سمپل تون ایراد داشته...نقل قول:
این گوشی بهترین VGA در حال حاضر رو میگیره...با بیت ریت 3800-4000 کیلوبایت که عالیه
Printable View
سمپل تون ایراد داشته...نقل قول:
این گوشی بهترین VGA در حال حاضر رو میگیره...با بیت ریت 3800-4000 کیلوبایت که عالیه
این وی جی اس دقیقا کارش چیه علی؟:دی :دینقل قول:
وي جي آس
سلام به همگی
اونایی که میگن بهترین VGA در دنیاست، با گوشی خودشون و از یک محیط مناسب یه فیلمی بگیرند و توی سایت آپ کنند تا ما هم ببینیم کیفیت چطوریه. چون احتمال داره ساتیو بخرم.
در ضمن زیاد حجمش بالا نره که نشه دانلودش کرد. آخه ما توی رامسر سرعت اینترنتمون خیلی خیلی پایینه. DialUp
نقل قول:نقل قول:
بسیار خوب...
پس یه لطفی کنین. بی زحمت یکی از شما ساتیو داران بره کنار اتوبان بایسته و به اندازه 10 ثانیه از حرکت سریع خودروها فیلم بگیره. البته برای این که ببینیم دامنه گسترده دینامیکی این گوشی در بخش فیلمبرداری چقدر کارآمده، در چند ثانیه آخر، جهت دوربین رو متمایل به سوی خورشید کنین... می خوام ببینم چقدر روشنایی صفحه رو حفظ می کنه.
البته اگه براتون مهمه که بنده و خیلی های دیگه رو روشن کنین دست به این کار بزنید؛ چون بنده سمپلم رو از یه جای معتبر یعنی GSMArena.com گرفتم...
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
coming soon.
منتظر باش پس.تا 2-3 روز دیگه واست میگذارم.
ps:من gsmarena رو مرجع کاملا معتبر نمیدونم.چون اطلاعات رو در بعضی موارد ناقص مینویسه.یا هنوز گوشی معرفی نشده اطلاعات غلطی رو میگذاره بعد از معرفی هم تغییر نمیده.
خواستی منبع میگذارم.
خود اون منبعی که شما سمپلتون رو ازش دانلود کردین گفته:
نقل قول:
the Satio is definitely among the top contenders for the world title in the VGA category.
شما گوشي رو با هندي كم اشتباه گرفتينقل قول:
مشكل از شماست از گوشي نيست
گوشی ساتیو هر چقدر هم توی فیلم برداری VGA قوی باشه، بازم نمیتونه به پای فیلم برداری Vivaz برسه.
گوشی Vivaz به لطف CPU با قدرت 725 مگاهرتزی که داره می تونه با کیفیت HD فیلمبرداری کنه و ظاهراً قراره بهترین گوشی در فیلمبرداری HD بشه. سونی اریکسون خیلی روی فیلمبرداری این گوشی مانور داده و تبلیغ کرده و ظاهراً قراره یه هندی کم با قابلیت های یک تلفن همراه رو وارد بازار کنه.
سونی اریکسون با قرار دادن سیستم عامل سیمبیان ورژن 5 در گوشی هایی نظیر ساتیو و ویواز امسال بازار تلفن همراه رو متحول کرده و ظاهراً حالا حالاها میخواد از این سیستم عامل فوق العاده استفاده کنه و فعلاً این سیستم عامل رو به سیستم عامل ویندوز موبایل ترجیح داده. ویندوز موبایل اگه همینجوری پیش بره فکر کنم سال دیگه با CPU های 2 گیگاهرتز هم کم بیاره.
ماه دیگه قراره گوشی بخرم و از بین این دو گزینه انتخاب می کنم:
1- Vivaz
2- Satio
دستت درد نکنه...نقل قول:
بی صبرانه منتظرم :10:
600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ :13: دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟:13:نقل قول:
آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...
نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...
به نظر من ویواز بهتره... :jealous:نقل قول: