6-8 ساعت بذار تو شارژ باشه باطریش فوله فول بشهنقل قول:
که مثل واسه من 3 روژ شارژ بده :31::31:
Printable View
6-8 ساعت بذار تو شارژ باشه باطریش فوله فول بشهنقل قول:
که مثل واسه من 3 روژ شارژ بده :31::31:
فک نکنم؛ باتر ی های جدید موقعی که شارژ میشند مدارشون قطع میشه و شارژ کردن الکی فایده ای نداره
راستی تو این عکس هایی که براتون گذاشتم (120 تاش تو کامپیوترم سیو هست)، تو اگزیفش یه سریشون ماله نسخه i هستن (KC910i) و یه سری هم ماله نسخه عادی......بعد این نسخه های i مقدار dpi شون 96 هستش، ولی این نسخه عادی ها یه سری 300، یه سری 96، یه سری 72 و یه سری هم 1 دی پی آی هستش.....:دی قضیه چیه؟!
پی نوشت: به نظرتون تو نسخه i کیفیت بازم بهتر شده؟! من فکر کنم از اینی که هست بازم بهتر شده!!! :دی
بچه ها اینم یه عکس 20 مگاپیکسلی از خود رنوار! :18: اشتباه نکنید ها، عکس خود گوشی هستش منتها با رزولوشن 3460 در 6136 مگاپیکسل! :دی حجمش هم 1.5 مگه.....
و اینهم یه عکس از کیف مخصوص این گوشی که خیلی جالبه! :دیکد:http://blog.mobiles.co.uk/wp-content/uploads/2008/09/lg-kc9101.jpg
کد:http://www.smartphoneshop.be/images/product/71657/noreve-leather-case-lg-renoir.jpg
بچه ها من یه کیف گرفتم واسه رنوار که اگه با سر ،صورت،پهلو،زیر و رو :دی
هرجا که بخوره زمین هیچیش نمیشه
خیلی کیفه توپیه
ببینم کسی اینجا حاضز نیست رنوارشو با استار من عوض کنه؟! :دی چیه مگه؟! مگه استار دوربینش چی کم داره نسبت به رنوار؟! :دی گول این پیکسل هارو نخورید!! رنوار همون ماژول استار روشه، منتها وقتی عکس میگیری عکس رو کش میده تا بشه 8 مگاپیکسل!!!! :18::27: حالا بازم حاضر نیستید عوض کنید؟! :21:
واسه بدست آوردن رنوار، شده کارمند شرکت سامسونگ هم میشم!!! :دی
سلام من این عکسهایی که گزاشتیدو الان دیدم
دوست عزیز فرشاد جان من با u600 عکسایی چند برابر بهتر از این میگیرم و گرفتم تازه اون 3 مگا بود اگر ف ی ل ت ر شکن داری یه نگاه
به آلبوم عکسای سامی بزن ( چون اکثر عکسا ف ی ل شده ) متوجه میشی
البته من قبول دارم رنوار یکی از بهترین 8 مگایی ها هستش ( خیلی شفاف و بی نویز عکس میگیره ) اما گوشی دوستت
مورد داره .
اگر عکسای u600 ندیدی بگو برات آپ کنم .:46:
درود
بابا ایول، فک کنم تو که رنوار نداری؛ نسبت به من عکس بیشتری ازش تو کامپیوتر داشته باشی :دینقل قول:
کلا تا یادمه، پیکسون 12 هم 300 نبود، حول و حوش 60 تا 90 بود (پیشگیری از فرافکنی :دی). اما در مرود رنوار :دی
یکی میتونه به فریمور ربط داشته باشه، یکی هم اینکه معلوم نیست چشه :دی تو همین فریمور آخر که گفتم یه گاهی 300 بود و یه گاهی 1 اما همون یک ها رو که ریسایز میکردی، بدون هیچ دستکاری ای؛ 300 میشد؛ به نظر میرسه یه جایی یه باگی وجود داشته باشه :دی
این ورژن I رو هم به احتمال زیاد فکر نمیکنم ؛ یعنی حداقل دوست ندارم که بهتر شده باشه :دی
منم همون روز که اون توضیحات زیبات :دی راجع به برچسب ال سی دی رو خوندم؛ یه کیف هم گرفتم. ایشون هستند :دی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول، کلی خندیدم :31:نقل قول:
اون که پیکسون 12 شون بود ... :دی ولی بچه ها نامرد (فدات بشم :10: :40: :11:) رو نگاه کنید؛
معاوضه با استار! حاضر نیست که عشق خودش (کوکی) رو بیاره رو میز مذاکره ها؛ اون وقت میخواد رنوار ما رو بگیره. خب البته از یه طرف حق هم داره؛ آدم که عشقش رو معامله نمیکنه :دی
فارغ از شوخی؛ مخلصتم رفیق؛ بذار ببینیم این الجی چی معرفی میکنه؛ خودم در خدمتم
------------------------------------------------------
ممنون میشم سروش جان اگر جای دقیق عکس ها رو بگی. چون از دیال آپ :41: که خبر دارینقل قول:
اما در مورد پیکسون؛ خود من هم از ضعفش خیلی تعجب کردم؛ ما (الجی ای ها) برای سامسونگ آرزوی موفقت میکنیم :دی اما چیزی که من تو عکس ها دیدم؛ ضعف پیکسون هست که باید رفع بشه ایراداتش توسط سامی (با فریمور یا ... ) و مشهود هست که نسبت به تبلیغات در سطح پایین تری هست. اما بیان نقطه ضعف ها و ایراداتش دلیلی بر افتضاحی دوربینش و همینطور خصومت ما :دی نیست.
--------------------------------------------------------------------
خب نوبتی هم باشه؛ نوبت خداحافظیه :دی
شاد و پیروز و سربلند و قرمز و سبز باشید
این تایپیکش
اگر تونستی با ف ی ل ش ک ن نگاه کن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4555097#post4555097
اینم چند تا با عکسای u600
:31:
قربون حسن کچل خودمون :27:نقل قول:
رفیق نمیدونم هدفت از مقایسه کردن یه گوشی 3مگاپیکسل معمولی با بهترین 8 مگ بازار چیه :46:
ولی شرط میبندم خودتم حرفای خودتو قبول نداری :46: ..
شما همین یه عکس رو از من داشته باش :10:
سایز اصلی :
خودم گرفتمش .. مال اینترنت نیست .. و هیچ دستکاری و تقلبی هم نداره :10:کد:http://dc182.4shared.com/download/198580014/91f5ce35/P16-01-10_1359.JPG?tsid=20100116-111604-804204a9&forceAttachmentDownload=true
بدون اغراق میگم .. تاحالا ماکرو به این کیفیت ندیده بودم :11:
عکسایی که گذاشتی رو هم دیدم .. اصلا واسه من قیلتر نبود :10:
واسه 3 مگ بد نیست ولی انصافا قابل مقایسه با رنوار نیست :11:
dpi رنوار بدون آپدیت 1 هست .. بعد از آپدیت فکر کنم میشه 96نقل قول:
راستی تو این عکس هایی که براتون گذاشتم (120 تاش تو کامپیوترم سیو هست)، تو اگزیفش یه سریشون ماله نسخه i هستن (KC910i) و یه سری هم ماله نسخه عادی......بعد این نسخه های i مقدار dpi شون 96 هستش، ولی این نسخه عادی ها یه سری 300، یه سری 96، یه سری 72 و یه سری هم 1 دی پی آی هستش..... قضیه چیه؟!
پی نوشت: به نظرتون تو نسخه i کیفیت بازم بهتر شده؟! من فکر کنم از اینی که هست بازم بهتر شده!
72 و 300 احتمالا به اون دلیلیه که تو پروفایل بهت گفتم :21: