طرف خیابون بچه ها داشتن با توپ چهل تیکه بازی می کردن.
توپشون افتاد این طرف خیابون طرف ما.یکی از این بچه ها گفت توپمون رو بنداز.
منم توپ رو زمینی در عرض خیابون بهش پاس دادم.
در همین حین یه پاترول از رو توپه رد شد و توپ با صدای مهیبی ترکید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه گریش گرفت و رفت باباشو اورد و باباهه اومد واسه من قاطی کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیقم هم داشت اون گوشه شیطانی می خندید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه یارو پول توپ رو ازم گرفت.حالم گرفته شد.
اومدیم صواب کنیم کباب شدیم.نتیجه اخلاقی:
دیگه به کسی شیطانی نخندین چون یه روزی بقیه هم به شما شیطانی میخندن.
ولی من بازم تیریپ شیطانی باقی می مونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز باشید